Fehér matt nyúlványok: a választás jellemzői

 Fehér matt nyúlványok: a választás jellemzői

A fehér átlátszatlan nyúlvány a belső tér hagyományos kiegészítése. Ez a mennyezet világos színe a legelterjedtebbnek tekinthető, annak ellenére, hogy sok más lehetőség van.

Különleges jellemzők

A fehér szín többsége egyetemesnek hívja. Nemcsak a hideg és meleg paletták összes színével kombinálva, hanem bármilyen helyiség kialakítására is alkalmas. A világos mennyezet jól néz ki a nappaliban, a konyhában és a fürdőszobában.

Hagyományosan ez az akromatikus szín a tisztasághoz kapcsolódik. Ezenkívül segít, hogy a helyiség tágas legyen. A könnyű mennyezet felemeli a falakat, és még egy kis szobát is magasabbra emel. A hálószobában a fehér mennyezetek jóak, mert segítenek békés úton hangolni.

Egy ilyen szobában könnyebb elaludni, és jó álmaink vannak.

Ami a feszített mennyezetek előnyeit illeti, a főbb a kiváló minőség. Kiváló minőségű poliészter vagy PVC alapján készülnek. Ezért a mennyezet felülete ellenáll a nedvességnek. Idővel az ilyen mennyezet felülete nem fakul, nem összeomlik, és nem borítja a penészréteg.

A feszített mennyezetek is ellenállnak a mechanikai sérüléseknek. Ezek nem karcolódnak, és nem látszanak szakadni a látszólagos törékenység ellenére. Ez nagyon hasznos, mert egyszerre telepítheti a mennyezetet, és biztos lehet benne, hogy több éven át szolgál majd.

A könnyű műanyag felület nem igényel különösen bonyolult kezelést. Elég időnként száraz ruhával törölje le, vegye ki a felhalmozott porréteget, és néhányszor egy szezont, sima felületen sétáljon nedves ruhával.

Színes kombináció

Mint már említettük, a fehér egyik fő előnye a sokoldalúság. Tökéletesen kombinálva sötét színekkel és fénygel. És minden árnyalat képes új színekkel játszani, együtt fehér színnel.

Monofonikus opció

Ha sötét falú szobában fehér matt feszített mennyezetet használ, a szoba már nem tűnik olyan komornak. Ez olyan hangokra vonatkozik, mint a smaragd, bordó, barna, marsala stb.

A fehér pasztell színek még finomabbá válnak. Ezért a fehér és a rózsaszín, a levendula vagy a kék szín kombinációja alkalmas fiatal hölgyek, gyermekszobák stb.

Érdekesnek tűnik, és a szoba szinte teljesen fehér színű. Ilyen mozdulatot használnak például a minimalizmus stílusában.

Két szín

Nagyon gyakran a mennyezet két színben készül. Ehhez használja a PVC és az összekötő profil alapját. Gyakran sokszínű, néha kontrasztos. Elegánsnak és kifejezőnek tűnik.

Gyakran a kétszínű mennyezetek fekete-fehérek. Nem számít, mennyi idő múljon, ez a hagyományos kombináció továbbra is népszerű és igényes. Az ilyen mennyezeti színek tökéletesek a konyhákhoz vagy a fürdőszobákhoz, valamint a modern stúdió apartmanokhoz.

By the way, érdemes megjegyezni, hogy egy ilyen stílusos lépés jó a kis szobák. Az a tény, hogy a kontrasztos árnyalatok kombinációja lehetővé teszi a tér vizuális növelését. A legjobb, ha a könnyű nyúlványok nagy alapját egy tiszta fekete keret kombinálja. Ha ezzel ellentétes, akkor a hatás megfordul - a sötét alap „meg fogja” a helyet, és a szoba kisebb és kisebb lesz.

Kreatív ötletek

A sima mennyezetek és a két szín opciók mellett vannak mások is. A fehér mennyezet nagyszerű alapot nyújt ahhoz, hogy bármit is tegyen.

Mintás felület

A minta által díszített mennyezet stílusos és eredeti döntés. Ez a lépés alkalmas hálószobák, nappali vagy folyosók díszítésére. Érdemes megjegyezni, hogy a minták nem csak a PVC felületén festhetők, hanem terjedelmesek is. Egy ilyen lépés nem tűnik rosszabbnak, mint a drága stukkó, de ez többször olcsóbb.

Különböző absztrakt minták segítségével egész képet hozhat létre. Lehetőség van mind a szabad hely kitöltésére fényes nyomatokkal, mind a szoba külön részeinek díszítésére velük. Például dekoratív mintákat rendezzen a sarkokban vagy a csillár körül.

Fotónyomtatás

Az eredeti változat egy fotónyomtatással díszített mennyezet. Ez a kialakítás a szobát „élve” teszi. Például kozmikus nyomtatással vagy felhőkkel ellátott mennyezetű szobát díszíthet, így úgy néz ki, mintha valódi éjszakai vagy napos ég lenne.

De kiválaszthat valamit. Például, díszítse a mennyezetet valódi fényképekkel, virágképekkel és így tovább. A képzeletednek nincs korlátja, és egyedülállóvá teheted a szobádat, nem úgy, mint bármi más.

Hol használja?

A matt felületű fehér mennyezetek különböző stílusokban és különböző helyiségekben használhatók. Ami a stílust illeti, egy tiszta fehér mennyezet nélkül lehetetlen elképzelni egy szobát a modern klasszikus irányban. A könnyű mennyezetek szintén szükségesek a skandináv stílusban vagy olyan irányban, mint a minimalizmus.

A fehér szín tágasabbá és vizuálisabbá teszi a szobát. Ugyanez a hatás segít elérni a minimális számú dolgot.

Beszélnünk kell más szobákról is. Mindegyik szobában a mennyezet fehér színe teljesíti a feladatot, és különlegesnek tűnik.

óvoda

Nagyon gyakran, a gyermekszobákat hagyományos stílusban díszítették. Ennek a belső résznek a része egy feszes fehér mennyezet, matt felülettel. Gyermekszobában jobb, ha nem egy monokromatikus felületet választanak, hanem érdekes mintákkal vagy képekkel díszítik.

A fehér háttér világosabbá teszi a szobát. Ennek következtében eltűnik a gyermek sötétsége, mert még a lámpák kikapcsolása után a szobába sem kerül a teljes sötétségbe.

Bejárat

Nagyon gyakran a modern apartmanokban és házakban a folyosó ablak nélküli ablak. Ezért a könnyű mennyezet és nyereséges itt. A szoba sokkal könnyebb lesz. Ennek a hatásnak a fokozásához kis lámpákkal kell rajzolni egy keretet a kerület körül. A spotlámpák szépek és szép hideg fényt adnak.

konyha

Gyakran könnyű a mennyezet a konyhában. Majdnem minden háziasszony álmodik egy tágas konyháról, magas mennyezettel. Ha nincs elegendő hely a kiválasztott szobában, akkor könnyedén megnövelheti a könnyű feszített mennyezeteket jól megtervezett háttérvilágítással.

Sokan megtagadják a feszített mennyezetet a konyhábanfigyelembe véve, hogy egy gomba képződhet a PVC réteg alatt. Úgy véljük, hogy a penész minden bizonnyal a magas páratartalom miatt, de legalábbis a hirtelen hőmérsékletváltozások miatt jelenik meg. Ennek elkerülése érdekében elegendő csak a szobát rendszeresen levegőztetni. A mennyezeten olyan szellőzőnyílásokat is készítenek, amelyek megakadályozzák a nedvességnek a PVC réteg alá történő felhalmozódását.

A konyhában mind a világos, mind a két színű, barna vagy fekete díszítéssel kiegészített mennyezet használható. Ha élénk színeket szeretne hozzáadni az élethez, nyugodtan tegye meg. Egyáltalán nem fogják elrontani a konyhát, különös tekintettel arra, hogy a fehér háttér fényes árnyalatokat muffel.

Nappali

Szokás, hogy a lakás legnagyobb szobáját a nappaliban tartjuk, mert nem egy ember tölti szabadidejét, hanem az egész családot.Ahhoz, hogy többet, még egy nagyon apró szobát is csináljunk, ugyanazt a fehér nyúlványt kell használni.

Érdekes, mintha egy monokromatikus felület lenne, és mintázattal díszített. Ilyen világos háttéren néhány nagy csillár fényesen díszített, például kristálybetétekkel vagy fém díszítő részletekkel. A monokróm könnyű mennyezet díszítésére mind a vintage, mind a modern csillárok használhatók - a fényválasztás a szoba stílusától függ.

A fehér matt felületek egy igazán sokoldalú lehetőség, amelyet több mint egy generációs tervező tesztelt. A klasszikusok szerelmeseinek és az újdonságok szerelmeseinek is megfelelnek, mert ha úgy tetszik, akkor fekete-fehér felületet festhet mintákkal, vagy akár teljes rajzokkal, festményekkel és fényképekkel.

A következő videóban részletes leírást talál a mennyezet nyújtására.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba