Stone House Siding: Termék áttekintése

Az épületek külső burkolatának anyagai közül az egyik legkedveltebb az iparvágány, és mindenhol kiszorítja a versenytársait: vakolás és természetes alapanyagok felhasználásával. Az angol nyelvű fordítás a külső arcot jelenti, és két fő funkciót lát el: az épület külső hatásokkal szembeni védelme és homlokzat díszítése.

Oldalsó funkciók

Az anyag egy hosszú, keskeny panel, amely együttesen bármilyen méretű vászont alkot. Könnyű használat, viszonylag olcsó ár és sokféle összetétel - ezek az ilyen típusú befejező anyagok fő előnyei.

Kezdetben csak a fából készült iparvágány voltAz építési technológiák fejlesztésével azonban más lehetőségek is megjelentek. Így a modern piac a fém-, vinil-, kerámia- és rostcement iparvágányokat kínál ügyfeleinek.

Ma az épületek legelterjedtebb anyaga a vinil-iparvágány.

Vinyl iparvágány

A panelek polivinil-kloridból (PVC) készülnek, melyet az anyag magas minősége, tartóssága és gazdaságos költsége jellemez. A felület lehet sima vagy dombornyomott, fényes vagy matt. A vinil-iparvágány modelljeiben bemutatott színek telítettek és lehetővé teszik, hogy kiválasszon bármilyen árnyalatot, amely megfelel a tájképnek.

Kőház burkolat

A PVC burkolat egyik legnépszerűbb fajtája a kőház sorozatú panelek, amelyek utánozzák a téglát vagy a természetes kőzetet. Ez a típus a telepítési folyamat során bizonyos jellemzőkkel és jellemzőkkel rendelkezik. Használható mind az épület alagsorában, mind az egész homlokzaton.

A Stone House sorozat népszerűségének fő tényezője az, hogy a szerkezete miatt monumentális megjelenést ad a szerkezetnek. A természetes anyagokkal rendelkező házak hihetetlenül nagy pénzügyi költségeket igényelnek, és a munkaerőköltségek szempontjából messze nem veszteséges. A fényviszonyok vizuálisan téglafestést hoznak létre, miközben védik a ház falát a negatív természetes hatásoktól.

gyűjtemény

Egy sor iparvágány Stone House egy sor modell a textúra és a színpaletta. A texturált fajta lehetővé teszi, hogy kiválasszuk a falazott anyagot, amely bármilyen falazatot utánoz: homokkő, szikla, tégla, durva kő. A teljes termékskála természetes árnyalatokban jelenik meg, amelyek közül a legnépszerűbb a vörös, grafit, homok, bézs és barna tégla.

A Stone House burkolólapok használata lehetővé teszi, hogy az épület tiszteletre méltó és monumentális megjelenésű legyen. Tekintettel az anyag olcsó költségére és a könnyű telepítésre, ez a fajta iparvágány kedvezően hasonlít mind a PVC-vel, mind a drágább anyagokkal.

Gyártó ország Stone House panelek - Fehéroroszország. A termékeket Oroszországban, Ukrajnában és Kazahsztánban tanúsították.

Műszaki adatok

A burkolólapok PVC-ből készültek, akril-poliuretán védőréteggel vannak borítva, amelyek maximálisan megakadályozzák a napsütést. A Stone House egy sűrűbb modell, mint a társaik, de rugalmas. Alkalmas az épület bármely részének szembefordítására. Megfelelő telepítés esetén a hő nem befolyásolja deformálódik a hő hatására, és ellenáll a legalacsonyabb hőmérsékletnek a téli fagyban.

Az egyik panel mérete 3 méter hosszú és 23 cm széles, súlya kb. 1,5 kg.

Az anyag eladásakor 10 darab, szabványos csomagolásban kapható.

Előnyök és hátrányok

A Stone House sorozat fő előnyei a polivinil-kloridból készült egyéb anyagokkal szemben.

 • A mechanikai sérülésekkel szembeni tartósság. A speciális zárak, mint a "zár", rugalmasabbá teszik a terméket, ami lehetővé teszi, hogy ellenálljon a sokkoknak és a préselésnek. A véletlen károsodást követően a panel egy vonalba kerül, így nem marad süllyedés.
 • Napégés elleni védelem, csapadékállóság. A Stone House panelek külső felülete akril-poliuretán összetételű. A termékek magas fény- és időjárás-ellenállási eredményeket mutatnak. Ezeknek a vizsgálatoknak a színe elvesztése 10-20% 20 évre.
 • Eredeti tervezés. A csempézés szerkezete teljesen utánozza a téglát vagy a természetes kőzetet, a dombornyomott felület a téglafal vizuális érzetét hozza létre.

  A PVC-panelek közös előnyei más felületi anyagokkal szemben:

  • a rothadás és a korrózió ellenállása;
  • tűzbiztonság;
  • környezetbarát;
  • könnyű telepítés és karbantartás.

  Az iparvágány hátrányai a tégla vagy kő viszonylagos törékenységének tulajdoníthatóak. Ha azonban a burkolólapokkal borított felület károsodik, akkor nem szükséges megváltoztatni a teljes vászont, ha egy vagy több sérült csíkot cserélhet.

  felszerelés

  A Stone House sorozat mellékvágánya a szokásos PVC panelekhez van szerelve, egy előre telepített függőleges alumínium profilban. A telepítési folyamat szigorúan az épület alján kezdődik, a sarokrészek a csatolóelemek segítségével kerülnek rögzítésre.

  A panelek zárakkal vannak rögzítve, amelyek jelzik a jellegzetes kattintással rendelkező alkatrészek dokkolását. Az ablak- és ajtónyílások helyére nézve külön-külön kerül sor - a paneleket a nyílás méretére és alakjára vágjuk. Az utolsó sorban levő panelek különleges befejező rúddal vannak díszítve.

  Tipp: az atmoszférikus hőmérséklet változásainak kitett épületek külső burkolataennek eredményeképpen az anyag kibővülhet és szerződhet. Ezért ne szereljék túl közel egymáshoz.

  További információ arról, hogy hogyan kell megfelelően telepíteni a Stone House-i mellékvágányt, olvassa el az alábbi videót.

  Comments
   szerző
  Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

  Bejárat

  Nappali

  hálószoba