Bayramix vakolat: variációk és felhasználások

A falak díszítésére sok innovatív építőanyag készült. A növekvő népszerűség a Bayramix dekoratív vakolathoz jut. Ez kiváló alternatíva a többi bevonatra, különösen azért, mert számos olyan fajtával rendelkezik, amelyek különleges tulajdonságokkal bírnak, és amelyek fontosak a különböző alkalmazásokhoz.

Műszaki adatok

A török ​​márvány vakolat kompozit dekorációs anyag a belső és külső falak számára. A kedvező ár ellenére ez a fajta finomság méltó termék, számos pozitív tulajdonsággal. A keveréket bármilyen bonyolultsági alapra lehet betonozni - beton, gipszkarton lapok, faanyag, akril és festékek vízzel. A keverék különböző formájú, méretű és színű márványlemezekkel van feltöltve. A kapcsolat egy akril polimer vegyület.

Ez egy nagy szilárdságú szintetikus gyanta, amely teljesen biztonságos a munka és a használat során.

A bevonatnak kétségtelenül előnyei vannak a dekorációs termékekhez hasonlóan:

 • a vakolatnak nagy szilárdsága van, és ellenáll a fizikai feszültségnek, így kefével vagy porszívóval lehet mosni;
 • a keverék nagy rugalmassággal és könnyedséggel rendelkezik, és az ásványi összetevők hozzáadásának köszönhetően a díszítés során a falakra nehezedik a további terhelés;
 • a polimer vegyületek jelenléte ellenére a készítmény ártalmatlan az emberek és a háziállatok egészségére;
 • a termék nedvességálló, nem korrodál, megszünteti a gomba és a penész megjelenését;
 • A megoldás hosszú távú működésre, ultraibolya sugárzásra, kritikus hőmérsékletekre és fagyra ellenálló.

Ezenkívül mindig kiválaszthatja a színt és a különleges díszítést, amely alkalmas egy adott szobára. A kiváló minőség kedvéért és a termékek ára meglehetősen alacsony.

Az akril alapú termékek típusai

A Bayramix több mint két évtizede gyárt kiváló minőségű befejező anyagokat, és a termékpalettája meglehetősen nagy. A Bayramix márvány vakolatok sorát több kompozíció képviseli.

 • Makro ásványi sorozat - a polimer és a víz diszperzióján alapuló keverék durva őrölt márvány granulátum hozzáadásával. A bevonat hibátlanul esik minden típusú alapra. A színséma a természetes márvány minden árnyalatát közvetíti, egyfajta mozaik benyomását keltve.
 • Kis frakció Micro Mineral magában foglalja a természetes márvány mikroszkopikus, gömb alakú szegmenseit tartalmazó töltőanyagot, 24 különböző árnyalatú szerves színezékek felhasználásával. Az oldatot manuálisan vagy légfúvókával lehet alkalmazni.
 • Bayramix Saftas Gyűjtemény úgy tervezték, hogy fedezze a kő alapjait. Homlokzati munkákhoz és belsőépítészeti munkákhoz használják. A kompozíció márvány golyókból és víz-polimer kötőanyagokból áll. A sorozat színei a természetes kő természetes árnyalatait közvetítik.
 • Ásványi arany - mozaik, dekoratív bevonat a napfény ellenálló pigmentekkel és a lágy gyöngyház hatásával. Ez egy tartós anyag, amely nem fakul.
 • I-Stone vékony vakolata permetezéssel letétbe helyezett anyag utánozza a homokkő színjellemzőit és szerkezetét.

Dekoratív keverékek használhatók az utcán. Ez azért lehetséges, mert ellenállnak a napnak, a nedvességnek és az alacsony hőmérsékletnek. Ezeket széles körben használják végső feldolgozásként.

A texturált vakolat típusai

   A gyönyörű, texturált felületet márványpor és zseton kompozíciók segítségével lehet elérni, különböző típusú polimer vegyületeket és színező pigmenteket használva.

   • Rulomix bevonat más eredeti megkönnyebbülés. Az úgynevezett "kis kabát" jól néz ki a lakóépületek és a nyilvános épületek díszítésére. A palettát világos fehér, levendula, rózsaszín és kék árnyalatokkal látják el.
   • Teratex lehetővé teszi nagyobb festői, keresztirányú és hosszirányú áramlások létrehozását különböző alkalmazási technikák segítségével. Érdekes színek egyes kompozíciókban, kombinálva a különböző árnyalatok foltjait.
   • Baytera Texture Blend tartalmaz egy nagy frakciót tartalmazó természetes töltőanyagot, és lehetővé teszi rendkívüli felületi kialakítás létrehozását, mintha a kéregbogarak elfogynák. Az ilyen jellegű szabálytalanságok divatos trendek, és a szoba hangulatát rendkívülivé teszik. A textúrakeverék segítségével részlegesen elrejtheti az alaphibákat.
   • Stukkó palta képes bármilyen ásványi felület felnevelésére. Kolerovka a keverék kívánt hígítása során keletkezik. A keverék háromféle, különböző méretű és alakú kőporból áll. Alkalmazáskor nincs szükség tökéletes összehangolásra, így akár egy nem hivatásos mester is elvégezheti a befejezést.
   • A homlokzati felület ideális Rulosil keverék szilikon gyanták alapján, "kis szőrme". Ez a készítmény vízálló és jól reped minden szennyeződést.

   A texturált vakolatok lehetővé teszik, hogy a textília tetszőleges hangerejét és térfogatát plaszticitása miatt állítsa be a polimerek jelenléte miatt.

   Alkalmazás technológia

   A dekorációs keverékeket a szoba optimalizálásával kapcsolatos fő feladatok után használják. Ezen a ponton ajtónyílásokat, ablakokat kell felszerelni, padlóburkolatot és egyéb építési munkákat kell végezni.

   A műveletek sorrendje:

   • a korábbi bevonatok, a por, a szennyeződések és a zsírfoltok tisztítása;
   • kezelése primer kompozícióval a felülethez való jobb tapadáshoz és a penész előfordulásának megelőzéséhez;
   • Egy nap után elkezdheti alkalmazni a vakolatot.

   Ügyeljen a helyiség hőmérsékletére. Az indikátor 5 fok alatt nem engedélyezett, és a páratartalom egyidejűleg 10% -on belül kell lennie. A végső szárítás előtt célszerű a napfénytől védeni a falakat, bár a további használat során a bevonat ellenáll az ultraibolya sugárzásnak.

   A Bayramix vakolat a különböző típusú felületekre vonatkozik, akár fehérre meszelt és olaj- és vízalapú festékekig. Akril alapozó alkalmas előkészítésre. Jobb, ha az oldatot mechanikusan keverjük össze - így homogénebb lesz, és ezáltal biztosítja a réteg maximális tapadását és egységességét.

   Különböző típusú dekoratív bevonatokat használnak rozsdamentes acél spatulával. A következő réteget (lehet több) csak azután, hogy az előző teljesen száraz. Az alkalmazástechnikától nagyban függ az eredményül kapott textúra sikerétől. Természetesen jobb, ha ezt a munkát olyan szakember végzi, aki tudja, hogyan kell kezelni a hasonló anyagokat.

   A török ​​vakolat, a Bayramix képes arra, hogy exkluzív jegyzetet hozzon az összes ismerős belső térhöz, és az ismerős szoba többé nem néz ki, mint a divatos, de csapkodott minták ismétlése. Ez a tartós és tartós anyag hosszú időn keresztül szokatlan és eredeti megjelenésű.

   A Bayramix vakolat alkalmazásával kapcsolatos további információkért lásd a következő videót.

   Comments
    szerző
   Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

   Bejárat

   Nappali

   hálószoba