Brazier egy téglából saját kezével

 Brazier egy téglából saját kezével

Brazier téglából készült - különleges téglából épített kebabok főzésére. A téglából készült szilárd melltartó gyakran funkcionálisabb, és grillezőként használják, és gyakran más ételeket is főznek rajta, még csak az étel előmelegítésében is. Ez egy érdekes művészeti objektum egy ország webhelyén is. Egy ilyen létesítmény körül nagyszerű vállalat összegyűjtése.

Hogyan válasszunk ki egy helyet?

 • Ne feledje, hogy ez a szerkezet fokozott tűzveszély. Nem lehet a ház közelében, fából és más gyúlékony melléképületekben elhelyezni.
 • Az épület nem lehet túl messze a pihenőhelytől. Ideális - közel a pavilonhoz vagy a nyári konyha közelében. Egy széles, lombkorona, amely nem csak a tégláktól a csapadéktól védi, hanem néhány padra és asztalra is kiterjed.
 • Ügyeljen arra, hogy a webhelyet rendezze. A közelben nincsenek virágágyások vagy ágyak, mivel a fű egyszerűen elszárad a hőtől. Meg kell fontolnia egy kényelmes megközelítést, hanem néhányat. A közelben nem kell elhelyezni WC-t és szemetet.
 • Ha a szél folyamatosan egy irányba fúj, győződjön meg arról, hogy a füst nem esik a lakóépületek ablakaiba.
 Brazier tégla

Mi szükséges az építéshez?

A legjobb anyag az építéshez - tűzálló tégla (Kemence). Ez ellenáll a nagy hőmérsékletcsökkenésnek és nem zuhan. Mint kőműves habarcs, agyagot használjon homokkal. De előzetesen áztatásra van szükség.

A tégla szabadtéri kerti sütőhöz jó alapra van szükség, ami azt jelenti, hogy az alapítványhoz építőanyagra van szükség (cement, homok, törmelékkő, rétegelt lemez vagy zsaluzat, megerősítés, kövek és törmelék).

Szükséged lesz fém sarkokra, rácsokra, reteszekre, vaslemezre is. Ha rést és munkaterületet tervez, akkor egy kőburkolatra van szüksége, az ajtók fából vagy fémből készülhetnek.

A szükséges eszközökből:

 • lapát;
 • kanál;
 • szinten;
 • vödrök megoldásokhoz;
 • betonkeverő vagy vályú;
 • körfűrész.

Győződjön meg róla, hogy fejleszt egy projektet, vagy készen áll. Szerint ez nemcsak a munka elvégzése, hanem a szükséges mennyiségű anyag kiszámítása is kényelmes. Egy kis állomány soha nem fáj, de a nagy feleslegek semmit sem érnek.

 A barbecue megjelenése

Alapozó öntés

A helyhez kötött tégla grill alapot igényel:

 • Szükséges a lyuk megmunkálása a projekt méretének megfelelően.
 • Tegye a gödör kőbányának alját törmelékkel, zsaluzattal van beállítva (jobb nedvesíteni).
 • Ezután a gödör betonkeveréke cement és homok 1: 3 arányban van, de rétegekben és megerősítő hálóval. Az armatúra semmilyen körülmények között nem lehet a gödör alján. Ha a gödör kicsi és a falak simaak, akkor a zsaluzat nem szükséges.
 • Felülről az alapítvány tetőfedő papír vagy hagyományos film borítja.
 • Meleg időjárás esetén ajánlatos esetenként vízzel permetezni az alapot az egyenletes szárítás érdekében. 1-2 hétig tart, hogy a beton megragadjon és megszáradjon. A téglafektetést csak az alapítvány teljesen megszilárdulása után végezzük.
 • Ez idő alatt elkészítheti agyagoldatot. A kádban egy hétig át kell áztatni agyagot, alkalmanként keverni és szükség esetén vizet adni. Ezután adjon hozzá homokot. A jó konzisztenciaoldat hasonlít a vastag tejföllel, könnyen kézbe kell venni, és nem szabad elterjedni.
 • Könnyen ellenőrizze az oldat minőségét. Ehhez keverjen össze egy kevés agyagot száraz homokkal. Húzzuk 1 cm átmérőjű kötegbe.Nem veszítheti el alakját, repedését vagy elterjedését.
 Az alapja a melltartónak
Szükség van az alapozóra, amely a munka felelős része

Téglafektetés

A téglát megelőző napot vízzel öntsük vagy 20-30 másodpercig csökkentjük közvetlenül a fektetés előtt. Ez jobb tapadást biztosít, és maga az anyag sem veszi a nedvességet az agyagból.

A tégla barbecue sorrendjét a következő ábra mutatja. Ha magad akarja felhívni a megrendelést, akkor a legkényelmesebb, ha egy papírdarabon egy ketrecben végezzük el.

 brazier rend
Úgy néz ki, mint a rendelés

A legegyszerűbb téglafektetési módszer téglából származik - mindegyik sor egy téglát egy vagy másik oldalra mozgat. Kezdje el a talajt, a sarkoktól a középpontig a korábban megjelölt vonalak mentén. Minden 3 sorban végezzünk egy ellenőrzést egy szinttel és méreggel, és tegyünk egy erősítő hálót is.

A falazat első sora és a második is folyamatos. Az alagsorban különböző magasságok lehetnek, a projekttől függően, és számos olyan rekeszben, ahol kényelmes a tűzifa, faszén, néhány edény tárolása stb.

Ezután lépjen a tűzhely (központi rész) lefektetéséhez.

A kenyérpirítóhoz előregyártott beton alapot használhat megerősítéssel vagy a téglából.

 Brazier Brazier

Ha a tűzhelyet ívelték, akkor körforgalmat használnak. A téglák között 1 cm-es rést hagytak. Így egyenletesen oszthatja meg a téglákat. Csak azt követően, hogy a helyet vízzel permetezzük, és oldattal töltjük. A körforgás 1-2 napig marad.

 Brazier egy téglából egy körrel

Felülről a tűzhelyet vasbeton gerenda vagy vas sarok fedi. A tetején lévő jumperben további 1 sor tégla van.

Amikor fektetünk, javasoljuk, hogy hagyjon kis réseket, ez lehetővé teszi a levegő behatolását, és az égés jobb lesz.

Ha a téglából készült braziert grillezésre tervezték, akkor előzetesen gondolni kell a grill telepítésének helyére. Ehhez kis előrejelzések készülnek. Maga a rács az épület falaiba ágyazott megerősítő rudakra kerül. Lehetőség van több kiemelkedésre is, hogy a rácsot különböző szintekre lehessen helyezni.

További szélfalak helyezkednek el és a füstgyűjtő lesz. A cső a támasztóoszlopokhoz van rögzítve és fokozatosan szűkül. Ez a legegyszerűbb kialakítás. Ahhoz, hogy megvédje a csapadéktól, egy fém védőburkolatot szerelnek fel.

A téglából készült kefék egyszerű sémáiban a cső teljesen hiányzik, valamint a szélfalak is.

 Brazier tégla

Befejezés és lombkorona

Annak érdekében, hogy az épület a lehető legrövidebb időn belül szolgálhasson, meg kell építeni egy autósportot.

Lehet, hogy:

 • közös és lefedik az egész rekreációs területet;
 • közvetlenül a brazier felett legyen.

Ebből a célból betonbázisokat készítenek a lombkorona alatt, vagy rögzítik az alaphoz. A tartók lehetnek fém vagy fa. Ez utóbbi esetben a tűzbiztonsági előírásoknak megfelelően legalább 16 cm-re kell lenniük az épülettől, és speciális antiszeptikumokkal kell kezelni őket.

 A grill lombkorona

A tető a lombkorona teljesen bármilyen anyagból készül. De ha a ház tetőjével és más melléképületekkel kombinálják, a tégla grill harmonikusan illeszkedik az általános tájba.

A konstrukció csak úgy maradhat, hogy csak kissé halad át a csiszológépen. Speciális festékekkel bevonható tégla kemencékhez. Érdekes díszítés a dekorációs kőből. Használhat egy speciális vakolatot is.

Még mindig a díszítés különböző elemeit használja, nem csak a grillen, hanem a beépített szekrények, polcok stb.

Nézze meg a következő videót, ahol a téglafal építésének folyamata világosan látható.

Projektek, rendszerek és rajzok

Sok készen áll a téglából készült, a komplexitás, a költség és a dekoratív lehetőségek közül különböző gyártmányú tervezők. A meglévő rendszerek alapján saját rajzot készíthet.

Bemutatjuk a brazier rendszert, amely szerint könnyű egy braziert építeni egy tégla saját kezével.

 A brazier tégla rendszere

Általában a talajtól a padlóig terjedő magasságot a kéz szintjétől a padlóig terjedő távolságként határozzák meg. Ha a tulajdonos magas, akkor a tűztér elég magas lesz. A brojler szélessége nem haladja meg a 30 cm-t, ellenkező esetben a standard nyárs egyszerűen beleesik. Hosszúságban, leggyakrabban nem haladja meg az 1 mt, 10 nyárson alapul.

A következő rajz alapján a saját kezedből építhetsz téglagyártót.

 Rajz - egy téglagyártó
Talán ez a rajz jobban megfelel Önnek?

Egy másik rajz és egy igazi fotó hozzá, lépésről lépésre a téglagyár építéséről.

 Lépésről lépésre a grill kialakítására vonatkozó utasítások
Lépésről lépésre a grill kialakítására vonatkozó utasítások

A legegyszerűbb lehetőség

A legegyszerűbb tégla grill csak egy lábazattal és egy pecsenyelõvel, néha kiugró részekkel rendelkezik a grill számára. Nem nehéz megfogni, nem kell egy kis hely és anyag. Ez egy kiváló lehetőség a grillezésre, hogy egy kis cég vagy egy 4 fős család számára adjon lehetőséget.

 Egyszerű brazier tégla
Ez a tégla grill legegyszerűbb változata

Ha azt tervezi, hogy egy egész éven át használható szilárd szerkezetet kíván építeni, tegyen egy fix téglagyártót, amelyet szélfalak és kémény egészít ki.

Javasoljuk, hogy nézze meg a következő videót. Ez lépésről lépésre nyújt útmutatást a tégla barbecue független konstrukciójához.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba