Pufas Putty: Előnyök és hátrányok

A falak dekoratív befejezésének egyik legfontosabb szakasza a gitt tömege: az ilyen összetétel sima és sima lesz a falfelületre. Az előkészített alapokon az esetleges arcok ideálisak: festék, tapéta, csempe vagy más befejező anyag. Azonban, amikor a belső fali díszítésre készül, sok kérdés van arról, hogy melyik gitt jobb. Az építőipar számos különböző kiegyenlítőanyagot kínál. Gyakran a fogyasztók inkább a Pufas ("Pufas") termékeket részesítik előnyben: a gyártó kitűnő minőségű gitt kínál.

A márkáról

A Pufas német cég, amely építési és javítási termékek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Több mint 100 éve a vállalat külföldi és belföldi piacokon szállít árut. A cég vezető szerepet játszik a gitttömegek értékesítésében.

A Pufas termékeket a fogyasztó bízza a következőknek köszönhetően:

 • az áruk kifogástalan minősége.
 • széles körű gittek felszabadítása;

A vállalat mérnökei folyamatosan figyelik a jelenlegi trendeket, új termékeket fejlesztenek ki és javítják a meglévő termékcsaládot. Ennek a megközelítésnek köszönhetően a Pufas gitttömege megfelel az építési követelményeknek.

választék

A cég többféle gitt gyárt. Gipsz, cement vagy speciális gyanták alapján készülnek. A kompozíciók kisebb javításokhoz és nagyméretű építési munkákhoz vannak tervezve. A termékeket kész oldat vagy száraz keverék formájában forgalmazzák.

Az Ön igényeitől függően választhat egy gitt:

 • fal- és mennyezeti felületek belső díszítésére;
 • univerzális minden típusú munkához;
 • előkészítse az elülső részt a béléshez.

A boltokban 0,5 és 1,2 kg-os csomagolásban száraz keverékek készíthetők a gitttömeg előállítására, 5-25 kg súlyú papírzacskók. A kész készítményeket vödrökben, dobozokban vagy csövekben értékesítik. Az egyes gyártott gittek összetétele egyedi. A gyártó az összetevőket olyan arányban vette fel, amely jó tapadást biztosít. Ez a gitt a felhasznált tömeg gyors megszilárdulásának, valamint a hengerlés nélküli fokozatos szárításnak tulajdonítható.

A bemutatott kínálat kiterjedt, a legnépszerűbb gitt típusokat tekintjük.

Pufas MT 75

A keveréket gipsz alapján mesterséges gyanták hozzáadásával állítják elő. Széles körű építési munkákhoz készült: felületek kiegyenlítésére, vakoláshoz falazat készítésére, csempék közötti kötések kitöltésére használják.

Pufas Full + Befejezés

Az anyagot alkotó fő összetevők a gipsz és a cellulóz. Ezeknek köszönhetően a keverék könnyen előállítható: vízzel keverve gyorsan tömörödik, csomók képzése nélkül. Ez az anyag illesztések, rések, alapozás előkészítése a befejezéshez.

Felületmodellezéshez használható tömegként.

Pufaplast V30

Univerzális tömeg, amely cementből, rostból és diszperziós gyantából áll. A mennyezet és a falak hiányosságainak és repedéseinek kitöltésére, az épületek homlokzatainak simítására.

Pufamur SH 45

Olyan termék, amely ideális a fogyasztók számára, akik magas követelményeket támasztanak a befejezések minőségével szemben. Az anyag alapja a gipsz és a szintetikus eredetű gyanta. A kompozíció professzionális használatra alkalmas, bármilyen méretarányú falak javítására, a sima építőanyagok ragasztó tulajdonságainak növelésére, az alapozás elkészítésére dekoratív befejezésre.Az anyagot gyors beállítás, egyenletes fagyasztás jellemzi.

Előnyök és hátrányok

A Pufas töltőanyag igénye a munka előnyeinek és kényelmének tömege miatt:

 • A kész tömeg optimális beállítási sebességgel rendelkezik. A falra alkalmazott kompozíció egyenletesen megszárad, zsugorodás nélkül.
 • A gitt bármilyen alapra alkalmazható: gipszkarton, tégla vagy beton falazat. A készítmény könnyen alkalmazható, nem okoz nehézséget az őrlés során.
 • Ez a termék jó légáteresztő képességgel rendelkezik, melynek köszönhetően a környezetben kedvező mikroklíma fenntartható.
 • A védjegyhez tartozó gitt az egészségbiztonságot jelenti: hipoallergén és nem bocsát ki káros anyagokat üzem közben.
 • Ez az anyag nagyfokú tapadást biztosít minden típusú felülethez. Erős és tartós.
 • A márka gittét a hirtelen hőmérséklet-változásokkal szembeni ellenállás és a magas páratartalom jellemzi (különösen ez a tulajdonság az univerzális készítményekre és a szabadtéri munkára készült gittre vonatkozik).

Pufas kemény gitt - az egyik legjobb kompozíció, amelyet a munka befejezésére használnak. Az egyetlen hátránya a magas ár a többi gyártó által kínált termékekhez képest. Kicsit túlfizet, tökéletesen sima és tartós bevonatot kap. Miután elkészítette a bázist Puffas gittzel, nem lehet attól tartani, hogy a dekoratív felület idővel romlik. Az ilyen anyaggal való javítás tartós.

A falak gittzel való megfelelő illesztéséről lásd az alábbi videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba