Háttérkép a belső madarakkal

Háttérképek madarakkal a belső térben szimbolizálják a könnyedséget és a szabadságot, eredetiek, stílusosak, színesek és látványosak. Ezek nem csak a különböző geometriai mintákkal díszített vászonok, amelyeket paradicsomi madarak díszítenek: csodálatos ágai a mesebeli erdőnek, aranyos lények, az ismeretlen szárnyas teremtményekkel rendelkező egzotikus lianák. Ezek a képek különböznek a klasszikus színektől, egyedülállóak és a különböző stílusok iránti igények.

A kép jellemzői

A madarakat tavasszal, nyárral, melegséggel, szabadsággal és gondatlansággal társítják, a képükkel ellátott falburkolatok képesek harmóniát hozni a terem helyiségébe, ami kényelmet és könnyedséget biztosít. Kellemes ilyen helyiségben lenni, időt tölteni a barátokkal és rokonokkal, és csak pihenni.

Nyári témájú háttérképek mentálisan átadhatják egy személyt egy napos parkba, térbe vagy kertbe, hogy boldogságot érezzenek. Frissítik a ház belsejét, hangolódnak a pozitív gondolatokra.

A madarakkal ellátott háttérképek fontosak azoknak a helyiségeknek, amelyekben a háztartások az élet gyors ritmusától nyugodtak.

faj

A madarak képével készült dekoratív bevonat nem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnhet.

A minták uralkodóiban a következő típusok vannak:

  • Stilizált. Ebben a kiviteli alakban a gyártók az egyszerűségre támaszkodnak. A hengerelt vásznon egyszerű mintákat, gyakran csak a madarak kontúrjait tekintették. Ezeknek a képeknek a fókusza a rajz hatása (egy szárnyaló madár, amely egy fa ágán ül, és a víz fölött csapkodott, tele trillel).
  • Reális. Ez egy olyan háttérkép, amelyen a reális madarak minden finom részletét a lehető legpontosabban továbbítják. Ilyen vászonokat nevezhetünk mesterműnek, a fotónyomtatás vagy a művészeti festészet formájában.
  • Chinoiserie. A kelet-keletű kifejezés azt jelzi, hogy a középkori kínai művészet elemeit használják a díszítésben. Ezeknek a háttérképeknek a fő jellemzője a látványos egzotikus madarak, amelyek nem kevésbé szokatlan környezetet mutatnak.

A belső térben

A mintától, méretétől, az ékezetes zóna szélességétől függően különböző helyiségekben a madarak tapétája megfelelő. Ugyanakkor az egyik, két fal, vagy enyhe kontraszt lehet, kiemelve a megfelelő helyet a szobában. Gyakran díszítik az üdülőterületet, a nappalit, a folyosót, a konyhát és a fürdőszobát. Az utóbbi esetben a frissesség érzése nem lesz felesleges, és az élő kerthez való hasonlóság érzi magát, hogy csodálatos helyen van, távol a saját otthonától.

Nyomtatás tapéta igényes színes megoldások a belső. Fontos, hogy ne terheljük túl a helyzetet több színnel. Ha a falak háttérképe világos, több színben jelenik meg egyszerre - jobb, ha az ilyen anyagot egyszínű kivitelben egyesítjük. A kivétel a gyermekszoba. Ebben a szobában lehetőség van egy kicsit különböző színváltozatokra.

A mennyezeten a paradicsomi madarakkal ellátott háttérképek megfelelőek lesznek. Valaki egy ilyen ötlet a díszítés tűnhet furcsa, de bizonyos helyzetekben, tapéta, mintával, beillesztve a mennyezet, válik a belső tér.

A gyermekek grafikájának, a fényes trópusi madaraknak, a szárnyaló pálcáknak és a fecskéknek sziluettek nem kevésbé igényelnek mintákat. A keleti stílusban páva, mandarin kacsák képei láthatók.

Az ilyen eredeti díszek segítik a teret bővíteni, világosabbá teszik a szobát. A szín kontrasztok bősége arra kötelezi, hogy ezt a díszítést a bútorokkal helyesen kombináljuk.

Tervezői tippek

Kétségtelen, hogy a szobában tapasztalt madarak és lepkék frissítik a belső teret, de az ilyen dekorációk óvatosan használhatók. Ezek kategorikusan nem alkalmasak a tetőtérre, a hi-techre, a minimalizmusra, bár relevánsak az angol design, a Provence, az Country stílus, az öko-design szempontjából. A ruhadarabok megválasztása a rendelkezésre álló bútorok és a szoba jellemzői figyelembevételével történik, beleértve a fénysűrűség bizonyos fokát is.

Ha hűvös légkört szeretne létrehozni a szobában, és friss díszítéssel töltse ki, akkor nyugodt színeket kell választania kék, világos zöld, szürke háttérrel. A falnak semmiképpen sem lehetnek sokszínűek. Ez a design a felnőttek hálószobájában megfelelő. A szoba vizuálisan nagyítva van, könnyű pihenni, elaludni és jó pihenést biztosítani.

Ha kívánja, beltéri tavasszal vagy nyáron hozhat létre a háttér és a minta különböző színű kombinációit. A tavasz finom pasztell árnyalatok, a nyár gazdag, fényes, zöld és napos tónusú jegyzetek. Ezek a háttérképek jól néznek ki a nappaliban és az óvodában.

A monokróm döntések érdeklődők számára fontos, hogy a három szín szabályát alkalmazzuk: a fekete sziluettek a fák sötét ágával rendelkező szürke háttérrel rendelkeznek.

A luxus szerelmeseinek lehetőségük van arra, hogy figyeljenek a chinoiserie-ra. A gyönyörű virágok közepén az egzotikus madarak fényvisszaverő tollazata elegáns, csillogó és gazdag érzetet teremt. Ezt a technikát azonban óvatosan kell alkalmazni.

Például jobb, ha a fal egy falát hasonló akcentussal rendezzük, a sík többi részét egyszerű háttérképpel kell támogatni. Ha nem veszi figyelembe a tervezők véleményét, akkor a filizinizmus hatását érheti el.

Az öko-stílus támogatóinak el kell hagyniuk az élénk színek játékát. Ebben a belső nyugalomban értékelik: nem szabad sok szín kontrasztot kialakítani. Például a madarak kombinálhatók ketrecekkel vagy fák, fonott elemek háromdimenziós képeivel. Ha ez a tapéta ragasztva van a mennyezetre, fontos figyelni a madarak méretére: egy nagy nyomtatás nyomást gyakorolhat.

Kis helyiségekben nincs értelme túl nagy és szemet gyönyörködtető mintákat választani, vizuálisan tovább csökkenti a kvadrátúrát. Jobb, ha dekoratív burkolatokat vásárolnak olyan mintázattal, amely megfelel a madarak tényleges méretének és azoknak az ágaknak, amelyeken találhatóak. A falak tervezéséhez ideális megoldás egy kis terület, amelyet egyszínű társa követ.

Ha a vászon a mennyezetre kerül, ne ismételje meg a mintát a falakon: megváltoztatja a helyet, nem a jobbra.

Hogyan válasszuk ki?

A madarak tapétái gyakran okoznak nehézséget a minta kiválasztásában.

Az ilyen bevonatok vásárlásakor meg kell értenie, hogy melyik madár a belső térben megfelelő, és melyik nem alkalmas rá, mert nemcsak a szárnyas méret, hanem a megjelenése is fontos:

  • Rózsaszín flamingó, mint a buja páva, a luxushoz kapcsolódnak. Az ilyen vászonok világosak, jobban helyezkednek el a nappaliban; a hosszú lábú flamingó tökéletesen illeszkedik a fürdőszobába.
  • Fehér hattyúk - az őszinteség, a szeretet és az odaadás szimbóluma. Romantikus madarak díszítik a felnőttek hálószobáját, de nem alkalmasak gyermekszobák díszítésére.
  • Gyönyörű kolibria ketrecekben ülve vagy sakura rügyek közelében csapkodva minden szobát díszítenek, és a helyet könnyedén töltik.
  • Szárnyaló fecskék, a hajók felett repülő sirályok, ügyetlen pingvinek, álmos baglyok az ágakon, erőteljes seregek ellentmondásos madarak a felnőtt hálószobák belső terének számára, de fontosak a gyermekszobák belsejében, különösen stilizált képek támogatásával.
  • Mitológiai szárnyas lények (Phoenix, fenist) - az ötlet nem mindenkinek szól. Alkalmasak kreatív emberek számára, de konzervatív egyének - tabu.
  • Predatory egyedekA tapétán ábrázolt pszichológusok nem javasolják, hogy használják a belső tereket: ellenségeskedést és agressziót hordoznak. Ezek csak az irodában megfelelőek, ha a tulajdonosok meg akarják venni a hangulatot a versenytársak elfogására.

A falak képei a madarak képével rendkívüli megoldást jelentenek az emberek számára, akik messze vannak a konzervativizmustól.Kívánt esetben a belső összetétel megteremtésének megfelelő megközelítése megfelelő lesz az apartmanokban, vidéki házakban és még a nyaralókban is.

Hogyan készítsünk háttérképeket a belső madarakkal, lásd a következő videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba