Baba poncsó törülköző

A csuklyás poncsó baba törölköző szinte minden gyermek és szülei álma. Az ilyen törülközőt nemcsak otthon lehet hasznosítani (a fürdőbe vagy zuhanyozás után be lehet csomagolni a babát), hanem például a tengerparton is.

Mi szükséges

A saját kezedhez otthon lehet varrni. Ehhez meg kell tennie egy nagy fürdőlepedőt, több kis törülközőt (törölközőket kell választania egy készletből, hogy az anyag és a szín teljesen illeszkedjen), szálak. Varrógép segítségével varrhat.

Fontos tanácsok! A törülközők, a gyerekek ponchók gyártásához próbáljon természetes szöveteket használni. A pamut ideális.

varrás

Ennek a ruhadarabnak a gyártási folyamata több szakaszra osztható: a motorháztető szabása és a poncsó szabása. Ezután az alkatrészek csatlakoznak.

poncsó

A nagy fürdőlepedőt félbe kell hajtani (hosszú). Aztán a szélén, amit összehajtottunk, meg kell találnod egy központot (ehhez ismét meg lehet hajtani a törülközőt). Ügyeljen arra, hogy megjelölje a középpontot - ez markerrel vagy tollal történhet. A közepén készítsen egy kivágást. Mint egy poncho mintázat, használjon bármilyen gyermek póló mintázatát. És meg is vághatsz a szemen.

Ezután nyissa ki a törülközőt, és győződjön meg róla, hogy van egy ellipszoid kivágás. Egyenes vonallal kell összekötni, és feldolgozni kell, hogy a dolog tisztább és rendezettebb legyen. Poncho készen áll.

motorháztető

A gyártáshoz a motorháztető egy kis kézi törölközőt fog használni. Félre kell hajtani. Felülről csuklós mintát kell csatolni (megtalálható az interneten, és nyomtathatja vagy körbeveheti a baba kabátját vagy pulóvert a papírra). Ezután a törülközőtől meg kell vágni a motorháztetőt (ne felejtsük el elnyelni a varratokat). Ezután a motorháztető külső szélén varrógéppel kell varrni. Ezen túlmenően két elemet kell összekötni (előre és hátra).

Alkatrészek csatlakoztatása

A gyermek poncsó varrásának befejezéséhez össze kell kapcsolnia az eredményül kapott részeket.

Ehhez a ponchóban ellipszis alakú kivágás szélénél meg kell találni a középpontot, és egy pálcával jelölni. A központot a motorháztetőben kell megtalálni. Ezután az egyik tüskével kell összekötni a központokat (a termékeket az első oldalakkal kell egymáshoz fordítani). Ezután mindkét alkatrészt varrni kell (kb. 0,5 cm). Mindkét irányban kell ölteni (használhat egy csipke vagy egyenes varrás). Most a termék teljesen kész.

A kényelem és a kényelem érdekében a szekrény elejére varrható egy kis elem zsebe (a szövet maradványaiból készülhet). Ez a termék hímzéssel vagy csíkokkal is díszíthető. Ez a poncsó alkalmas mind a lányok, mind a fiúk számára. A lányok számára jobb, ha világos színeket választunk (rózsaszín, sárga) és fiúk számára - sötétebb tartományt (kék, zöld).

Előnyök és hátrányok

Mint minden más dolog, ennek a ruhadarabnak pozitív és negatív oldala van. A háziasszonyok azt mondják, hogy ez a dolog meglehetősen egyszerű - nem igényel nagy pénzügyi és időköltségeket. Másrészről úgy véljük, hogy a ponyva, amely ujjú, nem a legkényelmesebb ruházat a kisgyermekeknek. Számukra meg kell vásárolni egy ujjatlan törülközőt.

Fontos a hosszúság figyelembevétele is. Sok múmia panaszkodik, hogy egy házi termék nagyon rövid. Gondosan válassza ki a törülköző hosszát, hogy elérje a gyermeket, legalább a csípőig.

Mesterkurzus a gyermekek strand törölközőinek elkészítésében - az alábbi videóban.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba