Euró bélése fenyő: az előnyök és hátrányok

A megjelenés, az erő és a tartósság különbségei között kiemelkedő változatossággal bírnak a faanyagok különleges igénye. Különböző fafajtákból készül. A gyártó cégek mind puha-, mind keményfát használnak. Magas szinten a vásárlók a fenyőből származó anyagot értékeltek. Ez a befejező anyagnak számos jelentős előnye van, ami miatt vezetővé vált.

  Különleges jellemzők

  Nagy, szilárd és sűrű lapokból készült borovi bélés. Gyári módszerrel készül. A termékkatalógusokban több fajtát talál, amelyek nemcsak méretükben, hanem minőségükben és osztályozásukban is különböznek.

   A lágyfa előnyei

   A szakemberek és a hétköznapi felhasználók számos, a befejező anyagok gyártásához használt nyersanyag jellemzőit állították össze. Az első dolog, amit meg kell jegyeznünk, könnyű a többi fajtához képest. Ezenkívül az anyag szilárdsága, sűrűsége és megbízhatósága az állandó terhelések és mechanikai sérülések szempontjából. A nyersanyagok befejezése nem befolyásolja hátrányosan a rács kialakítását, ami nagy nyomást okoz.

   A fenyő természetes nedvessége alacsony, ha összehasonlítjuk ezt a számot a keményfával. Az elkészítendő anyag gyorsan megtanul, ami csökkenti a feldolgozás és a gyártás költségeit. Az eredmény a legtöbb vásárló számára elérhető legjobb ár.

    Egy másik jellegzetessége a hosszú élettartam. Nagy mennyiségű gyanta koncentrálódik a fenyőben. Ezeket az összetevőket tartósítószerként használják. A befejező anyag tartósságát biztosítják. A mindenki számára ismert fenyőfának szinte azonos tulajdonságai vannak. De a fenyő alatti fenyőtermékek bélésének költsége a gyanta elosztása miatt.

    A fenyőnek vonzó színe van kifejező aranyszínű mintával. A rajz nagyon eredeti és érdekes. A befejező anyag segítségével lehetőség van eredeti dekoráció kialakítására.

    méltóság

    A természetes tűlevelű fűrészáru előnyei vannak, amelyeket a termék megvásárlása előtt felül kell vizsgálni.

     megjelenés

     A természetes természetes anyag a megjelenés miatt mindig nagy a kereslet. A fa otthoni melegséggel, kellemesen és kényelmesen kapcsolódik. Sok vásárlót vonzza a táblák eredeti rajza. Az ilyen anyag ötvözi az expresszivitást, a kifinomultságot és egy bizonyos egyszerűséget.

      tartósság

      A bélés praktikus és hosszú élettartam, még akkor sem, ha figyelembe vesszük a védő- és antiszeptikus keverékek további feldolgozását. A kiváló minőségű bevonat megőrzi a szépséget és az alakot a telepítés után sok éven át.

       súly

       A fajlagos súly a telepítési folyamatot egyszerűbbé, könnyebbé és kényelmesebbé teszi. Ugyanez vonatkozik a szétszerelésre is.

        Ár és tartomány

        Annak ellenére, hogy a termelésben természetes fát használnak, az ilyen befejezés ára megfizethető. A népszerűségnek köszönhetően bármelyik boltban bélés található. A széles választék kielégíti a legigényesebb ügyfeleket. A választék segít a különböző tervezési ötletek megvalósításában.

         A szakértők megjegyzik, hogy a táblák telepítését a fent említett bizonyos előnyök miatt önállóan lehet elvégezni. A bélés átadására és szállítására szolgáló további drága berendezések nem szükségesek.

         biztonság

         Az anyag természetes és környezetbarát. A termék egészségre nézve teljesen biztonságos, még akkor is, ha allergia, gyermek és állat van.

          hiányosságokat

          A szakértők és a közönséges vásárlók nem találtak jelentős hiányosságokat ebben a befejező opcióban. Valamennyi hátrány kizárólag a fa jellemzőivel, például az égéssel és a nedvesség, penész és gomba negatív hatásaitól való feldolgozás szükségességével kapcsolatos.

           típusok

           A minőségtől függően négyféle bélés található.

           • "Extra". Ez a legmagasabb osztályú befejező anyag. A megállapított szabványoknak megfelelően minden lapnak simának és hibamentesnek kell lennie, mint például csomók, repedések, dudorok, hornyok, forgácsok stb.
           • A. osztály A minőség második osztályozása. A magrész megengedett, valamint kis repedések, lyukak és néhány csomó. Lehetséges a zsebek.
           • B. osztály A megengedett csomók maximális mérete legfeljebb 2 cm lehet. A gyanta zsebek mérete - 3h50 mm. Repedések - 1-50 mm.
           • C. osztály Ebbe az osztályba tartozó lapokat ritkán használják lakóépületek burkolásához. Ebben az esetben a táblákon csomók találhatók, amelyek mérete eléri a 2,5 centimétert. Vannak olyan nem repedések is, amelyek hossza eléri a webhossz 5% -át.

           Első osztályozás a préselés módszerével. A mesterek ezt a technikát alkalmazzák, mivel egy lapos és tökéletesen sík sín nem vágható le egy szilárd típusú tömbből. A táblák méretei különbözőek lehetnek.

           típusok

           Sok különböző konfiguráció létezik, hagyjuk a legnépszerűbbeket.

           • Negyedévben. Ezt a típust szabványnak is nevezik. Ez a legnépszerűbb és megfizethető lehetőség. A legegyszerűbb típus egy gyalult deszkával ellátott deszka, amely a hosszirányú oldalról eltávolítható. Az anyag praktikus és kényelmes. A gyártás során nem szárított fát használunk. Az anyagot leggyakrabban műszaki célokra használják.
           • - Thorn a barázdába. A második típus „thorn in groove” kapcsolatokkal rendelkezik. Az ilyen típusú fenyőbélés enyhe mélyedéssel rendelkezik. Ez különleges hatás elérése érdekében történik - a víz folyik le függőleges típus telepítésekor. Az anyag nedvességtartalma 12-16%. Egyetlen lemez maximális vastagsága 16 mm. Kezelje a terméket gyalu segítségével.
           • Összekötött bélés. Száraz kikészítő anyag, a hosszirányú oldalról kifullad. Ez a típus szélesebb, mint a szabványos méretek. A maximális szélesség 145 mm, míg az optimális érték 90 mm. A mennyezet díszítésekor ajánlott ilyen bélést használni.

           Hogyan válasszuk ki a szükséges minőségű és méretezési befejező bélést?

           Comments
           szerző
           Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

           Bejárat

           Nappali

           hálószoba