Vetonit kemény gitt: jellemzők és alkalmazási terület

 Vetonit kemény gitt: jellemzők és alkalmazási terület

A Putty az egyik legnépszerűbb befejező anyag. Eladáskor különböző márkák termékei vannak. A Putty Vetonit, az alábbiakban tárgyalt jellemzők és hatókör az egyik legnépszerűbb.

Jellemzők

A Vetonit egy olyan márka, amely mind a professzionális építőknek, mind a javítóművészeknek, valamint a hétköznapi ügyfeleknek jól ismert. A gitt kiváló minősége, a gazdag választék és a megfizethető ár a modern építőipari piac egyik legigényesebb típusú bevonatává teszi. A márka termékeit mind a szakkereskedelmi üzletekben, mind a nagy épületekben, illetve a cég hivatalos honlapján vásárolhatja meg.

Putty Vetonit a száraz területeken végzett befejező munkák befejezésére. Teljesen természetes, környezetbarát készítmény.

Az egyedülálló porszerű szerkezetnek köszönhetően ez az anyag nem csak kényelmes, hanem lehetővé teszi, hogy bármilyen felület tökéletesen sima és sima legyen. Működés közben a gitt könnyen alkalmazható és látható erőfeszítés nélkül elosztható.

Ezzel az anyaggal végzett munkálatok gyorsan elvégezhetők. A munkafelületre kézzel vagy mechanikusan is alkalmazható. A termékek értékesítésében 5 vagy 25 kg súlyú, erős csomagolásban kapható.

A márka választék különböző típusú gitteket tartalmaz., amely lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa a befejező befejező anyagot minden munkához különböző körülmények között. A Vetonit ideális falak készítésére dekoratív vakolat, tapéta ragasztására és egyszerű festésre. Alkalmazásának terjedelme meglehetősen kiterjedt, nem használható csak a padlóburkolatok kiegyenlítésére.

A bevonat alkalmazásával tökéletesen sík falakat és mennyezeteket készíthet, mind az épületen belül, mind a kívülről. A lényeg az, hogy válasszuk ki a megfelelő gitt típusát, és használjuk azt megfelelően.

Típusok és jellemzők

A Weber Vetonit gyártója gondoskodott arról, hogy termékei sorában minden vásárló pontosan kiválaszthassa, hogy pontosan milyen gitt felel meg teljes mértékben az igényeinek. Minden típusnak megvan a maga egyedülálló műszaki jellemzője, tudva, hogy könnyű kiválasztani egy speciális gittet, amely alkalmas az Ön céljának elérésére.

 • Lr + - Ez egy polimer befejező gitt, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy a falakat a tapéta ragasztása előtt igazítsa. Fehér színű, mivel a finoman őrölt márvány töltőanyagként működik, és az alkalmazás után 24 órán belül megszárad. Felhasználásra kész formában a vízzel hígított keveréket 24 órán át zárt tartályban tárolhatjuk. Az összetétel hőmérséklete a művelet alatt nem lehet 10 foknál alacsonyabb, a maximális megengedett rétegvastagság a teljes igazítással 3 mm, részleges igazítással elérheti az 5 mm-t.
 • Silk - a legjobb polimer alapú gitt Oroszországban. Gazdag fehér színe és ideális szintje a plaszticitásnak. A festés vagy a tapétázás előtt falak és mennyezetek díszítésére szolgál. Ez a nem vízálló bevonóanyagok kategóriájába tartozik, kész formában, legfeljebb két napig zárt tartályban tárolva, és szobahőmérsékleten egy napig szárad. A réteg maximális vastagsága - 4 mm, a felhordás hőmérséklete és a gitt szárítása során 20 foknál nagyobb legyen.
 • Vetonit kr - gitt, az előző kettővel azonos műszaki jellemzőkkel.A különbség abban rejlik, hogy egy speciális szerves ragasztó alapján készül. A keveréket a falak és a mennyezet beltérben való befejezésére tervezték. A használat előtt a Weber Vetonit alap vakolatot a munkafelületre kell felhordani. A réteg nem lehet vastagabb, mint 6 mm, ajánlott, hogy a keverék hőmérséklete ne legyen kevesebb, mint 12 fok nullánál, a habarcs szárítás hőmérséklete körülbelül 25 fok.
 • Js - Egy univerzális befejező keverék. A már festett falak kiegyenlítésére alkalmas a gipszlemezek közötti hézagok lezárására. Ez a termék különleges védelmet nyújt a repedés ellen. Az egyik réteg vastagsága eléri az 5 mm-t, az optimális környezeti hőmérséklet 20 °.
 • Js plusz - Ez egy jobb befejező paszta. Ez különbözik a megnövekedett szilárdságtól és hajlékonyságtól. Segítségével a felületet a tapétával vagy festéssel tapasztalt felületre illesztheti, hogy lezárja a rést, vagy szép dekoratív felületet hozzon létre. A rétegvastagságnak és a hőmérsékletnek meg kell egyeznie az előző esethez.
 • Vetonit Vh - Ez egy cement homlokzatburkolat. Külső és belső munkák elvégzésére használható, bármilyen beton- vagy téglafelületre alkalmazható. A keveréket a falak és a mennyezet befejezésére használják, mielőtt bármilyen további befejező műveletet végeznének, és két fajtájú:
 • finom csak száraz helyiségekben használható, és legfeljebb 3 mm-es réteggel van ellátva;
 • VH szürke - univerzális gitt, amelyet kifejezetten cement-, gipsz- és vakolt felületekre építenek fel épületeken belül és kívül.
 • Csípő TT - a kiindulási cementkeverék magas nedvességállóságú. Bármilyen típusú felületen való használatra alkalmas, kültéri és beltéri használatra. A maximális megengedett rétegvastagság 4-5 mm, az optimális hőmérséklet a munka elvégzéséhez 20 és 35 fok között van.

fogyasztás

A gitt fogyasztási arányát 1 m2-re számítjuk. Ezt a mutatót nemcsak az egyes típusokra, hanem a különböző munkák elvégzésére is kiszámítják. Szükséges figyelembe venni a munkafelület állapotát és az anyagot, amelyből készült.

Az adott felületre való munkához megfelelő gittválasztékkal a fogyasztás mértéke 1, 2 kg / 1 m2. A víz mennyisége ebben az esetben 0, 4 liter lesz. Ne feledje, hogy 1, 2 kg a száraz keverék mennyisége.

Annak érdekében, hogy a gipszlemezek közötti hézagokat lezárjuk, már 0,6 kg / 1 m2-es lesz, ebben az esetben a vízmennyiséget saját belátása szerint szabályozzuk. Az ilyen mennyiségű gittfogyasztás hozzávetőleges, mivel a keverék nem nagyobb, mint 6 mm.

Hogyan válasszuk ki?

A Vetonit gitt minőségi eredményének kulcsa a helyes választás.

Ha megvásárolja ezt a fedőréteget, emlékeznie kell néhány feltételre:

 • Nedves falakhoz csak nedvességálló cement alapú keveréket kell vásárolni. Cementmunkákhoz is tökéletes.
 • Ennek a befejező anyagnak a típusát kell kiválasztani, attól függően, hogy milyen nyersanyagból áll a munkafelület. Ha beton vagy tégla építés, akkor a gittnek kifejezetten az ilyen felületeken történő munkára kell terveznie.
 • Szükséges figyelembe venni a gitt célját. Ha a rések tömítésére vagy a munkafelület részleges feltöltésére szolgál, akkor nem ajánlott az egész falra felhordani.
 • A kiválasztáskor ügyeljen arra, hogy vegye figyelembe azt a hőmérsékletet, amelyen megengedett a befejező felület használata, és azt a hőmérsékletet, amelyen a száradást meg kell szüntetni. Ezen feltételek betartásának elmulasztása azt eredményezi, hogy a gitt nem tudja teljes mértékben teljesíteni a küldetését, és a munkafelület megsérül.
 • A használat helyétől függően válassza a Vetonit gitt.Ha a falakat az épületen kívül kell befejeznie, akkor válassza ki a gyártó által kifejezetten erre a célra kifejlesztett bevonat típusát.
 • Ügyeljen az alkalmazott réteg maximális megengedett vastagságára. Ne lépje túl a gyártó ajánlásait. Ezért, ha az ajánlott vastagság nem teszi lehetővé a felszín kiegyenlítésével kapcsolatos meglévő problémák megoldását, jobb, ha előzetesen vakolják, és csak akkor alkalmazzuk a gittet.

Ezeknek a kritériumoknak a megvásárlásával igazán kiváló minőségű gitt kaphat, amely az utolsó fal és a mennyezet problémáit megoldhatja.

Vélemények

Ennek a befejező bevonatnak a minőségének objektív értékeléséhez mind a szokásos ügyfelek életkörülményeit használó felülvizsgálatát, mind az állandóan dolgozó szakemberek véleményét kell figyelembe venni.

A rendes vásárlók csak pozitívan válaszolnak a Vetonit gittre. Sokak számára fontos, hogy segítségével szinte minden felület tökéletesen és gyorsan kiegyenlíthető legyen, anélkül, hogy speciális készségekkel kellene dolgoznia egy ilyen bevonattal és összetett eszközökkel. A megfizethető ár, a kiváló minőség és az eredmény tartóssága a vállalat termékeinek fő előnyei.

A professzionális építők és a befejező munkák mesterei felismerik, hogy a Vetonit gitt ma az egyik legjobb. Könnyen kezelhető, gazdaságosan elköltve, teljesen biztonságos összetételű, és hatékonyan kezel a feladatokkal. Szerintük a termékek minősége jóval magasabb, mint az ára.

A nagy előnye az, hogy az ilyen magas minőségű és professzionális gittek alacsony költsége miatt minden ember rendelkezésére állnak. Gazdaságos fogyasztása lehetővé teszi a befejező munkák gyors és hatékony elvégzését.

Hogyan lehet megfelelően illeszteni a falakat a vétett Vetonit segítségével, a következő videóban látni fogja.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba