Milyen előnyei vannak a "bányászok" primereknek?

 Melyek a primerek bányászok előnyei?

A díszítés és javítás során nem lehet primer nélkül. E megoldás használata nemcsak a munkafolyamatot segíti elő, hanem fontos szerepet játszik a végeredményben. A megoldások piaca igen sokféle kompozíciót kínál, amelyek műszaki jellemzők és egyéb mutatók között különböznek. A professzionális szerelők nagyra értékelik ezt a terméket, a primerek "bányászok". Mondjon többet erről.

Általános jellemzők

Az alapozó a belső dekoráció alapja. Enélkül a belső munka folyamatában nem tehetsz. A megoldás következtében a felszínre elhelyezett további rétegek a lehető legrövidebb ideig maradnak, megtartva a formát és a szépséget. A kiváló minőségű alapozó időnként növeli az anyag tapadását a felületen és erősségét.

A "bányászok" összetételével mindenkinek lehetősége van arra, hogy elkészítse a háttérkép beillesztésének alapját, festék, vakolat vagy csempe telepítés. A primer egyedi egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Használat előtt olvassa el az utasításokat, és kövesse azt a kompozíció alkalmazásának folyamatában.

A talaj kompozíciók nemcsak a felületek további díszítéséhez szükségesek. Az anyag védi a bázist a környezet negatív hatásaitól, meghosszabbítja élettartamát és fenntartja a praktikusságot. Ez is megbízható védelmet nyújt a korrózió, a penész és a penész ellen. Az alapozó használata csökkenti a festék és a vakolat fogyasztását, és így pénzt takarít meg a javításra. Ez a jellemző fontos szerepet játszik a nagy szobák és épületek díszítésében.

Felhasználási kör

A fenti típusú vizes primer egy univerzális termék. Alkalmazható különböző felületekkel végzett munka során. A kompozíciót a külső és belső tér figyelembevételével tervezték. A szakértők azt javasolják, hogy a terméket fával és betonnal dolgozzák fel.

A primer használható a következő anyagok bevonására:

 • gipsz;
 • gipszkarton;
 • tégla;
 • régi vakolat;
 • gipsz rostlemezek.

  A "bányászok" megoldása elengedhetetlen az abszorbens és törékeny felületek előállításához. A primer használata biztosítja a következő kompozíciók vagy befejező anyagok egyenletes, sima és gazdaságos használatát.

  A megoldás előnyei

  A szakértők és a tapasztalt vásárlók azonosítják a primerek "bányászok" következő előnyeit.

  • Textúra. A termék különleges textúrájának köszönhetően kiváló behatolással rendelkezik. Az anyag a szálakba szivárog, a felületet kiegyenlíti, és kis repedéseket tapaszt. Ez a funkció nagyon hasznos a fa használatával.
  • A kötés. A primer réteg további kötést biztosít a befejező anyag és a felületek között. Ennek eredményeképpen a felület tartóssága megnő. Az ingatlanot sok éven át megőrizte.
  • Fertőtlenítő. A kompozíció csodálatos és hatékony antiszeptikus. Fertőtleníti a felületet, megsemmisíti a káros baktériumokat. Egy ilyen alapozóval nem lesz szembe a penész és a penész képződésével.
  • Sokoldalúságát. A primer használható különböző típusú felületek kezelésére. Egy kompozíció elegendő ahhoz, hogy ne csak a házban, hanem a kápolnái mögött is végezzen javítási munkát.
  • Speed. A termék gyorsan szárad. A javításra fordított időt többször is csökkenti.Ha a nagy méretű épületek megoldását választja, a "Prospectors" alapozó lesz a legjobb választás.
  • Eredmény. Kiváló minőségű alapozó - a kiváló eredmények kulcsa. A következő réteg pontos és egyenletes eloszlása ​​biztosított. Ennek következtében csökken a dekorációs termék fogyasztása.
  • Ellenáll a nedvességnek. Az anyag nem fél a megnövekedett nedvességtől. Ennek köszönhetően a termék épületekben használható, ahol ez a szám átlag feletti. A gőz és a nedvesség nem képes elrontani a réteg textúráját és rugalmasságát.
  • Használja. Egy egyszerű és könnyen kezelhető alapozóval. A sík rajzolása után sima, erős és egyenletes film képződik.

   Ez a lista tartalmazza azokat a főbb előnyöket, amelyek az ügyfelek számára kedvező áron állnak rendelkezésre.

   Ne feledje, hogy a fenti tulajdonságok csak eredeti termékekkel rendelkeznek.

   A tanúsított termékek megvásárolhatók a meghatalmazott képviselőktől és az ellenőrzött beszállítóktól. A primert 1, 5 és 10 l-es csomagolásban értékesítik. A 10 literes csomagolás mindegyikének nyereséges vásárlása a nagy munkafelülethez.

   Tárolási és műszaki szempontok

   A terméket a nyitás után 6 hónapig tárolhatja. Annak megakadályozása érdekében, hogy az alapozó elromoljon, ellenőrizze, hogy a tartály fedelével szorosan zárva van-e.

   A tárolóhelyiség optimális hőmérséklete 5 és 30 Celsius fok között van (zárt tartályok esetében).

   A készítményt zárt csomagolásban értékesítik. A gyártók garantálják, hogy a termék akár öt fagyasztási és leolvasztási ciklusnak is ellenállhat problémamentesen.

   Az eltarthatóság az összetétel gyártásának napjától számított egy év. A fogyasztás 100-200 ml / négyzetméterenként változik. Ez a jelzőfény a szoba felületi textúrájától és mikroklímájától függ.

   A termék jellemzői

   A primer technikai szempontjainak nagy része a nagy koncentrációjú latex tartalma miatt lehetséges. Ez az elem felelős a film szilárdságáért és rugalmasságáért. A készítményt nem kell használat előtt elkészíteni, csak nyissa ki a tartályt, és folytassa a javítást. A rajzhoz használja a különböző méretű görgőket és keféket. A kis bojtok hasznosak lesznek, ha a nehezen elérhető helyeket kell lefedni.

   Felület előkészítése

   Alkalmazása előtt az alapozó megfelelően előkészített felület. Ez az eljárás nem sok időt vesz igénybe. Először el kell távolítani a törmeléket, a port és más szennyeződéseket. Szükség esetén használjon háztartási vegyszereket, habzó oldatokat, oldószereket és különböző zsírtalanítókat.

   Ezután várjon, amíg a felület teljesen száraz lesz. Csak ezt követően léphet közvetlenül a primer alkalmazásához. Ne feledje az alapszabályt: a felületet meg kell tisztítani a régi felület és a szennyeződések maradványaitól és szárítani.

   A munka optimális hőmérséklete 5 és 30 Celsius fok között van nullánál.

   Vélemények

   A szokásos ügyfelek és a professzionális javítóművészek már régóta megvitatják az alapozó bányászokat a világhálón.

   A témában releváns üzenetek szinte minden helyen találhatók, ahol az egyes anyagokat és építőanyagokat tárgyalják.

   Nyilvánvaló, hogy szinte minden értékelés pozitív. Néhány felhasználó nem talált hibát a „Prospectors” alapozó használatakor.

   A Netizens rámutat, hogy ez egy kedvező árú, kedvező áron történő vásárlás. A költség fontos szerepet játszik a termékválasztásban. A kezdők azt mondják, hogy az eszköz használata nagyon egyszerű a befejező munkák elvégzéséhez, még akkor is, ha nincs tapasztalata ezen a területen. A kiváló eredmény miatt a termék a professzionális kézművesek körében is népszerűvé vált.

   A "bányászok" primerek keresése nem nehéz, mert népszerű termék, amely minden hardverboltban megtalálható.

   Az alábbi videóban megismerkedhet az univerzális „Primers” alapozó céljával.

   Comments
    szerző
   Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

   Bejárat

   Nappali

   hálószoba