Stretch mennyezetek Pongok a belső térben

A legkülönbözőbb gyártók legszélesebb feszített mennyezetei között az ügyfelek zavarodhatnak. És ez nem meglepő, mert sok márka jó áron kínál tisztességes termékeket. Különös figyelmet érdemelnek a német Pongs cégek nyújtott mennyezetei, mert mindig nagyon előnyösek, hogy egy magánházban vagy lakásban bármilyen belső teret hangsúlyozzanak.

A cikkben ismertetjük, milyen jellemzői vannak a márka felfüggesztett mennyezetének, hogyan nézik meg a belső teret.

Egy kicsit a cégről

Stílusos modern belső teret nagyon nehéz elképzelni függő mennyezet nélkül, mert szerves részévé váltak. A Pongs cég eredetileg Németországból származik, sok éven át kiváló minőségű nyúlványokat állít elő, amelyek a világ számos országában, köztük Oroszországban is nagy keresletet igényelnek.

A márka kiváló termékeket kínál, amelyek elfogadható áron megfelelnek a nemzetközi minőségi előírásoknak.

Évről évre a Pongok új és továbbfejlesztett feszített mennyezeti opciókat hoznak létre, amelyek kielégítik az összes vevői igényt. A kitűnő értékelések nemcsak számos ügyféltől, hanem a szakterületen dolgozó szakemberektől is hallhatók.

Jellemzők és előnyök

Annak érdekében, hogy biztosak legyünk a márka termékeiben, érdemes figyelembe venni a főbb előnyeit, és figyelni kell néhány funkcióra.

 • A pongok speciális anyagból készülnek, amelyek nem tartalmaznak szerves vegyületeket. Biztos lehet benne, hogy a bevonat idővel sem veszíti el vonzó megjelenését, és nem képez formát;
 • A széles választékban a függesztett mennyezetek széles választékát választhatja ki, nemcsak a modern belső stílusok, hanem a klasszikus stílusok számára is. A színek és textúrák hatalmas választéka a legigényesebb ügyfeleket is szívesen láthatja.
 • Mivel a márka termékei biztonságos és időigényes anyagokból készülnek, nem égnek és deformálódnak. Ezen túlmenően a mennyezet nem fél a hőmérséklet-változásoktól;
 • a gyerekek helyiségeiben is használhatja a pongok befejező anyagait;
 • a márka mennyezetének fő jellemzői a nedvességállóság, a nagyon alacsony hővezetőképesség és természetesen a karbantartás egyszerűsége;
 • A márka mennyezetének segítségével egy egész és zökkenőmentes konstrukciót készíthet, amely sok éven át szívesen látja Önt.
 • Stretch mennyezetek Pongok választhatók bármelyik szobához. Lehet nappali, csarnok, hálószoba és még fürdőszoba is;
 • a telepítés nem igényel sok erőfeszítést, főként a lehető legrövidebb időn belül. Nagy előnye az, hogy a feszített mennyezetek telepítése előtt a fő felületet nem kell feldolgozni és előkészíteni.

Termékválaszték

A széles választék közül a következő típusú felfüggesztett mennyezetek találhatók:

 • szatén;
 • matt;
 • lac.

A színpaletta még a legigényesebbeket is szívesen látja, mert több mint 130 különböző árnyalat van, melyben mennyezetek készíthetők.

 • az egyik legnépszerűbb faj mattfolie film a márkából. Szatén és matt változatban kerül bemutatásra. A matt film olyan fényűző megjelenésű, hogy összehasonlítható a dekoratív vakolattal. A színpalettát főként nyugodt és szokatlan árnyalatok képviselik;
 • a Lackfolie sorozatból Kiváló fényes és fényes filmeket választhat, amelyek kiegészítik a szobákat. A színpaletta fényes és élénk színekben jelenik meg, amelyek tükörhatással rendelkeznek;
 • Effektfolie egy fényes mennyezeti szövet, melynek hatása a nacre.

A termékek széles választékának nagy előnye kétségtelenül az, hogy segítségével a legkülönfélébb ötleteket életre keltheti, miközben különböző anyagokat egyesít. Ezenkívül a belső mennyezetek előnyös módon kiegészülhetnek megfelelően kiválasztott világítással, amely szintén kiemeli a szépségüket.

Vásárlói vélemények

A különböző ügyfelek felső korlátjaira vonatkozó sok értékelés értékelésével biztonságosan elmondhatjuk, hogy:

 • Pongs termékek kiválaszthatók bármilyen belső stílushoz. És bár nem feltétlenül használja a tervezők segítségét;
 • sok ügyfél szerint a felső határok olyan erősek, hogy most már nem félnek szomszédaikból származó áradásoktól;
 • annak ellenére, hogy az árak, amelyek a szokásosnál kissé magasabbnak tűnhetnek, a termékek biztosan igazolják magukat a következő években;
 • Pongs termékek sokféle textúrák, amelyek szintén nem, de örülni az ügyfelek.

A vásárlók kellemetlen szagot okoznak kis hátrányok miatt, ami a telepítés után azonnal fennáll, de néhány napig eltűnik. Összefoglalva elmondhatjuk, hogy a márka termékei külön figyelmet érdemelnek.

További információ a Pongs stretch födémekről a következő videóban található.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba