Száraz építési keverékek Glims használata

 Száraz építési keverékek Glims használata

Az építés során számos eljárást kell végrehajtani a szerkezet teljesítményének javítása érdekében. Az egyik fontos feladat az alapítvány hidraulikus szigetelése. A nedvesség szivároghat és elpusztíthatja az épület alapjait, és ez nem csak a ház romlásához vezet, hanem veszélyt jelent a lakosokra is. A piacon számos olyan anyag található, amely kitűnő munkát végez a feladataikkal, és az egyik vezető Glims WaterStop.

A készülék padlói, nevezetesen azok minősége befolyásolják a bevonat időtartamát. Ez egy komplex rendszer, amelynek előkészítését komolyan kell venni. A piacon a Glims az építési és javítási munkák széles választékát kínálja. Sok pozitív visszajelzést talál a fogyasztóktól, valamint a termékek minőségét a teljesítmény szerint. A száraz építési keverékek a javítás során az egyik legfontosabb alkotóelem, ezért ezeket a termékeket óvatosan kell kiválasztani.

Jellemzők

Az önszintező padlók A Glims cement-homok alapján készül. Összetételükben speciális adalékokkal rendelkező töltőanyagok vannak, amelyeknek köszönhetően a felületek kialakulása biztosított. Ennek eredményeként a bevonat kopásálló, tartós, nem zsugorodó, és ezek a minőség fő mutatói. Ez a termék különféle típusú esztrichekre, köztük úszókra van szükség.

Ahhoz, hogy a padlót a kívánt lejtőn adja meg, használhatja a JSC "Glims Production" keverékét.

Az anyagok fő előnye a zsugorodás, a nagy szilárdság, a környezetbarát, a biztonság és a jó tapadás hiánya. A cég felépítésében sokféle száraz keverék, csempe ragasztó és egyéb termék javítására vagy építésére van szükség.

típusok

Ha érdekli az önterülő önbeálló padló, akkor figyeljen rá S-szintamely kiváló teljesítményt nyújt. Az igazításhoz a legjobb megoldás, ezért gyakran használják száraz épületekben. Amint az anyag kiszárad, a felület sima, matt, és így bármilyen burkolat ráhelyezhető rá, legyen az linóleum, csempe, szőnyeg. Lehetőség van kézzel vagy speciális szivattyúk segítségével.

A vállalat választékában különböző típusú vakolatok találhatók, amelyek közül az egyik képviselője Velur. Felszerelésére használják, és külső és belső kialakításra is alkalmas. Használható a falak mennyezettel való összehangolására, függetlenül a helyiség állapotától.

Az anyag előnyei közé tartozik a felmelegedés funkciója, nincs szükség vakolat rács használatára, a fényesség, a fagyállóság, a rugalmasság és a vízállóság simítása. Az anyagot géppel vagy kézi módszerrel alkalmazzuk, a kívánt hatástól és a rétegek számától függően. Nehéz a hosszú távú működés során.

Ragasztás

A különböző típusú mozaikok felszereléséhez a megfelelő anyagot kell használni. Ugyanez vonatkozik a természetes és a kőzeten belüli fektetésre is. Az egyik legjobb megoldás a WhiteFix ragasztó, hiszen gazdag előnyei vannak. Először is meg kell jegyezni, hogy a medencék, teraszok, zuhanyzók és fürdőszobák fektetése során használják.

Az előnyök közé tartozik a vízállóság, a szélsőséges hőmérsékletek és az éghajlati viszonyok. Az anyagot gazdaságosan fogyasztják, ami pozitív hatással van a költségekre. Használható csempe fektetés közben vagy felülről lefelé. Nincs szükség ragasztó primerek beszerzésére, a ragasztó nem veszélyes az egészségre, mivel nincsenek azbeszt szálak a készítményben.

A ragasztó keverék alkalmas különböző típusú mozaikokkal, mozaikokkal, valamint mesterséges vagy természetes kővel, azaz különböző típusú burkolatokkal való munkához. Fehér színben kapható, ami nagyon praktikus.

Felületi szintező keverék

A vállalat számos lehetőséget kínál a feladatnak megfelelő anyaghoz. A SatiN-t külön-külön választhatja, különböző alapokon, blokkokon és téglákon alkalmazza. Ehhez használja a kézi és gépi módszert. Az anyag előnyei a következők. A keverék megegyezik a felületek összehangolásával, így a falakat a tapéta, festés vagy más befejező bevonatok beillesztése előtt lefedheti.

A szoba száraz és magas páratartalmú lehet, az anyag nem veszíti el képességeit és jellemzőit. Könnyen alkalmazható a keverék, nincs szükség külön erőfeszítésre, és ennek következtében a felület fényes, így nem szükséges a befejező gitt. A megnövekedett rugalmasság, a repedésekkel szembeni ellenállás és a kitartás kedvezően különbözteti meg a termékeket a versenytársaktól.

Anyag a végső munkához

A Finish Pasta a saját területén igényes, és különböző változatokban kínálják. Ez az anyag alkalmas a befejező munkák befejezésére, az R keveréke nagy szilárdságú, tartós, környezetbarát.

Ha a padló kiegyenlítésével szembesül, a szakértők azt javasolják, hogy száraz alap keveréket használjon. Kézi öntözéssel, keverővel elődagasztással vagy működőképes, nagy teljesítményű szivattyúval lehet megoldani. Szükség esetén konzultáljon egy mesterrel, aki megérti ezt a területet, és hasznos ajánlásokat adhat.

A padlóval és a falakkal szemben

A Glims termékválasztékában számos különböző keverék található, amelyek az ilyen munkákhoz vannak tervezve. Az egyik ilyen anyag a RealFix, amely a ragasztó keverék feladatát végzi. A WhiteFix jellemzői szerint. Alkalmas különböző típusú, kőből, mozaikokból és csempe burkolólapokból.

Alapbeállítás

Ez a fajta anyag alapanyagot használ. Vízszintes felületet képez, amely kézi vagy gépesített eljárásra alkalmas. A fa felülete tökéletesen illeszkedik és terjed, miközben nem ül le. A meleg padlók esetében a szakértők úgy vélik, hogy a keverék a legjobb választás, és használható az elfogultságok kezelésére. A réteg tartós és sűrű lesz, így a végső csúcs lesz.

alapozók

A ragasztott gitt összetevő kiválasztása nem könnyű feladat. Biztosítani kell az anyag eredményességét és megbízhatóságát, amely a várt eredményt adja. Ez a feladat megoldódik Styro "Prime". A helyiségek szigetelőrendszereinek feldolgozási lemezeihez használatos. A vízszigetelés funkcióját hajtja végre, megerősítő réteg létrehozásával. A csatlakozás megbízható.

Ennek a szigetelésnek az előnye az alap védelme a megsemmisüléstől és az éghajlati viszonyok hatásától, a zsugorodási repedések megelőzésétől, a könnyű kiegyenlítés és a környezet biztonsága. Az anyagot alacsony áron lehet megvásárolni.

jellemzői

A Glims ömlesztett padlója megfelel az európai szabványoknak, mint minden más, a gyártó által biztosított terméknek. Az ilyen keverékek használat közben gyorsan keményednek, nagy szilárdságot és ellenállást biztosítanak a különböző stresszhatásokkal szemben. Még sok év után is nem jelenik meg repedés a felületen, és ez jelzi az anyag minőségét.Ez a keverék fényjelző nélkül is használható. A bázis ideálisan egyenlő és sima lesz, ezért kívánság szerint bármilyen burkolatot lehet választani.

A tapéta problémamentes beillesztése, a gomba megjelenésének megakadályozása és a falak felszínének előkészítése érdekében meg kell választania a megfelelő anyagot. A Glims mély behatolású alapozó különböző változatokban kerül bemutatásra, és képes biztosítani a különböző blokkok, téglák felületének tapadását. Ugyanakkor a keverék nem hoz létre filmet, nem szívja fel a nedvességet, és lehetővé teszi a falak egyenletes festését. Az alap vízálló.

Különböző felületek bevonata

A gipsz és gipsz gitt számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Ezek a nagy szilárdságú anyagok, amelyeket a befejezés során használnak. Nagy tapadásúak, fokozott szilárdságuk, környezeti biztonságuk, sima felületet biztosítanak. Ha a munka során mozaik vagy csempe használatára van szükség, meg kell találnia a megfelelő eszközöket. A csempe ragasztót gazdag választékban kínálják, univerzális keverékek állnak rendelkezésre, amelyek alkalmasak a különböző típusú kőre és más anyagokra, valamint a fehér cement alapján.

A felület erősítése érdekében ajánlott konkrét érintkezést használni. Szükséges tisztázni, hogy ez durvaságot eredményez, és ugyanakkor fokozott tapadással rendelkezik a gipsz vakolat, ragasztó és különböző típusú betonok. Az anyagot nem kell hígítani és előkészítő munkát végezni, azonnal felhasználható, elegendő csak a keveréket keverni.

Az ásványi gipsz bundája különleges igény, mivel gazdaságosan töltika belső és külső munkákhoz alkalmas, vízállósággal és magas gőzáteresztő képességgel rendelkezik. Használhatja a festéket két napon belül. Repedések nem jelennek meg a felületen, ami azt jelzi, hogy az anyag ellentétes a különböző tényezők hatásával.

A Velour könnyű gipsz különböző alapokra alkalmas, előnyei és pozitív tulajdonságai.

Költségszámítás

Ahhoz, hogy az adott munka elvégzéséhez szükséges mennyiségű anyagot szerezzen, meg kell értenie annak hatókörét. Sokat függ a keverék típusától, valamint az előkészítés módjától és arányától. A gyártó mindig feltünteti az egyes tételek csomagolására vonatkozó utasításokat, így könnyen kitalálható. A csempe ragasztók esetében figyelembe kell venni az alkalmazott anyag típusát, a csempe vagy mozaik méretét. Nagy jelentőséggel bír a feldolgozandó szubsztrátum típusa, valamint a helyiség nedvességtartalma.

A Glims vakolat az egyik leggazdaságosabb. Egy kicsit töltenek, de kiváló eredményt adnak. Mivel a cég számos lehetőséget kínál, figyelni kell az érdekes keverék jellemzőire. Az anyagfogyasztás részleteit mindig az egyes árucikkek leírása jelzi, így könnyedén navigálhat a kívánt mennyiségre.

Számíthat egy elektronikus számológéppel, megadva a feldolgozandó területet és a száraz keverék típusát.

ajánlások

A szakképzett szakemberek, valamint közvetlenül a gyártó részéről számos hasznos ajánlás áll rendelkezésre, amelyek segítenek megérteni az anyag jellemzőit. A pozitív eredmény elérése érdekében vegye figyelembe ezeket a tippeket. A lényeges szempont a keverékek előkészítésének szabályainak betartása, valamint az anyag tárolása, ha nem használják fel teljesen. Szükséges, hogy a készítményeket zárt tartályokban hagyjuk a megfelelő hőmérsékletű szobában.

Vélemények

Minden keverékre és építőanyagra helyettesíthetõ, de meg kell gyõzõdni arról, hogy a vakolat, a gitt, a csempe ragasztó analógjai megfelelnek a minõségi elõírásoknak és rendelkeznek a szükséges jellemzõkkel.Ha Glims termékeiről beszélünk, akkor már körülbelül húsz éve van a piacon, és ebben az időben sok pozitív visszajelzést szerzett, így a szakértők és a kézművesek többsége inkább csak azt használja.

Ami az analógokat illeti, több méltó helyettesítőt is talál, de a kérdés az, hogy van-e értelme. A gyártó által figyelembe vett száraz keverékek megfelelnek az európai szabványoknak, biztonságosak, funkcionálisak és gazdaságosak, ami ugyanolyan fontos.

A GLIMS HiFix nagy szilárdságú fehér csempe ragasztó áttekintése az alábbi videóban található.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba