"New Style" ajtók: választási lehetőségek

A "New Style" cég 2002 óta kezdett dolgozni az ajtók gyártásában. A termékeket a Khersonban található azonos nevű üzemben gyártják. Kezdetben a vállalat csak egyfajta vászonfajtát ajánlott az ügyfeleknek, ma már több mint 15 éves munka során a szakemberek több mint kétezer különböző modellt állítottak elő.

A cikkben még közelebbről megvizsgáljuk a „New Style” belső ajtókat, és meséljük a festmények megválasztásának jellemzőit.

Jellemzők és előnyök

A jelenlegi ügyfelek visszajelzései és az ajtólap gyártás szakértői véleménye alapján összeállítottuk az ukrán márkaajtók előnyeinek listáját.

ár

A termékkatalógusban értékes és természetes fából készült luxusmodellek, valamint több költségvetési lehetőség van a mesterséges nyersanyagok felhasználási folyamatában. Ez lehetővé teszi, hogy minden ügyfél választhassa ki az ideális pozíciót az árért.

Gazdag választék

A tartomány elképesztő sokoldalúság. Mindig megtalálhatók a különböző belső stílusok, a klasszikus és a modern modellek. Az ajtók alakja, színe és díszítő elemei különböznek, amelyek díszítik a vászonot. Süket ajtók és termékek is találhatók, amelyek közül választhat. A cég festett modelleket is kínál, így a fogyasztóknak lehetőségük nyílik a termék tetszőleges színben történő tervezésére.

További szerelvények

Ha a hardver valamelyik eleme hibás működés közben, a vásárló egy törött alkatrészre cserélhet, és jelentősen megtakaríthat egy új penge megvásárlásához. Érdemes megjegyezni, hogy minden további elem rendelkezésre áll a szükséges mennyiségben.

Termékbiztonság

A gyár csak környezetbarát anyagokat használ. Ezt a mutatót az "Új stílus" cég szakembereinek csoportja vezérli. A vászonok könnyen telepíthetők kisgyermekekkel és állatokkal rendelkező helyiségek alapján. Az allergiák ellen is biztonságosak.

minőség

Minden modell rendelkezik egy megfelelő tanúsítvánnyal, amely megerősíti a termékek magas színvonalát és az európai és nemzetközi szabványoknak való megfelelést.

Érdemes megemlíteni, hogy a fenti márka termékeit Afrika, Amerika, Közel-Kelet és Európa országaiba exportálják.

kapacitások

Az innovatív berendezéseknek köszönhetően az üzem naponta elérte a 6000 termékegység termelési szintjét. Ez a szint lehetővé teszi, hogy minden ügyfélnek minőségi termékeket kínáljon kedvező áron. A vállalat folyamatosan bővíti a piacot, új ügyfeleket vonz.

tervezés

Mielőtt döntést hozna egy adott modell mellett, tudnia kell, hogy a vászonok különböznek egymástól. Minden opció egyedi teljesítménytulajdonságokkal és bizonyos tulajdonságokkal rendelkezik. A vevők és célok függvényében a vevő kiválasztja a megfelelő modellt. Ezután megvizsgáljuk a különböző tervezési típusokat és azok különbségeit.

előregyártott

Ezt a típusú ruhát különböző elemekből állítják össze. Speciális gépekkel vagy a tervező típusával biztonságosan csatlakoznak egymáshoz. A fő előny a helyi javítás. Ha az egyik alkatrész rosszul sérült, egyszerűen cserélje ki. A szakértők megpróbálták a legjobbakat, így minden részlet nagy teljesítményű tulajdonságokkal rendelkezik.

Az előlapok élettartama akár 50 évet is elérhet. A magas színvonalú ellátás és az optimális feltételek megnövelik ezt az időszakot.

Keret és pajzs

Ezeknek a vászonoknak a keretét egy kétrétegű rúd alkotja (ezek az elemek természetes fenyőből vagy fenyőből készültek).A termék megbízhatóságának növelése és a talp körüli merevség merevsége érdekében mikroszáltozást végzünk. Ez a technika hosszú és intenzív működés közben megtartja az ajtó alakját.

A háló belsejében lévő üregek megtöltődnek. MDF lapokat vagy sűrített kartonokat használnak, súlyuk elhanyagolható. Az anyagok védelmet nyújtanak a túlzott zajtól, és segítenek a helyiség melegben tartásában. A vászon elülső és varázslatos oldaláról MDF készül. A lemezanyag nagy ellenállást mutat a hőmérséklet, a közvetlen napfény és a mechanikai stressz ellen.

Javasoljuk, hogy vegye figyelembe a keretpanel ajtajait, ha a fürdőszobába vagy a konyhába egy terméket választ.

tervezés

Tervezési szempontból kétféle vászon van:

  • Süket. Szilárd vászon a természetes tömbből vagy a költségvetési helyettesítőkből.
  • Üvegezett. Üvegbetétekkel ellátott termékek. További anyagokat lehet változtatni. A szabványos átlátszó törlőkendőktől a színes, átlátszatlan és hullámos üvegig. Az üveglapokkal ellátott ajtók kompakt helyiségek kiválasztásához ajánlottak. Átlátszó textúrával a szobában könnyű lesz, vizuálisan bővítve a teret.

Típusok és anyagok

A "New Style" cégből származó ajtók nemcsak a tervezés típusától, hanem a gyártási anyagtól is különböznek. A termék megjelenése és tartóssága közvetlenül kapcsolódik a gyártási folyamat során használt nyersanyagokhoz.

Természetes tömb

A tömb termékei mindig igényelnek. Ezek klasszikus modellek, amelyek továbbra is relevánsak, függetlenül a divat trendjétől. A faanyagnak számos előnye van, amelyeket mesterséges helyettesítőkkel nem lehet újjáépíteni: a természetesség és a környezetbarát, kellemes aroma és a természet által teremtett bájos minta. Az ukrán gyár fenyő, hárs, bükk, tölgy, éger és juhar termelésében használatos.

A vászon hosszú élettartamot mutat. A termékek még sok évig forgalmazhatók a telepítés után. A tömb összhangban van a fém és az üveg, magas hangszigeteléssel rendelkezik, és megtartja a hőt.

Számos előnye ellenére az anyagnak hátrányai vannak (repedések, csomók, gyúlékonyság), de a modern berendezések és az innovatív technikák révén elkerülhetőek.

furnérozott

Az ilyen típusú vászonok altípusokba sorolhatók:

  • Szeletelt. A ritka és értékes fafajok modelljei.
  • Megmunkálás. Használt tűlevelűek gyártása.
  • Rotary. Nyír és tölgyfa vászon, kifejező, természetes mintával.

Meg kell jegyezni, hogy a termékkeretet furnér borítja. Külsőleg ilyen típusú modellt nehéz megkülönböztetni a tömörfa variánsaitól. Költségvetési ajtók préselt vagy fólia furnérból készülnek. A vékony fa rétegek biztonságosan összekapcsolódnak és a kerethez vannak nyomva.

laminált

Különösen érdemes megjegyezni laminált termékeket. Ezek vékony és egyenletes PVC fóliával borított ruhák. A külső réteg különböző színű és szerkezetű lehet. A dekoratív mellett a film fontos működési funkciót is ellát.

Az anyag feldolgozása jelentősen megnöveli az ajtó élettartamát és megvédi a különféle károktól.

Hogyan válasszuk ki?

Egyrészt a hatalmas választás lehetővé teszi az ideális modell kiválasztását, másrészt nem minden vásárló képes széles körben megérteni.

Ezután mérlegelje, mit érdemes figyelni a vásárlásra, és hogyan kell a helyes döntést megtenni.

  • Anyag. A természetes fából készült termékeket a klasszikus stílusok, valamint az ország, Provence és más természetes irányú alaprajzok tervezéséhez választják. A modern stílusban az üvegből, műanyagból vagy fényes kivitelű ajtókból gyakrabban választanak termékeket.
  • Az építés típusa. Ha maximális zajszigeteléssel rendelkező terméket keres, állítsa le a süket vászonokat. Az üvegbetétekkel ellátott termékek ideálisak olyan helyiségekben, ahol nincs megvilágítás.
  • Nedvességállóság és hőmérséklet-szabályozás. A fürdőszobai vagy konyhai ajtóknak nagy ellenállóképességgel kell rendelkezniük a magas nedvességgel és magas hőmérsékletekkel szemben.
  • Vastagságban. Javasoljuk, hogy a belső ajtók kiválasztásakor hagyja abba a nagyméretű termékeket, mivel ezek fő funkciója a térelválasztás.
  • Színes. Az ajtó színeit a belső tér stílusával és a szoba általános tartományával kell kombinálni. A színt a padló, a bútorok, a padlólapok vagy a falszerkezetek illeszthetik. Ne felejtsük el a kontraszt hatását is.

Vélemények

A tematikus fórumokon, a szociális hálózatokban és azonnali hírvivőkben az ügyfelek megosztják véleményüket a New Style márka termékeiről. A vállalat népszerűségének köszönhetően sok vásárló személyesen ismeri a termékeiket. Biztosan mondhatjuk, hogy a legtöbb értékelés pozitív. A fogyasztók szerint magas színvonalú, stílusos megjelenés és megfizethető ár.

A "New Style" cégtől származó ajtók gyártásánál lásd a videót.

Comments
szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba