Nyújtott mennyezetek Vipceiling: előnyök és hátrányok

A szoba mennyezete fontos része annak. Sokan ma választják a feszített mennyezeteket, mivel az ilyen termékek esztétikával és kiváló teljesítménytulajdonságokkal rendelkeznek. A Vipceiling termékek nagyon népszerűek, mivel ezeknek az anyagoknak sok előnye van, és hátrányaik jelentéktelenek.

Cégről

A Vipceilinget a fogyasztók több mint tíz éve ismerik. A vállalat stretch mennyezete kiváló minőségű és elfogadható áron. A személyzet professzionalizmusa és a menedzsmentnek a lehető legrövidebb idő alatt történő olvasása az egyik vezető szerepet tölt be a gyártók számára a feszített mennyezeti bevonatok kialakításában. A Vipceiling Oroszország egyik első cégévé vált, amely elsajátította a széles, zökkenőmentes nyúlványok gyártását.

A vállalatnak több termelési helye van, ami maximális termelékenységet biztosít.

Bevonási jellemzők

A Vipceiling a legújabb high-tech berendezéseket használja, ami lehetővé teszi számunkra, hogy a mennyezeti burkolatok gyártásában a legjobb eredményeket érjük el. A vállalat mennyezetet kínál bármilyen alakú és területű szobákhoz, például: sokszögű, kerek. A Vipceiling mennyezeti bevonatok jól illeszkednek a különböző belső kialakításokhoz. A szoba egyéniségét, eredetiségét adják.

Előnyök és hátrányok

Felülvizsgálataik során a fogyasztók megjegyzik, hogy az ilyen felső határok számos előnnyel rendelkeznek.

A Vipceiling termékek egyik legfontosabb előnye a következők:

 • A mennyezeti burkolatok készítéséhez használt anyagok biztonságosak az emberek és más élőlények számára. A festményekben nincsenek káros anyagok.
 • Ezek a termékek ellenállnak a magas hőmérsékletnek (legfeljebb ötven fok).
 • A mennyezetek ellenállnak a gőznek és a folyadéknak. A Vipceiling termékek alkalmasak magas páratartalmú helyiségekre.
 • Ezeket a mennyezeteket konyháknak vásárolják, mert nem szívják el a szagokat.
 • A termékek jól tartják a folyadékot. Ha a szoba hirtelen elárasztja felülről, a mennyezet nem szivárog. Nem is kell változtatnia: elég lesz a folyadék leeresztése.
 • A vipceiling mennyezetek tűzállóak és tűzállóak.
 • A mennyezeti burkolatok rugalmasak, műanyagok, tartósak. Az ilyen mennyezet akár 150 kg / m2-ig is ellenállhat.
 • A gyártó anyagai tartósak.
 • A Vipceiling különböző színű és textúrájú termékeket kínál.
 • Az ilyen mennyezet segítségével elrejtheti a szellőztetést, a vezetékeket, az alap különböző hibáit.
 • A telepítés gyors és egyszerű. Ez általában csak néhány órát vesz igénybe.
 • A telepítés után nincs építési törmelék, szennyeződés.
 • A cég hajlékony mennyezeti burkolatai nem igényelnek rendszeres javításokat, különös gondosságot.
 • Szükség esetén szétszerelheti és újra felszerelheti a mennyezeti fedelet. Az eredeti formája mentésre kerül.

faj

Különböző típusú Vipceiling feszített mennyezetek vannak. A szintek számától, a mennyezeti burkolat gyártásához használt nyersanyagoktól, például a felületektől függően bizonyos típusokra vannak osztva.

Szintek száma

Egyszintes mennyezeti burkolattal sík felületet hozhat létre. Az ilyen mennyezetek bizonyos szögben vagy vízszintesen vannak felszerelve. Az ilyen anyagok nemcsak a standard szobákhoz, hanem a nagy számú sarkokhoz vagy oszlopokhoz is alkalmasak. A többszintű mennyezeti burkolatok érdekesek lesznek. Egy ilyen mennyezet létrehozásával különböző színű vászonokat használhat.A Vipceiling cég ívelt, rugalmas mennyezeti burkolatokat is kínál.

Az ilyen termékek lehetővé teszik, hogy a mennyezet és a falak közötti sarkokat simítsa.

Felület típusa

A vipceiling mennyezetek fényesek és mattok. A matt termékekben semmi sem tükröződik, de a színmegoldások tekintetében változatosabbak. A fényes felületek világosabbak és ragyogóbbak. A gyártótól származó néhány feszített mennyezet különböző díszítéssel és mintákkal van díszítve. Az ilyen minták létrehozásához speciális berendezéseket kell alkalmazni.

Felhasznált anyagok

A gyártó termékeket gyárt szövetből és PVC-ből (polivinil-klorid film). Ezeket a fajtákat érdemes részletesebben megvizsgálni.

szövet

Ezeket a termékeket poliészter anyagból készítik. Speciális poliuretán impregnálás történik. Úgy tűnik, hogy az ilyen anyagok hasonlítanak a lenhez vagy a szaténhoz. Ezek alkalmasak minden szobára, kivéve a fürdőszobákat és a konyhákat. Az ilyen anyagok nem nagyon ellenállnak a nedvességnek, elnyelik a szagokat. A szövettermékek lélegzőek.

Nem halmozódnak fel folyadékot, amely más esetekben a penész felületének oka.

A szövetanyag teljesen biztonságos az emberi egészségre. A telepítés után a felület tökéletesen illeszkedik. Ez az anyag legalább húsz évig szolgál. Nem szívja fel a port, a szennyeződést. A textil mennyezetek könnyen tisztíthatók nedves vagy száraz ruhával. Meg kell jegyezni, hogy még az évek használatát követően sem állnak esztétikai termékek. Ezek ellenállnak a hőmérséklet változásoknak, napfénynek.

PVC

Az ilyen felső határok meglehetősen alacsonyak, ami az ilyen termékek egyik fő előnye. Olyan tartósak, mint az anyag. A PVC termékeket különféle tisztítószerekkel lehet tisztítani. A színek rendkívül telítettek, így könnyedén díszítheti a belső tereket. Ezek a mennyezetek ellenállnak a széles hőmérséklet-tartománynak.de nem alkalmasak a nem fűtött helyiségekre. Ha a szoba folyamatosan hideg, a felület összeomlik. Az ilyen termékek ellenállnak a folyadéknak, megakadályozzák az áradást. A folyadék a felületre néz, amely a mennyezet felé néz.

felszerelés

A felfüggesztett mennyezetek felszerelésével kapcsolatos munkát a Vipceiling-et kell elvégezni, bizonyos ajánlásokra összpontosítva.

Az eljárás a következő:

 • A vászon rögzítéséhez telepítsen csomagokat vagy profilokat. A telepítést a szoba kerületén kell végezni. A telepítés után a falakon és a szennyeződések elkerülése érdekében tisztítsa meg a felületet porszívóval.
 • Telepítés előtt végezze el az összes számítást, a világítási sémára összpontosítva. Szükséges lesz a vezetékek vezetése, valamint a rögzítésekhez szükséges rögzítők telepítése.
 • Rögzítse a terméket a szoba sarkaihoz. A rögzítés előtt fel kell melegítenie a vászonot, hogy megfelelően nyúljon. A helyiségekből szintén el kell távolítani a magas hőmérsékletre instabil elemeket. Ha a terméket a kívánt méretre húzza, rögzíteni kell. Tehát a hűtött felület sima lesz.

Ha mindent helyesen csinálsz, akkor a függesztett mennyezet megbízható lesz, ameddig csak lehet. A Vipceiling termékek telepítése meglehetősen egyszerű, de ha nem bízik a képességeiben, akkor jobb segítséget kérni szakemberektől.

A Vipceiling cég felfüggesztett mennyezetének telepítéséről lásd a következő videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba