Ötletek a lakás belsejéhez: design tippek

Mindannyian a modern technológia világában élünk, és ma kevés olyan ember van, aki meglepődhet a tompa belső terekkel. Nemcsak a többszobás apartmanok tulajdonosai, hanem a kis méretűek is szépen szeretnék díszíteni a lakóteret. De kevesen tudják, hogy hol kezdjék el és hogyan kell befejezni, és olyan pillanatban, amikor a szakmai tanácsadás a mentésre kerül.

Általános tanácsok

A lakások felújításának megkezdése előtt a tervezők azt javasolják, hogy papírra vázolják a jövőbeni lakó- vagy nem lakóépületek tervezetét. A helyiségek tervezése kreatív folyamat, de vannak olyan pillanatok, amelyekre szükségszerűen figyelembe kell venni. A belső tér minden részletét a legkisebb részletre gondolják, a háznak harmonikusnak és szépnek kell lennie. Különös figyelmet fordítanak az építőanyagokra, a világításra és a bútorokra.

A panelházban az évek folyamán a szellőztetés rosszul működik, így ha újjáépítési gondolataink vannak, például a konyhát a szobák egyikéből ötvözve, fontos ezt figyelembe venni, mert a szagok szétszóródnak az egész térben.

By the way, a belső tér nemcsak az unió, hanem az élőhely megosztása is megváltoztatható. Ehhez gyakran felépítenek egy fémkeretet, amelyet a gipszkarton lapokkal borítanak. Egy ilyen partíció, ha szükséges, könnyen szétszerelhető, ráadásul beilleszthető háttérképpel, vagy egy főre festve a főteremmel.

Vizuálisan a „stalinka” vagy „Hruscsov” javítása természetesen más lesz, mivel különbség van a mennyezet magasságában és a lakóterület méreteiben, de az általános szabályokon alapul, amelyet az alábbiakban tárgyalunk.

Színes megoldások

A színes kialakítás monoton, poláris, két szín és többszínű lehet. Az egyetlen megoldás tartalmaz egy elsődleges színt, amely számos árnyalattal kompatibilis. A poláris kialakítás két különböző szín kombinációja, és ha két egymással összefüggő színt egyesít, ez egy kétszínű megoldás. Nos, a többszínű magában foglalja a több hang használatát. Ebből a tervezők a jövőbeni belsőépítészet kialakításakor visszavonulnak.

Meleg tónusok - bézs vagy arany színűek, halványan megvilágított helyiségekben kell használni. Ezek a színek tökéletesen kombinálódnak a klasszikus fa bútorokkal és a padlólapokkal. Ne feledje, hogy ha jó aljzatot használ a padló alatt, jó hangelnyelő hatásokat érhet el. Tehát az alábbi szomszédok sikolyai és idegen hangjai nem lépnek be a szobába. A jó hordozó a parafa, a szakértők azt is mondják, izolon.

A hideg árnyalatok, amelyek magukban foglalják a zöld, a szürke, a kék és a nacre, hozzájárulnak a tér vizuális bővítéséhez, a déli oldalon található világos szobákban használatosak.

A tapéta kiválasztása befolyásolja a szoba méretét. Nagy szobákban megengedhető a nagy mintázatú tapéta, nem alkalmas kis méretre. Ebben az esetben jobb, ha a kis mintákkal díszített, világos háttérkép marad.

Vizuálisan bontsa ki a szobát a magasságban, és segít a függőleges csíkkal ellátott tapéta számáraés hosszában - a vízszintes. A gyémánt alakú háttérképek szélesíthetők.

Gyakran a legérdekesebb belső lehetőségeket kapja meg, ha a háttérképet kombinálják. Ezzel a technikával a helyiségek elosztása, a munkaterületek elosztása, a rekreációs területek és az alvás kerülhet sor. Például a nappaliban kiválaszthat egy falat, amelyen a TV-készülék lóg, és a hálószobában - az ágy feje mögött.

A kontrasztos színek kombinációjával tudnia kell, hogy a kis területeken intenzív színeket használnak.Ha ez nem következik be, akkor kényelmetlen lesz a szobában lenni, nem csak a vendégek, hanem a háztartások tagjainak is.

A fekete háttérképet óvatosan kell használni. Nem engedhetjük meg, hogy a szoba sötét és komor legyen, ezért ajánlott egy fényvisszaverő felületet - fényes, tükröket, valamint a jó világítás telepítését, luxusszékek és kanapék megvásárlását. A bútoroknak feltétlenül króm betétekkel kell rendelkezniük, és az arany használata nem tilos.

Egyébként, a fehér szín egyáltalán megteremtheti a kórházi osztálynak a benyomását, más színekkel kell kombinálni. Ezen túlmenően ez a szín nagyon könnyen szennyeződik - nehéz a hófehér felület gondozása, mert a szennyeződés és a por mindig befogja a szemet.

A hangulatos körülmények a fotó háttérkép használatával érhetők el. A fotónyomtatók nemcsak különböző típusú állatokat és rovarokat nyomtatnak a természet hátterére, hanem a városok építészetére, absztrakciójára, tematikus rajzaira is.

Egyes cégek egyedi megrendeléseket nyomtatnak, ennek köszönhetően a háztartások, egy szeretett kutya és egy újévi telek portrékai megjelenhetnek a fotó háttérképeken, bármilyen témát használnak.

Meg kell jegyezni, és azt a tényt, hogy amikor szobát készítesz, például tetőtérben, téglafalra van szükség. Sajnos a monolit házakban a téglafestés nem fog működni, mert elvileg nem. Ezért jöjjön a segítő tapétahoz, téglához vagy kövekhez. By the way, ők lehet megkönnyebbülés és terjedelmes, és messziről úgy tűnik, hogy a fal valódi.

Imitálja tapéta nem csak egy téglafal, hanem a fa, márvány, gránit. Melyek alkalmasak egy adott helyiségre, a stilisztikai iránytól függenek.

Stilistikus irányok

Vannak, akik úgy vélik, hogy egy közönséges városi lakás esetében a luxustervezési lehetőségek elfogadhatatlanok. Elégedettek egy egyszerű díszítéssel, felújítással. Mint mondják, olcsó és vidám. Valójában azonban a modern stílusok nem jelentenek drága építőanyagok használatát és újrafeldolgozást, ami azt jelenti, hogy az ilyen javítások nem fognak elég pennybe kerülni.

Például annak érdekében, hogy a kandalló a szobába kerüljön, ami a faház, Provence vagy a tetőtér stílusában rejlik, nem kell megszakítania a falakat. Az üzletek elektromos kandallókat árulnak, amelyeket néhány óra alatt telepítenek.

Továbbá, ha egy elektromos kandalló van szerelve egy résbe és burkolva lapkával, akkor lehet csempézni és ennek megfelelően illeszkedni bármilyen belső térbe.

Ha korábban a barokk, a birodalom vagy a modern stílus megvalósításakor vidéki házakban emelték a barangolást és az oszlopokat, most már településekbe is telepíthetők. Készítsük őket polifóliából. Ezeket a könnyű szerkezeteket megfizethető áron értékesítik. És mivel nem mérlegelnek semmit, megkönnyítik a rögzítés folyamatát, csak ragasztó és néhány perc megtartás elegendő.

Ez az egyszerűség és a svéd stílus természetes jellege. Svédország északi ország, így az ebben a stílusban megvalósított ötleteket a hazai lakások díszítésére lehet kölcsönözni. A fehér és világos árnyalatok a színkialakításban rejlik - ez vonatkozik a falakra, a mennyezetre és a padlóra is. A vörösfenyőből vagy más világos fafajokból készült bútorok a belső tér csodálatos díszítése lesz, de a szobának szabadon kell maradnia. Nincs függöny, csak függöny - semmi sem akadályozhatja a természetes világítást.

Az olasz stílus a klasszikus és a modern változatra oszlik. A klasszikus fókuszban a történelem, a kézzel készített fa bútorok, a velencei vakolat, a freskók, a stukkó díszlécek kerülnek alkalmazásra. A világítás fényűző kristálycsillárokat, kovácsolt lámpákat emelt ki. Ugyanakkor az olaszok modern változata kényelmes és kényelmes. Masszív bútorok, nagy kanapék és csúszóasztalok, szekrények és polcok, aszimmetrikus fülkék és párkányok kombinációja, amelyek azonnal megfogják a szemet.Úgy tűnik, hogy ez a kombináció összeegyeztethetetlen, de, mint tudod, Olaszország trendelő, és a mai népszerű népszerűség mindenhol népszerű lesz holnap.

A klasszikus szerelmeseinek ajánlani lehet az angol stílust. Ez egyértelmű szimmetria, rengeteg fa bútor, csak természetes építőanyagok használata. A mentés érdekében azonban egy drága fa utánzása megengedett. A falhoz használt fa panelek, díszlécek és alaplapok. A fal felső részét vastag tapétával vakolják, vagy matt festékkel festik. Ne feledje, hogy a belső térben nem lehet műanyag. Az angol stílus megvalósításakor meg kell találni a helyet a kandallónak és a könyvtárnak.

A francia stílusú, magas mennyezettel rendelkező városi apartmanokhoz. A nagy nappaliban antik bútorokat lehet kerekíteni, lekerekített sarkokkal, művészeti tárgyakkal és műhelyt szervezni. Fontos, hogy a szobában nagy ablakok, nyitott terek legyenek. A mennyezet stukkóval van díszítve. A padlóburkolatok ideális megoldásnak tekinthetők, ezért nincsenek korlátozások a világításra.

Az Eco-Style jellemzője a természetes építőanyagok - fa, bambusz és kő - használata. Textilek - csak természetes anyagokból. Előnyben részesülnek a természetes színek - zöld, kék, barna.

Nem ajánlott műanyag, fémbútor vásárlása, elhagyása és a forgácslapból származó káros termékek eladása. Mindez nem kapcsolódik a természethez.

A kis szoba megszervezése

Nagy valószínűséggel azzal érvelhetünk, hogy a lakás nagyságától függetlenül mindig nincs elég szabad hely. De a tervezők tanácsától függően, vizuálisan bővítheti az élőtereket.

Fontos szem előtt tartani, hogy egy lakás első benyomása a megfelelő tervezéstől függ. Például, ha egy kis lakásban alacsony mennyezetek (a Hruscsov-házak tulajdonosai gyakran szembesülnek ezzel), akkor a nappali és a konyha egy stúdióba való összevonása nem kívánatos. Mivel a közös helyiség területe nagyobb lesz, mint a mennyezet magassága, ez azonnal nyilvánvaló lesz. A helyzet "lenyomja" a pszichét.

A szimmetria megengedett kis területen. Az ilyen kompozíciók kiegyensúlyozzák a helyet, de idővel meg kell állniuk, mert ha túlzásba vesszük, akkor a szoba unalmas lesz, és a helyzet megrázkódni fog.

A szín használata nélkül nem lehet. A szakértők azt tanácsolják, hogy a falakat és a mennyezetet egy színben festjük. Az ilyen átmenet vizuálisan bővíti a szoba magasságát. Az egyesített vagy szomszédos helyiségekben a falak egy színben készülnek, csak a kompozíció integritását hangsúlyozzák. Ugyanakkor lehetőség van arra, hogy a zónát a másikból a padlóburkolattal, például a konyhában a csempe elhelyezésére és a nappaliban - laminált - megoszthassuk. Nagyon fontos, hogy a falak és a mennyezet színe közel legyen a padló színpalettájához. Ez hozzájárul a határok bővítéséhez.

A vizuális megtévesztés másik eszköze, amely növelheti az életteret, a szél. A szegély minden más hátterében kiemelkedik, ennek köszönhetően a mennyezetre koncentrálhat.

Ne feledje, hogy az alacsony mennyezetű kis helyiségekben a stukkó nem kívánatos. Ebben az esetben vizuálisan csökkenti a tér magasságát.

Ha a hardverboltban ugyanolyan színű festéket szednek, de matt és fényes tulajdonságokkal, akkor növelheti a szoba benyomását. A falakat matt festékkel és a mennyezetre fényesítheti. A fényesség nemcsak a fényt, hanem a közeli tárgyakat is tükrözi, amely vizuálisan növeli a helyet. Ebben a tekintetben a tervezők azt ajánlják, hogy a fényes feszített mennyezetet szereljék fel.

A kis méretű házak különleges helyét tükrök foglalják el. A helyzetet tükrözve hozzájárulnak a tér terjeszkedéséhez, ugyanakkor nagyon fontos, hogy nagy mennyiségben legyenek. Kívánatos, hogy a szekrények ajtajait pontosan tükörfelületekkel felszereljük.

A kis hálószobák vagy nappali szekrények tekintetében nemcsak a dolgok tárolására, hanem a belső tárgyak elrejtésére is alkalmas. Így például a transzformátor szekrények felszerelhetők egy ággyal, amely éjszaka enyhe mozgás közben a padlóra esik. Néhány szekrény modellben vasalódeszka is van. Próbáljon lekerekített sarkokkal bútorokat választani.

Egy nagy objektum lehet a szoba méretétől való elterelésa központban található. Az is előfordulhat, hogy a fal vagy annak egy része bútorokkal nincs megterhelve. Ebben az esetben a figyelem a dekorációra összpontosít, nem pedig a térre, úgy tűnik, mint szabad hely.

Általában a kis hálószobákban csak egy szekrény található, ezért nagyon fontos, hogy felesleges dolgokat helyezzünk a felső polcokra, távol a kíváncsiskodó szemtől. Kompakt csomagolás lehetséges a bútorüzletekben értékesített szervező dobozok használatával. És az egyszerű látásnak csak szükségszerűségnek kell lennie.

Dobozszervezők vásárolnak és tárolnak ágyneműt vagy fehérneműt. Ennek a döntésnek köszönhetően nem lesz szükség komód vagy szekrény megrendelésére, ami azt jelenti, hogy a hálószoba nem lesz feltöltve extra bútorokkal.

Abban az esetben, ha a hely nagyon hiányzik, a tervezési szakértők tanácsot adnak a felső polcok felszerelésére - ez egy további tároló a dolgok számára.

Ne felejtsük el az üvegbetétet. Például a belső ajtók matt üvegből készülhetnek. Ez hozzájárul a folyosó további megvilágításához. Néhány fabútor, különösen egy asztal, egy üvegváltozattal helyettesíthető.

A belső tér minden részletének további célnak kell lennie. Például egy férfi szobájában egy oszmán nem csak székként járhat, hanem a régi dolgok tárolására is, mivel sok modell üres.

Amikor a lakóterületet elhelyezzük, ne felejtsük el a világítást. A fényszórók, az asztali lámpák, a fali lámpák és a padló lámpák a központi csillárral kombinálva tükrözik a tükrök fényét, krómozott vagy aranyozott lapkákkal, további vizuális expanziót biztosítanak.

"Dvushki" elrendezés és dekoráció

Az egy hálószobás apartmanok nagyon népszerűek az ingatlanpiacon. Ez annak köszönhető, hogy a három vagy több emberből álló család egyszobás lakása közel van. A három szobás vásárlás jelentős beruházásokat igényel. Ennek megfelelően a javítás és az új tulajdonosok gyakran a "twin" -nél járnak.

Sajnos, a régi apartmanok legalább 49 négyzetméteres M. m, legalább 60 négyzetméter. m olyan elrendezéssel rendelkezik, amely nem alkalmas a mai fiatalok számára. Nincs kényelem és funkcionalitás. Az idősek számára pedig fárasztó, hogy a folyosón keresztül a teremből a konyhába költözzenek, és természetes vágy jön létre, hogy további ajtót készítsenek.

A kis konyhák, a kombinált fürdőszobák és a közeli hosszú folyosók igazi kényelmetlenséget okoznak. Csak egy kiutat ebből a helyzetből az újjáépítés. Ez a folyamat azonban zavaró, mert engedélyezni kell a több szabályozó szervtől származó falak lebontását, miközben a szellőztető, gáz- és szennyvízrendszerek megzavarása elfogadhatatlan. Projekttervre lesz szükség.

A projektet önállóan, vagy a tervező cégekkel kapcsolatba léphet. A cégek sok pénzt fordítanak a szolgáltatásaikért, de ez a munka kulcsrakészen történik. A projekt iroda munkatársai maguk is kapcsolatba lépnek a hatóságokkal, hogy megállapodjanak egy jelentős átalakításról.

A Lakáskódex világosan leírja, hogy milyen intézkedéseket lehet végrehajtani és amelyek szigorúan tilosak. Senki sem engedheti meg a csapágyfalak megszakítását, a fűtési rendszer zavarását vagy a gázberendezések működését.

Miután engedélyt kapott a nagyjavításra, eljuthat az üzletbe. A vasbeton falak szétszereléséhez kalapácsfúrót, darálót és törmeléket kell használni, és a falazat egy vésővel, kalapáccsal és kalapácsos fúróval lesz leszerelve. De elhagyjuk a folyamatot, és közvetlenül a tervezéshez lépünk.

Tegyük fel, hogy az unió már megtörtént. Általános szabály, hogy egy standard "kétszobás apartmanban" egy szobát adnak a gyerekeknek, a többi szülő pedig alszik. Valójában a nappaliban egy hálószoba is található.

Az óvoda alatt a legmelegebb és megvilágított szobát bocsátja ki, kívánatos, hogy az ablakok a déli vagy nyugati oldalra néznek. Ne feledje, hogy az északi oldal hideg, a gyengén megvilágított helyen való részvétel, vagy a gyermek egészségének tele van. Akkor lélegzetet vagy akut légzőszervi megbetegedést okozhat.

Még a kisgyerekeknek is szükségük van egy asztalra, rajzolhatnak vagy készíthetnek kézműveket az óvodára, és az iskolásoknak házi feladatra van szükségük. Ezért az íróasztalt az ablak mellett kell elhelyezni. A helytakarékosság érdekében az ablakpárkányt asztallapként használhatja, tartós, természetes vagy mesterséges kőből készül. Egy ilyen felület ellenáll a mechanikai terheléseknek, könnyen kezelhető, mert a kő nem sérül erős mosószerek hatására, ami azt jelenti, hogy bármilyen háztartási vegyszert használhat. Valószínűleg bármelyik szülő tudja, hogy mennyi baj van a szokásos rajzolással, és mennyire nehéz lemosni a festéknyomokat a műanyagból vagy a fa felületéről.

A harmónia érdekében az ablakpárkány alatt fiókok találhatóak, oldalukon pedig szekrények találhatók. A tervezési szempontból ez az elrendezés lehetővé teszi, hogy jelentősen kiszerelje a helyet, a bútorok az ablak mentén kerülnek elhelyezésre, és nem összpontosít magára. De mindenképpen szem előtt kell tartani, hogy az íróasztalt és a szekrényeket a színséma szerint kell kialakítani, kombinálva a falak és a padló színtervezésével.

Gyakran nincs elég tárhely. A gyerekek felnőnek, szekrényük megváltozik, és a fáradt játékokat valahol el kell távolítani. Ebben az esetben az ágy tetőtér a mentésre kerül. Az ágy kis szekrényben található, a bútor szilárd, könnyen fenntartja a gyermek súlyát, így a fiatal szülők nem aggódhatnak.

A felemelkedés és a leereszkedés oly módon van megtervezve, hogy a baba lépésekkel akadálytalanul emelkedik. A szekrény továbbá egy védősínekkel van felszerelve, aminek köszönhetően kizárható az álomba esés valószínűsége.

Eladáskor olyan modellek találhatók, amelyek munkahelyet tartalmaznak. Az asztalnál házi feladatokat vagy videojátékokat játszhat. Az ilyen modellek alkalmasak arra a csarnokra is, ahol a gyermek sarokba és a szülői részbe rendeződik. Sajnos kevés szülő engedheti meg magának egy külön helyet a gyermekek számára.

A tetőtéri ágy érdekes terület a játékok számára, ha egy adott témában készült. Ez lehet emeletes, különösen értékes egy két gyermekes család számára. A serdülőkorig elegendő egy tetőtér, így sokat takaríthat meg.

Az óvodai bútorokat, az építőanyagokat és a dolgokat természetes, környezetbarát alkatrészekből kell készíteni.

A tapétát helyettesítő dekoratív vakolat ajánlott: Ne feledje, hogy a velencei vakolat csak egy igazított alapra alkalmas. Kisebb cseppek megengedettek, amelyeket az épület szintje ellenőriz. A kiegyenlítési eljárás során vakolatot, festékhálót, kiegyenlítő réteget és alapozót alkalmazunk. Minden további szakasz csak az előző teljes szárítása után készül.

Releváló vakolat egyenetlen felületekhez. Egyébként ez pénzt és időt is megtakaríthat. A gipsz helyes alkalmazása két szakaszban történik. Első alkalommal nagy különbségek simulnak, a másodikban pedig megkönnyebbülési minta alakul ki.De mielőtt a vakoló-festők alkalmazzák, javasoljuk, hogy olvassa el az utasításokat, mivel egyes gyártók lehetővé teszik egy réteg használatát.

Kicsit tanács: az építési üzletekben van öntapadó kréta tapéta - ha egy szalagot ragasztunk a szekrény ajtajára, vagy teljesen beillesztjük őket az óvodába, akkor a gyermeknek van egy rajzfelülete. Nem titok, hogy a gyerekek szeretnek bármilyen felületre festeni, és a marker háttérképnek köszönhetően a kozmetikai javítások nem szükségesek.

Az óvoda színárnyalatainak kiválasztásakor szem előtt kell tartani, hogy a gyerek nemcsak pihen, hanem házi feladatot is végez. Tehát nem szükséges az élénk színekkel való túlzsúfolódás, fennáll a túlzott mértékű hajlam és a fáradtság kockázata. A hangsúlyt a nyugodt, pasztell árnyalatokra kell helyezni, a fényes foltokat csak egy pontra használják.

Ami a nappalit illeti, ahol a szülők alszanak, a tervezők azt javasolják, hogy csúszó kanapékkal rendelkezzenek. A nap folyamán üzemanyagot töltenek ki, a helyet felszabadítják, amelyet játszótérként vagy étkezőként lehet használni.

A csarnok általában elektronika - TV, műholdvevő, játékkonzol vagy kandalló. Esténként minden családtag összegyűl a nappaliban, beszélgetni, inni teát. Ezért nagyon fontos, hogy egy dohányzóasztalt helyezzünk el ebbe a helyiségbe, és hozzunk létre egy természetes szőnyeget, amelyre a gyerekek játszhatnak.

Mivel a csarnok nagy, kiegészítő világítást igényel. Általában a csillár egyenletesen ragyog és nem éri el a sarkokat, ami jelentős hátránya a zónák felállításának. Minden zónát fényforrással kell felszerelni, ehhez a padló lámpákat, a spotlámpákat vagy a mérlegeket használják.

Laminát, padlólapot, szőnyeget, linóleumot vásárolnak padlóként a terem számára - a választás nagy, és csak a fogyasztó számára marad. Ne feledje, hogy az építőanyagok gondozása nagyon eltérő. Ha a vinil linóleumot nedves ruhával lehet mosni, és nem lesz semmi, akkor a laminátum gondozása a tartósság osztályától függ. Egyébként az olcsó laminátum akár formaldehidet is szabadíthat fel, és veszélyes az emberi egészségre.

Fűtési rendszer használata esetén a "meleg padló" gondosan tanulmányozza a padlóburkolat jelölését. A csomagoláson feltüntetik, hogy az építőanyagokat magas hőmérsékleten kombinálták-e vagy sem.

A színválasztás a bútorok, a világítás, a stílus és a tulajdonosok személyes preferenciáinak színén alapul. Ha a bútorok klasszikus színûek, és a padlóburkolatban könnyű laminátumot használnak, akkor fehér, barna színeket választunk. És mondjuk, a világos bútorok és a fehérre meszelt padlólap alkalmasak a japán stílusra.

A nappaliban lévő textíliák fontos szerepet játszanak. Az árnyékoló függönyök alváshoz használt helyiségek számára alkalmasak.

Ha egy nagy teremben a háztartások csak a nap folyamán gyűlnek össze, és esténként, a helyzetet tömeges függönyökkel kell súlyozni, elég tüll vagy vakok felakasztására.

A három szobás lakás regisztrálása

A háromszobás ház kialakítása több tényezőtől is függ, beleértve a család összetételét, a zónázási igényt és a tervezési jellemzőket. A zónázáshoz nem csak a fényszórókat és a függönyöket lehet választani válaszfalakként, hanem kovácsolt fémszerkezetekként, valamint felépített gipszkarton falakként is.

Az építőiparban az üvegtömbök a legújabb divat trend. A szovjet polgárok természetesen emlékeznek ezekre az építményekre, gyakran használták őket a nyilvános helyeken és a munkahelyen. Segítségükkel falakat építhetsz. Ami megkülönbözteti őket más partícióktól, az, hogy lóghatnak az ajtólapra.

Meg tudod csinálni magad és kozmetikai, valamint a nagyjavítást. A fejlesztések koordinálásakor a tervezők javasolják, hogy bővítsék a szobát a loggia rovására.Sajnos, a radiátorok és a központi fűtési rendszerhez való csatlakoztatása nem fog működni. Ezért szükség lesz üvegezésre, szigetelésre és burkolatra.

Az üvegezés során a legjobb, ha műanyag profilt adunk meg, és kívánatos, hogy egy öt kamra legyen. Az alumínium szerkezetek télen lefagynak. Minél több szemüveget, annál jobb. A háromkamrás dupla üvegezésű ablak ideálisnak tekinthető, megtartja a hőt, és nem teszi lehetővé a helyiség külső zaját, és ez nagyon fontos, mivel nem lesz több erkélyblokk.

A szigeteléshez ásványgyapotot vagy szintetikus anyagokat használnak. Lehet vásárolni habot - könnyen telepíthető és olcsó. Feltéve, hogy a télen az erkélyen megy ki a háztartás, szakértők azt javasolják, burkoló a fűtési rendszer. Elektromos "meleg padlók" közül kell választani, mert a város apartmanjában lévő víz tilos.

Az erkélyblokk és az aljzat lebontása - egy tégla vagy egy vasbeton födém, folytathatja a befejezést. Az erkély béleléséhez bélés vagy műanyag paneleket használnak. Néhány stílusos irányzat, amely a tapéta vagy a dekoratív vakolat befejezésében rejlik.

Kívánatos a műanyag ablakokba beépített redőnyök beépítése. Ha az oldal napos - tökéletesen védik a természetes fénytől, a sűrű minták egyáltalán nem engedhetik meg a napfényt. Ezt a kisgyermekes családok értékelik.

A főszobában kétszintes feszített mennyezetek fognak kinézni, de fontos, hogy a mennyezetek magasak legyenek. Kétszintes szerkezet és gipszkarton építésére használják. Könnyen vágható, és a szokatlan alakzatoknak köszönhetően a fényszórók könnyen felszerelhetők.

A feszített mennyezetek és a gipszkarton opciók közötti különbség az, hogy az első három órán belül kerül telepítésre, és a második telepítése több időt vesz igénybe. Ezen túlmenően a feszültség opció nem fél a víztől, és nem romlik az árvíz során. A víz könnyen üríthető a csillár nyílásán keresztül.

Ne feledje, hogy a mennyezetnek összhangban kell lennie a szoba belsejével, beleértve a színkialakítást is. Ha ez a fő háttér ellenáll, akkor a megfelelő hatás nem fog működni. Egyébként, a kétszintes mennyezet nem megfelelő a kis helyiségekben.

Néhány három hálószobás apartmanban egy kis fürdőszoba található. A nem lakóhelyiségek - raktárak, folyosók - rovására bővíthető.

Ebben az esetben a hatóságokkal való egyeztetés szükséges. Fontos figyelembe venni, hogy a nedves területet nem szabad a szomszédok lakóhelye felett helyezni.

Összefoglalva szeretném megjegyezni, hogy nincsenek hasonló belső terek. Még ha tetszett egy kis ötlet a fényképekben vagy a televíziós műsorban bemutatott helyzetben, még mindig nem lehetne száz százalékos hasonlóságot elérni. Minden javítás után más emberek is elvégzik. De valójában ez nem a fő dolog.

Fontos, hogy egy felújított szobában meleg és hangulatos minden családtag számára.

Gyönyörű példák

Ez a rész a legjobb és szokatlanabb, elegáns és egyszerű belső lehetőségeket vizsgálja. Mindenki kiemeli az érdekes tervezési részleteket. Egyesek számára lehet, hogy a falon tapéta, valaki pedig - gyertyák, figurák, vázák vagy dekorációk a függönyön.

Az öt legjobb műhelymunka a belső dekoráció saját kezűleg történő elkészítéséről, lásd a következő videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba