Design egyszobás apartman 36 négyzetméter. m: tervezési ötletek és lehetőségek, belső stílus jellemzői

Mindannyian hangulatos és szép szállást álmodunk, de nem mindenkinek van lehetősége egy luxus otthon megvásárlására. Bár ha egy kis lakást vásárolt, a megfelelő belsőépítészet segítségével gondoskodhat róla. Az ajánlásoknak és a szakemberek segítségének köszönhetően lehetőség van a szerény méretre méretezett lakások átalakítására és minden előnyének hangsúlyozására.

A kis apartmanok előnyei - kompaktak és kényelmesek. Szintén nem kell sok különböző bútorokat vásárolni, a belső tér nem lesz szükségtelen elem. A lakhatás regisztrálása előtt részt kell vennie a projekt létrehozásában.

Ilyen esetekben ajánlatos kapcsolatba lépni szakképzett szakemberekkel és tapasztalt tervezőkkel, akik figyelembe veszik az összes kívánságát, és tervet készítenek az összes szükséges paraméterről és a vevői követelményekről.

Helymegosztás

Mivel fontos, hogy a terület hatékony legyen, minden centimétert figyelembe kell venni. A tervnek tartalmaznia kell a lakásban található összes bútorokat, kiegészítőket, világítást és minden részletet. A projekt során végzett munka során változtatásokat tehet, ha új ötletei vannak.

A munkaterületet több részre kell osztani, nevezetesen a konyhát, a nappalit és a hálószobát, amely az óvoda feladatait elláthatja. Az egyes ágazatokban megfelelő bútorok lesznek, de az alábbi információkról bővebben. A szoba területe világítással, könnyű partíciókkal vagy dobogóval érhető el. A képernyők jobban választják az áttetsző anyagot vagy fonott anyagot, hogy ne hozzanak létre nehézséget a belső térben. Ezenkívül bármikor lehajthatók és elrejthetők.

Ami a dobogót illeti, ez egy kiváló választás, ha egy 36 négyzetméteres lakást tervez. Hála neki, megoszthatja a területet, elhelyezheti benne egy kihúzható ágyat vagy fiókokat, ahol ruhákat tárol. Tehát lehetősége van arra, hogy helyet takarítson meg a házban. De van egy hátránya, amelyre figyelmet kell fordítani - Az alacsony mennyezettel rendelkező lakások esetében a dobogóra nem alkalmas, ezért fontolja meg ezt a tényezőt. Kompakt ház esetén a tolóajtók nagy igényt támasztanak, mivel nem foglalnak helyet a szabadon. A csarnokba, valamint a fürdőszobába telepíthetők.

A fontos pont a színtartomány.

A belső árnyalat nagyon fontos. A palettát óvatosan kell kiválasztani, hallgatva a szakember ajánlásait, akinek segítséget kér. A szakemberek azt mondják, hogy a kis lakások számára a legjobb megoldás a világos árnyalatok, aminek köszönhetően a terület szabadabbnak és tágasabbnak tűnik. Ami az ablakok kialakítását illeti, jobb, ha a vakokra vagy a japán vagy római függönyökre lettek telepítve, amelyek népszerűek.

Mivel nem lehet szobát díszíteni különböző bútorokkal, A minimalizmusra korlátozhatja magát, ami megjeleníthető és stílusos. A termékek és tartozékok köszönhetően hangsúlyozhatja a belsőépítészetet. A bútorok elrendezése szintén fontos szerepet játszik, mert a hely korlátozott, ezért nem szabad hatalmas ágyakat vásárolni, nagy falakat telepíteni. Ez kényelmetlenséget érez, de nem kényelmet.

Ebben az esetben előnyben kell részesíteni a beépített termékeket, mert képesek átalakítani, ami azt jelenti, hogy nem fog sok helyet foglalni, és bármikor elrejtheti őket. Ilyen bútorokban ruhákat, ágyneműt, játékokat és egyéb dolgokat tárolhat. Figyelmet fordíthat az ágyakra, amelyeket közvetlenül a szekrénybe építettek.A bútorok színe a saját preferenciái szerint választható, de jobban összpontosítson a világos árnyalatokra. Ha sötét vagy élénk színekről beszélünk, ékezetekként használhatók, de nem lehetnek háttér.

Ami a folyosót illeti, kerülje el a "halott" helyet a bejárati ajtó közelében. Hagyja, hogy ne legyenek extra bútorok, hanem csak egy polc cipő vagy öltöző.

Végül, de nem utolsósorban a költségvetés megtervezésében, de a modern lakberendezés világítás. Sokkal kell lennie, mert szerény dimenziókról beszélünk, és a fény bősége minden házat vizuálisan szélesre teszi és kényelmet teremt. Nem korlátozódik egy lámpára de ne vásárolj nagy függő csillárokat. Legyen a LED-lámpák, amelyek illeszkedhetnek az otthon különböző részeibe.

Konyha és fürdőszoba

Minden lakásban ugyanolyan fontos része maradt. Az ilyen szerény lakásokban található fürdőszobát leggyakrabban kombinálják. A helytakarékosság érdekében szereljen be egy zuhanykabint, amely a kényelmes méret mellett stílusosnak is tűnik. A ház ezen részén egy kis fésülködőasztallal találkozhatunk, amely alatt mosógépet építenek. Ez utóbbit a konyhába lehet telepíteni, ahol kis étkezőasztalra és minimális szekrényre lesz szüksége az edények tárolására.

Mindent gondoskodott, kezdve egy egyszobás lakás tervezési projektjének elkészítésével és a stílusos és kompakt bútorok választásával, valamint a fürdőszoba felszerelésével. Egy ilyen fontos feladat során nem lehet képzett és tapasztalt belsőépítész segítsége nélkül elvégezni, aki figyelembe veszi a részleteket, és meghallgatja kívánságait. Így a kis területű házban kényelmet, kényelmet és szépséget hozhat létre, mert ismeri a fő titkokat. Jöjjön dolgozni, és hamarosan látni fogja a csodálatos eredményeket. Kerülje el a hibákat és sikerül.

A 36 nm-es egyszobás apartman tervezésének áttekintése. Lásd a következő videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba