Van Gogh festményeinek stílusában egy tapéta kiválasztása

 Van Gogh festményeinek stílusában egy tapéta kiválasztása

Mindenki, aki egy kicsit szereti a festést, tudja, hogy a művészek festményei nemcsak benyomást keltenek, hanem bizonyos légkört is teremtenek, hangulatot közvetítenek. Néhányan félnek a gyári tapéta minták monotóniájáról, és a tömör szín túl egyszerűnek tűnik. Ebben az esetben figyelni kell a háttérképre, amelyet stilizáltak. Az egyik legjobb lehetőség - Van Gogh festményeiben tapéta. Jelenleg az egyetlen olyan gyártó, aki az impressionizmus stílusában ilyen eredeti anyagot bocsátott ki, a holland BN International cég.

Különleges jellemzők

Vincent Van Gogh - az élete során fel nem ismerő zseni, amely többnyire Provence-ban dolgozott. A művész vásznáit tekintve a francia sarok napfényes hangulatát érezheti. A festményekkel készült tapéta megvásárlásával kiderül, hogy csak ilyen hangulatot hoz a saját lakásában. A művész az impresszionizmus stílusában jött létre, amelyet fényes, gazdag színek jellemeznek. A impresszionista hitvallása nem a színek összekeverése, amely lehetővé teszi, hogy megcsodálja a tiszta, lédús árnyalatokat.

A gazdag tapéta színek nemcsak több költségvetési mintával kombinálják őket, hanem lehetővé teszik a hátterüket még a leg unalmasabb dologra is, miközben érdekesnek tűnik.

A BN International Van Gogh gyűjteményéből származó tapéták ára magasabb, mint a vinil tapéták piaci átlaga, de egy tervezőborítás esetében teljesen olcsó. A tekercs ára (53 cm-re 10 m-re) 2350 rubel, ebben az árkategóriában a művész vásznáira épülő mintákkal ellátott tapéta található, 2600 rubel áron pedig a teljes kép reprodukciójával választhatja a háttérképet. A design bevonat minősége európai, mert tartós és modern anyagból készülnek - nemszőtt alaplemezből. A bevonat nem fakul, mert védőréteggel rendelkezik az ultraibolya sugarak ellen, nem reped, és nem romlik a nedvességtől.

Szoba dekoráció

A szobát háttérképek készítése Van Gogh stílusában, úgy kell gondolkodnia, mint egy művész, gondoskodva nem csak a falakról, hanem az asztalokkal és polcokkal ellátott szoba kialakításáról is.

A fali dekoráció számos lehetősége:

 • illessze be az egész kerületi háttérképet Van Gogh;
 • vásároljon egy tekercset, és használja azt a díszítés akcentusaként, az olcsó tapétával kombinálva;
 • kombinálja a tervező tekercset dekoratív vakolattal;
 • kombinálja a tapéta Van Gogh csempe.

A kombináció művészi szempontból érdekesebb lehet, bár olcsóbb, mint a teljes kerület beillesztése. Ha a falakhoz színezett háttérképet választ, vagy a teljes területet fehér festékkel tekerte be, és egy falra van Gogh-stílusú tapéta, akkor a sikeres javítás titka a színnek megfelelő szín kiválasztása. A mintázatú falburkolattal ellátott tapéta kombinációja akkor lehetséges, ha a minta geometriai, például csíkban, ketrecben vagy gyémántban van.

A szokásos tapéta színeinek meg kell egyezniük, vagy kombinálni kell a tervezővel, azonban jobb, ha kevésbé telített és sötétebb hátteret választunk.

Hogyan válasszuk ki a padló, a bútorok és a padlólapok bevonatát

Amikor új emeletek készülnek a lakásban, mennyezetre meszeltek, és a szegélylécek telepítve vannak, itt az ideje, hogy kiválassza a háttérképet. Nem racionális a javítások megkezdése a vásárlásokból, mert a visszavonható szín a belső ajtók színe, és a lábazat hozzá van igazítva.Annak érdekében, hogy a szoba harmóniát találjon, jobb a padló kontrasztja, és a tapéták kiválasztása a befejező anyagok és a rendelkezésre álló bútorok színétől függően.

 • Kék íriszek mintája Frissíti a szobát fehér lábazatokkal, könnyű állványokkal és bézs színű árnyalatokkal.
 • Virág rajzai olajbogyó mezőahol piros és kék vonások vannak, amelyek a falak háttéranyagaként alkalmasak bármilyen színes bútorok és laminált fa tónusok számára.
 • Sakura belefér a konyhába narancssárga tónusú kerámialapokkal, mustár színű tapétával és barna linóleummal kombinálva.
 • Mesterművet ábrázoló falak anyaga Mandulásvirágok Jól működik a fából készült vagy fekete polírozott bútorokkal, a padló illeszthető egy fekete vagy barna padlóhoz. Olyan háttérrel kombinálható, mint a fekete-fehér mintázat vagy a halvány citrom dísz.
 • Extravagáns vinil anyag arany mintával - fekete és arany változata a mandulafa, fantáziatervező a művész témája. Ez a falburkolat fekete és belső bútorokhoz alkalmas.

Néhány bevonat nem kerül forgalomba tekercsben, hanem panelként.

 • A fallapok ábrázolása művész kabinetje, érezheti magát az alkotó műhelyében. Alkalmas barna-vörös telített padlóhoz és fekete alaplaphoz.
 • Párizs képe - ez egy finom, légköri minta kék, halványszürke és lila árnyalatokkal. Mindezek közül a legjobban illeszkedik egy szürke, bézs és ezüst színpalettában kialakított szobába, mert bármelyik élénk színek elboríthatják a designot.
 • Panel "Garden Daubigny" - egy váratlan választék a halványzöld festett falak, padló és a rusztikus stílusú belső dekoráció.
 • A kép a falon "Haystacks" Választhat, hogy a szobát sárga-piros és barna színben díszíti.

Tippek különböző szobák beillesztéséhez

Ne feledje, hogy a legjobb szoba úgy néz ki, amikor a kép a falon a dolgok háttere, és nem marad csupasz, mint a múzeumban. Így a szoba hangulatos légkört szerez.

 • Ha a szoba egy tanulmány, akkor jobb, ha a falra ragasztjuk, amely háttérrel a kreativitás tartozékai lesznek, például vázlatfüzet vagy állvány.
 • A hálószoba vágásakor ki kell emelnie a képen a legkönnyebb színt, és ebben az árnyékban vásárolni kell egy halom tüll.
 • A konyhában a Van Gogh stílusában díszített fal hátterében a nagy széklet és egy bárpult vagy egy konyhai egység jól néz ki.

stílusok

Nem minden stílus használható impressionista falburkolatokkal. Például a tapéta nem illik a minimalizmushoz és a pop arthoz. Ne feledje, hogy az ultramodern dolgok nem néznek ki ezzel a tapétával, mert az impresszionizmus a kor szellemét tükrözi. A bútorokat a XX. Század elejére kell kialakítani.

Ország és Provence

Van Gogh háttérképek ország- és Provence-stílusokhoz használhatók. Szintén a szoba kialakításában lehetnek vintage tárgyak, például egy kopott szekrény.

Ezek a stílusok megfelelnek a bútoroknak:

 • ágyak krómozott vagy fekete kovácsolt fejjel;
 • Festett éjjeliszekrények és szekrények.

A világos mintával rendelkező tervező háttérképének tisztaságra van szüksége, ezért fontos, hogy a padló támogatja a vonalak geometriáját és egyenességét. Ez a padlóburkolatokkal és a padlóburkolatokkal ellentétes. Luxus design kiegészíti parkettát, matt laminátum parketta, parafa padló, linóleum fog kinézni olcsó.

A fa padlóburkolatok nem felelnek meg az összes tapétáknak, a fekete, fehér, sötétbarna, sötét szürke árnyalatok stílusosabban fognak kinézni.

klasszikus

A klasszikus belső térben az impressionizmus szellemében álló panel alkalmas egy adott terület kiemelésére, például egy könyvespolc, asztal vagy teafogyasztás területére.

japán

A japán stílusban egyéni panelek illeszkednek sakura ágakhoz. Ez a design használható a konyhában a Feng Shui számára.A tapéta sárga alapon nagyszerű asztal vagy polc fog megjelenni, amelyen gyümölcsökkel, ekibanu, teáskészletekkel tálalhat.

magfúzió

A fúziós stílus a szobából származó dekor különböző elemeinek keveréke. A szobát impressionista jegyzetekben díszítheti, például beilleszthet egy falat Van Gogh háttérképpel, a második pedig egy benyomást keltő impresszionista reprodukciót készít. Egy ilyen szoba egy nagyszerű ötlet egy kreatív személy iroda számára. Ez a műhely különböző tárgyakkal és asztallal ellátott könyvespolcokkal tölthető. Van Gogh festményeinek hátterében ezek a dolgok inspirálónak és érdekesnek tűnnek.

modern

A van gogh kollekció szokatlan fekete színezete a modern stílusban díszített elem, a réz króm fények, egy üveg vagy fa dohányzóasztal megfelel a falnak.

Vásárlói vélemények

A vevők mindenekelőtt érdekes művészeti megoldást találnak a BN International márka termékeire. Néhányan megosztják benyomásaikat a hálószoba sikeres díszítéséről, és sokan sikerült kiválasztaniuk a kombinált lehetőségeket a költségvetési papírbevonatokkal, különösen a zöldekkel. A legkisebbek közül a rajzok szerinti szegmensek összekapcsolásának nehézségét figyeltük meg, ezért a fal egy kis részének, például az ágy fejének beillesztése előnyösebb lépésnek tűnik.

Háttérkép a belső térben

 • A zöld Van Gogh tapéta és a rózsaszín primula művészi szempontból szokatlan kombinációja fényes lépés, mert a zöld szín kombinálódik minden virágárnyalattal. Felhívjuk figyelmét, hogy a tervezői háttérkép hátterében álló szék érdekes, de ugyanakkor tömör.
 • A dizájner vinilborítások a legkisebb mennyiségű bútorokkal együtt légkört hoznak létre. A mustár színekben kialakított design összhangban van a sakura ágak árnyékával. Előfordulhat, hogy a kecses tárgyak a telített háttérrel szemben nagyszerűek, mint például a hosszú lámpás fekete lámpa.
 • Egy gyönyörű lehetőség egy fali papír létrehozására egy mandulafa ágából és kék színnel kombinálva. A vászon tónusának megfelelő mustár párnák világosak.

Tekintse át a Van Gogh háttérképek gyűjteményét, lásd a következő videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba