Csempe "chebbi chic" a belső térben

Manapság nagyon nehéz meglepni az embereket. De az új irány "chebbi chic" azonnal vonzotta a háziasszonyok figyelmét. Ez a legeredetibb és legromantikusabb stílus, amellyel saját otthonában kényelmet lehet teremteni. A legfontosabb dolog - helyesen használni a csempe stílusát "chebbi chic" a belső.

Egy kis történelem

Ez a stílus jó öreg Angliában jelent meg körülbelül húsz évvel ezelőtt, köszönhetően Rachel Asheville „bolhapiacának” ártatlan hobbinak. Különböző régi dolgokat találva létrehozott egy új irányt a tervezővilágban, amelyet „az antik ókornak” neveztek.

A megjelenő rajongók ezt a stílust az egyik legmagasabb szintre emelték. Ennek egyik oka az, hogy ebben a stílusban a dolgokat saját kezűleg lehet elvégezni. A háziasszonynak lehetősége volt önállóan egy mese létrehozására a házban. Ebben az esetben ne felejtsük el, hogy a többlet csak az íz hiányáról beszél. Ez a stílus népszerűvé vált a modern tervezőktől, akik kezdték használni a hálószobák, nappali, étkező és fürdőszobák tervezésében.

Különleges jellemzők

A "chebbi chic" stílusában megjelenő csempe szinte pontosan ugyanaz, mint a szokásos. Az egyetlen különbség az, hogy még az új anyag is kopottnak tűnik, mintha több mint egy évtizede használná.

Ennek a stílusnak a fő jellemzője, hogy a csempe mesterségesen öregszik. Ez adja a szoba kényelmét és rendkívüli. Díszítéskor a világos árnyalatok romantikus hangulatot hoznak létre, így a stílusok befejezésekor a csempe, mint a fehér, tejszerű és őszibarack. Fényes, megfelelőek lesznek kis kiegészítőkre és egyedi bútorokra, amelyek végül a stílus jellegzetes hangulatával töltik meg.

A csempe széles választéka lehetővé teszi egy szép belső teret. A falakhoz sötétebb színekben készült, felületi anyag, mint a mennyezeten, valamint festett minták összetett minták vagy finom virágok formájában. Ez a csempe jól használható a konyhában, mert könnyen és gyorsan tisztítható. Miután kiadott egy padlóburkolatot mintával, egy hangulatos légkört hoz létre minden szobában. Ez nemcsak az ókortól, hanem a kifinomultságot is növeli.

Hol használják?

Sok szobában használják a kopott sikkes csempe. A leggyakoribb lehetőség - az ilyen csempe használata a fürdőszobában és a konyhában.

konyha

A konyha mindig olyan terület volt, ahol a nők uralkodnak, ezért annak elkészítésekor figyelembe kell venni a háziasszony véleményét. A konyha egy hangulatos fészek, ahol mind a lány összejövetelét egy csésze kávéra, mind a családi körben vacsorázni lehet. Ez a beállítás segít létrehozni egy meleg színeket és szokatlan körülményeket a "chebbi chic" stílusában.

Az ételek szintén a design részét képezik. A virágokkal díszített minták nagyon szépek lesznek. Egy régi szamovár talál egy helyet az asztal közepén.

Étkező

A padló elhelyezése az ilyen csempékkel az étkezőben is lehet. Ez egy érdekes tervezési döntés, amely az elmúlt években többnyire pozitív véleményt kapott.

Az étkező belsejét létrehozva, nem kell drága bútorokat vásárolni antik üzletekben. Azok a szüreti bútorok, amelyeket el akarsz dobni ide, megfelelőnek tűnnek. Antik szekrények, székek, asztalok, korróziógátló szerekkel kezeltek, teljesen ingyenesek lesznek belsejében.

Használhat fonott széket, kézzel csomózott sávokat és macrame technikával készült szalvétákat.A nagyszülők régiségei csodálatos meleg emlékeket hoznak, és újszerűvé teszik a belső teret. A "chebbi chic" leggyakrabban használt kerámialapok stílusában, amelyek alkalmasak a padlóra és a falakra is. Ez adja az étkezőnek eredeti megjelenést. Ezenkívül ez a lapka hosszabb, mint más anyagok.

A perzsa szőnyeg tökéletesen illeszkedik és növeli a kényelmet a klasszikus vagy vintage stílusú étkező belső terének kialakításában. A mennyezet gipszkarton stukkóval díszíthető, vagy egyszerűen vakolható és fehérre festhető.

fürdőszoba

A „chebbi chic” stílusban kialakított fürdőszoba különbözik a többi szobától, amely kiemelkedő. Az aranyozott mesterségesen öreg keretben hatalmas fali tükör befogadására alkalmas. A gyertyákkal ellátott csillár romantikus hangulatot teremt. Ilyen formatervezési lépés csak a "chebbi chic" stílusában alkalmazható, más esetekben nem megfelelő. Ilyen belsejében ideális esetben a fémből faragott lábakkal ellátott fürdő található.

A padlót a "fa alatt" csempékkel lehet díszíteni a festés speciálisan végrehajtott hibáival, de ugyanakkor kiváló minőségű. A díszítés során világos, pasztell színeket kell használnia, hogy hozzon létre egy hangulatos belső teret. A régi könyvespolcon mesterséges virágok, samponok és zuhanyzselék helyezhetők el régi üvegekben. A belső lógó törülközők hozzáadásához

Mint látható, a "chebbi chic" stílusában lévő csempe nagyszerű dekoráció lesz minden szobában. Bár első pillantásra az ilyen tervezési döntés túlságosan extravagánsnak tűnik, idővel biztos lehet benne, hogy az ókor hatása valóban megnöveli a belső teret.

Nézd meg a következő videót a chebby elegáns tükör kialakításáról.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba