Zetta ajtók: előnyök és hátrányok

Az ajtók minden szobában szükséges elem. Minden nap használunk néhányat. Minden szobában legalább egy ajtó van, így a minőség, a teljesítmény és az előnyök kérdése mindig fontos. Különböző célú ajtók A Zetta kiváló minőségű, szép kialakítású és kiváló betörésbiztos tulajdonságokkal rendelkezik.

Cégről

A Zetta 2009-ben alakult, kis termeléssel kezdve. Fokozatosan nőtt a munkaterület, és a tanfolyam a piac bővítésére irányult. Bármely ügyfél igényeinek kielégítése érdekében magas színvonalú berendezéseket vásároltak, és a cég szakembereinek képesítési szintjét a szükséges szintre emelték.

Az elmúlt években a vállalat számos újítást vezetett be az egyes ajtók gyártásában. A cég bejárati blokkokat és belső vászonokat gyárt.

Bejárati ajtók

A biztonsági ajtók gyártása megerősített acélból készül. Az ilyen típusú fémnek ugyanolyan vastagsága van, ez lehetővé teszi, hogy könnyebb mintákat készítsen jó teljesítmény mellett.

A Zetta ajtók zárakkal ellátott kiegészítő zsebekkel vannak ellátva, ami nagyban megnehezíti a nem kívánt hozzáférést a zárakhoz, és további védelmet nyújt a por zárószerkezetei ellen. Ezt az innovációt nagyra értékelik azok a vásárlók, akik saját házakba és házakba való belépést vásároltak.

A csuklós oldalon elhelyezett, levehető csapok lehetővé teszik az ajtók eltávolítását a zsanérokból. A zár bezárásakor a vászon mindkét oldalon rögzítve van.

A fémes borda alatt találhatóak a bordák. Vízszintes és függőlegesek, az ajtó viszonylag hosszú vagy rövid oldala. Az ilyen betétek szilárdságot adnak a szövetnek mind a törés, mind a szerkezet geometriájának megőrzésére.

A Zetta fémajtók vezető gyártók kiváló minőségű szerelvényeivel vannak ellátva, kétféle tömítéssel ellátva: gumi és mágnes. Több tömítő kontúr jelenléte segít elkerülni az idegen szagok, a füst, a por beszivárgását és a burkolat kialakulását a lakásba. A ruhák maguknak a szigetelésnek a Knauf ásványi lemeze, amely nemcsak kiváló hang- és hőszigetelő, hanem növeli az ajtó hőállóságát.

Ez a szigetelés ellenállhat akár 200 fokos hőmérsékletnek, nem káros anyagokat bocsát ki a környezetbe.

A Voronezh Zetta ajtókat az építési típus szerint rendezik. A fő termékcsaládokat a következő modellek képviselik:

 • "Standard". Az ilyen típusú ajtók fém vastagsága 1,2 mm, a felső bevonat kivételével. A vászonon két merevítő van, vastagsága 66 mm. Ez a kialakítás három tömítési kontúrral rendelkezik, 33 dB-es zajszigeteléssel.
 • "Comfort". Ebben a kialakításban a fém 1,5 mm-t használ, két keménységi lapot, három tömítőprofilt és ásványi töltetet is tartalmaz. A belső terek díszítőfóliával díszített MDF lapot tartalmaznak, ennek a bemeneti szerkezeteknek a vastagsága, figyelembe véve a belsőépítészetet, 86 mm.
 • "Euro". Itt a külső lemez vastagsága eléri a 2,0 mm-t, a merevítők száma 3 db, a tömítések 3 db. A sorozat egyik jellemzője az MDF külső lapja. A szövet vastagsága, figyelembe véve a 79 mm-es befejezést. A kitöltés itt egy kicsit sűrűbb, mint a korábbi verziókban. Ez a kialakítás 38 dB zajellenállással rendelkezik.
 • "Premier". Ennek a sorozatnak az egyik jellemzője az ajtó mélysége, figyelembe véve a befejezést 105 mm. A befejezés két külső MDF lapból áll. Fokozott számú ütésálló csap van, közülük 6 telepítve van, három tömítőáramkör van. A hangszigetelés indexe 41 dB. A külső lemezvastagság 2,0 mm.
 • Egy külön oszlop adhat bemenetet ajtók tükörrela vászon belsejében található. Nagyon kényelmes, az ilyen díszítés tökéletesen illeszkedik bármely belső térbe, különösen kedvező a kis előszobával rendelkező lakásokban, ahol nem lehet különálló fényvisszaverő üvegeket lógni, emellett az opció könnyebbé és szélesebbé teszi a helyiséget.

Előnyök és hátrányok

Természetesen minden termékben megtalálhatja az előnyeit és hátrányait.

A Zetta cég fémajtóinak előnyei:

 • A megnövelt tartóssággal rendelkező speciális acél. Ennek a fémnek a gyártásakor speciális adalékokat használnak, amelyek több ponton növelik a fizikai teljesítményt.
 • A vászon geometriájának megőrzése a legszigorúbb működési feltételek mellett. A gyártási technológia úgy van megtervezve, hogy az ajtó kialakításakor a lehető legkevesebb hely torzuljon és deformálódjon. Megfelelő telepítéssel a tervezés egész életében megtartja paramétereit.
 • A hackelés elleni védelem rendszere. Zseb a zárakhoz, ami megnehezíti a behatolók hozzáférését a reteszelő mechanizmusokhoz, csapok elleni védelemhez, zárva a vászont a dobozban, magas színvonalú tartozékokat, magas titoktartási osztályt, a fém vastagságát - a biztonsági ajtók főbb mutatóit és ennek megfelelően a tulajdonát.
 • Minőségi lefedettség. A javasolt szerkezetek külső és belső bevonata hosszú élettartamot és bizonyos környezeti feltételek elleni védelmet biztosít.

Lehetséges hátrányok:

 • A vászon laza illeszkedése. Ez a probléma az ajtóegység helytelen telepítése miatt következik be. A telepítést a tapasztalt kézműveseknek kell elvégezniük. Ha a szerkezet egy rekesznyílású technikai körülmények között nem kerül beépítésre, akkor egy doboz, ruhadarab vagy mindkettő formája, és egy másik idővel változhat.
 • Zárak és egyéb tartozékok meghibásodása. Az ilyen meghibásodás oka nagyon ritkán gyártási hiba, leggyakrabban fizikai hatással van a mozgó alkatrészekre. A fogantyúk, a kar és a hengerzárak nem alkalmasak nagy fizikai erő alkalmazására.

A mechanizmusok rendszeres kenést igényelnek megfelelő kenőanyagokkal.

 • A huzat megjelenése. Ez a hiba a tömítőelemek kopása miatt következhet be. Megoldásához elég egyszerű, a gumiszalagok cseréje nem igényel speciális készségeket, és nagyon kevés időre van szükség. A tömítések élettartamának növelése érdekében ajánlatos évente 3-4 alkalommal törölni őket speciális szilikonzsírral.
 • Elkényeztetett megjelenés. Bármilyen ajtó bevonatát nem csiszolóanyaggal való tisztításra szánják, fokozatosan a legmegfelelőbb felületek kopását eredményezi. A közvetlen napfény is hátrányosan befolyásolhatja a megjelenést. Ne engedje, hogy a nedvesség az ajtó felületén fagyjon, különösen durva bevonattal, ez megszakíthatja a külső bevonat integritását és megsemmisülhet.

Nem ajánlott gondozásra és mindenféle oldószerre, még a legkedvezőtlenebb célra.

Költségek kialakítása

Természetesen a piacon minden típus különbözik az ártól. A Zetta megpróbálja csökkenteni a költségeket annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsék az ajtó végső árcímkéjét, miközben magas színvonalat tartanak fenn. Bármely termék ára számos tulajdonságtól függ. Főbb kritériumok:

 • A fém vastagsága. Minél több anyag kerül felhasználásra a szerkezet gyártására, annál nagyobb a szerkezet költsége. Ez a mutató különösen fontos azok számára, akik aggódnak az ajtó betörési ellenállásának minőségéről.Ne feledje, hogy ez befolyásolja a termék súlyát, és nem minden fal képes ellenállni az ilyen terheléseknek.
 • Kiegészítők. A használt alkatrészek gyártásakor a gyártók megerősítettek, amelyek a biztonsági osztályok között is különböznek. Egyedül a vár költsége elérheti a 40 000 rubelt, így ezt a termék végső árának kialakításakor figyelembe kell venni.
 • Befejezés gombra. Az ügyfél kívánságaitól függően és a divat trendek figyelembevételével a Zetta cég számos lehetőséget kínál. A standard befejező panelek ritkán drága anyagokból készülnek. De a gyártók egyedi megoldásokat is kínálhatnak. Ennek megfelelően a költségeket is befolyásolja. A díszítés elemei és további fémszerkezetek, lapok, kovácsolás, díszlécek. Egyes esetekben ez növeli a vászon erősségét.

Védőszerkezetének kiválasztása az otthona számára, döntse el az összes vágyat és milyen kritériumokat tartson prioritásként.

A Zetta acélajtóinak hosszú ideje megbízható védőeszköze lesz Önnek és ingatlanának.

Belső ajtók

A modern világban néha nincs elég kényelem. Néhány embernek szüksége van magánéletre, hogy egyedül töltsön időt önmagával, vagy külön a cégtől. A belső ajtók a ház belsejét szigetelik.

A modernitás trendjei diktálják a feltételeiket a választásukhoz. A Zetta gyár próbál lépést tartani az időkkel, és folyamatosan bővíti a kínált termékek körét.

A beltéri ajtók külső bevonatai A Zetta nagyon változatos.

 • Furnér. Vékony rész a természetes fából, az alapra illesztve. A fafajok azokból a fajokból készülnek, amelyek könnyen feldolgozhatók, de megőrzik tulajdonságaikat a gyártási folyamatban. A különböző árnyalatok, az anyagfeldolgozás széles választéka, a természetesség teszi az ilyen ajtókat az egyik legnépszerűbb terméknek.
 • PVC. Mesterséges PVC bevonat. Rendkívül ellenálló a mechanikai sérülésekkel szemben. Leggyakrabban a bevonat sima, és a közelebbi vizsgálat során elveszíti természetes anyagát.
 • Az egyik modern anyag, amely lehetővé teszi a lehető legpontosabb szimulációt. természetes furnér. 90% polipropilénből és 10% -os fából áll. Környezetbarát anyag, rugalmas szerkezetű. Elég nehéz megrongálni, nem fél a kémia és a közvetlen napfény hatásának.
 • Laminálás. A bevonat a nyomtatott minta alapján történik, majd egy védőréteg alkalmazása. A védelem elérhetőségétől és vastagságától függően a fizikai tulajdonságok is megváltoznak. Általában - a legolcsóbb termelés. Az ilyen bevonatok gyakran érzékenyek az UV-sugárzásra, kivéve, ha különleges védelmet nyújtanak.

Vélemények

A fogyasztók, akik maguk választották a Zetta termékeit, mindig a legtöbb pozitív visszajelzést hagyják a megvásárolt termékről. Bármilyen kritériumot alkalmazunk a tervezésre, mindannyian elégedettek lehetnek a vállalat termékválasztékában.

Ha kiválaszt egy költségkeret opciót, könnyen választhat a javasolt kész modellek közül. A minőség, a hangszigetelés, a betörés ellenállása, a megjelenés, a belső ajtóknak való megfelelés kiemelése mindez megtalálható a kész szerkezetekben.

Azok az ügyfelek, akik egyéni belső tereket készítenek, széles választékot kínálnak az egyéni termékekhez. Talán több időt vesz igénybe, ami a gyártáshoz szükséges, de az Ön ajtaja megfelel az összes követelménynek.

A termék megválasztása megakadályozza a termékek minőségét. A Zetta cég garantálja az összes gyártott bejárati szerkezetet és belső ajtószárnyat, amelyet mindenki, aki termékeket vásárolt.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő ajtót Zetta, lásd a következő videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba