Ranfors ágynemű: funkciók és tippek a használathoz

 Ranfors ágynemű: funkciók és tippek a használathoz

A „ranfors” nevű anyag a közelmúltban ismert a modern mindennapi életben, de az ágynemű már nem újdonság a textilpiacon. Az anyag jobban ismert, mint egyenlő sűrűségű calico, de jóval meghaladja a minőséget.

Mi az anyag?

A textil alvó készletek varrói és gyártói is tudják, hogy max. Mindez egy természetes pamut anyag, amelyet nagy tartósság és rendkívül praktikus jellemez.

Alapvetően a ranfors megjelölés megtalálható az importált címkékben. Az anyag ideális ebben a változatban., mert szűk, sűrű és hosszú megőrző minta. A ranforok mindezen előnyei hasonlítanak a régen megszokott durva kalikához. De inkább inkább nem ugyanaz, hanem javított változata.

A Ranfors-t egy vékonyabb és csavartabb szál jellemzi a szövés és a nagyobb sűrűség. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően az anyag ára valamivel magasabb, mint a kevésbé tartós társaiknál. A gyakorlatban ez teljesen megalapozott az ágynemű működtetése során. A készlet minden összetevője hosszú ideig megtartja az eredeti lágyságot, simaságot és színt.

A nemzetközi szabványok szerint egy centiméteres ranfornak 50-60 szálnak kell lennie. Ha összehasonlítjuk ezt a mutatót egy calico-val, akkor sűrűsége 42 szál 1 cm-en, továbbá a ranforce szálak erősebbek, ami nagyobb kopásállóságot biztosít.

Hasznos tudni, hogy a műszaki követelményeknek megfelelő gyártók nem tilthatják meg a természetes szálak bizonyos mennyiségű poliészterét (80% pamut és 20% poliészter aránya). Ezt általában a késztermék címkéjén kell feltüntetni. A vászon kiválasztásakor először figyeljen az anyag összetételére.

A ranforokon, valamint a pamutszöveten ellenálló színezékek is alkalmazhatók. Ezt az alkalmat az ágynemű gyártói használják, különféle tervezéseket hozva létre, amelyek különböző árnyalatokat, mintákat és mintákat egyesítenek. Nem kell félni, hogy egy fényes és szép készlet idővel elhalványul.

méltóság

A ranforok pozitív tulajdonságainak jegyzéke kellemesen meglepődik, és ennek az anyagból készült vászon megvásárlására törekszik. Olyan sok előnye meglepően teljes hiánya az anyagnak. A calico javított módosításainak ágynemű készletei különbözőek:

 • szilárdság és szakadás;
 • kopásállóság, amely ideális a mindennapi aktív használatra;
 • az eredeti vonzó megjelenés megőrzésének időtartama;
 • képes megállni több mint háromszáz mosási ciklus automatikus üzemmódban;
 • lágy és kellemes tapintási érzések a testtel érintkezve;
 • felületi simaság és minimális kopásállóság;
 • higroszkópos: az anyagnak olyan tulajdonsága van, hogy a nedvességet a saját súlyának 1/5-ével megegyező mértékben elnyeli, miközben azonnal megszárad, és nem hagy semmilyen nedvességet és kellemetlenséget álmában;
 • termoreguláció - a szövet fontos minősége, amely az egész éjszaka ágyneműként szolgál különböző évszakokban;
 • a levegő áteresztőképessége, a megnövekedett szövésű sűrűséggel, a természetes szálak kiváló levegőmennyiséggel rendelkeznek;
 • nem képes felhalmozódni por és statikus elektromosság a szálakban;
 • hipoallergén, érzékeny bőrrel való hosszan tartó érintkezéshez;
 • a színtartósság, az anyag nem esik el a színek elvesztéséért a kipörgés és az égés során;
 • minimális karbantartási követelmények;
 • könnyű mosás, nincs szükség vasalásra;
 • Elérhetőség alacsony áron és hasonló árú szaténkészletekhez képest.

Az egyedülálló természetes összetételének, a megnövekedett puhaságának és a kifejezetten simaságának köszönhetően az anyag ideális mindenféle alvó készletek varrására - másfél, euró, dupla és a legkisebb fogyasztók számára.

gondoskodás

A ranforsom különleges óvintézkedése nem szükséges.

 • Az anyag könnyen mosható és szükség esetén vasalható. A web aktív használatának folyamata során az eredeti minőségi jellemzők és a megjelenő megjelenés nem csökken.
 • A pamutszövet mosás és vasalás közben ellenáll a hőkezelésnek. A nagyon forró vas nem károsítja a vastag anyagot. De ajánlatos a vászonot gőz-párásító módban vagy enyhén nedvesen vasalni.
 • Emlékeztetni kell arra, hogy a készlet közvetlen napsütésben való hosszabb szárítása nem kívánatos. Az anyag sárgaságot szerezhet és elveszítheti eredeti erejét.
 • Általánosságban elmondható, hogy ideális készlet otthoni hálószobákban, gyermek táborokban, szanatóriumokban, panziókban és szállodákban.

Kiválasztási tippek és vélemények

Működés közben a ranfors ágyneműje nem alacsonyabb, mint a calico és a szatén. Az alvás bármikor kényelmes és élvezetes. A szövet hő tulajdonságai lehetővé teszik, hogy az ágyra hevítsék a hőt és a fűtési időszak alatt. Mindenesetre ez a legjobb oldalról mutat. A ranfors készleteit leginkább ajándékokért vásárolják mega fényes és vonzó design megvásárolható. Ilyen gyakorlati ajándékkal helyénvaló egy évfordulón vagy a közeli barátok vagy kollégák bármely más eseményén megjelenni. Egyetlen házas pár vagy egyetlen személy, aki értékeli a kényelmet, nem fogja megtagadni a minőségi ágyneműt.

Egy kicsit hosszabb ideig az ágyban áztató szerelmesek ünneplik az ilyen ruhák rendkívüli simaságát. A tökéletes csúszás megakadályozza a textílián a súrlódást és a pelletek érintkezésének és megjelenésének kellemetlen megjelenését.

A híres gyártók ágyneműgyűjteményeiben minden bizonnyal lesz egy sor minden ízléshez. és belső nappali és hotelterület. Vásárláskor a tapasztalt fogyasztóknak tanácsos figyelni a készletek címkéire. A minőségi ágynemű mindig tartalmaz címkéket a gyártóval kapcsolatos információkkal, összetételével, tárolási javaslataival, ápolási és termékminőségi tanúsítványokkal. Különösen akkor, ha azt tervezi, hogy alsóneműt használ a gyerekszobában vagy a gyermekek számára.

Sokan szeretnék nemcsak vásárolni, hanem hamisítani is a népszerű botokat. A földalatti üzletekben a gátlástalan gyártók a ranfors ágynemű leple alatt gyenge minőségű termékeket termelnek. Az ilyen készletek címkéi általában nem tartalmazzák a szükséges információkat, vagy teljesen hiányoznak. Hamis paplanhuzatok, párnahuzatok és lepedők gyorsan elveszítik az eredeti színes megjelenést. A hőt az anyag nem szívja fel a bőr által kibocsátott nedvességet, ami pelenka kiütést, irritációt és kényelmetlenséget okoz. A hideg évszakban a csípő, olcsó, utánpótlás után nem kevésbé kellemetlen, mint nyáron.

Az eredeti példány megkülönböztetése egyszerű az anyag árának és előzetes ellenőrzésének. A fényben nagyon észrevehető, hogy sűrűsége sokkal alacsonyabb, mint amilyennek kellene lennie. A simaság pedig inkább vizuális, amit a vászon képzeletbeli ragyogása okozott, ami biztosítja a nagy mennyiségű szintetikus anyag jelenlétét a kompozícióban. Tartózkodnia kell az ilyen vásárlástól. Ez a készlet nem nyújt semmit, csak frusztrációt.

A természetes ranforok gazdaságos és praktikus lehetőség az ágynemű varrására, a minőségi jellemzőkkel összehasonlítva a drága szaténhoz. A ranfors terméke áron alacsonyabb, mint a szatén.Mi nem tetszik a racionális hostessek és a körültekintő vállalkozók.

A ranfors ágynemű kiválasztásának módjáról lásd az alábbi videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba