Fineber Siding: Főbb jellemzők

Az építőiparban viszonylag nemrégiben alakult ki a finomburkolatú iparvágány, de már nagyon népszerűvé vált a modern fogyasztók körében. Ezzel az anyaggal biztosíthatja a szükséges szellőzést és megbízhatóan védheti a homlokzati falakat különböző külső hatásoktól, amelyek hátrányosan érintik őket. Ez a cikk ismerteti ezeknek a bevonatoknak a főbb jellemzőit, előnyeit, különösen azok előállítását és használatát.

Különleges jellemzők

A Fineber burkolólapok létrehozásakor a koextrúziós eljárást alkalmazzuk, ami a kapott anyagokat a lehető legmegbízhatóbbá teszi. A gyártók a legmagasabb minőségű alapanyagokat használják. Olyan esztétikai termékeket hoznak létre, amelyeket egy külső külső réteg segítségével megbízhatóan védenek a külső hatásoktól.

Ez a bevonat hosszú élettartamot és az anyagok nagyobb szilárdságát biztosítja.

Ennek az oldalnak más előnyei vannak:

 • fagyállóság;
 • környezetbarát;
 • a szélsőséges hőmérsékleti ellenállás;
 • az emberi egészség biztonsága;
 • fokozott ütésállóság.

Az interneten felmerülő ügyfelek véleménye szerint a fent említett Fineber termékek minden előnyét megemlítjük. Leggyakrabban a fogyasztók elégedettek az anyagokkal, és nem írnak jelentős hátrányokról. Ez a bevonat lakó-, kereskedelmi, ipari, melléképületekhez alkalmas. Ezek a burkolólapok ideálisak a kemény éghajlatokban való használatra.

faj

A Fineber iparvágány panelek a megjelenésüktől függően több típusra oszlanak. A következő típusú iparvágányok megkülönböztethetők.

 • „Ipari”. Ezek a termékek csak a klasszikus, élénk színeknek tulajdoníthatók. A fényes panelek használatával kiemelhet egy másik kereskedelmi épületet. Egy ilyen vétel segít az ügyfelek vonzásában.
 • "Blokkház". Ezek a termékek nagyon jól utánozzák a naplót. Nem úgy néz ki, mint a standard anyagok, mert kör alakúak. Ilyen bevonatok segítségével barátságos, meleg faházakké válhat, még a legelterjedtebb épület. A gyártó hat színt kínál. Az ilyen panelek a kifogástalanság, az eredetiség kialakítását adják.
 • "Standard". Ezek az anyagok hasonlítanak egy hajó fedélzetére. Segítségükkel az épület visszafogását, szigorúságát adhatja meg. A vásárlók különböző színekben kaphatók: sötétbarna és fehér. A külső oldalon az ilyen bevonatok utánozzák a fa vágását. Segítségükkel a homlokzat nemességét adja.

A gyártó nemcsak burkolatot kínál, hanem burkolólapokat is, amelyek téglákat, kőfelületeket utánoznak. Ezeket a termékeket különböző színekben is létrehozzák.

tartozékok

A vállalat alkatrészeket is kínál. Ugyanazok a színek, mint az iparvágány. További profilok használatával az épületnek egy szép megjelenésű lesz, hogy a design teljes legyen.

A fogyasztóknak lehetőségük van többféle Fineber profil megvásárlására.

 • Drain lemez. Az ablakok fölé szerelve. Egy ilyen elem elvezet a vizet.
 • J profil Az ajtó- és ablaknyílásokban bélésként használják, az épület végeinek befejezésére is használják.
 • Káva. Ez az elem a tetőfedő karnicára van felszerelve.
 • Kezdeti profil. A telepítés az első csatolóelem telepítése előtt van telepítve.
Drain bar
J profil
függesztett díszlet
Kezdeti profil
 • Belső szög.A homlokzat sarkaiban kell lennie.
 • Külső sarok. Ezt az elemet a homlokzat külső sarkainak kiképzésére használják.
 • Befejező lemez. Az eresz alatt van felszerelve. A panelek telepítése után kerül alkalmazásra.
 • Periocular deszka. Úgy tervezték, hogy a ház működését elvégezze. A süllyesztett ajtók és ablakok lejtőinek bezárására is használható.
Belső sarok
Külső sarok
Befejezés
Ablak közelében
 • Széllemez A tető vég oldalaival végzett befejező munkák végrehajtásához használják.
 • Kezdőlap. Úgy tervezték, hogy telepítse az első oldalelemet.
 • H-profil. Lehetővé teszi, hogy összekötőelemeket csatlakoztasson a hátsó végéről.
Széllemez
Kezdőlap
H profil

termelés

A Fineber iparvágány panelek az egyik legrégebbi vinilgyártó gyárban készülnek. Ilyen típusú iparvágányokat gyártanak 2001 óta. Az orosz piacon az ilyen iparvágány a közelmúltban létezik, de sikerült nagyon népszerűvé válnia a fogyasztók körében. A Fineber által kínált anyagok nemcsak Oroszországban, hanem külföldön is nagyra értékelik. Mivel az ilyen befejező anyagok igen széles skálája áll a fogyasztók rendelkezésére, lehetőségük van számos építészeti projekt megvalósítására.

Eszközök és képzés

Ha Fineber iparvágány elemeket akar telepíteni, először elő kell készítenie a szükséges szerelvényeket és rögzítőket.

Szükséged lesz a következő eszközökre:

 • épületszárító (ilyen alkalmazást nem kell minden esetben alkalmazni);
 • körmök rejtett kupakkal és horganyzott bevonattal vagy csavarokkal;
 • épületszint;
 • kalapács;
 • mérőszalag;
 • csavarhúzó;
 • körfűrész;
 • elektromos fúrógép;
 • fémfűrész-melkozubka.

  Először is, a szerelési munkák elvégzése előtt gondosan elő kell készíteni a homlokzati falakat: tisztítsuk meg a régi vakolatot a felületről, és tegyük a lehető legkisebbre.

  Emlékeztetni kell arra, hogy a telepítés eredménye nagyban függ attól, hogy mennyi erőfeszítést tettek az alapítvány előkészítésére.

  váz

  A burkolólapokat fémprofilból vagy fa gerendából készített keretre kell szerelni. Előre kell összeállítani, a telepítési munkálatok előkészítése során. Az épület sarkától 10 cm-re a külső sarkok felszereléséhez rögzítse a függőleges rudakat. Ezután rögzítse a keresztelemet a függőleges profil (400 mm-es pálya) közé. Rögzítse a keret keretét, a tervezett szinttel a lehető legegyszerűbbnek bizonyult.

  Szerelési és segédprofilok

  A Fineber burkolat legmegfelelőbb telepítési módja a vízszintes telepítés balról jobbra, alulról felfelé. A termékeket felváltva szerelik fel az egyes felületeken: egy falra kész, egy másikra. Szigorú következetesség a telepítési munkák végrehajtásában - a jó eredmény kulcsa.

  Ne használjon különböző burkolólapokat ugyanazon a felületen. Mivel a hőmérséklet hatására a segédprofilok és az elülső panelek szűkebbé vagy szélesebbé válhatnak, a köpeny függőleges elemeinek és az iparvágány végeinek közötti rést kell hagyni.

  A körmöknek vagy a csavaroknak nem kell nagyon szorosnak lenniük. Ha ily módon javítja, a sáv szabadon mozoghat, ha a hőmérséklet változik. Ne szerelje fel a paneleket abban az esetben, ha a levegő hőmérséklete túl alacsony.

  A körfűrészlapokat a kívánt méretűre vágjuk körfűrész vagy kis fogazat segítségével. Vágja le a terméket a varrás textúráján, a rögzítő furatoktól kezdve. Mindent a lehető legpontosabban kell végezni, hogy a termék felülete ne sérüljön. Kezdje fel a függőleges segédprofil csatlakoztatását felülről lefelé.

  Burkolat telepítés
  Sidering vágás

  Kezdőlap és külső sarok

  A kezdőlapnak vízszintesnek kell lennie. Határozza meg azt a helyet, ahol az elhelyezésre kerül, az építési szintet kell használni. Tehát mindent lehet a lehető legpontosabban elvégezni.

  Kezdje el a külső sarok telepítését a felület bal sarkából. Győződjön meg róla, hogy az indítópálca alsó széle egybeesik a sarok aljával. A sarok felszerelésének a homlokzat tetején kell kezdődnie.

  A kiindulási lemez helye
  A kültéri sarok felszerelése

  Homlokzati panelek

  Helyezze be az első panelt a kezdősávba, és helyezze a sarokrúd hornyába. Forgassa el a panelt nem túl feszes ahhoz, hogy kis szakadékot kapjon. Reteszelje az összes zárat a kezdőlapon. A sorban vágja le az utolsó és az első paneleket (szög - kilencven fok). Ehhez helyezze a keretet a keretre, és ne rögzítse. Ezután jelölje meg azokat a vonalakat, amelyeken levághatja az alsó és felső panelt.

  A szegek vagy csavarok segítségével rögzítse a paneleket a kereten keresztül speciális lyukakon.

  A finomszárnyú burkolólapok tartósak, nagyon magas minőségű burkolóanyagok, amelyeket a gyártók az orosz éghajlati viszonyok miatt hoznak létre. A felhasználók számára az ilyen termékek minősége és költsége közötti optimális egyensúly nagyon vonzó.

  Mivel a cég számos ilyen termék színét kínálja, pontosan kiválaszthatja azt az opciót, amely a legjobban illeszkedik az épület általános tervezéséhez. A telepítési munkák végrehajtásával önállóan megbirkózhat, szakértők segítsége nélkül. Bizonyos tapasztalatok azonban fontosak: meg kell értenie az ilyen anyagok telepítésének árnyalatait. Ebben az esetben az eredmények nem fognak csalódni.

  Nézze meg, hogyan telepítheti a FineBer alagsorokat a következő videóba.

  Comments
   szerző
  Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

  Bejárat

  Nappali

  hálószoba