Háttérkép Marburg modern belső térben

Ha a legmagasabb minőségű és stílusos falburkolatokat keresed, akkor biztos lehetsz benne, hogy a Marburg már ismert sokoldalú tapéta teljes mértékben megfelel a legoptimistább elvárásoknak.

Ezek a termékek világszerte hírnevet kaptak a kiváló minőség és az eredeti megjelenési stílus miatt, amely megkülönbözteti a vállalat összes gyűjteményét a társaiktól. Ezeknek a német háttérképeknek a megválasztása a belső kialakításhoz jó ízlésű emberek és azok, akik mindig a divat trendjeit követik. Ezen okok miatt folyamatosan növekszik a Marburg termékek iránti kereslet.

Különleges jellemzők

A németországi Marburg Wallcoverings cég első termékei 1845-ben jelentek meg. Magas értékesítésük sikere még mindig a különböző ízlést kielégítő, és nem a legmagasabb árak miatt elterjedt termékek széles választékának köszönhető.

A világ vezető stylistai mindig új kollekciókat terveznek: itt találja meg Ulf Moritz és Zaha Hadid ötleteit és számos más jól ismert kreatív szerzőt. Az évek során a vállalat fejlesztette és először innovatív technikákat fejlesztett ki, és folyamatosan fejlesztette termékeit, hogy azok ideálisak legyenek.

A német Marburg-cég festményeinek festményei voltak az első ilyen bevonatok a világon.

Itt született meg az első bevonat a nemszövött anyag, valamint a textíliákból készült háttérképek alapján.

A márka egyik jellemzője a szokatlan és elegáns design.

A Marburg termékei rögtön megtalálhatók: hihetetlenül szépen összefonódnak a kifejező fények és a csendes árnyékok, így a túlcsordulások bájos hatását kapja.

A gyártónak a háttérképének más tulajdonságai is vannak:

 • könnyű kezelhetőség;
 • a falak tapadásának lehetősége;
 • nedvességhiány;
 • nincs félelem a megrázó sugaraktól;
 • az ellátás egyszerűsége;
 • a stílusok, anyagok, hangok és témák széles választéka;
 • az árak széles skálája;
 • környezetbarát;
 • a deformációval és a tartóssággal szembeni ellenállás;
 • jól lélegezhető.

A német háttérkép az egész életen át nem tűnik el, ha UV sugárzásnak van kitéve. Az összes kollekció szokatlan kialakítása az innovatív technológiákon alapul, ami segíti a meglévő felületek különböző hatásait.

Ezek közül a leggyakoribb a fény és árnyék játék, amikor napközben a tapéta árnyalatai változatlanok maradnak, és mesterséges megvilágítás jelenlétében fényesen csillog a különböző színekkel.

A bevonatok, amelyekben mindenféle népszerű anyag kombinációja létezik, számos specifikus mutatóban (például textil és kvarchomok) különböznek, nem kevésbé igényelnek.

Vélemények azokról az ügyfelekről, akik ezt a jól ismert német márkát választották, csak lelkes, ezért nem meglepő, hogy a keresletük mindig elég magas.

faj

A Marburg számos falburkolatának gyűjteménye stílusos tapéta, megkönnyebbüléses felületű. Ezek a bevonatok nagyon megbízhatóak: egyszerűen mosni, nem veszítik el a színeket a napfény hatására. Ezeknek a bevonatoknak az eredeti rajzai, mintái és díszei háromdimenziósak lesznek, és átalakítják az egész helyiséget. Az Ultramodern Marburg háttérképek megdöbbentenek minden érdeklődőt, a megalkotott ötleteik és az eredeti megjelenésükkel.

Különösen:

 • gyűrött, kifejező ráncokkal;
 • különböző fém árnyalatokkal;
 • kvarc granulátumokkal.

Az ügyfelek számára kínált nemszőtt szövetek anti-vandál és környezetbarát falak. Az ilyen háttérképek nem csak a falak, hanem a mennyezet is lehetnek - mindenhol tökéletesen fognak kinézni.

papír

Egyszerűen lehetetlen megtalálni a német védjegy termékeinek hibáit, mivel a gyártó jól ismeri a gyártás minden szakaszát. Az anyagok széles választékának köszönhetően a fogyasztók választhatják a különböző helyiségek háttérképeit otthon.

A legnagyobb igény a papírból készült német tapéta iránt. Általában 2 rétegből állnak: a belsõ réteg a védelem és az alap, a külsõ felület pedig ragyogó árnyalatokkal és szokatlan szerkezettel.

A papír háttérképek az alábbi alfajokba vannak osztva:

 • simplex - ez az egy rétegből, a rossz oldalából álló szövet egy szubsztrát, és az elülső oldalt kép rajzolására használják. A szimplex vászonok jellemzője, hogy felületük sima felületű és a bevonat kis vastagsága.
 • kettős 2 és több réteg papírt tartalmaz, amelyeket egymás után ragasztanak a kép felvitele után. Ez a technológia nagymértékben javítja a nedvességgel szembeni ellenállást, mert ezek a háttérképek sokkal többet érnek. Az ilyen vászonfelületek felülete a kép alkalmazásának módjától függően finom vagy jól láthatóan megkönnyíthető lehet.

gyapjú

A Marburgból készült nem szőtt bevonatok különböznek a cég többi háttérképétől: jellegzetes tulajdonságokkal rendelkező nem szőtt alapanyaggal rendelkeznek. Stílusos háttérképeket vásárolhat már rendelkezésre álló képekkel, vagy vásárolhat egy Marburg-terméket festéshez.

Annak érdekében, hogy az ilyen típusú festmények hosszú ideig szolgáljanak, a ragasztóanyagot nem az alapra, hanem a falra kell ragasztani. A tapéta jellemzője, hogy a szobák falain különféle hibákat rejtőzik. Ezeket a termékeket nehézség nélkül ragasztják és eltávolítják, mert még a szakemberek bevonása nélkül is képesek lesznek megbirkózni az ilyen nehéz feladatokkal. Az ilyen típusú tapéták higroszkóposak, ami megakadályozza a gombák vagy penész képződését a felületeken.

vinyl

Ha szeretné díszíteni a szobát, amely csak a legmagasabb minőségű és ellenálló tapétát választja, akkor nyilvánvalóan vinilburkolatokra lesz szüksége Marburgból. A hosszú élettartam, a kivételes szilárdság és a "lélegző" tulajdonságok miatt a fürdőszobában is ragaszthatók, vagy mosható háttérképként használhatók a konyhában.

A vinil háttérképek szilárdabb szerkezetűek, mint a papír. A PVC-t a papíralapú vagy nem szövött anyag hordozójára kell felhordani, amely után egy bizonyos képet a vászonhoz csatolnak:

 • PVC habzás. Háttérképek, amelyek fő rétege habosított vinil, tiszta textúrájúak, tökéletesen eltakarják a falak szabálytalanságait, nem félnek a nedves tisztítástól, de félnek a közvetlen napsugaraktól. A PVC-habos tapéták ellenállnak a különböző károknak.
 • Kémiai bélyegzés. Jellemző anyagokat alkalmazunk a vinil szubsztrátumra, hogy megakadályozzuk a bevonat habzását. Ennek eredményeként fényes lesz, és ezzel könnyen eltávolítható mindenféle szennyezés. Ezek a háttérképek szokatlan kialakításúak, jó ellenállást biztosítanak a folyamatos nedves tisztítással és az UV sugárzással, és az erő segíti a tapétát a lehető leghosszabb ideig.
 • Forró bélyegzés. Az ezzel a módszerrel előállított vászongyűjtemények speciális bevonatvastagsággal, különleges szerkezettel és kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek. Megkülönböztethetjük, hogy a háttérképek milyen típusúak az alábbi módszerrel:
 • Lapos vinil vagy selyem képernyő - Vékony bevonat sima és nagyon fényes felületű. Az eredeti és tágas kialakítás a csillogó területek fényének játékán alapul, a vászon nagy tartóssága, valamint a különböző szennyeződések könnyű eltávolítása segít kiemelni ezeknek a háttérképeknek a pozitív aspektusait.
 • Kompakt vinil Meglepő, hogy megkönnyíti és nagyon magas a bőr, tégla vagy kőburkolat utánzatú bevonatok sűrűsége.Ebből az anyagból származó fali papír a falak jelentéktelen hibáit elrejti, a nedves tisztítást különböző eszközökkel szállítja, és károsodás veszélye nélkül kiemelkedik.

Festéshez

Ma különleges figyelmet fordítanak a színárnyalatokra. Régebben hozzászoknak egy takaró, gipsz és más népszerű díszfajták bevonásához. Az ilyen tapéta főbb jellemzői közül érdemes megemlíteni megfizethető árukat, 2-3 átfestés lehetőségét, különböző méretű vászonokat. A gyakori javítások rajongói sokszor lehetőségük lesz arra, hogy a saját belsejét újra megújítsák.

A különböző árnyalatok lehetővé teszik a tervezők és a képzelet mindenféle ötletének használatát, amely az eredeti és stílusos ötleteket tartalmazza a belső térben. Festéshez a falburkolatokat több rétegből választjuk ki. Ezek a felső réteg textúrájában különböznek, és a következőkre oszlanak:

 • szerkezeti - polimerek felhasználásával előállított, dombornyomással a képeket alkalmazzák. Ennek eredményeképpen a bevonat sima vagy dombornyomott, mint a gipsz textúrara emlékeztet;
 • Durva rost - a papírrétegek között préselt faapríték jelenléte jellemzi. Ennek eredményeként a felület érdekes textúrát kap. Az ilyen háttérképek beillesztésekor a falak kis szabálytalanságait elrejti.

Színek és dekoráció

Napjainkban nagyon nehéz megzavarni a német Marburg-márka termékeit a dekoratív fali díszítéshez használt más gyártókkal. A vállalat geometriai mintázattal rendelkező tapétákat kínál - körök és csíkok, feltűnő absztrakció, 3D hatások, különböző természetes témák utánzata, fémezett bevonatok, terjedelmes levelek és virágok. A Marburg falburkolatok minden szobában jól fognak kinézni.

Ennek a cégnek a sima, nem szőtt bevonata lehetővé teszi, hogy elkészítse az otthoni falakat a következő festési munkákhoz, és nem számít, milyen színű a falak - fekete vagy türkiz. A felismerhető gyártó tapétagyűjteményében mindkettő világos szürke-bézs színű, pezsgő színű és fehér színű.

Ha emlékezetes palettával szeretné díszíteni a szobát, a bíbor, antracit és sötétzöld színekkel díszített tapéták alkalmasak arra, hogy mélyebb vizuális hatást hozzanak létre a nappaliban.

Fényes felületekkel, holografikus hatásokkal, üveggyöngyök, gyöngyök, Lurex, háromdimenziós díszítőelemek, lakkozott bevonatok díszítésével a Marburg háttérképek kielégítik az elvárásokat. Leggyakrabban nemes színekkel rendelkeznek: bronz, ezüst és arany, amely napfényben csillog, szürke, olíva, bézs vagy akár barna árnyalatokkal.

Eredeti gyűjtemények

A kifogástalan minőség, a magas művészi teljesítmény és az elfogadható ár a Marburg-cég német tapétaját népszerű anyagoknak tekintik sok otthonban. A gyár minden évben új termékeket bocsát ki a hagyományos klasszikus és keleti témákban, a rusztikus ország stílusában, az ultra-modern loft és diszkrét high-tech és más népszerű stílusokban, hogy kielégítse a fogyasztók ízlését.

A német gyártó eredeti gyűjteményei között azonosítható:

 • "4 nő" - nem szabványos tapéta, lenyűgöző képekkel a klasszikus és csillogó témákról;
 • "Szabadalmi dekoráció" - ez egy nagy borítás, amely alkalmas a gyors festésre és szokatlan dombornyomott motívumokkal, néha még érdekes gyermek témákkal is;
 • Valódi szerzői jogok «Colani» fényes és elegáns árnyalatokkal sújtotta a fogyasztót, színházi modulációkkal, természetes anyagok utánzásával.
 • Egyedi tapéta "Colani Visions" lehet a legjobb megoldás a modern apartmanok díszítésére;
 • Gyönyörű háttérképek "La Veneziana" - Ezek monokróm eredeti vászonok, ismerős képekkel, de hűvös színekkel díszítettek.Nem sokkal régen a vállalat bemutatta a gyűjtemény második részét - a „La Veneziana 2” sorozatát, ahol keltető, geometrikus csíkokat és különböző kanyarokat használnak. Ez egy szokatlan lehetőség az antik dekorációk belső terének díszítésére. A tervezők érdekes döntéseinek napjainkban tapéta-társak lehetnek, így tetszeni fog a háttérképek széles választéka is ebben a gyűjteményben.
 • Érdekes hullámok, irizáló minták, luxusvirágok díszei és gyönyörű vászon kötet textúrakal - egy készletből «Opulence».
 • gyűjtemény "Opulence Giulia" kiemelje a szoba főbb előnyeit a finom árnyalatok és az elegáns képek miatt;
 • gyűjtemény «Pure» meg fogja lepni a környező tónusok mélységét és a használt reflexiót igénylő jelenetek rejtélyét;
 • Bevonási sorozat «Gloockler» a foltok és a szigorú csíkok textúrájú tapétája, az aranyozás bevonatai és más fényes ötletek;
 • A modern belső tereket minőségi termékek egészítik ki. "A fal" színes bézs és fekete, barna és kék;
 • A jellegzetes gyűjteményben megtalálhatók a virágmotívumok világából származó, természetes motívumokat és paneleket ábrázoló nyomatok "Cuvee Prestige";
 • Luxus bevonatok gyűjteménye «Ikon» a Marburg-tól - ez egy jó minőségű selyem, klasszikus témák és absztrakt rajzok és motívumok finom és világos háttereken;
 • A fényűző foltok, nagy cseppek és más fantasztikus motívumok formájában könnyen megtalálhatók a divatos, árnyalatokkal és geometriai alakzatokkal rendelkező divatos falburkolatok. "Karim Rashid";
 • Egy másik festhető vászon - ez egy utánozhatatlan sorozat «Lazer». Az ilyen bevonatok hangsúlyozzák bármely szoba kifinomultságát, függetlenül annak céljától;
 • Elegáns grafikai téma, kockás motívumok a vásznon «Homestory», amely minden otthonban kényelmet biztosít.

Szoba dekoráció példák

A Marburg márka minden terméke a legjobb tulajdonságok, a hangok elegáns kombinációja, a legérdekesebb jelenetek átadása, így otthonát mindig különlegesnek tekintjük.

 • Nem szőtt termékek gyűjteménye Gloockler Gyermek Paradicsom a tündérmesék hőseinek bemutatásával, amelyek tökéletesen alkalmasak a gyermekszobák díszítésére.
 • Vászon papír sorozatból Crush Lounge a nyugtató pasztell árnyalatok színei megnyugtatják a nappalit vagy a hálószobát.
 • A vinil tapéta kollekció modern megjelenése «Messina» a csillogás és a modulációk hangsúlyozzák a helyiségek stílusát.

Láthatjuk a Padua Classic kollekciót a Marburg márkából az alábbi videóban.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba