A lapos design modern ötletei

A divat trendek nemcsak a ruhákat és cipőket, a személyes kiegészítőket, az autókat, az utazási irányokat és a szakma kiválasztását fedik le. Szintén szabályozzák az otthoni tér kialakítását. A lakást a legújabb trendekkel összhangban díszítve, több éven át nem lehet félni a megjelenésének elavulásától. Ezért meg kell találnod, hogy milyen megközelítések vannak mostanában, hogyan tudnak megnyilvánulni az egyes szobákban, hogyan lehet kombinálni a tervezési követelményeket a kényelmes környezet megteremtésével.

Főbb divat trendek

Az apartman olasz dizájnja egyaránt alkalmas mind a nagy, mind a kis helyiségekben. Ennek a megközelítésnek a kifejezése az íves szerkezetek, oszlopok használata; Kívánatos a fából készült bútorok telepítése, nem pedig más anyagokból készült termékek. Nem számít, hogyan próbálsz több ékszert bevezetni, nem szabad megszüntetni a tömörséget és az eleganciát. A teret különböző részekkel telítették, az érzékelés javítása érdekében frissebbé teszik.

A modern stílus nem olyan egységes, monolitikus, mint a legtöbb más formátum. Ebben megtalálható a minimalizmus és a vidéki zene, a loft és a klasszikusok, a pop art.

Feltétel nélküli elsőbbséget élveznek azok a megoldások, amelyek kívülről egyedülállóak, ugyanakkor a lakók jólétét és esztétikai ízlését mutatják, szépnek és praktikusnak tűnnek. A tervezők egyre inkább használják a díszítéshez használt fém alkatrészeket, amelyek nagyon eltérő gyakorlati felhasználási módokkal rendelkeznek. A matt felületek is divatba kerültek.

A lakás modern stílusának kötelező tulajdonsága, függetlenül attól, hogy milyen termékeket használtak a díszítésre, a létrehozott környezet egyszerűsége és láthatatlansága. Ha kevésbé homogén, akkor elég egy pop-art formátumban vagy bármilyen etnikai stílusban elkészített részlet megadása. Mint korábban, tiszta egyenes vonalakat kell használni.

Kerek sarkok, átlós modern stílus teljesen ellentmond.

A városi lakások túlnyomórészt a kis- vagy standard terület hosszú ideig tartó apartmanjai lesznek, ezért a modern divat jellemzője a különböző helyiségek egyesítése. Az újratervezés során a partíciókat és még a különálló falakat is eltávolítják, ami hozzájárul a rendelkezésre álló hely bővítéséhez. Egy ilyen eljárás után a tervezők és a bérlők könnyebben lefordíthatják az ötleteket.

A már rendelkezésre álló terület racionális felhasználása és kevésbé gyakran újrafelhasználás, sokan használnak könnyűszerkezetes és átalakító bútorokat. Egy nagy íróasztal helyett a legtöbb apartmanban egy könnyű konzol elegendő, mégis, az írott munka mennyisége valószínűleg nem nagy. Az összecsukható bútorok használatának jelenlegi tendenciáját nemcsak a helytakarékos vágy, hanem a minimalista design előnye is okozza.

Ha nem csak a megszállt terület csökkentésének valós, hanem vizuális hatására van szüksége, akkor inkább a berendezést kell választania, amely bizonyos mértékig tartós üvegből, átlátszó akril vagy műanyag márkákból áll.

A futurisztikus szellemben készült új háztartási készülékek a helyiség közepén méltó helyet foglalnak el, a high-tech stílusában díszítettek, ebben a tekintetben a 2017-es design nem változott. A high-tech stílusban a kimenő év tényleges tendenciája a technológia beépítése a bútorokba, különösen a nem szabványos design elemek kiválasztásakor.

A dekorátorok azt ajánlják, hogy ne használjanak túl vastag színeket, koncentrált festéket.

A belső terek divatosak, ahol minden ötletet a fehér, fekete, szürke és kék manipulációk alkotnak. De a geometria lehet, hogy nem ugyanaz, mint a szokásos. Még előnyös is lesz.

Stílus kiválasztása

Az új lakásban vagy egy régi házban végzett javításoknál ajánlatos a természetes befejező anyagok előnyben részesítése. Elvileg nem mennek ki a divatból, és még évtizedek után sem kell megbánni a választását. Számos megfelelő anyag és formatervezési minta meglehetősen nagy, lehetővé teszi, hogy bármilyen, még a legszigorúbb ötletet is megtestesítsen.

A modern tervezők által készített legjobb projektek ritkán végeznek fát.

Alkalmazása szépséget és egyedi textúrát hoz, elősegíti a harmónia megközelítését. Ezenkívül a fafelületek könnyen kombinálhatók egy összetételre, mind a világos, mind a sötét szín részleteit, ha a kontraszt hatását helyesen alkalmazzák.

A különböző színek döntéseinek, a szép belső részleteknek a hangsúlyozása érdekében célszerű többszintű megvilágítást adni, különösen nagy és multifunkcionális helyiségekben. A tervezési megközelítés kiválasztásakor mindig nézze meg az alternatívákat, olyan stílusos megoldásokat, amelyek más módon érik el a kívánt célt.

Tájékoztatásul: az összes szoba kialakítását többé-kevésbé homogénnek kell választani, csak a világszínvonalú tervezők képesek egymásnak ellentmondásos és barátságos módon díszíteni őket.

Elegáns design avantgárd szellemében A legvalószínűbb, hogy az eredeti tervezési döntés, a fülbemászó akcentusok, az egyedi formák és a fény és árnyék manipulációit kedvelők fogják felkelteni. A kreatív emberek - a lélek kísérletezői könnyedén választhatják ki az expresszionizmust, segítve az intelligens eredményt, ha minden helyesen történik.

Ennek a stílusnak a modern kiadása az uralkodó szigorú elemek és a fényes és gazdag részek kombinációja, melynek célja a pozitív érzelmek kialakítása.

Ha beltérben használják modern stílusbana telített színeket nagyon korlátozottan és csak a fő funkcionális területen kell alkalmazni. Ne felejtsük el a modernista terem kifinomultságát és kifinomultságát. Győződjön meg róla, hogy textileket használ, győződjön meg arról, hogy a harmónia megmarad a különböző helyeken az árnyalatok között.

Csak a legszükségesebb bútorokat helyezze el, dobja ki minden olyan tartozékot, amelynek nincs közvetlen gyakorlati értéke.

padlástér - egyfajta otthoni és utcai tér hibridje, és a bútorok mennyisége itt a korszerű, korlátlan. Szigorúnak és egyszerűnek kell lennie, nem kell egyetlen felesleges hangsúlyt kapnia. A divat falazatában különböző típusú vakolatokkal, tükörpanelekkel, természetes kő és tégla utánzással. A nagyméretű lakásépítés által létrehozott lakásokat azonban másképp kell díszíteni.

A panelházban lévő apartmanokat ajánlott az ország szellemében vagy kifejezettebb etnikai stílusban végezni.

A folyosók, mint korábban, szekrényekkel vannak ellátva, és a falak mentén éjjeliszekrények, a polcok magukon lógnak. E lépés miatt nincs szükség a folyosó területének 20 négyzetméterre való emelésére. m, radikálisan csökkentve az életteret, hogy kényelmes és funkcionális legyen.

A kombinált fürdőszobákban a sarokfürdők meglehetősen divatosak, elkerülve a szükségtelenül sötét színezést. A tárolórendszerekre maximális figyelmet szentelő tervezési megoldások segítenek növelni a felhasználható helyiségek megtérülését, még egy 53 m2-es vagy annál kisebb lakást is viszonylag tágas házba.

Színes megoldások

A fehér szín és változatos árnyalatai örökre az egyik legfontosabb lehetőség a belsőépítészetben. Lehetővé teszik, hogy bemutassák bármely más színű lakberendezési és dekoratív alkatrészek eleganciáját.

Emellett világos színek a belső térben:

  • Külsőleg növeli;

  • Az építészeti hibák és a befejezett hibák elrejtése;

  • A frissesség és a súlytalanság érzetét teremti meg.

A szakértők szerint a hófehér belső teret legfeljebb két színnel kell hígítani, beleértve az árnyalatokat is. Divatos és elegáns megoldás - a fából készült utánzat használata további színekként (akár világos, akár sötét - ez az Ön személyes döntése). Egy ilyen lépés segít abban, hogy olyan környezetet teremtsen, amely friss és nem sikoltozik, olyan nyugodt és szimpatikus az emberek számára.

Ha nem félsz a határozottabb kísérletektől, érdemes a szürke tónusokat fényesekkel helyettesíteni, és a fehér színt fafelületek előfordulásával hígítani.

Ne feledje azonban, hogy a harmónia megőrzése nem lesz könnyű, ne vezessen be túl sok fényes tónust, hagyja, hogy csak néhány kiemelő részletet vagy a szoba egy részét érintse.

Közepes és nagy helyiségekben érdemes kontrasztos színeket használni a helyiségek geometriai tulajdonságainak kiemelésére és a terület zónákra osztására.

Ne feledje: a bézs színű díszítéssel vagy egy másik nyugodt színben a 2017-es divat.

Ráadásul biztonságosan használható azúrkék türkiz, vastag kék, bíbor vagy lila árnyalatok. A kávé, a krém, a krém színeinek kioltása érzelmek csokoládé színű. Egyes szakértők szerint az ún. Füves zöldek népszerűek lesznek a közeljövőben, amelynek jelentősége nemcsak frissesség, hanem nyári hangulat kialakulása is.

Szoba dekoráció

A ház egészére és az egyes részekre vonatkozó általános követelmények mellett figyelembe kell venni azokat a divat trendeket is, amelyek csak az egyes szobákra vonatkoznak. Vizsgáljuk meg őket részletesebben.

Nappali és konyha

A modern megjelenés nappalijai igen változatosak lehetnek; a klasszikus megközelítés - amikor egy külön terem jön létre, ahol a házban élő emberek és a vendégek összegyűlnek, nem igényel más módon.

Egy másik rendszerrel a nappali és az étkező közötti vonalak törlődnek; Ez a lépés akkor ajánlott, ha a konyhát és az étkezőt nem használja.

A stúdió szervezése igen népszerű, amelyben eltűnik a családi szoba, az étkező és a konyhai szoba közötti vonal.

Az utóbbi számos olyan formátummal rendelkezik, amelyek teljes mértékben megfelelnek a jelenlegi módon. Kis helyiségekben gyakran egy munkaterületet szerveznek, és egy ebédcsoport elhelyezése elutasításra kerül. Ha van egy kicsit több hely, érdemes egy étkezőasztalt és széket elhelyezni magában a konyhában.

A 2010-es évek végén a konyhahelyiség átalakul: a hosszú szekrények helyett, a szekrények felső szintjének alternatívája nélkül, a nyitott polcok divatossá váltak. Lehetővé teszik, hogy a helyiséget kívülről "kirakják", könnyebbé és szabadabbá tegyék.

A tervezők nem ragaszkodnak a szekrények visszautasításához, csak megjegyzik, hogy jobb, ha viszonylag kis felfüggesztett termékeket használnak.

A konyha, mint az évtized elején, a legjobb, ha sima és szilárd. Minél egyszerűbb a kialakítása és minél kevesebb díszítése, annál jobb.

hálószoba

Az alvó helyiségek nem kevesebb figyelmet érdemelnek, mint a konyhában és a vendégek fogadásának területén. A legtöbb tervező úgy véli, hogy a hálószobának már nem kell része a stúdiónak. Ugyanakkor még egy nagyon szerény terület a hálószobához nem zavarja a kényelmes és elég praktikus belső kialakulását.

Valamennyi funkcionális résznek, az ágy kivételével, a lehető legkisebbnek kell lennie, hogy ne késleltesse magának a figyelmet.

A munkahely megteremtése érdekében kívánatos, hogy egy konzolra szereljük fel, a falhoz rögzítve, és egy támogatott állapotban tartjuk a kioldatlan állapotban. Otthoni könyvtár telepítésekor célszerű nem súlyos szekrényeket helyezni, hanem nyitott polcokat, világos színekkel.

Egy zárt térben ajánlott egy kanapé.

A falakon ajánlatos a tapétákat geometriai díszítéssel vagy alacsony színekkel ellátott meleg színekkel ragasztani. Ha ilyen módon hozza létre egy régi, romantikus belső érzését, akkor egy teljesen elegáns környezetet kap; fokozza a gondosan válogatott fényfény vagy a vastag függönyökbe behatoló napsugarak hatását. Általában 2017-ben hálószoba számára ajánlott retro stílusú.

Add hozzá a komfortérzetet, a hálószobától függetlenül, segít a természetes fa használatában. Egyes szakértők úgy vélik, hogy a bársony hamarosan kedvelt és népszerű lesz. Még ha ezek az ötletek nem felelnek meg Önnek, megpróbálhat más lehetőségeket is, amelyeket az 1960-1970 évek ihlette.

tanulmány

Nem számít, hogy a kabinet önálló szobaként vagy egy hálószobaként van-e kialakítva, nagyon fontos, hogy a jövőbeni tulajdonoshoz igazítsuk. Hosszú, viszonylag szűk asztalokkal ellátott megoldások az üvegezett fal mentén népszerűek. Az ablak bal oldalán ezen a falon lehet egy vagy több tágas polcot felakasztani, és a munkalapon ugyanazon az oldalon a mobil éjjeliszekrényt helyezni.

Amikor kiderül, hogy csak egy nagyon kis munkaterületet használ, célszerű egy változó lámpabúra pozícióval rendelkező állítható lámpát beállítani, állítható támasztékkal.

A klasszikus stílusú szekrények drága fából készült bútorok, masszív megjelenésűek, és pilasztereket kell használniuk. Az aranyozott elemek hozzáadásával a gyertyatartókkal rendelkező fém csillárok és a színházi színfalak mögötti függönyök nagyon buja környezetet hozhatnak létre.

Ha nem simogatja a palota gondolatát, vagy az utóbbi évszázad fényűző kastélyát, mint ideális helyet a munkára, valami modernebbet szeretne, az irodát art deco számára tervezték.

Ez a terület végtelenül messze van a szokásos irodáktól, amelyeket elképzeltek. Könnyű lesz létrehozni a helyiség atipikus konfigurációját, még ha a kupola mennyezet is megfelelő.

Modern otthoni iroda - ugyanakkor szigorú, minimalista és exkluzív hely. A szakemberek megpróbálják megoldani az ezen követelmények közötti ellentmondást a szokatlan megjelenés bevezetésével és a világítóeszközök dekoratív szerepének megerősítésével.

erkély

De ha a munkaterület kialakítása nem történt jelentős változásokon az elmúlt évben, akkor ez nem mondható el az erkélyek kialakításáról.

Ne próbáljon hűtőszekrényt helyezni, nem praktikus, és csak a nappali megvilágítását csökkenti.

A miniatűr üvegházhatású erkélyen történő kialakításánál a tervezők egyre inkább egy étkezővel kombinálják őket; mindössze annyit kell tennie, hogy egy kis asztalt és széket tegyen.

Azonban még akkor is, ha teljesen nem tetszik az üvegházhatást okozó ötlet, legalább egy növényt kell használni dekoratív célokra. A zöldeket a modern erkélymodellek legmodernebb kialakításaiban használják. A növényzet szerelmesei, a természet, hogy nem csak egy üvegházat, hanem egy egész télikertet törnek meg. A szilárd kerítések helyett a rácsok gyakran kerülnek elhelyezésre, az emeleten átlósan elegáns burkolatok helyezkednek el, és a fal melletti csík vonzó kavicsokkal tölthető.

Az eredeti megoldás az, amikor egy üvegezett partíciót telepítenek., a szoba teljesen el van választva az utcától. Ugyanakkor a LED-es világítás hosszú csövek formájában van elhelyezve, a falak finom, rózsaszínű színekkel vannak festve, és egy fekete-fehér képet ábrázolnak az egyikre.

Az erkélyek és a loggiák díszítésekor felhasznált anyagok közül a legkedveltebb a műanyag és a fa. Minden felület, miközben kívánatos egy színt készíteni. A klasszikus formátumú erkély jól néz ki, ha természetes kővel vagy téglával díszíti. A szoba mediterrán stílusa fehér, kék és zöld színek aktív használatával mutatja be magát. a vízhez kapcsolódó kovácsolt dekor vagy ékszer használható.

Ami a funkcionális felhasználást illeti, a loggiák és az erkélyek most már nemcsak munkaterületekké, hanem miniatűr edzőtermekké is átalakulnak.

Bármi legyen is a díszítés módja, fontolja meg, hogy a rögzítőelem ellenáll-e a terhelésnek.

Az erkély tervezési lehetőségeiről hosszú ideig beszélhetnénk, így térjünk vissza a lakás belsejébe, és nézzük meg, hogy mit terveztek a tervezők a gyermekek számára 2017-ben.

Az óvoda falainak díszítése a lehető legegyszerűbb és tömörebb legyen, környezetvédelmi és egészségügyi szempontból tökéletesen biztonságos. Kifejező ékezeteként a matricákat és festményeket, kontrasztos ízületeket ajánljuk. A tapasztalt tervezők nem hagyják figyelmen kívül az ékezetes felület használatát.

Nem számít, hogy vannak-e gyerekek a házban, vagy sem - a fürdőszoba nem érdekel. És valószínűleg területe viszonylag kicsi, néha legfeljebb 4 négyzetméter. Ezért a tér bővítésére irányuló minden lépés vitathatatlan divatos megoldás lesz. Világos árnyalatokat kell alkalmazni, fényességet adni, tükrös felületeket szervezni. Egy átlósan csempézett csempe, jól megtervezett szegély és egy olyan hely, ahol a szoba magasabbnak tűnt - itt néhány érdekesebb trükk.

Az elmúlt években az apartmantervezés homályosabbá vált.- egyre ritkábban vannak olyan helyek, amelyek klasszikus vagy modernistaként értelmezhetők. Alapvetően megpróbálják kombinálni a különböző stilisztika ékezeteit és egyes elemeit, hogy alapjaikban eredeti kompozíciókat hozzanak létre. Ugyanakkor figyelmet fordítunk a lakások belső terének zónázására és funkcionális alapelvek szerinti elhatárolására. Másrészt a kombinációs tendencia fokozatosan jelennek meg, amikor egy szoba két vagy több feladatot egyszerre hajt végre.

Gyakran láthatjuk a hálószobában található öltözőtermet, az óvodában található játékok sarkát.

Amikor egy szobának több funkcionális területe van, megpróbálják a lehető legegyszerűbben bemutatni a stílus egységét. Az azonos színű háttérképek nagyon jó módja ennek.

A gipszkarton mennyezet már anakronizmussá vált. Alapvetően, mint a falak tervezésében, megpróbálják elérni a maximális egyszerűséget. Néhány esetben csak a modern klasszikusok szellemében kialakított elemeket vezették be. A PVC paneleken, kazettás rendszereken alapuló legnépszerűbb megoldások. Az eredeti design rajongói biztonságosan megpróbálhatják folyékony tapétát alkalmazni a mennyezetre, és fa konstrukciókat használnak. Mint korábban, az üzemmód a „lebegő” termékeknek felel meg, különösen akkor, ha a fényforrások kerülete körül helyezkedik el.

Ami a mennyezet színét illeti, lehet, hogy szigorúan monofonikus vagy többszínű, LED-es lámpákkal megvilágított és elegáns dekoratív tárgyakkal kiegészítve. A fényes felületek jobbak, mint mások, megfelelnek a 2017-es szezon követelményeinek; sok esetben alacsony geometriai megkönnyebbülés és beépített lámpák használhatók.

Változatok és példák a belső térben

Nézzünk meg néhány példát arra vonatkozóan, hogy a 2017-es tervezők hogyan terveznek lakótereket az apartmanokban.

A dekorátorok nem hagyták próbálkozni a gyermekszobák szép benyújtására. A múlt évben divatosak a fantázia, a mesés megjelenés dekoratív elemei. A romantikus hangulatot az „elvarázsolt erdő” szellemében álló kompozíciók alkotják. De ez csak elegendő térrel lehetséges, és ha ez nem elég, a tervezési keresések elsősorban a hiányzó hely kompenzálására irányulnak.

A megoldás gyakran kétszintű struktúrák, amelyek a jobb biztonság érdekében kötelező kerítéssel rendelkeznek. Felülről általában aludni lehet, és közvetlenül alatta van egy öltözőhely, amely minden szükséges tulajdonsággal rendelkezik - kis szekrények, tükör, horog.

A híres tulajdonosok gyakran nemcsak a bejárati csarnok felemelését próbálják meg, hanem azt is, hogy elegánsan díszítsék.E célból gyakran mérsékelten sötét laminált és enyhén világosabb bútorokat használnak.

Általában minél magasabb a mennyezet, annál könnyebb a szoba.

A tervezők nem túlságosan kedvelik a kiegészítő tartozékokat, másrészt egyértelműen a segítségükkel díszítik. Itt látható, hogy az élénk színek kombinációja előnyös legyen a folyosón. A telített sárga falak összhangban vannak az eredeti formájú világos piros kabátkal. Ez egy padlószerkezet, amelynek alsó része lehetővé teszi napernyők elhelyezését.

Az ajtók szétszerelésével a perspektíva megnyitása a nappaliba, valamint a padló egyetlen színe, amely alig különbözik a függönyök színétől, drasztikusan terjeszti ki a teret, megsemmisíti a zsúfoltság ötletét.

De ha a folyosó először a vendégeket kedveli, akkor a hálószoba különösen a tulajdonosok számára van. És itt a fantázia lehetősége egyszerűen kimeríthetetlen. Itt van egy élénk színekkel teli szoba, amely a lehető leginkább szimmetrikus. Ezt ugyanolyan típusú lámpák hangsúlyozzák, amelyek az ágy szélétől és az alatta lévő azonos tárolórendszerektől az élek mentén helyezkednek el. De a bal és a jobb oldalon lévő virágok kissé eltérőek, mint a vázák, amelyekbe helyezik őket.

A projekt szerzői is figyelembe vették a szimmetria ötletét, de elsődlegesen a romantikus hangulat és a természetes légkör. Ezeket a motívumokat egy, a vastag ködbe borított őszi erdő képe díszíti. A kanapé oldalán található állványok szándékosan különbözőek.

Az erkély vagy a loggia átalakulása a megszerzett tér részévé egy meglehetősen régi trend. A képen az egykori erkélyen rendezett iroda található. Bármely két szoba között átlátszó csúszóajtókat próbálnak átlós típusú elrendezéssel használni. Ezek lehetővé teszik, hogy a helyiségek egységes maradjanak, de ha szükséges, azonnal szétválasztják a teret két autonóm zónába.

Ha a helyiségeket egyesítik és a partíciókat szétszerelik, akkor ez az út nem megfelelő. A konyhákban az étkezések népszerű övezetek, egy sarokkészlet, bárszámlálók és "szigetek" segítségével. De ha a helyiségek nincsenek egymással összekapcsolva, a szabad hely problémája gyakran előtérbe kerül.

A tervezők hatékonyabban használják fel a helyet olyan fülkék segítségével, amelyek képesek nyílt polcokat díszíteni, sőt bútorokkal is.

Stúdió apartman

Ez egy speciális típusú ház, és nem mindig ésszerű az általános rendszerek alkalmazása. 2017-ben a stúdiókban ajánlatos a lehető legtöbb partíciót használni, ami nem csak vizuálisan osztja meg a helyet, hanem megakadályozza például az idegen szagok behatolását a konyhából a nappaliba.

Az egyik változatban a fő hangsúly a fehér és a maximálisan világos színekre esik - a mennyezet hófehér, a falak végtelenül szürke színűek, a padló nemes színű, néhány sötét csíkkal. A fényes környezettel ellentétben a konyhai függő szekrények mérsékelten sötét sora játszható le, míg az étkezőcsoport sokkal könnyebb, mint ez.

A stúdiókban, valamint a kis lakásokban ajánlott több tükröt használni.

A falak különböző szinteken vannak beépítve, amelyek közül néhány vízszintesen elhelyezhető, és mások függőlegesen. Az ilyen megoldás fényt ad a szobának, és ezért nagyon sötét bútorokkal kombinálható, ami egy másik helyzetben túl homályosnak tűnik.

A szakértők a szétszórt fényforrásokat használjáka "kórházi osztály" hatásának megakadályozása. Rövid falaknál jobb a spotlámpák telepítése, ami segít a maximális megvilágítás biztosításában. Egy másik érdekes lehetőség - lineáris LED csillárok, amelyek egymás mellett párhuzamosan helyezkednek el. Lehetővé teszik, hogy vizuálisan bővítsék a teret, így a szoba sokkal nagyobbnak és tágasabbnak tűnik.

Stúdió apartman

Itt, mint a stúdióban, maximális funkcionalitás szükséges. A tervezők számos módot találtak annak biztosítására, anélkül, hogy károsítanák a külső kegyelmet. Gyakran a csarnok teljesen utilitarista, a folyosó pedig legalább részben egy kísérleti területre alakul át. A textíliákkal díszített mozaikpanelek vagy stukkóelemek vonzóak lesznek itt.

Az egy hálószobás apartmanok kialakításának tendenciája most az, hogy csökkentse az alvóterület számára biztosított helyet, de meg kell tartani a szigorúságot és tömörséget.

Teljesen elutasítják a nehézsúlyú szekrényeket: vagy egyáltalán nem, vagy a fülkékben rejtett opciók használatosak.

Áttekintés a lakásban megvalósított tervezési projektről, melyet a következő videó tartalmaz.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba