Andrea Rossi háttérképek: gyűjtemények és minőségi vélemények

 Andrea Rossi háttérképek: gyűjtemények és minőségi vélemények

A klasszikusok soha nem lépnek ki a divatból - nehéz ezzel egyetérteni. A klasszikusoknál Andrea Rossi, a tapéta elit márkája tétet tett, és kiderült, hogy teljesen helyes volt - a gyönyörű monogramok és a virágmotívumok a minimalizmus legmeggyőzőbb rajongóit is vonzhatják.

Nézzük meg közelebbről a márkát és a választékában képviselt gyűjteményeket.

Kicsit a márkáról

Az Andrea Rossi márkának olasz neve van, ezért gyakran nevezik az európai ország márkáinak. A főbb gyárak azonban Dél-Koreában találhatók, ahol kiváló minőségű háttérképeket hoznak létre, amelyek minősége nem rosszabb, mint az igazi olaszok.

Ez egy meglehetősen fiatal márka, amely már megalapozott. az építőanyagok piacán, az eredeti formatervezésű háttérképnek köszönhetően, amelynek minősége megfelel az Európában és Olaszországban elfogadott szabványoknak.

Az európai fejlesztéseket használó modern berendezések gyártása történik. Az olasz tervezők a termékek megjelenésén dolgoznak, ezért az Andrea Rossi háttérképek stílusosak, modernek és nagyon lenyűgözőek.

Jellemzők és specifikációk

Sokan szkeptikusak az ázsiai építőanyag-márkákra, előnyben részesítve az európai márkákat. Azonban az ilyen előítéletek teljesen hiábavalóak - Andrea Rossi háttérképei minden szabvány szerint készülnek nem csak a minőség, hanem a teljesen biztonságos.

Nem károsítják a környezetet, az embert vagy az állatot, így biztonságosan ragaszthatók a hálószobába, az óvodába, a házba, ahol háziállatok vannak.

A legtöbb gyűjtemény nedvességálló termék, így nedves területeken ragaszthatók és kefével moshatók. Ők illeszkednek a folyosóhoz és a konyhához, ahol a falak folyamatosan piszkosak és tisztítást igényelnek, a fürdőszobához és a WC-hez, mert a tapéta nem csak vízálló, hanem egy speciális vegyülettel is kezelhető, aminek köszönhetően nem félnek a penész és a penész.

A nedvességállóság szintje mindig a tekercs címkéjén van feltüntetve, figyeljen rá, ha később a falakon nedves tisztítást tervez.

Az Andrea Rossi termékek a kopásállóság fokozódása miatt jelentősek. Az élettartama 15 és 25 év között változhat, ami jelentősen meghaladja a többi gyártó garanciáját. Ezenkívül valószínűleg hamarabb javításokat szeretne tenni, mint ezt követően.

Megnövekedett erő - nem üres szavak. A speciális gyártási technológiának köszönhetően nagyon nehezen karcolódnak vagy könnyek, ami azt jelenti, hogy ideálisak a kisgyermekes családok számára, akik ismerik a világot, és olyan háziállatokat, akik inkább élesítik a karmokat a falakon.

A gyártók kiváló minőségű színezékeket használnak, amelyek sokáig nem fakulnak, így évek óta élvezheti a falak bevonatainak gyönyörű megjelenését.

A termékek típusai

Ma a márka kétféle háttérképet állít elő:

 • vinil;
 • nem szövött papír alapú.

A termékek megkülönböztető tulajdonsága nem szabványos méretű. Egy tekercsben 10 méteres, 1,06 m széles tapéta található, a gyártó megígéri, hogy ezek a méretek lehetővé teszik a ragasztási folyamat felgyorsítását és megkönnyítését. A falakon kevesebb ízület és látható varratok vannak, amelyek elrontják a kész javítást.

Vinil és nem szőtt opciók ideális minden modern felújításhoz. Azok számára, akik inkább a klasszikus, selyemképernyős háttérképeket mutatják be, amelyek nagyon elegánsak lesznek barokk, rokokó és reneszánsz stílusban.

Színek és design

A háttérkép színsémája változatos. Minden kollekciónak saját, uralkodó színei és árnyalatai vannak, de mindegyikben semleges színséma található.

A legnépszerűbb színek a következők:

 • fehér és árnyalatai;
 • bézs;
 • zöld és kék;
 • szürke.

Ami a designot illeti, népszerűek a virágmotívumok, a monogramok, a csíkok és az egyszerű geometria. Rossi Andrea-nál nem talál bonyolult alakzatokat és hihetetlen rajzokat. Minden egyszerű és elegáns, tömör egyszerűséggel tetszik a szemnek.

gyűjtemények

Tekintsük a legnépszerűbb gyűjteményeket:

 • Burano. A választékban monofónikus vászonokat találhatunk, vagy egyszerű minták formájában láthatatlan rajzokkal. A kis mintázathoz dombornyomást kell biztosítani, ami jó hangerőt hoz létre. Ez lehetővé teszi, hogy a háttérképet egyenetlen falakon is használhassa, mert lehetővé teszi, hogy elrejtse a kis hibákat.
 • Domino. A kollekcióból készült háttérképek a legjobban illeszkednek a klasszikus belső térbe, mert hagyományos színekben készülnek. Monogramokat használnak rajzként - a klasszikus belső tér lényeges tulajdonságának - a reneszánsztól a birodalomig. A gyűjtemény előnye, hogy a választékban megtalálhatóak a sima vászonok is, amelyek kombinálhatók nyomtatottakkal, kitűnő és eredeti formatervezéssel.
 • Salina. Egy domináns virágmintás gyűjtemény. Puha, nyugtató színekben, nagyszerűek egy hálószoba vagy gyermekszoba számára.
 • Vulcano. A korábbi kollekcióval ellentétben a Vulcano élénk színekkel és gazdag színes textúrákkal rendelkezik. A nyomatok közé tartoznak a közepes méretű virágos és geometriai motívumok. Alkalmasak a modern, dinamikus belső térre.
 • Grado. Ismét a klasszikus színek és a klasszikus minták - monogramok, csíkok és geometriai minták. A gyűjtemény különlegessége - a nyomatok meglehetősen fogékonyak, de a klasszikus stílusok hagyományos stílusában vannak kialakítva. Könnyedén egyesíthet néhány mintázatot másokkal, stílusos, modern klasszikusokat kaphat a folyosón vagy a nappaliban.
 • Ischia. Klasszikus stílusú kollekció, visszafogott színskála. A nyomatok világosak, simaak, lágy görbékkel és természetes átmenetekkel rendelkeznek. A gyűjtemény jellemzője - fényes minta néhány vászonra, amelyet több színben öntünk.
 • Ponza. A kollekció a francia varázslók szerelmeseinek is fellebbezni fog. A vászon vásznon virágos nyomatokat ábrázolt a párizsi elemek képeivel együtt. A színspektrum „leégett”, bézs, rózsaszín, menta uralja.
 • Gorgona. Nagyon látványos gyűjtemény, klasszikus modern stílusban. Az eredeti monogramok és a klasszikus geometriai alakzatok azoknak szólnak, akik neoklasszikus stílusban szeretnék díszíteni a belső teret.

Használja a belső teret

A Pianosa kollekcióból készült, függőleges vonalakkal készült, tapintható tapéták tökéletesen illeszkednek a klasszicista stílusba.

A hálószobában a remeghetetlen klasszikusokat választva válassza ki a Stefano kollekcióját. Acél monogramok fehér alapon nagyon harmonikusak és elegánsak.

A Gorgona kollekcióból virágos motívumokkal díszített belső élénk színeket adhat hozzá.

Vásárlói vélemények

A legtöbb vásárló pozitívan beszél a márka háttérképéről. Megjegyzik a drága és szép megjelenést, a kiváló minőséget és a szép designot. Kétségtelen, hogy az elit háttérkép Andrea Rossi szó szerint bármilyen belső tér átalakítása.

Azonban a vásárlók figyelmeztetnek arra, hogy a 3D hatású modellek vásárlása csak akkor lehetséges, ha biztos benne, hogy a falak tökéletesen sima.

Még a legkisebb homokszemek is észrevehetőek lesznek, köszönhetően a különleges fénytörésnek a szitanyomáson.

Bizonyára ez érthető klasszikus tapéta modellek magabiztosan tanácsot minden tulajdonosok, mert teljes mértékben megfelelnek a gyártó által tett ígéreteknek.

A következő videóban részletesebben megnézheted Andrea Rossi háttérképét a Gorgona gyűjteményből.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba