Stretch mennyezetek "Az ötödik elem": jellemzők és specifikációk

A nyúlványok minden évben egyre gyakoribbá és népszerűbbé válnak. Végtére is, ez egy nagyon praktikus és szép lehetőség minden olyan lakásnak, amelynek mind az előnyei, mind a hátrányai.

A "Fifth Element" cég már régóta foglalkozik kiváló minőségű, függesztett mennyezetek gyártásával és telepítésével. A vállalat felelősségteljes előadóként lépett fel, és meglehetősen magas pozíciót tölt be a piacán.

Jellemzők és előnyök

A nyúlványok előnyei sokak számára ismertek. Először is szépnek, esztétikusnak tűnnek, és érdekes megjelenést adnak a szoba belsejének. Ezek a formatervezési minták és színek olyan sokrétűek, hogy minden ügyfél választhat egy ízlést, és egy exkluzív kialakítást hoz létre.

Megfelelően hosszú élettartamuk van, a helyesen telepített feszített mennyezetek több mint tucat évig tartanak. Fontos előnye a nedvességállóság, amely lehetővé teszi a tervezést a fürdőszobában is.

A feszített mennyezetek hátrányai között meg kell jegyezni a vászon nagy költségét és korlátozott szélességét. Ez azt jelenti Ha a szobád túl nagy, akkor a design vászonja nem lesz szilárd, mivel ez nem elegendő a teljes szélességhez, ebben az esetben egy újabb kiegészítéssel kell kiegészítenie, és olyan varratot kell készítenie, amely nem tűnik nagyon szépnek. Bár sok tulajdonosnak sikerül elrejteni ezt a funkciót úgy, hogy teljesen láthatatlan.

jellemzői

Mivel a vállalat már régóta szerelte fel a szerelt szerkezeteket, sikerült egy nagy ügyfélköret és jó visszajelzést keresni a hálás vásárlóktól, elégedettek a telepített vásznok minőségével.

A vállalat munkájában kizárólag európai nyersanyagokat használ, amelyek magas minőséget és kopásállóságot biztosítanak a mennyezetekben. Az anyag magas minőségét jelző másik tényező a toxikus szag teljes hiánya, amely néha bizonyos kényelmetlenségeket okoz ügyfeleinek.

A mesterek munkájukat zökkenőmentesen és lelkiismeretesen, és ami a legfontosabb, elég gyorsan. A termékek széles választéka és a sokszínű paletta nem hagy bárki közömbös ügyfelet. Mellesleg, a „The Fifth Element” tervezői indulást kínál az összes szükséges anyaggal és albummal, amiket szabadon választhat.

A professzionális nem csak a mennyezet színének és szerkezetének meghatározását segíti, hanem azt is elmondja, hogyan kell intelligensebben zónázni egy szobát, és milyen típusú ruhát alkalmazhat egy adott szobához. Szükség esetén egyéni mennyezeti kialakítás kerül kialakításra az ügyfél preferenciái szerint.

A vállalat garantálja a kézművesek munkáját 3 évig és 15 évig magukra a felső határokra. Meg kell jegyezni, hogy néha az ügyfeleknek meg kell várniuk a gyártást és a telepítést végző kézművesek szabad idejét.

típusok

A "The Fifth Element" mindenféle szerelt szerkezetet kínál ügyfeleinek: fényes, matt és szatén, amelyek mindegyikének sajátos jellemzői vannak. Például, a fényes mennyezet, amelyet a mesterek lakkának neveznek, egy kis helyiségben tökéletes, mert fényvisszaverő tulajdonságai miatt vizuálisan növeli a helyet.

A fényes festmények hihetetlen ragyogással és sokféle színnel rendelkeznek, valódi dekorációvá válnak minden szobában.

A matt mennyezet nem ragyog. Ezek a monofonikusabbak és a klasszikus stílushoz tartoznak, ellentétben a lakkokkal.Az érintéshez a felület enyhe érdessége van, amely vizuálisan megteremti a festett mennyezet megjelenését. A matt mennyezet költsége sokkal demokratikusabb.

A szatén ruha a tulajdonságok között a matt és a fényes között van, nincs erős fénye, de nem egészen matt. Ez a panel sokkal gazdagabb és lágyabb, tükrözés nélkül tükrözi a fényt a mennyezet felületén.

Ez a megjelenés egységes selymes felülettel rendelkezik, és tökéletesen kiegészíti a belső tereket.

Felhasznált anyagok

A Fifth Element vállalat több mint 7 éve kínál ügyfelei számára a textilszövetet és a csuklós PVC szerkezeteket. Minden anyagnak saját jellemzői vannak, amelyeket figyelembe kell venni egy adott szobában történő kiválasztás és telepítés során.

A PVC vászonok igen tartósak és hosszú élettartamúak.. Telepítésük nem sok időt vesz igénybe, és a munka elvégzése elég tiszta. Miután elhagyta a mestereket, a nap hátralevő részében nincs szükség a szoba tisztítására. Ennek az anyagnak köszönhetően elrejti a mennyezet hibáit, beleértve a szabálytalanságokat, foltokat és egyéb hibákat.

Meg kell jegyezni, és az anyag jó sűrűsége, amely a víz szivárgása esetén felülről képes lesz tartani, és szárítás után visszatér a korábbi alakjához.

A PVC-vászonokat különösen ajánlott magas páratartalmú helyiségekben telepíteni, mivel ezek rendkívül ellenállnak a nedvességtartalom változásának.

A szövetanyag sokkal drágább, mint a PVC, de több előnye van. és sokkal szilárdabbnak tűnik. A „Fifth Element” magas színvonalú textil mennyezetet kínál a „Clipso” és a „Descor” vonalaknak, amelyek teljes mértékben megfelelnek az európai biztonsági követelményeknek, mivel környezetbarát alapanyagokból készülnek. A beépítési sebesség olyan magas, mint a PVC esetében, és a helyiség fűtése nélkül is előfordulhat.

A szövet lélegző és javítja az oxigén áramlását a szobában. A törlőkendők magas hőmérsékleti ellenállással és magas vízszigeteléssel rendelkeznek.

A szakemberek nem javasolják, hogy az anyagból vászonot a fürdőszobába vagy a konyhába helyezzenek, mivel a szennyeződés esetén a PVC-vel ellentétben nehéz lesz tisztítani. Az ilyen anyagok működési ideje több mint három évtizede.

A "Fifth Element" szakemberei által készített szakaszos mennyezet telepítésének workshopja a következő videóban található.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba