Melyek az ajtók "Berloga"?

 Milyen ajtókat használnak a den?

A bejárati ajtók a modern lakások védelmének szerves részét képezik. A vásárláshoz felelősen kell megközelíteni, mert a megfelelő termék képes megvédeni otthonát. Az orosz gyártó "Berloga" ajtói árkategóriájuk legjobbjai közé tartoznak, és a különböző formatervezési minták lehetővé teszik, hogy minden ízléshez és költségvetéshez válasszon modellt. A termékeket saját gyárunkban, Yoshkar-Ola városában gyártjuk, modern berendezéssel. A minőségellenőrzés a gyártás minden szakaszában történik, beleértve a nyersanyagok tesztelését is. A fejlesztők több mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek a hazai piacon, kövessék az iparág összes innovációját, és népszerű megoldásokat kínálnak az orosz fogyasztók számára.

Jellemzők

Különleges kialakítása miatt ezek az ajtók jól védettek a betörés ellen.

Íme a fő előnyök:

 • Kiváló minőségű acélból készült, 1,7 mm vastag;
 • Az elfordulásgátló rendszer, amely lehetővé teszi, hogy az ajtó zárt helyzetben maradjon még fűrészelt csuklópántokkal is;
 • Gyakorlatilag minden modell megbízható 4. osztályú zárral rendelkezik, ami a legmagasabb a bejárati ajtóknál;
 • A tömítőanyag egy high-tech anyag - merev poliuretán hab, amely nem igényel további fémvezetőket. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy ne vonzza a hideget az utcáról;
 • A doboz szilárd profilból készül, ami tovább növeli a szerkezeti szilárdságot, megbízhatóan ellenáll a korróziónak és megakadályozza a torzulást;
 • Az alapcsomag megbízható tartozékokat, nevezetesen kiváló minőségű fogantyúkat és modern szemeket tartalmaz széles látószöggel.

választék

Az „Argus” üzemben gyártott különféle acélajtók széles körű alkalmazásokkal rendelkeznek. A külső ajtók porfestéssel vannak ellátva, amely ellenáll a szennyeződésnek és a karcolásoknak. Belső részről az összes népszerű árnyalatú MDF panelek használatosak. Egy ilyen sokszínű paletta lehetővé teszi számukra, hogy a bútortervezésétől függetlenül bármilyen folyosóra illeszkedjenek, mert a szín illeszthető a hanghoz.

A termékek szigorú, klasszikus stílusban készülnek, így mind otthoni, mind irodai helyiségekben használhatók.

Számos fő szerkezeti sorozatot különböztetünk meg, és ennek megfelelően eltérő árkategóriájuk és hatókörük van. Választható egy lakóházban lévő apartman egy lakóházban, bejárati ajtó egy magánház vagy egy vidéki ház, iroda vagy bármely más helyiség számára.

 • "Economy" sorozat a legmegfizethetőbb megoldás a megbízható védelem érdekében. Az alapcsomagolás tömör fémprofilból, 50 mm vastag anyagból és cső alakú töltőanyagból készült doboz. A modellek mindegyike felcsatolható védelemmel, két zárral, egy ajtó fogantyúval rendelkezik a lécen és kiváló minőségű szem. Ez a módosítás megvédi a lakást a behatolóktól a költségvetés erős költségei nélkül, és a minőség jelentősen magasabb lesz, mint a kínai partnereké ugyanazon az árkategóriában.
 • "Szibéria" sorozat Ajánlott: a hideg elleni védelemhez. Magánházakban, az országban és azokon a helyeken használják, ahol jelentős hőmérsékletkülönbség van belsejében és kívül. A fűrészlap vastagsága 55 mm, a platband egy darabból álló konstrukció a dobozral, és a töltőanyag merev poliuretánhab két kontúrja. Ellentétben az ásványgyapot szigetelésével, a PPU-nak nincs szükség további keretre, megbízhatóbb a hő, sűrű szerkezetű, és nem teszi lehetővé az ajtók fagyasztását.

A nedvességálló anyag dekoratív bevonata lehetővé teszi, hogy hideg fémajtókkal ne érintkezzenek a helyiség levegőjével.

 • A fajta "Optima" A jellemző 60 mm-es öv, ugyanolyan minőségű szerelvények, egyrészes doboz, platánnal és zsanérokkal, eltávolítás elleni védelemmel, megerősített zárral. A kialakítás védelmet nyújt a huzat ellen, és a merevítők között elhelyezett ásványgyapot töltőanyagként használják. Ez a típusú töltőanyag nagy zajszigeteléssel rendelkezik, ami akkor releváns, ha a bejárati ajtó a lift közelében található. Az ügyfelek véleménye szerint ez a sorozat a legnépszerűbb, mert kiváló ár-teljesítmény arányt és a negyedik betörésbiztosítási osztály megbízható zárolását biztosítja.

Ha elhagyja a házat a sorozat termékének védelme alatt, nem lehet aggódni a vagyonbiztonság miatt.

 • "Rock" modell a behatolókkal szembeni további védelem. A doboz egy zárt, egy darabból álló szerkezet, amelynek vastagsága 75 mm. A felmelegedést két, poliuretánhabból készült cső alakú töltőanyag kontúrja végzi, amelyek hozzájárulnak a hideg területeken történő használathoz és ahol a hőszigetelés fontos. Mint minden „Den” modell, az ajtók levehető rögzítőkkel és megbízható zárakkal vannak ellátva.

Ezen kívül a sorozat modelljei kapuzárral vannak ellátva.

 • "Gala" és "Olga" - még két fajta a "Berloga" költségvetési sorból. Szinte ugyanolyan jellemzőkkel rendelkeznek, mint az „Optima”. A belső kialakítású MDF panel nagy tükörrel rendelkezik. Elegáns kialakítású, kis folyosókhoz alkalmas, vizuálisan növeli a területet és a helyiséget könnyebbé teszi. Ásványgyapotból szigetelve, amely megvédi a külső zajokat, és lehetővé teszi, hogy otthon kényelmesen érezze magát.
 • Talán a legmegbízhatóbb sorozat hívható "3K". A statisztikák szerint, annál nehezebb a bejárati ajtó, annál kevesebb betolakodó merészel a viharban, és valószínűleg elhalad. Az ajtók megkülönböztető tulajdonsága egy megerősített doboz, tömör acél profilból, amelynek vastagsága 90 mm. A vászon vastagsága 85 mm, és a szigetelés a Knauf Insulation Thermo Roll tűzálló ásványgyapot, amely három csőáramkörben van elhelyezve.

Azonban egy ilyen ajtó ára kétszer akkora lesz, mint a "Economy" alapváltozata.

méltóság

Mint látható, a biztonságos ajtók megválasztása meglehetősen széles. A biztonság, a zaj és a hőszigetelés követelményeitől, a helymeghatározástól függően mindenki képes lesz kiválasztani egy minőségi terméket a hazai gyártótól. A megbízható szerelvények hozzáadott bónusz egy szilárd ajtóhoz.

Egy másik előny, hogy a márka termékei minden régióban képviseltetik magukat, és nem szerez nagy nehézséget. Minden ajtó hitelesített és garanciaigényes. Nagyon könnyen kezelhetők és nem igényelnek további gondozást.

Tekintse meg az alábbi videót arról, hogy mi a „Den” ajtó.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk.Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba