Vinyl iparvágány: előnyök és hátrányok

A külső megjelenés megvalósításához a vinil-iparvágány a legnépszerűbb anyagkategória. Nemrég megjelent a piacon, és már sikerült megnyerni a rajongók széles körét. Mielőtt megvásárolná ezt az anyagot, meg kell vizsgálnia az új termék előnyeit és hátrányait.

Jellemzők

A vinil-iparvágány különleges összetételű, amelynek 80% -át polivinil-klorid foglalja el. Ez az összetevő megadta a termék nevét. Vannak azonban olyan gyártók a piacon, akik 70% -ra csökkentik a polivinil-klorid mennyiségét, hogy csökkentsék az anyag költségeit. Ez a módszer negatív hatással van az iparvágány műszaki jellemzőire. Az ilyen termékek azonban keresletben vannak, mivel néhány vásárlót az alacsony ár vonz.

Ha nem szeretné megtakarítani a befejező anyag minőségét, vegye figyelembe az árkategóriát. Vannak olyan lehetőségek, ahol a másodlagos nyersanyagokat 5% -ban használják, csak a lap alsó rétegében találhatóak. Ebben az anyagban a kalcium-karbonát 15% -ban van jelen, ami kitölti a szövedék szerkezetét.

A titán-dioxid tartalma eléri a 10% -ot, és ez a komponens az anyag felső rétegében található. Ez az összetevő felelős a szerkezet stabilitásáért. És az adalékanyag lehetővé teszi, hogy az anyag ne változtassa meg a fényt, mivel a titán-dioxid megakadályozza a napfény káros hatásait.

A vinil-iparvágány összetételében jelen lévő egyéb adalékok kisebb dózisokban vannak jelen, és a mechanikai szilárdság növelésére irányulnak. Az összetevők listájában különböző pigmentek vannak, amelyek felelősek az anyag színoldatáért.

Előnyök és hátrányok

A vinil mellékvágánynak számos előnye van. amit a vásárlás előtt el kell olvasni.

 • Hosszú élettartam. Az anyag gyártója garanciát nyújt a termékére, ami több évtizede.
 • Megfizethető költség. A vinil-iparvágány olcsóbb, mint a fémtársak.
 • Ennek az oldalnak a fő előnye a sokoldalúság és a vonzó megjelenés. Ezzel az anyaggal bármilyen objektumot meg tudsz győzni, függetlenül attól, hogy milyen nyersanyagból készül. A termék segít a fal sok hátrányának elrejtésében és a gyönyörű színek miatt vonzóbbá teszi a helyiséget.
 • Az elülső panelek ellenállnak a mechanikai stressznek és a kedvezőtlen éghajlati viszonyoknak. Pozitív jellemzőket -50 és +50 ° C közötti hőmérsékleten figyeltek meg.
 • A PVC nem fél a rovar támadásoktól. És ez a termék nem hajlamos a penész és a penész megjelenésére.
 • Könnyű telepítés és könnyű súly. Ennek telepítése során nem szükséges további készítmények használata és az ideális alap.
 • A természetes szellőzés biztonsága. A panelek teljes hozzáférést biztosítanak a falhoz.
 • Tűzbiztonsági. Az anyag összetételében jelenlévő reagensek miatt a mellékhatás mérsékelt. Nem ég, mint egy műanyag analóg. A PVC megolvad, de nem támogatja az égést.
 • Könnyű ellátás. Az ilyen anyag nem igényel rendszeres festést és speciális feldolgozást minden évben. A kiválasztott színek az egész életciklus alatt örömmel fogják szembeszállni. A szennyeződések homlokzatának tisztításához elegendő a szokásos tömlő.
 • A PVC szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.
 • Sok felhasználó választja ezt az opciót, mivel a termék környezetbarát.
 • A textúrák széles választéka. Kiválaszthat egy olyan felületet, amely minőségi, kőfelület, nedves vakolat és egyéb variációk után szimulálja.
 • A zárószerkezetnek köszönhetően Ön maga is felszerelheti a paneleket.

Számos előnye ellenére a PVC hátrányai vannak.

 • A paneleket nem lehet javítani. Ha az egyik szakasz sérült, azt ki kell cserélni. Ebben a helyzetben a fém iparvágány jobb.
 • A telepítés során figyelembe kell vennie a panelek tömörítésének és nyújtásának valószínűségét a hőmérséklet csökkenésével.
 • Ha nem rendelkezik a bőr telepítéséhez szükséges készségekkel, akkor a legjobb segítséget kérni a szakemberektől.

A PVC bevonat előnyeinek és hátrányainak áttekintése után eldöntheti, hogy az ilyen típusú bőr telepítése megfelel-e Önnek, vagy érdemes megfontolni az alternatívákat.

Műszaki adatok

Az előnyök gazdag listáján kívül vannak olyan követelmények, amelyek az anyagra vonatkozóan szükségszerűen megfelelnek. Az Orosz Föderáció területén ez az anyag nem minősül GOST-nak, csak általánosított paraméterek vannak. A szabványok megnevezésének alapjaként az ASTM ajánlásokat használják - egy amerikai cég, amely anyagvizsgálattal foglalkozik.

Az ASTM követelményei szerint több jellemző is van.

 • A profilok vastagsága 0,9-1,2 mm. Ha az anyag hosszú élettartamát várja, figyeljen a maximális vastagságra.
 • A homlokzat képes fenntartani az eredeti és eredeti méreteit. A minőségi adatokat az ASTM D6864, DD3679, D7251 szabvány szabályozza.
 • Az anyag saválló. A vizsgálathoz kénsavoldatot használtunk, amely hosszú ideig befolyásolta az anyagot. Két héttel az iparvágány maximális ellenállást mutatott.
 • Az anyag gyúlékonysága. A burkolat nem támogatja az égést.
 • A hőmérséklet hatásaihoz viszonyított határok 88 Celsius fok.
 • A szakítószilárdság 422 / kg / cm2.

Alkalmazási kör

A vinil-iparvágány széles körű felhasználási lehetőségekkel rendelkezik. Bármilyen célra használható helyiségek belső és külső díszítésére.

Földelt PVC

Ezt az anyagot a ház pincéjével dolgozzák fel. A terméket rövid tömbök formájában valósítják meg, amelyek nagyon vastagok a standard lapokkal összehasonlítva. A megnövekedett méretek ellenére az alagsori panelek egy kicsit mérnek, ami lehetővé teszi, hogy ne végezzen tevékenységeket a szoba homlokzatának megerősítésére.

A PVC paneleket különböző variációkban értékesítik, olyan anyagot vásárolhat, amely utánozza a természetes kőből vagy a dekoratív típusú téglát.

PVC fal

Az ilyen termékek vízszintes felületen történő kikészítésre szolgálnak. A gyártók készen állnak arra, hogy közönségüknek sima paneleket vagy változatokat kínáljanak, amelyek utánozzák a fát.

A fali panelek többféle fajtája van:

 • egyetlen halszálkás;
 • kettős halszálkás;
 • hármas halszálkás;
 • hajó fűrészáru;
 • tömbház

A hajónyalábot az Orosz Föderáció és Európában széles körben igénylik, és a dupla halszálkát gyakran használják Amerikában és Kanadában.

De a tulajdonságai miatt a külső burkolatok burkolására használják a vinil-iparvágányt. Az anyag nagy teljesítményű jellemzőkkel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy nagy népszerűséget szerezzen.

tervezés

A PVC különböző árnyalatai vannak a piacon. A meleg színek szerelmesei: őszibarack, olajbogyó, piros és más színek. Sok vásárlónak tetszik ez a nyugodt színséma, de más eredeti változatok is megtalálhatók az eladáskor.

Népszerű bélés világos tölgy, vörös-barna függőleges iparvágány, bíbor. A választás csak a vevő számára van, és az ötleteitől és preferenciáitól függ.

A kiválasztás egyszerűsítése érdekében a PVC burkolat több kategóriába sorolható:

 • fehér hang;
 • szín;
 • pasztell.

Az utolsó opció a legnépszerűbb, mivel az ilyen panelek megfizethető áron különböznek, és néhány év után nem válnak unalmasak. Az alacsony költséget az árnyékolás fenntartásához és a napsütés megakadályozásához szükséges kis mennyiségű adalékanyag okozza.

A fehér és világos bélést gyakran használják dekoratív alkatrészekkel és szegélyekkel. Az ilyen elemek előnyös módon hangsúlyozzák az alapvető pasztellhangot.

A lábazati mellékvágány kivételnek tekinthető. A sapka burkolásához tégla és más természetes jellegű anyagok utánzatát használják. A panel bézs, szürke, homok vagy terrakotta színű lehet. Ezek optimálisan kombinálódnak a természetes színek falával a ház kialakításához, logikusnak és teljesnek tűntek. Egyes vásárlók a homlokzatburkolatot tégla utánzással választják.

Ha tetszik a tömbház tervezése, a gyártók készek természetes motívumokat kínálni. Eladó pisztácia, krém, karamell és banán színe van. A panel kiválasztásával győződjön meg róla, hogy a ház tetőjével kombinálják őket. Ugyanazon színek kiválasztásakor fennáll annak a kockázata, hogy az épület homályos lesz.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő színes paneleket?

Ha egy jó hírű cégnél megvásárol PVC-t, a menedzser felajánlja, hogy használja a szolgáltatást, vagyis az árnyalatok kiválasztását. Ne rohanjon visszautasítani egy ilyen ajánlatot, mivel a szakértők képesek lesznek helyesen kiválasztani a megfelelő lehetőséget a helyiségek számára. Egy speciális számítógépes program segítségével előkészítheti a ház külső felületét a vinil bevonása után.

A kívánt szín kiválasztásakor ne feledje, hogy a mintaként megjelenő árnyalatok eltérhetnek a kész homlokzattól. A méretarányos falpaneleken és tetőn történő kivitelezés során a színek fokozzák az intenzitást.

Úgy tűnik Önnek, hogy a kiválasztott árnyalat elhalványul, de meg kell hallgatnia egy olyan szakembert, aki ismeri a panelek jellemzőit és hogyan fog kinézni az ügyben. Élénk színeket használnak az egyes építészeti elemek kiemelésére. Ügyeljen a kontrasztos árnyalatokra: finom, homokos panelek, barna, halvány rózsaszínű, terrakotta és más hasonló készítményekkel párosítva.

Szükséges, hogy komolyan vesszük a színek választékát a ház jövőbeli berendezéséhez, mivel a panelek évtizedekig díszítik, és nem változtathatja meg a színt. Győződjön meg róla, hogy a kiválasztott anyag összhangban van a környezettel, és jól néz ki. Válasszon olyan színtartományt, amely néhány év után nem zavarja meg.

A helyes választás érdekében ismernie kell az árnyalatok egyesítésének alapvető törvényeit. A nyertes lehetőségek közé tartozik a bézs és a barna paletta, a homok, a terrakotta, a bordó és a sárga szín. A magabiztos személyek számára a narancssárga, kék és lila merészebb kombinációja.

DIY szerelés

A vinil-iparvágány telepítését akár egy kezdő is elvégezheti. Az épület homlokzatának megszerzéséhez szakszerűen meg kell ismerkednie a telepítés folyamatával és jellemzőivel. A panelek képlékenyek és képlékenyek, így az anyagi károk kockázata minimális. A cikkben található lépésről-lépésre szóló utasítás lehetővé teszi, hogy az arcképeket megfelelően végezze el, és megszüntesse a gyakori hibákat.

A szerszámokat a szükséges szerszámkészlet segítségével végezzük.

 • A kés. A vinilvágás vágását éles késsel kell végezni.Munkavégzéskor jelölje meg a hornyot, majd hajtsa végre és hajtsa fel a megjelölt vonalat többször. Ennek eredményeként az anyag megszakad a tervezett jelnél.
 • Egy kés helyett elektromos kirakós játékot használhat. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy a vágás szép legyen, és felgyorsítja a méretezés folyamatát.
 • Puncher. Ez az eszköz cserélhető egy fúróval. Kiváló minőségű lyukakat hoz létre, amelyek lehetővé teszik a hardverek javítását, vagy újak létrehozását.
 • A hardver csavarhúzója.
 • Mint minden építési munkához, elő kell készítenie a lézeres épület szintjét. Egyszerű szintet használhat, de az első lehetőség kényelmesebb.
 • Építési rulett. Ez az eszköz lehetővé teszi a paraméterek kiszámítását.

Ha úgy dönt, hogy csiszolót használ a vágólapok megmunkálásához, vegye figyelembe a működés bizonyos jellemzőit. Nagy sebességgel felmelegszik és megolvasztja a vágást. Egy ilyen jelenség kizárása érdekében ajánlott alacsony fogyasztású.

Bizonyos ajánlások vannak a telepítéshez.

 • A munkákra nézve figyelni kell az anyag jellemzőire. A panelek nagy a együtthatója a lineáris expanzióhoz képest. Ez a mutató megköveteli, hogy a lécek és a sorok között 5-7 mm-es rést kell elhelyezni.
 • Ha a burkolat negatív hőmérsékleten történik, a minimális résméretnek 10 mm-nek kell lennie.
 • A résnek a panel és a rögzítők munkafelülete között kell lennie.

A vinil paneleknek több órát kell az utcán pihenniük, majd a telepítési munkálatok folytathatók.

 • Ne csavarja be az oldalfalat önmetsző csavarokkal. Az ilyen műveletek azt eredményezhetik, hogy a lap elkezd repedni. Ha ezeket az eszközöket kell használnia, győződjön meg róla, hogy a rögzítés nem azon a helyen van, ahol a körmök lyukai áttörtek, hanem csak az elemek rögzítése után hoznak létre lyukakat a hardver számára.
 • A csavarok helyett körmöket és tűzőkapcsokat használnak.

És gondoskodnia kell a szükséges alkatrészek kiválasztásáról és kiszámításáról. Azok a védjegyek, amelyek az ügyfeleik számára vinil-iparvágányokat kínálnak, a telepítéshez szükséges összes összetevő megvalósításával foglalkoznak. További anyagokat is vásárolhat.

 • Belső és külső sarkok, amelyek a hagyományos 3 méter hosszúságú épületek lefedéséhez szükségesek. A szükséges anyagmennyiség kiszámításához ki kell számítania a teljes méréseket a szögek kerületén, amelyet háromra kell osztani. Távolítsa el a maradékanyagok használatát, hogy az épület vonzóvá váljon.
 • A kezdőszalagok hossza 3,8 méter. A szükséges értéket úgy számítjuk ki, hogy leválasztjuk az ajtónyílásokat a mutatók kerületéből.
 • J-profilra lesz szükség ahhoz, hogy olyan területeken dolgozhasson, ahol a rögzítőelemek figyelhetők meg.
 • Az ablakokat keretező bár 3 méter hosszú. A számítás az ablaknyílások teljes kerületének hozzáadásával történik.
 • Az ablaklefolyók opcionálisak és csak szükség esetén szükségesek.
 • A befejező rúd a tető ereszének a házhoz való csatlakoztatásához szükséges.
 • A H-profil lehetővé teszi, hogy lezárja a panelek közötti kötések réseit. Ezen elemek telepítése függőlegesen történik. A számításokat úgy végzik, hogy a szoba kerületeit a panelek hosszával osztjuk el.
 • Az ablaknyílás alatt a leeresztő lécek vannak felszerelve.
 • A burkolat beszerelése szükséges a falakkal egybeeső nyílások felé.
 • Ahhoz, hogy önmagadban vinil-iparvágányt használjunk, horganyzott csavarokra lesz szükség egy nyomómosóval. Az elemek hossza 25-30 cm legyen, a szám a fal területétől függ. Egy négyzetméterhez 20 darab szükséges.

A vinil panelek telepítése a következő sorrendet tartalmazza:

 • a sarokcsík telepítése;
 • a kezdősáv rögzítése;
 • a J-profil telepítése, amely a panelek széleinek befejező anyagaként fog működni;
 • ablakablak nyitása;
 • a munkát vinil segítségével;
 • a befejező lemez felszerelése.

A kiindulási lemez telepítését az épület kerületén kell elhelyezni. Ezt az elemet gondosan kell beállítania. Rögzítse a rudat csavarokkal. A 25 cm-es rögzítés során kövesse a lépést. Győződjön meg róla, hogy a csavarok merőlegesek a felületekre. A panelek görbületének kiküszöböléséhez a csavarokat pontosan az ovális lyuk közepére kell csavarni.

Szükséges annak biztosítása, hogy a csavart ne lássuk a rúdba. A fej és a panelek közötti résnek körülbelül 1 mm-nek kell lennie. A kényelmesebb számítások érdekében mérheti a rést egy érmével. A lécek csomópontjának közepén 5-7 mm-es rést kell hagynia

A falakkal azonos síkban elhelyezett ablaknyílásokat széles széles sáv segítségével kell burkolni, amelybe a panelek ezt követően fel vannak szerelve. Ha az ablakokban lejtők találhatók, akkor a sarokprofilt használhatja a díszítéshez. Először is ajánlott az alsó lejtő leállítása, majd az oldalsó részekkel folytatni a munkát, fokozatosan az ablaknyílás középpontjába lépve.

A vinil-iparvágány használatakor ügyeljen arra, hogy minden panel a kezdőcsíkokba kerüljön, és a helyére pattanjon. Csak a szabályok betartása után kezdheti el a hardver javítását. A panelek rögzítésekor folyamatosan össze kell hangolni az épület szintjét. A kényelem érdekében a kötél használható.

A befejező rudat a tető alá kell szerelni. Ebből a szalagból a legszélsőségesebb panelre kell mérni. Az adott paraméterek alatt feldolgozott szalagok ív formájában kell lenniük, majd a befejező panel alá kell mennie.

gyártók

Az építési piacon sok vinil panel gyártója van. Ha a hazai piacról beszélünk, a növény több mint 10 éve terméke van. "Terna Polymer". A gyártót 2001 óta ismerik, és a név alatt vinil-iparvágányt bocsát ki Fineber.

Az anyag népszerű, mert sok pozitív tulajdonsággal rendelkezik.

 • A gyártás az orosz éghajlatra irányul, így a panelek rendkívül ellenállnak a páratartalomnak és a hőmérséklet változásának. A homlokzat a -50 és +50 fok közötti hőmérséklettartományt képes ellenállni.
 • Az iparvágány gyártása során csak kiváló minőségű poli (vinil-klorid) elemeket használtak, amelyekben a színstabilitás érdekében további összetevők vannak. Az egyes komponensek arányait számítógépes programokkal számítják ki.
 • Alkalmazott koextrúzió gyártása. Ez a módszer gazdaságos és racionális technológia két rétegből származó nyersanyagok előállítására. Mindegyik réteghez egy specifikus komponenskészlet került hozzáadásra. A külső felülethez külső hatások és kiégés ellen védő elemeket használnak. A belső rétegben vannak olyan összetevők, amelyek meghatározzák a homlokzat szerkezeti tulajdonságait és minőségét. Hasonló technika szokásos Kanadában és az Egyesült Államokban.
 • A márka termékei hosszú élettartammal rendelkeznek, ami több mint 25 év.

A külföldi gyártók közül a kanadai vállalat igényel Mitten incamelyek termelési létesítményei Párizsban találhatók. védjegy ujjatlan kesztyű már több mint 50 éve gyárt iparvágányt, és kiváló minőségű termékeket kínál, amelyeknek köszönhetően a világ vezető pozíciói közé tartozik a termékértékesítés terén.

A vinil-iparvágány jellemzői a következő tulajdonságokat tartalmazzák:

 • a gyártó az Ön anyagára 50 év garanciát vállal;
 • a panelek rendkívül ellenálló árnyalatok;
 • mechanikai feszültséggel szembeni ellenállás;
 • magas plaszticitás, ami hideg időben is lehetővé teszi a telepítést.

És érdemes megjegyezni a hazai gyártót is Nagy vonal. A termelési létesítmények Voronezh, Kaluga, Nyizsnyij Novgorod és Leningrad régió területén találhatók. A panelek egyedi jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek miatt nagy a kereslet.

A funkciók között számos tulajdonság található.

 • Rugalmasság és rugalmasság. A teljesítmény hatszorosa a hagyományos iparvágány teljesítményének. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik a telepítést még alacsony hőmérsékleten is.
 • Külsőleg a panelek hasonlítanak a valódi fához. Az anyagon még csomók is vannak, amelyek lehetővé teszik a természetes fa utánzását. A burkolat impregnálással rendelkezik, amely speciális szennyeződésmentesítő komponensekből áll.
 • A zárszerkezet elrendezése fokozott ellenállást biztosít a szél ellen, és lehetővé teszi a telepítés rövid időn belül történő elvégzését.
 • A PVC burkolat UV-ellenálló. Az immunitás fogalma kilenc évet éri el, amint azt Hollandiában végzett speciális tesztek bizonyítják.
 • A gyártó 50 évig írásos garanciát ad a termékre. A jótállási kötelezettségek listája a következők: erősségmutatók, hosszú élettartam és egyenletes fakulás. Annak érdekében, hogy a termék megfeleljen az összes bejelentett tulajdonságnak, meg kell felelnie a szállítás és a telepítés követelményeinek.
 • A függőleges panelek a vásárlók rendelkezésére állnak. A homlokzat felületén lévő egyes elemek fedésére szolgálnak. Sokan használják ezt az iparvágányt a pincék, dekoratív párkányok, karniszok vagy napellenzők díszítésére. Az anyag hossza 3 méter, a hasznos szélesség pedig 1,5 méter. A színséma négy hangból áll, köztük fehér, vanília, mész és bézs.

A Grand Line, mint a Fineber, készen áll arra, hogy széleskörű kiegészítő elemeket kínáljon a közönségnek, amellyel átfogó épületfelületet tudunk megvalósítani. Eladáskor: kezdőcsík, befejező profil, berendezés és egyéb alkatrészek.

Vélemények

A vinil-iparvágány nagyon népszerű, így az interneten számos véleményt találhat a tulajdonosokról. A legtöbb vásárló erről az anyagról beszél, mint egy minőségi terméket, amely jól néz ki az üzletben.

A Fineber márka számos közönséget nyert, amint ezt az anyaggal kapcsolatos pozitív megjegyzések is alátámasztják. Azok a személyek, akik úgy döntenek, hogy megvásárolják a gyártó termékeit, arról számolnak be, hogy az anyag jó minőségű, gazdag és egységes színű, amely nem halványul fel az idővel.

A kesztyű számos fogyasztót vonzza a garanciájához. A felhasználók arról számolnak be, hogy a gyártó 50 éves élettartamot garantál, amelyben néhány év múlva biztosak lehetnek benne. Még öt év elteltével az iparvágány nem változtatja meg a megjelenését, megtartja a színtelítettséget, és nem tűnik el az állandó napfénytől.

A Grand Line szép megjelenéssel rendelkezik, amely minőségi szempontból utánozza a fa szerkezetét. Ezzel egy szép homlokzatot hozhat létre, amely hosszú ideig kellemes. A vásárlók pozitívan kommentálják a telepítés egyszerűségét, amit egy reteszelő mechanizmus biztosít. Az anyag nem fél az erős szélektől és ellenáll más időjárási viszonyoknak.

Tippek és trükkök

A piacon sok gyártó kínál a fogyasztóknak a vinil-iparvágányt. A helyes választás érdekében meg kell ismerkednie a szakemberek ajánlásaival.

Ezek a tippek és trükkök segítenek kiválasztani a minőségi terméket.

 • Figyeljen a festmény iparvágányára. Egyforma színnel kell rendelkeznie.A külső és belső árnyalatok telítettsége változhat. A legtöbb esetben a belső rész világosabb.
 • A vég vágásnak ugyanolyan vastagságúnak kell lennie az anyag teljes szélességében. Ha a számok eltérőek, akkor alacsony minőségű termékeket kínálnak.
 • A talphoz való rögzítéshez szükséges lyukaknak simának kell lenniük. Győződjön meg róla, hogy azonosak.
 • Az elülső oldalon nincsenek hibák. Nem hajlandó vásárolni, ha észrevesz repedéseket, karcolásokat és hámlást. Az anyagnak matt felülettel kell rendelkeznie, mivel a fényesség házasságnak tekinthető. Ha erős a ragyogás a panelen, a napfény hatására felmelegszik, ami további deformációhoz vezet.
 • Az anyag vastagsága nem lehet nagyobb, mint 1-1,2 mm, mivel a vastagabb opciók nem garantálják ugyanazokat a teljesítményt, mint a többi panel.
 • Válassza ki a résgátló zárral rendelkező paneleket. Képesek garantálni a szerkezet erősségét.
 • Ellenőrizze a panelek hajlékonyságát. Ennek a tulajdonságnak a meghatározásához meg kell hajlítania az anyag vékony szélét, amely a szélénél található. Ha megszakad, megtagadja a vásárlást.
 • A csomagolás a választott termékek minőségéről is beszélhet. A minőségi termékeket gyártó gyártók biztosítják az iparvágány biztonságát, ezért kiváló minőségű csomagolást biztosítanak.

A vinyl panelek megvásárlása után előfordulhat olyan helyzet, amikor az anyag nem illeszkedik az Ön méretéhez. Ebben az esetben le kell vágnia az iparvágányt. Sokan szembesülnek nehézségekkel, mert a vágáskor eltávolítják a véggörbéket, amelyek az anyag biztosításához szükségesek. A fennmaradó területen hasonló vágásokat kell létrehoznia. Ön könnyebbé teszi magának, ha levágja a mellékvágány alját.

Hogyan kell vigyázni a vinil iparvágányra?

A megfelelő gondozás lehetővé teszi, hogy meghosszabbítsa a vinil-iparvágány élettartamát.

A szakértők javasolják az egyszerű szabályok betartását.

 • Vigyázzon arra, hogy a különböző rovarok milyen károkat okozhatnak.
 • A telepítés során próbálja meg kiváló minőségű szigetelést létrehozni a fűtési folyamat megtakarításához.
 • A Vinyl panelek nem festhetők. A panelek kezdetben egy bizonyos árnyalattal rendelkeznek, amely lefedi az anyag elülső és belső részét. A szín nem húzódik le, és nincsenek karcolások. Ezek a tulajdonságok nem jelentenek színezést a működés során.
 • Tíz év használat után a panelek könnyebbé válhatnak. Ha hasonló helyzetben van, csak a hibás területet kell kicserélnie.
 • Évente egyszer tisztítsa meg a paneleket. Használjon egy speciális gépet a mosáshoz, vagy vegye a szokásos szitákat, és tisztítsa meg a mellékvágányt vízzel.

Gyönyörű példák

A tervezők készen állnak arra, hogy számos olyan lehetőséget kínáljanak, amely lehetővé teszi, hogy otthonát átalakítsa és vonzóbbá tegye. A szükséges kialakítás kiválasztásához a célok, kívánságok és a környező táj belseje alapján kell kialakulnia.

A házak, amelyeket egy iparvágány borított, vonzóan néz ki. A szoba világos rózsaszín panelekkel van ellátva. Egy ilyen épület nyugodt és békés légkört biztosít a helyszínre, és soha nem unatkozik.

Úgy néz ki, elegánsan szegélyezett beillesztett vinil iparvágány, amely utánozza a hajó fórumon. A pincészet díszítésére kétféle iparvágányt lehet kombinálni, falazat utánzattal. Az ilyen burkolás megmutatja az épület tulajdonosának jó ízét, és kiemelkedik a többi ház között.

Vannak, akik fehér színárnyalatokat választanak, amelyek az épületekhez hasonlóan hasonlítanak az angol stílushoz. Az ilyen szobák elegánsak, finoman és jól illeszkednek bármilyen designhoz.

Ha azt szeretné, hogy otthonát mesés toronysá alakítsa, fordítson figyelmet a körfűrészek utánzatára.Vigyázzon egy megfelelő tájra, amely megteremti a megfelelő légkört.

Jól néz ki a részleges díszítésű vinil mellékvágány. A panelek segítségével egyedi elemeket lehet kiemelni az eredeti megjelenés létrehozásához.

     Kontrasztos színekben az eredeti összetételt kaphatjuk. Válasszon kontrasztos árnyalatokat, amelyek egy párban gyönyörűek. A design segítségével kiemelheted a szobádat, és vonzhatja mások figyelmét. Előnyösnek tartotta a színek kiválasztását a kombinációban.

     Hogyan szerelhetjük fel saját vinil-iparvágányodat, láthatod ezt a videót.

     Comments
      szerző
     Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

     Bejárat

     Nappali

     hálószoba