Mitten iparvágány: előnyök és hátrányok

 Mitten iparvágány: előnyök és hátrányok

Jelenleg sokan úgy döntenek, hogy a lakóhelyüket díszítik. Az ilyen típusú bélés elég gyakori az építőanyag-piacon. Ma a Mitten cég termékeiről beszélünk.

Jellemzők

Eddig a kanadai Mitten cég által gyártott iparvágány nagyon népszerű a fogyasztók körében. A hardver üzletekben hatalmas választékot talál az anyagból. Egyes szakértők és tervezők szerint ez a fajta dekoráció sok fontos tulajdonsággal rendelkezik.

Általában a kesztyű gyártja és értékesíti a vinil oldalakat. Az anyag színsémáját leginkább nyugodt és láthatatlan árnyalatok képviselik.

A termékeket már teljes, kész készletben állítják elő a telepítéshez szükséges összes további adattal.

Fontos megjegyezni, hogy az iparvágányt speciális tartószerkezettel kell ellátni - batten. Lehet, hogy egy vagy két rétegű. A második opciót akkor használják, ha a lakás hőszigetelést igényel. Más esetekben a legegyszerűbb konstrukció elegendő.

Előnyök és hátrányok

Számos javítási szakember szerint a kesztyűs siding számos előnye van:

 • tartósság;
 • az anyag rugalmas felülete a mechanikai sérülések elkerülése érdekében;
 • könnyű ellátás;
 • az iparvágány nincs kitéve rothadásnak, korróziónak;
 • könnyű telepítés és szétszerelés;
 • könnyű építés;
 • magas nedvességállóság;
 • szép megjelenés és a színpaletta széles választéka.

  Ennek a cégnek az elhelyezkedése a legújabb modern technológiák alkalmazásával történik. Ezek segítségével az építkezés sok éven át képes lesz kiszolgálni tulajdonosait, és ugyanakkor az eredeti formában marad.

  A pozitív tulajdonságok lenyűgöző listája ellenére az ilyen építési termékeknek vannak hátrányai:

  • alacsony fagyállóság vagy szélsőséges hő;
  • nagy mennyiségű por és egyéb törmelék könnyen esik a termékre;
  • magas hőtágulási szint.

  A szakértők túlnyomó többsége azt állítja, hogy a tervezés minden pozitív tulajdonsága teljes mértékben ellensúlyozza a hiányosságokat. Sokan megjegyzik továbbá, hogy a termék negatív tulajdonságainak megnyilvánulása könnyen elkerülhető, ha az anyagot speciális megoldásokkal szerelik fel a szerelés vagy szétszerelés során. Akkor az ilyen iparvágányból készült befejezés a lehető leghosszabb ideig szolgál majd.

  Műszaki adatok

  Rendszerint a burkolatszerkezetek minden mérete standard méretű, ami kissé változhat. Az egyes panelek hossza 3-3,6 m. A rész szélessége 18-24 cm, az egyes részek vastagsága 1-1,4 mm lehet. Ezen jellemzők mellett az ilyen szerkezeteknek is van egy bizonyos mutatója a szélterhelésnek. Ilyen anyag esetén 250-300 km / h.

  Amikor egy ilyen anyaggal rendelkező lakást befejez, érdemes megjegyezni a lehetséges felhasználási hőmérséklet-tartományt. A Mitten mellvéd márka -60? +60-ig? Ha más éghajlati viszonyok között tervezel, hogy az iparvágányt használja, akkor az anyagot speciális vegyületekkel kell lefedni. Az ilyen megoldások képesek lesznek védeni a szerkezetet a káros külső hatásoktól.

  típusok

  Jelenleg különböző típusú kesztyű-iparvágányok találhatók az építőanyag-áruházakban. Az egyes fajok megjelenése, színe, jellemzői eltérőek.

  • A fogyasztók körében az egyik legnépszerűbb a termékcsalád. Tábla és batten. Ez a függőleges iparvágány. A sorozat termékei 14 érdekes színben kerülnek bemutatásra.
  • Egy másik népszerű vonal Déli gyöngyös. Ezek egy szokatlan profilú vízszintes burkolólapok (dombornyomott mintázat, mint egy halszálkás). A kinks teljes hiánya ezt az anyagot vizuálisan szélesebbé teszi, bár valójában a munkaterülete csak 15–20 cm.
  • A következő mellénysor a Mitten Centry kesztyű. Az ilyen típusú panelek vízszintes szerkezetek, hajóprofilokkal. Ennek a vonalnak a termékei a gazdag sötét színpalettánál eltérnek a többitől, és a textúrázási mintázatok alkalmazása a termék felületén.
  • A fogyasztók körében a legnépszerűbb típus Oregon büszkeség. A vonalon 14 gyönyörű, kellemes színváltozat van. A csempék panelek hajóprofillal rendelkeznek. A lécek a szükséges felszereltséggel rendelkeznek, amelyek szükségesek a telepítéshez.

  Vélemények

  Ma az interneten rengeteg ügyfél-véleményt talál a Mitten cég építési termékeiről. Mind pozitív, mind negatívak. Néhány fogyasztó azonban magabiztosan veszi tudomásul, hogy ez a mellékvágány magas színvonalú és szép megjelenésű, és néhányan ellenkezőleg, úgy vélik, hogy nem felel meg az összes alapvető követelménynek.

  Számos vásárló véleménye szerint ezek a panelek teljesen instabilak a magas hőmérsékleten. A vidéki házak egyes tulajdonosai, akik otthonukba burkoltak ilyen anyaggal, szabálytalanságokkal rendelkeznek a szoba külső részén. A termék nem képes ellenállni a jelentős hőmérséklet-ingadozásoknak, erősen és élesen megduzzad.

  De míg a legtöbb ember még mindig beszél a márka Mitten termékeinek előnyeiről. Sokan külön figyelmet fordítanak a termék nagy szilárdságára és keménységére. Végül is ez az anyag ellenáll a meglehetősen nagy terheléseknek, és ugyanakkor megőrizheti eredeti megjelenését.

  Egyes fogyasztók pozitív visszajelzést adnak az iparvágány színéről. A vásárlók szerint ez az anyag egyáltalán nem tűnik el, még több éves használat után sem.

  Gyönyörű példák

  Napjainkban egyre többen szívesen használják a kesztyűs vinil-iparvágányt. Gyakran előfordul, hogy a szoba kialakítása szürke, homok vagy kávé színnel történik. A legelőnyösebb ilyen színek a sötét tető és a fehér ajtó és ablaknyílású házak projektjeiben fognak kinézni.

  Gyakran előfordul, hogy amikor a külső felület sárgásbarna, citrom színű. De meg kell jegyezni, hogy ez az opció nem minden külső felületre alkalmas. Előnyösen sötét, telített színes tetővel rendelkező lakóhelyiségeket néz. Ebben az esetben az ablakokat és az ajtókat hasonló tetőhangokkal kell elvégezni.

  A fehér nem kevésbé népszerű. Az ilyen panelek szinte bármilyen projektbe illeszkedhetnek otthon. Ebben az esetben a tető színe tetszőleges lehet, de az ablak- és ajtókeretek legjobban túl fehér vagy bézs színűek.

  Egy tégla színű iparvágánygal díszített ház nagyon szokatlan és stílusos. Ez a kialakítás tökéletesen kombinálva van a tetővel és a sötét színek díszítőelemeivel.

  A MITTEN iparvágány telepítése, lásd a következő videót.

  Comments
   szerző
  Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

  Bejárat

  Nappali

  hálószoba