Stretch mennyezet: a választás és a működés finomsága

A belső rész szerves része a mennyezet, és itt, mielőtt a fogyasztó sok tervezési lehetőséget nyit meg. Napjainkban a feszültségstruktúrák nagy keresletben vannak, ami a gyártók tömegétől függően széles választékban kínálható. A helyes választás érdekében fontos, hogy részletesen megvizsgáljuk a vászonokra, azok típusaira, előnyeire és jellemzőire vonatkozó információkat. Tanulmányozza a leírást, segít abban, hogy a lehető legjobban megbirkózzon a belsőépítészeti feladattal.

Különleges jellemzők

A feszített mennyezetek típusai jellemzőkkel különböznek egymástól, előnyük és hátrányuk van, ami fontos tudni. Ezt a tervet feszültségnek nevezik. A telepítés során egy különálló anyagból készült szövedéket húzunk egy speciális keretre (tehát a névre). A keret az alapja azoknak az eseteknek, amikor a kialakítás egy komplex szerkezet vagy a falak magassága jelentősen eltérő. A design szépnek és megjeleníthetőnek tűnik.

A tervezés összetettsége a személyes preferenciáktól és a mennyezet területétől függ. Több szintből állhat, ha a tér tágas. Ha a szoba szűk, a design tömör. Ebben az esetben az egyediség megadásához a design nyomtatást biztosít.

Meg kell jegyezni az ilyen felső határ főbb előnyeit. Lehetőség van arra, hogy a szerkezetet bármikor telepítse, még akkor is, ha a helyiségek nem javításra kerülnek. A telepítés gyors és tiszta: a telepítési folyamat során nincs törmelék. Ha akarja, frissítheti otthonának minden szobáját. A telepítés nem tart több mint három órát, különösen ha szakemberek vesznek részt. Ha többszintű verziót választ, körülbelül hat órát vesz igénybe.

típusok

A PVC feszített mennyezete nagy szilárdságú, ellenáll bizonyos súlyoknak. Ez jelentős szerepet játszik, mivel a műtét során nem zárható ki a vízből a víz felől a víz felől való veszélye. Ha ez hirtelen megtörténik, a víz összegyűlik a vászonba, semmi sem fog szenvedni, beleértve a javításokat és a háztartási készülékeket. A szivárgás nem zavar, a nedvességet óvatosan eltávolíthatja, míg a bevonat nem nyúlik és nem zsugorodik.

Ami az ellátást illeti, ez nem igényel sok erőfeszítést. Időről időre meg kell törölni a felületet a portól. A mennyezet élettartama elég nagy. Az ilyen bevonat gondos kezeléssel és gondos kezeléssel több évtizede belső dekorációként szolgálhat.

Az alkalmazott film nem csak tartós és vízálló: gazdaságos. A vászon alatt elrejthetjük a vezetékek és a különböző kommunikációkat, így a belső tér harmonikus és tiszta lesz. Ennek az anyagnak a szélessége eléri a három métert, ha nagy filmekre van szüksége, a szakemberek a következő szalag hegesztéséhez használják a berendezést. A varrás nem rontja meg a megjelenést, tökéletes munkával egyáltalán nem látható.

Vinil mennyezetek

Abszolút vízállóságuk van, elfogadható áron különböznek a szöveti analógokhoz képest. Ami az erőt illeti, elég, de óvatosan kell kezelnie az anyagot, mivel könnyen megsérülhet. A tisztítás és a felület törlése során próbálja elkerülni az éles tárgyak használatát. PVC-nyúló mennyezetük alacsony hőmérsékletre instabil, de befolyásolható. Az erkélyeken és a loggiákon az ilyen szerkezetek telepítése nem lehetséges.

Szövet mennyezetek

Ez az opció sok fogyasztóra szólít fel. Széles körben használják a hálószobák és a nappali lakberendezés.Az anyag egyetlen hátránya a magas költség, de ha ezt választja, elégedett lesz az eredménnyel. A tervezés előnye, hogy képes lélegezni: a panel átmegy a levegőn. Ezek a panelek legfeljebb 5 méter szélesek lehetnek, ami lehetővé teszi a bevonat beillesztését varratok nélkül.

tervezés

Ma a nyújtó mennyezet díszítése lehetővé teszi, hogy a szoba belsejét különleges hangulatba hozza. Ha Ön az eredeti tervező támogatója, és különleges hangulatot szeretne létrehozni, választhat egy művészi nyomtatású vászont. Ez egy olyan technológia, amellyel a vetítővászon különböző tárgyak fotónyomtatásával van díszítve. A képek nagyon különbözőek lehetnek, ezért a hangulatot kell vezérelni, amelyet a képen keresztül kíván közvetíteni. Ez az ég, madarak, virágok, felhők, angyalok és így tovább.

A piac elit felső határa valódi műalkotás. A művészeti nyomtatás kifinomult ízű embereket vonz. Ezek a vászonok nagyszerűek a tágas szobákban, ha a hely korlátozott, használjon részleges fotónyomtatást. A legérdekesebb képek a csillagos ég utánzatai. Ezt a stílust alapul véve a feszített mennyezet belső megvilágítással készül. Így a kívánt képet realisztikusan átviheti. A világítási technológia különböző, minden esetben különböző típusú lámpákat használ. Néha villogásra van szükség, hogy a mennyezetben szúrásokat végezzen.

Érdekes tervezési döntés a mennyezet áthelyezése a falra. Így a belső teret különlegesvé teheti, hogy hangsúlyozza a szoba egy bizonyos funkcionális területét. Az ilyen technikákat gyakran használják a hálószoba, a nappali, a tetőtér belsejében. A fotónyomtatással végzett feszített mennyezet azonban drágább. Különösen, ha a rajz területe nagy, vagy a megrendelés egyedi vázlat szerint készül, és az alapanyag speciális textíliák.

A textilszövet szélessége eléri az öt métert, gyakran ezek a paraméterek elég nagy helyiségek számára. A szintetikus kollektor standard szélessége 3,5 m, bár az utóbbi időben a gyártók szélesebb vászonokat helyeztek a piacra. A polimer impregnálás antisztatikus hatású, nagyon tartós. Az ilyen anyagot nehezen károsíthatja, megkülönbözteti azt más típusoktól (ha meg akarja változtatni az árnyékot), az ilyen szerkezetek minősége magas.

A képeket modern technológiával alkalmazzák, kiváló minőségű festékekkel. A rajz fényes, sok éven át nem halványul a nap. Gyakran a kiváló minőségű ekosolvetnye nyomdafestékek gyártásában. Egy ilyen mennyezet hosszú időn át néz ki, és gondoskodik róla, hogy nem tart sok időt. A tintában nincsenek káros adalékanyagok, így nincs káros hatás a testre. Különböző lehetőségeket kínálhat a kép számára, függetlenül attól, hogy az egész területre van-e díszítve, a kerületen található minta vagy egy eredeti művészeti rajzpanel.

öntvény

A gyönyörű keretezésnél a telepítés mennyezetét gyakran formázzák. Ez az a különleges lábazat neve, amelyet a mennyezet teljes felépítésére használnak, a fal és a mennyezet közötti kötések elfedését. Ez a nyúlványok fontos kiegészítője, amely nélkül lehetetlen. Ennek eredményeként a munka szép és esztétikus. Egy ilyen lábazat más, így alaposan meg kell közelítenie a vásárlását.

Mit válasszunk?

Ahhoz, hogy a javítás pontosan úgy alakuljon ki, mint az eredetileg tervezett, minőségi anyagokat kell találnia, hogy eldönthesse a fal, a padló és a mennyezet díszítését. Fontos biztosítani a befejezéshez használt minőségi jellemzőket. Kezdetben fontos figyelembe venni annak a helynek a célját, ahol a szerkezet lesz telepítve.Annak érdekében, hogy nem kétséges a választás helyessége, konzultálhat szakképzett szakemberrel, véleményt szerezhet és hasznos javaslatokat hallgathat. Ezt szem előtt kell tartani: egy kis szobában nem lehet kétszintes szerkezeteket telepíteni. Ebben az esetben a mennyezetnek egyszerűnek, komplex mintázat és kialakítás nélkül kell lennie.

Ezután fontos meghatározni a feszített mennyezet textúráját. A termékek fényes, szatén és matt felületekkel rendelkeznek. Mindez a személyes preferenciáidtól függ. Ha egy költségvetési opciót keres, akkor a legjobban megfelel a szokásos fehér vászon. Ez egy olyan klasszikus, amely bármilyen belső stílusban illeszkedik. A hófehér mennyezet szép, sima és nemes, mindenki szeretné elérni ezt a hatást.

Sok lehetőség van a felülvizsgálatra, mivel a magas színvonalú feszített mennyezetek széles választékát kínálják. Különböző sorozatú szatén és lakk textúra nagy a kereslet. Például úgy döntött, hogy díszíti a nappalit és szeretné vizuálisan növelni a szoba paramétereit. Ezután ajánlott egy fényes vászon használata. A szaténfelület miatt sok fény jut be a szobába.

Ami a konyha mennyezetét illeti, ne feledje, hogy gyakran kell gondoskodnia az anyagról. A zsíros lepedék nem felel meg semmilyen háziasszonynak, azt folyamatosan kell eltávolítani a felületről. Jobb választani egy fényes megjelenést: a korom nem rázódik rá, könnyen eltávolítható extra energia nélkül. Ha a konyhát pasztell színekkel díszítették, egy matt feszített mennyezetet telepíthet, amely tökéletes összhangban lesz a falak díszítésével és a szettkel. Mindazonáltal szem előtt kell tartani: a fényes felületnek tükör hatása van. Az alábbiakban mindent a mennyezet tükröz.

A hálószoba olyan hely, ahol pihenni szeretne és élvezze a nyugalmat. A legtöbb vásárló finom színeket választ ki a mennyezetre. A színárnyalatokat kombinálhatja, vagy mintákat kereshet. A fürdőszobában a lakkozott mennyezet illeszkedik a csempézett felületre. A márványhoz hasonlító textúra előnyös lesz a felület kiemelésére. A legfontosabb dolog - a megfelelő tervezési minta kiválasztása.

Azok számára, akik nem akarnak fényt használni, és a matt túl rendesnek tűnik, az ilyen mennyezeti modell a legmegfelelőbb. Ezek a mennyezetek hasonlítanak a szövetre, gyönyörűek. Ha a belső térben megfelelő textíliák vannak (például selyem párnák), ​​különleges hangulat jön létre. Így keleti stílusban díszíthet egy szobát a szatén használatával a mennyezeten, az ablakok díszítésére szőtt szöveteket.

Szerep árnyék

Egyesek nem fordítanak kellő figyelmet erre a kérdésre, ezért ennek következtében a feltevés nem tűnik pontosan úgy, ahogyan azt tervezték. A szokatlan kialakításhoz világos és színes színeket használhat, de az egész mennyezet nem kívánatos. A krém és pasztell árnyalatok kombinálhatók többrétegű vászon segítségével. A kis helyiségek számára az élénk színek jobban illeszkednek: ennek köszönhetően fényt adhat a szobához és vizuálisan bővítheti. Ha a mennyezetek magasak, a sötét színek színei (például bordó, barna, kék) ideálisak lesznek. Fontos megjegyezni, hogy a színek diktálhatják a hangulatot, így a kiválasztáskor jobb, ha konzultálunk a tervezővel.

Vélemények

Mielőtt eldönthetné a feszített mennyezet megválasztását, hasznos lenne megvizsgálni a visszajelzéseket azoktól az ügyfelektől, akik már telepítették maguknak a szerkezetet, és megosztják véleményüket az interneten. Ezek jelzik a függesztett mennyezetek minőségét és megjelenését. A vélemények megbízhatóan jelzik, hogy melyik márka érdemes megvenni. Általában az álmennyezeteket érdemes jóváhagyni: tartósak, tartósak, szépek, különleges hangulatot teremtenek.

Gyönyörű példák a belső térben

A belsőépítészet kialakításának különböző stílusaiban számos módon lehet megtervezni.Minden esetben a harmónia a mennyezet színeinek a falakkal és a lakberendezési részletekkel való kombinálásával érhető el. Különösen harmonikusan nézhet szelíd hangokat és rajzokat. Lásd a fotógalériák példáit.

A nappaliban harmonikusan feszített mennyezetű bézs színű, a vászon fényes textúrája látható. A mennyezet tömörségét a helyzet minimális részleteivel kombináljuk.

Példa egy tágas nappalira, amely a megvilágítással díszített, nyúlványos mennyezettel rendelkezik. Az árnyékot a bútorok és függönyök hangjával kombinálják.

A minimalizmus stílusa nem tolerálja a túlsúlyokat. Itt a legjobb választás egy fehér fényes mennyezet nélküli minta lenne. A mennyezeti dekoráció csillár, az asztal és a polc barnasága adja a belső kifejeződést.

A mennyezet részleges díszítése vászonvászonkal látványosnak tűnik. Egy egyszerű dísz jól illeszkedik a belső stílushoz és megfelel a hangnak. A belső és a kiegészítő világítás teszi lehetővé a mennyezet kialakítását.

A türkiz és homokhangok modern kombinációja a mennyezet és a falak kialakításában rejlik. Jól néz ki a türkizkék mennyezet az anyag fényes textúrájával.

Számla kiválasztásakor a saját preferenciáitól kell folytatódnia, anélkül, hogy az anyag összetételével kapcsolatos esemény lenne. Tekintsük azt a tényt, hogy a matt textúra kifejezőbb. Ha van egy rajz a vászonra, akkor jobban látható egy matt felületen. A tükör gyönyörűnek tűnik, de nem képes teljes mértékben átadni a kép szépségét: a tükör hatása akadályozza. A fényes bevonatok egy szín nélkül jóak. Különösen harmonikusan néznek a modern minimalista irányokba, ahol a fényesség és a minimális díszítés bősége üdvözlendő. Az egész szoba fényes felületen jelenik meg, ha a fényt helyesen rendezi, a szoba tágas és fényűző lesz.

Hogyan válasszunk egy álmennyezetet, lásd alább a videót.

Comments
szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba