Portalle ajtók

A Portalle ajtókat Oroszországban gyártják, de az olasz technológia szerint. Ez a vállalat olasz ajtógyártók csoportjának része. Securemme és prémium osztályú ajtókat gyárt. A vállalat minden terméke megfelel a GOST szabványainak, minden modellt a Tomsk Mérnöki Központjával párhuzamosan terveztek és tesztelnek. Minden ajtót hőtárolóban és mintákban tesztelnek a minőségellenőrzési osztály harmincöt szakaszának való megfelelés érdekében.

Az ajtók fő jellemzője a szilárd szerkezet, a polimer bevonat, amely ellenáll az UV és a természetes anyagoknak: acél és tömör fa.

típusok

A Portalle bemeneti minták több fajtára vannak felosztva. Céljuk szerint lakásokban és magánházban (házban) vászonra osztják őket, stílusosan - klasszikus és modern modellek, színes - gyönyörű fehér, színes design és fényes felületű ajtók, nyitás útján - rendes és elektronikus. A vállalat által gyártott modellek mindegyike bemeneti, két oldala van - külső és belső.

Minden ajtó bizonyos elemekből áll:

  • egy doboz, amelyet fóliával és izolonnal ragasztunk a hő- és zajszigetelő tulajdonságok javítására;
  • három réteg bevonat a dobozon, hidegen hengerelt acélból 2 mm vastagságú: korróziógátló bevonat, polimer alapozó, polimer dekoratív réteg. A festéket gyakorlatilag beültetik az acélba;
  • A 85 mm vastag szövet 8 rétegű töltettel rendelkezik: egy kétszintű „labirintus” előcsarnokrendszer, amely megakadályozza a huzat, a por és a szagok behatolását, a gőz és a vízszigetelés izolált és fóliarétegét (megakadályozza a harmatpontot), a habréteget a késésekért, nem deformálható és üregek kialakulását. Ezen kívül a penoplex lehetővé teszi az ajtó működtetését a módban - 39 fok és +50 Celsius fok között.

Jellemzők

Minden ajtó fő jellemzője a megbízhatóság. A Portalle cég 40 000 rubel árrészében prémium kategóriás modelleket gyárt. A modell költsége a befejező anyagoktól, a tartozékoktól és az elektronikus zárolástól függ.

Minden tervet készítenek természetes anyagokból: Az elülső oldal ötvözött acélból készül, a belső felületet természetes fafajú furnér díszíti. Néhány modell teljesen tölgyből és ceiba-ból (afrikai fa) készül, amelyek könnyen ellenállnak a páratartalom és a hőmérséklet változásainak. A Seibu-t luxus jachtok építésére használják.

Minden ajtó rendelkezik nagyfokú zajszigetelés - 8 réteg szigetelőanyag és két réteg tömítő nem szállít 40 dB zajt, ami nemcsak a GOST szabványainak felel meg, hanem 25% -kal meghaladja azokat.

Nagy színválaszték. A katalógus sok színt tartalmaz, de ha szükséges, a vevő a 2000-es árnyalatú zománc számítógépes kiválasztását rendelheti meg a RAL katalógusban.

Minden ajtó lakkokkal és zománcokkal végleges feldolgozáson megy keresztül több napig. A következő alkalmazott réteget külön-külön sütjük, ami az ajtóknak teljesen sima és fényes felületet biztosít.

Minden ajtó UV-ellenálló, így a legvilágosabb színek termékei is napsütéses oldalra telepíthetők.

Az ajtó kialakítása összeegyeztethetetlen a klasszikus fa felülettel, fényes páncélozott üveg és alumínium betétekkel. Ezen kívül egyedülálló jellemzője a textília alatti textília, melynek textília és természetes gránitkő van. Ezek az ajtók olyanok, mint a hőmérséklet változások és a külső hatások.

Az ajtótól a betörés elleni védelmi rendszer egyenértékű a bankokkal: tizenhárom reteszelési pont nem csak egy helyen, hanem az ajtó teljes kerülete mentén, az acél 5 mm-es zárak páncélozott burkolatai, olasz zárrendszerek, amelyek nemcsak fizikai, hanem szellemi hackeléssel is védelmet nyújtanak.

A betörési ellenállás és a teljes élettartam legalább 50 éves élettartam-garancia.

self gépek

A cég olyan elektronikus ajtókonfigurátort kínál, amelyben a felhasználó saját modellt hozhat létre a rendelkezésre álló összetevőkből, megadhatja a szükséges méreteket és kiválaszthatja a tervezést. Ezt követően saját kezűleg rendelhet egy menedzser segítsége nélkül.

A konfigurátor lehetővé teszi három lehetőség kiválasztását a doboz méretéhez - 800x2050, 950x2050 és 1000x2050 méter. Így az ajtó magassága továbbra is szabványos, csak a szélességet változtathatja meg. A második változó kritérium a nyitó oldal, itt kiválaszthatja a függő hurkok helyét (balra vagy jobbra). A termék költségét befolyásolja a várrendszer választása.

Shweda - orosz gyártmányú rendszer, amely magában foglalja a hengeren lévő fogantyúkat, páncéllemezeket, szerelvényeket és ajtónyílást. Az olasz Securemme rendszer ára mintegy 30% -kal növeli az ajtó költségét az eredeti árából.

Egy adott konfiguráció modelljén Terma, Decoline, Woodline, Collori Matt vagy átlátszó üveg telepíthető, kiválaszthatja az ázsiai vagy angol stílusú rácsot. Szükség esetén a felhasználó kiválaszthatja az elit fafajok külső oldalának és belső dekorációjának színét is.

A kalkulátor megmenti és egy természetes tömb helyett laminált felületeket választhat, amelyek megjelenése gyakorlatilag nem különbözik az igazi fától.

Kétoldalas kivitel

A legtöbb ajtó kétoldalas kialakítású - az elülső oldalon egy acél keret, belülről egy gyönyörű fa. A klasszikus változat feltételezi a különböző méretű és formájú keretezett részek belső részén való jelenlétét. A modern kialakítás nemcsak a laminált lemezek, vagy a fa zománcozásának legszebb színeit, hanem a süllyesztett tükröket is lehetővé teszi.

Ha az ügyfélnek nem szabványos szélességű ajtószekrénye van, a gyártó dupla ajtókat helyez el a kiválasztott terv megváltoztatása nélkül.

A külső oldalt a fém hat színe képviseli - a klasszikus fekete-fehértől az egyedi kék és rózsaszínig. A belső panel színe több mint 30 színválasztékot tartalmaz. Lehetőség van ugyanolyan szerkezetű ajtók gyártására mind belülről, mind kívülről.

Elektronikus zárrendszer

Az elektronikus zárral ellátott ajtók ára 2017-től 98 000 rubeltől indul. Ez a rendszer feltételezi a kulcslyuk hiányát, a zár vagy a kártya vagy okostelefon használatának feloldását, speciális belépési kódot adhat meg. Az ilyen ajtók kukucskája egy olyan kamera, amely egy belső beágyazott monitorhoz ad képet. A lakás tulajdonosa könnyen megvizsgálja az ajtón kívül álló személyt.

A cég különböző típusú elektronikus videofelvételeket kínál: mozgásérzékelőkkel ellátva, fényképezéssel, amikor megnyomja az ajtót. Az elektronikus zárrendszer kétirányú rádió gombokkal vezérelhető (a csatorna kétirányú kóddal van kódolva) vagy egy okostelefonon keresztül.

Természetesen a zárak mindegyike egy önálló, munkaidővel rendelkező áramellátó rendszerrel van felszerelve. legfeljebb 10 napig az egyenáram fő forrása nélkül. Lehetőség van riasztórendszer csatlakoztatására, zárnyílásérzékelőre és még egy vízszivárgásérzékelőre is, vagy törött üvegre.

Vélemények

A vállalat kapujaira vonatkozó legtöbb vélemény befolyásolja a szélsőséges hőmérsékletek kivételes ellenállását. Nagyon elégedett a Távol-észak lakói és a közelükben lévő területekkel. A bejelentett hőmérséklet -39 fokos ajtók könnyen ellenállnak.A felhasználók hálásan elismerik a vállalat valamennyi képviseletének személyzetének kompetenciáját és a telepítők szakértelmét.

A gyártó által bejelentett kiégés elleni védelem (UV-sugárzással szembeni ellenállás) 100% -ban működik. A vállalat 2000 óta működik az orosz piacon, és az első ügyfelek rámutatnak az eredeti szín elképesztő kitartására.

A következő videóban többet megtudhat a Portalle ajtóiról.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba