Rack mennyezet Albes

 Rack mennyezet Albes

A rack mennyezetek könnyen telepíthetők és esztétikus megjelenésűek. Ma sok fogyasztó részesíti előnyben az Albes termékeket.

Ez a cikk ismerteti az ilyen szerkezetek és a telepítési munkák jellemzőit.

Jellemzők

Az Albes cég fő tevékenysége az acélból és alumíniumból készült befejezőanyagok létrehozása. A javasolt szerkezeteket olyan épületekben és szerkezetekben használják, ahol az ilyen termékekre nagyon magas követelményeket támasztanak.

A termelés áthalad minden szükséges ellenőrzést, ajánlatos azt sport-, oktatási, egészségügyi intézményekben használni.

A rack mennyezeti szerkezetek keskeny párhuzamos elemekből állnak, a kerethez vannak rögzítve. Egy ilyen mennyezet használatával létrehozhat egy nagyon érdekes belsőépítészetet. Albes sínek gyártásához általában vékony alumíniumot használnak.. A szerkezet színe a polimer bevonat típusától függ, még a különböző textúrák utánzása is lehetséges. Ilyen mennyezetet használnak a nyilvános épületekben, irodákban, lakóépületekben és sok más épületben.

előnyök

Az Albes mennyezeti struktúráinak sok előnye van. A következők különösen fontosak a fogyasztók számára azoknak az előnyöknek, amelyeket a felülvizsgálatuk során figyelembe vesz:

 • Fokozott erő és a termékek hosszú élettartama. Szinte soha nem kell cserélniük.
 • Esztétikus megjelenés, a design eredetisége. A gyártó számos modellt és sok színt kínál.
 • Korrózióállóság, kémia, különböző mechanikai stressz.
 • A hangelnyelés képessége (egy speciális hordozónak köszönhetően).
 • Magas hőmérsékletekkel szembeni ellenállás. A léc gyártásához nem gyúlékony anyagokat használnak.
 • Képesség a természetes világítás fokozására (az anyagok tükrözik a fényt).
 • Folyadékellenállás. Emiatt az Albes állvány mennyezetei használhatók olyan helyiségekben, ahol a páratartalom emelkedik. Az ilyen felületeket tisztítószerekkel lehet tisztítani és mosni (azonban nem lehetnek abrazív részecskék).
 • Képes jól illeszkedni különböző belső terekben.
 • Megfizethető ár (a gyártó a saját orosz gyáraiban termékeket hoz létre).
 • biztonság. Egy ilyen mennyezeti szerkezet könnyű, így nem fog sérülni egy személyt, ha hirtelen esik. Érdemes megjegyezni, hogy az ilyen helyzetek magas színvonalú telepítése nem történik meg.
 • Az Albes rácsos mennyezetében nincsenek káros anyagok. emberi egészségre. Nem rothadnak, gombák, különféle káros mikroorganizmusok és formák nem alakulnak ki.
 • UV-ellenálláshideg időjárás Egy ilyen rendszer fűtetlen erkélyeken, loggiákon használható.
 • Terhelési ellenállás (a termékek nem deformálódnak).
 • Az a képesség, hogy közvetlenül a világítótáblákba szerelhető és egyéb készülékek.
 • Könnyű telepítés. Ilyen munkával teljesen lehetséges, hogy saját magunkkal megbirkózzunk, anélkül, hogy olyan szakemberek és eszközök segítenének, amelyek nehezen elérhetők.

szín

Az Albes függesztett mennyezetek gyártásához használt horganyzott és alumínium lemezeket festik, továbbá polimer anyagot használnak.

Az ilyen termékek leggyakoribb színei:

 • bézs, világos bézs;
 • króm;
 • fehér (a felület lehet fényes vagy matt);
 • arany;
 • fém (ezüst vagy matt).

Népszerű is málna, világos szürke, sötét, réz, kék változat. A termék bármilyen természetes felületet utánozhat: gránit, fa, gyöngy. Különböző színkombinációk is lehetségesek: világos háttér és zöld vonások, fehér háttér és arany csíkok, stb.

A panelek domborúak, kissé hullámosak. Speciális hálókból készült termékeket is létrehoznak (cellák - körök, rombuszok, négyzetek formájában). A paneleken egy alapozó vagy védő lakk is alkalmazható. Különböző lehetőségek állnak rendelkezésre, mindez az ügyfél kívánságaitól függ.

Kiválaszthatja a megfelelő mennyezeti burkolatot bármilyen belső stílushoz.

A sínek típusai

A gyártó különböző típusú síneket kínál. A következő standard opciók megkülönböztethetők:

 • Olasz design. Az ilyen csíkok szélei lekerekítettek, hogy alumíniumot használjanak. A gyártó kínálatában bővített fém hálóból készült panelek is találhatók. Az "olasz" mennyezeti szerkezetek zárt és nyílt úton telepíthetők, kizárólag hálósínekkel. A termékekre dekoratív megkönnyebbülés vagy perforáció alkalmazható.
 • Német design. Az ilyen minták eltérnek a lakonizmus, a súlyosság tekintetében. A Reiki téglalap alakú. A formatervezési mintákat zárt vagy nyitott módon lehet felszerelni. A dekoratív színben gazdag betétek használata lehetséges.
 • "Omega". Ezeknek a szerkezeteknek a telepítése kizárólag zárt módon történhet. Lehetőség van a szélességben és színben eltérő termékek kombinálására.
Német design
Olasz design
"Omega"

Albes görbületi léceket is gyárt, amelyek lehetővé teszik az érdekes, ívelt formák megszerzését. Érdemes megjegyezni, hogy az ilyen struktúrák különböző felszíni hibákat rejtenek el.

A kocka alakú anyagot általában nyitott típusra telepítik. Alumíniumprofil egy téglalap alakú szakaszban jön létre. A lemezszerű lamellák laposak, függőlegesen vannak felszerelve. A V-alakú termékeket a nyitott típus szerint szerelik fel, külsőleg a V betűre vagy a szívre hasonlítanak.

tartozékok

A telepítési munkák végrehajtásához minden szükséges elemet fel kell készíteni a mennyezeti szerkezetre.

Az alapkészlet általában a következőket tartalmazza:

 • Reiki. Ezek az elemek a legfontosabbak.
 • elrendezések - alumínium elemek. Ezeket a betéteket a lécek között kell elhelyezni, a nyitott szerkezetekhez szükségesek.
 • tartógerenda (fésű) - ez az, ahol a panelek be lesznek helyezve. Ezek útmutatók.
 • Önmetsző csavarok és egyéb elemek, amelyek lehetővé teszik a szerkezet rögzítését.
 • szuszpenziók a mennyezetért.
 • Sarokprofila tervezés befejeződött. A kerület körül van rögzítve.

Összeszerelési munka

Először telepítenie kell a keretet, majd - csatolni kell a léc paneleket. Ha a telepítési módszer nyitva van, speciális elrendezéseket kell használni. Ezek az elemek már maguk a lécek, és ugyanolyan árnyalatúak lehetnek, vagy más színűek lehetnek.

számítás

A telepítés előtt meg kell határoznia, hogy mennyi anyag szükséges egy adott mennyezethez. Ismerje meg a mennyezeti felület kerületeit. Így megértheti, hogy mennyi szögletes profil szükséges. Számolja ki a fésűk számát és hosszát.

Határozza meg, hogy hány síneket kell vásárolni. Ezen elemek száma a termékek méretétől és a telepítés módjától függ. Döntse el, hogy hány fogasra van szüksége (általában a falaktól kb. 30 cm-re van felszerelve, az elemek közötti távolság kb. 120 cm).

edzés

Mivel a mennyezet fel van függesztve, az alap speciális előkészítése nem szükséges. Javasoljuk, hogy tegye a következőket:

 • Távolítsa el a függő gipszet a felületről, fertőtlenítőszert alkalmazzon rá.
 • Gondoljon arra a helyre, ahol a berendezéseket helyezi, vigyázzon a vezetékekre.
 • A padlón fel kell szabadítania a helyet, hogy semmi sem zavarja a telepítési munkák végrehajtását.

váz

Annak érdekében, hogy később ne legyen probléma a lécekkel, nagyon óvatosnak kell lennie a keret telepítésekor. Határozza meg azokat a helyeket, ahol a sarokprofilt csatlakoztatni kell, és a címkéket egy sík vízszintes vonalba kell csatlakoztatni. Ahhoz, hogy pontosan meghatározzuk, hogy az összes pont legyen, használja az épület szintjét.. Ha nem kell lámpákat telepíteni, a mennyezeti szerkezet és az alap közötti távolság viszonylag kicsi (kb. 5 cm) lehet. Ha világítótesteket használ, növelje azt.

Ezután a sarokprofilban lyukakat kell használni egy perforátor segítségével. A lyukak közötti távolság 50 cm. Fúrjon át egy falat rajta, és rögzítse a sarokpántot a dübel segítségével. Ezután felfüggesztéseket kell csatolni. A húrok használatával telepítse a keretet (a fogantyúkat a fogasok horogaihoz kell csatolni).

panelek

A Reiki felfüggesztett kialakítású.

Ha az utolsó szélességű elem nem illeszkedik a tervezéshez, gondosan vágja le. Ebben az esetben szükség lesz egy vágatlan oldalfal beillesztésére a horonyba, és levágni az oldalt a sarokprofilba.

A föszerelési munkálatok befejezése után a mennyezetszerkezetet a lehetö legegyenesebbé kell tenni. Ehhez állítsa be a felfüggesztéseken rendelkezésre álló mechanizmusokat.

Ha meg szeretné tudni, hogyan telepítse magát a rack mennyezetre, olvassa el az alábbi videót.

Hasznos ajánlások

A dekoratív elemek, világítóeszközök alá történő vágásokhoz használjon fúvókákat-koronákat bizonyos átmérőjű fúrókhoz. Így gyorsan és egyszerűen kezelheti ezt.

Nagyon érdekes lehetőség a panelek átlós telepítése. Ez a telepítési módszer lehetővé teszi, hogy megváltoztassa a négyzet alakú szobák arányait. A szélesebb, keskeny helyiség vizuális elkészítéséhez helyezze át a léceket.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba