Matricák nyúlványon: tervezési jellemzők

 Matricák nyúlványon: tervezési jellemzők

A mennyezet díszítésének hagyománya az utcai modern ember normája lett. A tökéletesen sík mennyezet gyakorlatilag tiszta vászon, amely díszítéssel a valódi négyzetméter minden tulajdonosának kiváló lehetősége van a belsőépítészet diverzifikálására. És a legegyszerűbb módja annak, hogy a szobát „felfedjék” a függesztett mennyezeten lévő matricáknak.

Matricák fajtái

Önmagában a függesztett mennyezet már lenyűgöző kivitelezésű. Azonban az emberek gyakran díszítik ezt a jelentős tárgyat a szobában. A matricák segítenek abban, hogy a szoba eredeti és vonzó legyen.

Segítenek elrejteni a véletlenszerűen kialakult hibákat, például ha egy lyuk jelenik meg a mennyezeten egy véletlenszerű bengáli tüzelőanyagból, a matricát a lyukra helyezik, és nincs hiba.

A modern tervezők számos különböző módon tervezték a belsőépítészetet. A szakemberek és a hétköznapi emberek segítése érdekében:

Vinil matricák

Ez a dekoráció ideális a nyújtó bevonatokhoz, mivel ugyanazon nyersanyagból készül - polivinil-klorid (PVC). A vinil matricák nedvességállóak, korlátlan élettartamuk, biztonságosak: ne engedje a mérgező elemeket a levegőbe. Széles választékban, így minden szobában megtalálhatja a szükséges képeket: hálószoba, óvoda, folyosó, csarnok. A vásárlók vonzása és az a tény, hogy a vinil dekoráció könnyen ragasztható és eltávolítható, nem hagyják nyomon a nyomokat, könnyen cserélhetők egy új matricával.

Foszfor-matricák

Univerzális dekoráció, amely alkalmas a feszített és más típusú mennyezeti burkolatokhoz is. A piac tematikus modelleket mutat be a különböző funkcionális helyiségek számára.

Fénykép villogók

PVC hátlap matrica. Ez a fajta dekor könnyen ragasztható és egyszerűen eltávolítható. Különböző lehetőségek állnak rendelkezésre. Kevesebb fotónyomtatás.

előnyei:

  • A matrica ragasztásához néhány perc szabadidőre van szükség.
  • Ha a matrica fáradt vagy bizonyos tényezők hatása alatt, a megjelenése romlott, az ilyen termék könnyen eltávolítható.
  • A termékek széles választéka lehetővé teszi a legjobb opció kiválasztását.
  • A dekoratív matricák több éve tökéletesek. Nem félnek a nedvességtől és a hőmérséklettől, sem a fénytől.

Hogyan kell ragaszkodni

A stírozó mennyezet matricákkal meghaladta a meglévő dekorációs módszerek egyszerű végrehajtását. A matrica ragasztásához nincs szükség szakmai utasításokra és a jogosulatlan személyek fizikai segítségére. A mennyezeti matricákkal bárki kezelhető.

Az algoritmus így működik:

  • Meg kell választani azt a helyet, ahol a díszítőelem lóg.
  • Feszítsen egy egyszerű ceruzát, hogy felvázolja a matrica kontúrjainak körvonalát.
  • Lassan húzza le a papírt a matrica ragadós alapjából, csatlakoztassa a kiválasztott területhez.
  • Száraz ruhát kell simítani a matricán, enyhén megnyomva a mennyezet felszínéhez.
  • Az utolsó szakaszban el kell távolítania a védőfóliát a matrica hátoldaláról, és szemlélnie kell a munkájának gyümölcsét.

Ha a díszítőelem elfáradt, elvesztette érdeklődését, vagy elvesztette vonzerejét, könnyű lesz eltávolítani a mennyezetről. Elég, ha a matrica szélét húzza, és a díszítés teljesen eltávolításra kerül, és nem marad hátra nyomok.

A belső térben

Ha megvizsgálod a statisztikákat, akkor talán a mennyezet díszítésének legnépszerűbb képe a lepkék.A modern piacon változatos formák, színek és méretváltozatok találhatók.

Ha a fehér felületre kell összpontosítania, két vagy három különböző méretű és textúrájú fényes pillangót kell választania - a szárnyas szépségek nem tűnnek túl világosak és tolakodóak, de tökéletesen felélénkítik a belső teret. Ha a mennyezetnek két szintje van, akkor a díszítés színpalettáját és a mennyezetet kell visszhangozni.

Díszítsd a feszültségstruktúrát egy másik hatékony módon, a díszítéshez használjon egy tömör vászonot, amelyben sok lepke van. A kicsi és nagy, szárnyakkal elterjedt és fagyasztott szárnyakkal a gyönyörű rovarok állománya kiegészíti a belső teret mind a felnőttek hálószobájában, mind a gyermekszobában. A nagy vászon beillesztésének folyamata ideges lesz, mert nagy óvatosságot igényel, de az eredmény meghaladja az összes elvárást.

A felhők egy másik népszerű megoldás. Ideális esetben a felhőket kék nyúlványokkal kell díszíteni, de egy másik paletta lehetővé teszi a levegő díszítését.

A matricák monokróm kivitelben használhatók. Például, fekete virágok lesznek a szoba kiemelkedő pontja, ha fehér alapon ragasztják őket. Win-win opció - szigorú, tömör, de közben elegáns.

Ha szeretné díszíteni a szobát, ahol a legkisebb háztartások élnek, akkor a virágok, az állatok, a geometriai figurák lesznek a tökéletes dekoráció. Érdekes lehetőség - bolygók építése a mennyezetre. A gyerekek által érthető színes rajzok nemcsak a díszítés egyedülálló mintájává válnak, segítenek a világot tanulmányozó kisfiúnak, hogy megértsék a bolygók nevét, hogy megtudják, mi és hol van, ha mindent helyesen ragaszkodunk.

Az elmúlt évek trendje etnikai mintáknak nevezhető. Eredetik és stílusosak, szinte bármilyen belső stílusban használhatók. Lehetőség szerint egy kört is be lehet ragasztani a csuklós mennyezetre a központban, gondoskodni kell a rajzról az oldalról és a régi freskót utánzó mozaikról.

A fő szabály - egy szép, de nem túl ambiciózus világítóeszköz kiválasztása.

A matricák ragasztására a mennyezeten lásd az alábbi videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba