Cedral iparvágány: előnyök, színek és telepítési funkciók

 Cedral iparvágány: előnyök, színek és telepítési funkciók

Szálcement panelek Cedral ("Kedral") - egy építőanyag, amely épületek homlokzatainak díszítésére szolgál. Egyesíti a természetes fa esztétikáját és a beton szilárdságát. Az új generáció bélése már több millió fogyasztó bizalmát szerzett világszerte. A mellékvágány használatával nemcsak a házat lehet átalakítani, hanem annak védelmét is biztosítani a kedvezőtlen időjárási hatások ellen.

Jellemzők és hatókör

A katedrális iparvágány cellulózszálakat, cementet, ásványi adalékokat, kvarchomokat és vizet használ. Ezeket az összetevőket összekeverjük és hőkezelésnek vetjük alá. Az eredmény rendkívül tartós és ellenáll a termék terhelésének. A burkolatok hosszú panelek formájában kaphatók. Felületüket egy speciális védőréteg borítja, amely megvédi az anyagot a negatív külső hatásoktól. A panelek sima vagy dombornyomott textúra lehetnek.

A Kedral burkolat fő jellemzője a hőmérséklet-változások hiánya, aminek következtében a termékek hosszú élettartama érhető el.

Ennek köszönhetően a panelek a szezontól függetlenül telepíthetők. A mellékvágány másik jellemzője a vastagság: 10 mm. A nagy vastagság az anyag nagy szilárdsági tulajdonságait okozza, míg az ütés- és megerősítő funkciók ellenállnak a cellulózszálak jelenlétében.

A Cedral burkolatot szellőztetett homlokzatok létrehozására használják. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan megváltoztassa a házak vagy házak megjelenését. A panelek kerítések, kémények is kiadhatók.

faj

A vállalat 2 szálas cementgyapotot gyárt:

 • "Kedral";
 • "Kedral Click".

  Az egyes típusú panelek szabványos hossza (3600 mm), de a szélesség és a vastagság különböző mutatói. Az egyik és a második sor burkolata számos színben kapható. A gyártó mind a könnyű, mind a sötét színekben (akár 30 különböző árnyalatban) található anyagot kínál. Minden terméktípus megkülönbözteti a színek fényerejét és gazdagságát.

  A "Kedral" és a "Kedral Click" panelek közötti fő különbség a telepítés módjában van.

  Az első típusú termékeket a fából vagy fémből készült alrendszeren átfedik. Csavarokkal vagy áttört szegekkel rögzítve. Cedral Kattintson a rögzítésre a csuklóhoz, aminek köszönhetően tökéletesen lapos vászonra lehet felszerelni vetülék nélkül.

  Előnyök és hátrányok

  A faszerkezet legjobb alternatívája a Cedral szálcement burkolat. Ez a iparvágány meghaladja a természetes cédrust a műszaki jellemzők és a működési tulajdonságok tekintetében.

  A Kedral panelek előnyben részesítése több okból is megéri.

  • Tartósság. A termék fő összetevője a cement. Az erősítőszálakkal kombinálva erősíti az anyagot. A gyártó garantálja, hogy termékei legalább 50 évig tartanak teljesítményük elvesztése nélkül.
  • A napfény és a csapadék ellenállása. A rostos cement iparvágánya sok éven át örömteli és gazdag színekkel várja a tulajdonosokat.
  • Ökológiai tisztaság. Az építőanyag természetes alapanyagokból készül. Működés közben nem bocsát ki káros anyagokat.
  • Tűzállóság Tűz esetén az anyag nem olvad.
  • Gombafertőzésekkel szembeni rezisztencia.Mivel a bőr vízlepergető tulajdonságokkal rendelkezik, a szerszám felületén vagy az anyag belsejében keletkező kockázatok kizárhatók.
  • Geometriai stabilitás. Túl alacsony vagy magas hőmérsékleten a mellékvágány megtartja eredeti méreteit.
  • Egyszerű telepítés. A kézi telepítési utasítások alapján lehetőség van a panelek saját kezűleg történő telepítésére, és nem a professzionális kézművesek segítségére.
  • Széles színválaszték. A termékcsaládba tartoznak a klasszikus homlokzati színek (természetes fa, wenge, dió), valamint az eredeti és nem szabványos lehetőségek (vörös föld, tavaszi fa, sötét ásvány).

   Ne felejtsük el az iparvágány hátrányait. A hátrányok közé tartozik a nagy tömegű termékek, aminek következtében a struktúra támasztó szerkezeteire nagy terhelés keletkezik. A hiányosságok is megkülönböztethetők az anyag magas költségétől.

   Felkészülés a telepítésre

   A burkolóanyag beszerelése több lépést tartalmaz. Az első előkészítő. A telepítés előtt gondosan elő kell készíteni a falat. Kőfelületek tisztítása, szabálytalanságok megszűnése. Ezután a falakat talajvegyülettel kell fedni. A fafelületeket fertőtlenítőszerrel kell kezelni, és membránnal kell fedni.

   A következő lépés a lécek és a szigetelés beszerelése. Az alrendszer vízszintes és függőleges rudakat tartalmaz, amelyek antiszeptikus összetételűek. Kezdetben vízszintes termékeket rögzítünk a csapágyfalakhoz körmökkel vagy csavarokkal. A ládát 600 mm-es lépésekben kell elhelyezni. A vízszintes rudak közötti teret ásványgyapot vagy más szigeteléssel kell ellátni (a szigetelő vastagságának meg kell egyeznie a gerenda vastagságával).

   Ezután függőleges sávok telepítése a vízszintes felület tetején. Szálas cementlemezek esetében ajánlott 2 cm-es légrést hagyni, hogy elkerülje a kondenzáció kockázatát a bőr alá.

   A következő lépés a kezdőprofil és a további elemek telepítése. A rágcsálók és más kártevők bőr alá történő behatolásának kockázatának kiküszöbölése érdekében rögzítse a perforált profilt az épület kerületén. Ezután a kezdőprofil fel van szerelve, ami lehetővé teszi az első panel optimális lejtésének beállítását. Ezután a sarokelemek rögzítése. Ezután az alépítmény csatlakozásainál (bárokból) egy EPDM szalag kerül telepítésre.

   Telepítési részletek

   A Cedral cementlemez rögzítéséhez csavarok és csavarhúzó szükséges. Gyűjtsük össze a ruhát az alulról felfelé. Az első panelt a kezdőprofilon kell elhelyezni. Az átfedés nem lehet kevesebb, mint 30 mm.

   A Kedral kattintás táblákat a szorítóbilincsekre kell felszerelni.

   A telepítés, mint az előző változatban, az alulról indul. eljárás:

   • szerelőpanel a kezdőprofilon;
   • a tábla tetejének rögzítése kleimerrel;
   • a következő panel felszerelése az előző termék bilincseire;
   • szerelhető felső fedélzet.

    Az összeszerelést ennek a rendszernek megfelelően kell elvégezni. Az anyag könnyen kezelhető, mert könnyen kezelhető. Például a szálcement lemezek vághatók, fúrhatók vagy őrölhetők. Szükség esetén az ilyen manipulációk nem igényelnek speciális felszerelést. Használhatja a rendelkezésre álló eszközöket, mint például a bolgár, a kirakós játék vagy a "körkörös".

    Vélemények

    Eddig kevés orosz fogyasztó választotta ki és burkolta otthonát Kedral iparvágányával. A vásárlók körében azonban vannak olyanok, akik már képesek voltak válaszolni, és visszajelzést adtak erről a szembesülő anyagról. Minden ember rámutat az iparvágány magas költségére. Ha úgy véljük, hogy a befejezés nem lesz önálló, hanem bérelt kézművesek, a házvágás nagyon költséges lesz.

    Az anyag minőségével kapcsolatban nincsenek panaszok.

    A fogyasztók megkülönböztetik a plating következő jellemzőit:

    • fényes árnyalatok, amelyek nem fakulnak a napban;
    • nincs zaj esőben vagy jégesőben;
    • magas esztétikai tulajdonságok.

     A szálas cementlemezek Cedral még nem állnak nagy keresletben Oroszországban költségei miatt. Ugyanakkor a megnövekedett dekoratív tulajdonságok és az anyag tartóssága miatt reménykednek abban, hogy a közeljövőben vezető pozícióba kerül a házak fedezésére szolgáló termékek értékesítésében.

     A Cedral iparvágány telepítésének jellemzőiről lásd a következő videót.

     Comments
      szerző
     Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

     Bejárat

     Nappali

     hálószoba