Kétszínű feszített mennyezetek a belső térben

A mai népszerűség csúcsán - függesztett mennyezetek. A ház különböző helyiségeiben vannak elhelyezve, így a belső kifejezőképesség és kifinomultság. A vásárlók figyelmét a két színű modellvászonra váltotta. Miért? Nézzük.

Általános jellemzők

Hosszú ideig megjelentek Oroszországban a feszített mennyezet. Ez az újdonság érzést keltett az időben, és azonnal megszerzett népszerűséget. A városi lakásokban és vidéki házakban feszültségvászonok találhatók. A népszerűség ellenére a mennyezet kialakítása ebben a formában még mindig eredeti és divatos megoldásnak tekinthető.

A telepítés után a szokásos mennyezet kifinomult, könnyű és eredeti színt kap. A felületi szabálytalanságok és hibák könnyen átfedhetők a nyúlvánnyal.

Rendkívüli és stílusos megoldások a két színmodell megértéséhez. A több szín kombinációja kifejező dekoratív hatást eredményez. A mennyezet kulcsfontosságú eleme lehet a belső térnek. A tervezők ötvözik a festék telítettségét, fényerejét és hőmérsékletét. Leggyakrabban a vászon két színét modern irányban használják, különösen azokban, amelyekre fényes árnyalatok jellemzik.

Az ilyen típusú feszített mennyezetek egy- vagy többszintűek lehetnek. A két szín csatlakozásának köszönhetően az első változat nagyfokú és külső szintű hasonlóságot eredményez a többszintű mennyezetekkel. Az ügyfelek a szoba méretétől és a személyes preferenciáktól függően választhatnak egy megfelelő tervet. Két szín ugyanazon a szinten állítja be az általános dekor dinamikáját.

A választás előnyei

Ha szokatlan mennyezeti díszítéssel szeretné díszíteni a szobát, ügyeljen arra, hogy vegye figyelembe a két színt egyesítő festményeket. A dizájn tökéletesen illeszkedik a belső térbe, ami fényességet, eredetiséget és kifinomultságot biztosít. A lényeg az, hogy a megfelelő színt válasszuk. A klasszikus és a modern stílusba illeszkedik a két tónus kombinációja.

A színek vizuális zónákhoz is használhatók. A kétszínű vászon segít elosztani a helyiséget bizonyos helyekre. Ez a hatás különösen hasznos a stúdió apartmanokban, amelyek alapján a hallot (nappali) összekapcsolják a konyhával vagy étkezővel.

A kontraszt fogadása látványos és látványos. Különböző típusú helyiségek tervezéséhez használják. A színek, a fényerő, a hőmérséklet és az egyéb jellemzők különböznek egymástól. Ezt az elemet nem veszi figyelembe. Ez a technika különböző méretű helyiségekben használható.

Mindenki tudja, hogy a világos árnyalatok vizuálisan bővítik a teret. Ennek a jellemzőnek köszönhetően aktívan használják kis apartmanok díszítésére. Az eredmény egy arctalan és monoton dekoráció, amely semleges színekből áll. A világos színű mennyezet könnyen megoldja ezt a problémát.

A feszített mennyezetek általános előnyei a fenti jellemzőkkel bővülnek:

  • Egyszerű telepítés (a telepítés minimális időt vesz igénybe).
  • Tisztességtelen ellátás.
  • Esztétikus és vonzó megjelenés.
  • Ellenáll a nedvességnek.
  • Megfizethető költség.
  • Maszkolási hibák.
  • Környezetbarát és egészségvédelem.
  • Védelem az öböltől. A víz hátrányosan befolyásolja a mennyezet megjelenését, meszelt vagy vakolat díszítve. Ennek eredményeként foltok és foltok vannak. A feszített mennyezetekhez használt film tartós és nem engedi át a vizet.

hiányosságokat

Feszített mennyezettel óvatosnak kell lennie. A film nagy feszültségű, és éles és vékony tárgy érintésével elrepedhet.Ez azonban nem jelent jelentős hátrányt, mivel a szabványos mennyezeti magasság és a hozzáférhetetlenség nem megfelelő.

Bizonyos foltoknál jól látható a két szín tüske. Különösen a fényes vászonra néz.

Ha egymással összekapcsoljuk a különböző színű filmet, a csukló kevésbé lesz észrevehető.

Néhány festménymodellnek kis szélessége van, ezért ha széles mennyezetet tervez, akkor össze kell őket hegeszteni.

többszintű

Az ilyen típusú mennyezeteket gyakran használják az összes műszaki kommunikáció és a modern építészet hiányosságainak fedezésére. A formatervezési minták ideálisak egy helyiség különálló helyszínekre történő rendezéséhez. Ez nem csak praktikus, hanem stílusos dekoráció is. A térfogatú többszintes mennyezetek jobban illeszkednek a tágas apartmanokhoz. A mennyezeti szegmensek közötti átmenet világos és kifejező, puha és sima lehet.

Egy szint

Ha alacsony mennyezetű szobát választ ki, hagyja abba a választást egyszintű szerkezeteknél. Kompaktságuk és rövidségük miatt könnyen illeszkednek a kis helyiségekbe. Ilyen típusú szerkezetek telepítésekor két különböző színű hálószalagot használunk.

A két anyag kombinálásának különböző módszerei vannak:

  • Line. Az egyenes vonalakat gyakran használják a szobák különböző stílusokban történő díszítésére. Az ilyen elemek különösen lenyűgözőek a szigorú és lakonikus belső terekben, de van egy hely a klasszikusak számára. A tiszta egyenes vonalak szigorúságot és bizonyos merevséget biztosítanak, de ha ezt a hatást ki akarja simítani, úgy dönt, hogy a "meleg" színek fényes sávjainak kedvez. Ne feledje, hogy a hosszanti elemek hosszabbá teszik a felületet, és a keresztirányúak szélesebbek lesznek.
  • Hullámok. A görbék, az ívelt vonalak és a hullámok az eredeti stilisztikai megoldások létrehozására szolgálnak. Az ilyen minták klasszikus stílusban nagyszerűek. Ha nincs szükség zónákra, választhat egy kifejezőbb és művészebb lehetőséget. A mennyezetre gyakorolt ​​esztétikai hatás hangsúlyozására hasonló hajlítást lehet rendezni a padlón. Szőnyegre vagy bármilyen más befejező anyagra (parketta, laminátum, linóleum) mutatható ki.

Színes kombináció

A belső térben használt festékek nagy jelentőséggel bírnak a szükséges légkör kialakításában. A lakosok hangulatát és pszichológiai állapotát is befolyásolják. Minden stílust egyedi színtartomány jellemez, amelyet figyelembe kell venni a szükséges vizuális hatás létrehozásakor. Szükséges a színek összevonása a szoba céljával, méretével és egyéb szempontjaival.

Annak érdekében, hogy a mennyezetet nyújtsa, nem ragadta meg a szemet, és nem lett a belső tér kulcsfontosságú eleme, válasszon egy vászont, amely egyesíti a monokróm árnyalatokat. Az ilyen felső határokat akkor választják ki, ha a bútorokra kívánnak összpontosítani.

Ez a design ideális egy hálószobához. A semleges gamma a pihenéshez és a nyugalomhoz igazodik. Az irodák számára is nagyszerű lehetőség. A monokróm vászon ötvözi a finomságot, a visszafogást és a tömörséget. A szín harmonikusan illeszkedik a minimalizmus vagy a high-tech stílusába.

A kontrasztos színek a modern stílusban gyakoriak. Ezt a technikát gyakran használják a légkör dinamikájának és expresszivitásának növelésére. Két ellentétes tónus használata a mennyezetet a bútorok és a falak hátterében különbözteti meg. A befejezés automatikusan domináns elemévé válik.

A konyhák, folyosók és a nappali alapjain színes kombinációk jól néz ki. A telített árnyalatok kiegészítik az óvoda belső terét, de ügyeljenek az élénk színek kiválasztására. Idegességet és ingerlékenységet okozhatnak.

Puha, szelíd és nyugodt pasztell színek, különösen, mint a tisztességes szex. Ez a tartomány bizonyos nőiességgel és romantikával rendelkezik. A semleges színek nagyszerűen kiegészítik a hálószobát, a nappalit vagy a hallot.Két pasztell színárnyalat lehet egy vászonra vágni, vagy egy színt kombinálni fehér, szürke vagy fekete színnel. Ezek az akromatikus színek könnyen illeszkednek a spektrum többi részéhez.

gondoskodás

Könnyű gondoskodni a kétszínű ruháról. A por és egyéb kisebb szennyeződések könnyen tisztíthatók standard nedves tisztítással. A lényeg az, hogy az eljárást rendszeresen végezzük. A foltok eltávolításához az anyagot szappannal kell mosni. A tartósabb szennyeződéseket (zsírrészecskék, korom, élelmiszer) háztartási vegyi anyagokkal lehet mosni. Bármilyen szerszámot használhat, amíg nincsenek agresszív összetevők a kompozícióban. Megszakíthatják a színtelítettséget és ronthatják a film textúraát.

A telepítés után a magas minőségű mennyezet kb. 15 évig szolgál. Ugyanakkor megjelenése és egyéb tulajdonságai változatlanok maradnak.

Stílusos minták

A látványos, kontrasztos vörös és fehér kombináció tökéletesen kiegészíti a modern dekorációt. Két szín egyenletesen áramlik egymásba. A fénykép a film fényességét mutatja.

Szigorú clearance. Akromatikus színek hosszirányú csíkok formájában. Ez az opció kiválóan alkalmas high-tech stílusra vagy minimalizmusra.

Az őszibarack és a tejszerű gyengéd és puha kombináció. Kiváló lehetőség egy hálószoba vagy nappali számára. Vászonával az aranyozott klasszikus csillár jól néz ki.

Színes színes dekoráció. Gazdag narancssárga szín jól néz ki a fehér színnel együtt. A képen látható mennyezet tökéletesen illeszkedik a konyha vagy a folyosó belsejébe. Ha a megfelelő bútorokat választja, az álmennyezet alkalmas a nappali vagy a hall díszítésére.

Ha meg szeretné tudni, hogyan kell telepíteni egy feszített mennyezetet, olvassa el az alábbi videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba