Eredeti tervezési lehetőségek feszített mennyezetek

Stretch mennyezet népszerű és széles körben használják a belsőépítészet. Eredeti tervezési lehetőségeik bármilyen szobát díszítenek, eleganciával és eredetiséggel töltik. Ez a design vizuálisan átalakítja a szobát, különös tekintettel az egyediségére.

Különleges jellemzők

A modern nyúlványok meglepődnek sokszínűségükkel. Tervezésük magában foglalja a legkülönlegesebb ötleteket, amelyeket sikeresen alkalmaznak otthonokban és lakásokban, nyilvános helyeken. A díszítés ezen elemeivel különleges hangulatot hozhat létre a szobában, ami a lehető legszebb és kényelmesebb. A professzionális tervezők azt állítják, hogy a feszültségstruktúrák különleges légkörrel képesek betölteni a szobát, és ízüket adják a belső térnek. Tekintsük az álmennyezetek fő előnyeit.

Esztétikus megjelenés

Ezek a dizájnok biztosítják a szoba modernitását, eleganciáját és eredetiségét. A felhasznált anyag az évek során nem veszíti el eredeti megjelenését, miközben megtartja a textúra telítettségét és szépségét. Ez nem deformálódik az egész működési idő alatt.

Hosszú élettartam

Stretch mennyezet díszíti a belső 20 évig, ami lehetővé teszi, hogy nem csak a költségvetés mentése, hanem élvezni a gyönyörű kilátás nyílik a mennyezet minden nap.

Erő és biztonság

Az anyagot, amelyből a feszített mennyezetek készülnek, kitűnő tartósság jellemzi. Teljesen biztonságos az egészségre, mivel nem tartalmaz mérgező anyagokat. Ezek a kialakítások megbízható védelmet nyújtanak a fenti lakások szivárgása ellen, ellenállnak a nagy terheléseknek.

Megfizethető költség

A többi befejező anyaghoz képest az álmennyezetek ésszerű árat kínálnak, ami nagy előnye.

A zónázási hely lehetősége

Ezek a tervek a terem mintázatának, méretének és elrendezésének köszönhetően megoszthatják a helyiséget külön funkcionális területekre.

Széles választék

Rendelje meg a feszített mennyezet modelljét a katalógusban a díszítéshez benyújtott ötletek tömegével. Számos tervezési megoldás hozzájárul ezeknek a formatervezési mintáknak a stílusos irányokba történő integrálásához.

Könnyű telepítés

A minták kétféle rögzítést tartalmaznak a mennyezeti alap felületére. Ugyanakkor mindkét módszer nem valósítható meg mindenkinek anélkül, hogy a szakemberek szolgáltatásait igénybe venné.

A mennyezet típusai

A feszített mennyezetek formájában kialakított szerkezetek egy szilárd és egyenletesen feszített vászon, melyet a mennyezetre speciális profillal rögzítenek. Ezeknek a termékeknek több típusa létezik, amelyek egymástól eltérő szerkezetűek és külső mutatók.

unalmas

Tökéletesen sima felülete festett vakolatnak tűnik. Benne a varratok észrevehetetlenek, a vakító fény és a kritikus fény teljesen hiányoznak. Az ilyen mennyezet belseje elegáns és szép.

fényes

Ezt gyakran tükörnek nevezik, mivel a vászon felülete tükörre emlékeztet. Ideális megoldásnak számít, ha a mennyezet vizuálisan magasabbra van szükség. A színminőségtől függetlenül a felület minden napfényben tükrözi a megvilágítás összes fotonját.

szatén

Ennek az opciónak a sajátossága a puha gyöngyházfény, amely finom helyet foglal el a térben. A pihenést és kikapcsolódást elősegítő nyugodt légkör megteremtése érdekében ez a mennyezet tökéletesen illeszkedik.

szövet

Jellemzője egyszerűsített telepítési rendszer, előfűtés nélkül. A többi textiltípushoz képest a feszültségszerkezet biztonságosan használható hideg helyiségekben

fémes

Az ilyen típusú feszített mennyezeteket egy különálló fémes csillogás jellemzi. A hasonló mennyezetű belső tér stílusos és lenyűgöző, különleges hangulatot teremt a szobában.

számla

Az anyag, amelyből ezek a feszített mennyezetek variánsai készülnek, szinte bármilyen szerkezettel kombinálhatók. Különleges igény van a bársony, a velúr és a természetes kő szerkezetével. A fényes elem és a szoba eredeti díszítésének funkcióját végzik.

Fényképnyomtatással

A modern technológiák lehetővé teszik, hogy bármilyen képet a vászon felületére helyezzen. Leggyakrabban ezeket a mennyezeteket matt vagy szatén kivitelben mutatják be. A képet filmre és textilre alkalmazzák. A különbség a ruha szélességében van: textil fajtákban eléri az 5 métert, így a panelnek nincs varrata. Mindezek a lehetőségek harmonikusan illeszkednek a teljes belső térhez, köszönhetően a különböző színeknek és textúráknak.

Tervezési megoldások

Stílusos nyújtási mennyezetek mindig relevánsak az exkluzív és eredeti kialakításuk miatt. Még Hruscsovban is elég merész lehetőség van, ahol nem kevésbé elegánsak. Ezek a könnyű és szép formatervezési minták funkcionálisak és praktikusak. Könnyen tisztítható, mert a felület frissítéséhez csak száraz vagy nedves ruhával törölje le.

Annak érdekében, hogy a teret ne terhelje túl, és a szoba legkényelmesebb légkörét hozza létre, a különböző tervezési megoldásokkal rendelkező termékeket figyelembe kell venni. Az alacsony mennyezetű szobákban a tükör és a fényes minták szépek, ami lehetővé teszi, hogy vizuálisan bővítse a helyet. Lehetnek monofonikusak és nyomtatott mintával.

Számos modern belsőépítészeti stílusban elfogadható a feszített mennyezetek használata fotónyomtatással:

  • Gyengéd és vonzó megjelenési modellek a feszített mennyezeteknek a virágképpel. A gyönyörű virágos elrendezések a kényelem és a romantika légkörét teremtik. A megfelelően megválasztott világítás világosabbá és telítettebbé teszi a mennyezetet.
  • Saját maguktól nézve érdekes termékeket egy adott díszítéssel. A dizájnban a mennyezet rejtélyt ad a teremnek, és megnyugtatja a nyugalmat.
  • A tengeri kialakítású hajlékony szerkezetek frissítik a szobát. A tenger hullámai, a hajók képével vászon formájában lehet bemutatni őket.
  • Az évek során a csillagos égbolt utánzó nyúlványok nem vesztették jelentőségüket. Ilyen környezetben mindig kellemes álom, az emlékek medencéjében.

A tervezési megoldások széles választéka, amelyekben a feszített mennyezetek kerülnek kialakításra, lehetővé teszi, hogy a szoba típusától, valamint az ügyfelek egyedi kívánságaitól függően kiválassza a legmegfelelőbb lehetőséget. Ezeknek a műalkotásoknak a megjelenése a kiegészítő anyagok használata a feszített vászon kombinációjával együtt.

Hogyan válasszunk különböző szobákat?

A nyújtandó mennyezet megfelelő választásakor ajánlatos figyelembe venni az adott helyiség összes jellemzőjét. A ház minden szobája saját céllal rendelkezik, így a designnak teljes mértékben meg kell felelnie ennek.

Nappali

A nappalit a ház középpontjába tartják, ezért olyan tágas, világos és kényelmes lehet. A mennyezeti dekoráció fontos szerepet játszik a meleg és kényelmes légkör megteremtésében. Amikor a nappaliban feszített mennyezetet választ, figyelembe kell vennie azt a tényt, hogy ez a kialakítás a teljes belső tér gyönyörű folytatása, és nem úgy néz ki, mint egy különálló designelem. Matt vagy fényes fehéramely klasszikusnak tekinthető, és harmonikusan kombinálva szinte minden dekorációs elemhez. Az univerzális vászon könnyedségérzetet teremt és lehetővé teszi, hogy vizuálisan bővítse a teret.

A nyúló mennyezet helyes modellje lehetővé teszi, hogy elrejtse a bázis nyilvánvaló hibáit, a lehető leg kényelmesebbé teszi a nappalit. Egyszerű stílusban a belső tér harmonikusan kiegészíti a monokróm szövetváltozatokat. A luxus beállítás egy kétszintű feszítőszerkezetet biztosít, amelyet egy modern világítási rendszer egészít ki. Segítségével kiemelhető az egyes zónák funkcionalitása, anélkül, hogy megsértené a közös idillet. A színválasztás a szoba térfogatától és annak kialakításától függ.

Egy hálószoba

A hálószoba egy pihenésre és magányra tervezett szoba. A tervezési projektnek teljes mértékben meg kell felelnie ennek. A textíliák nyújtó mennyezete szépnek tűnik, ez segít a kényelem légkörének megteremtésében. Elegánsnak tűnik a sima selymes felületű szatén mennyezet, amely elősegíti a teljes kikapcsolódást. Nem ajánlott fényes és agresszív színek feszítőszerkezeteit használni. Ideális megoldás a fehér, krém, világos zöld és kék árnyalatok. vászon és minta. Ha szükség van a szenvedély és a tűz légkörének kialakítására a hálószobában, válasszon piros és fekete nyomtatási opciókat.

óvoda

A gyermekek szobája tökéletes hely a legdrágább tervezési kísérletekhez. Minden gyermek örömmel látja a csillagos égboltot, a szivárványt vagy a kedvenc rajzfilmek karaktereit a mennyezeten. Íme a fényes felületű fényes vászon. A képek kiválasztása a gyermekek kora és hobbijaik alapján történik. A nyomtatott fotónyomtatással ellátott szövetnyílás a szoba eredeti díszítése és az egész belső tér fényes eleme lesz, mivel tökéletesen kiegészíti a tervezés általános elképzeléseit és pozitív érzéseket idéz elő.

konyha

A feszített mennyezetű konyha szép és funkcionális. Praktikussága miatt ez a termék ideális megoldást kínál egy standard konyhabútor és egy modern konyha-stúdió számára. Miután a mennyezetet feszítőszerkezettel terveztük, vizuálisan megoszthatja a területet több zónába, amelyek mindegyike saját stílusos és vonzó.

A professzionális tervezők javasolják a mennyezet színének kiválasztását, figyelembe véve a konyhai szett színeit. Ez a kombináció jó hangulatot teremt, és a belső teret a lehető legtökéletesebbé teszi. A konyhai feszített mennyezet a legvalószínűbb megoldás a befejezéshez, ezért a felületen, a vezetékeken és a csöveken lévő szabálytalanságok elrejtésére használható. Ez a fajta mennyezeti dekoráció a páratartalom és a szennyeződés ellenállhatatlan tulajdonsága, ami nagy előnye a működés során.

A folyosó

A folyosó gyakran nem megfelelő szintű természetes megvilágítással rendelkezik, és a gyönyörű megvilágítású, széles körű mennyezet könnyű megoldani ezt a problémát. Jó megoldás lenne egy olyan tükörlapot tartalmazó konstrukció használata, amely észrevehetően átalakítja a helyet, kényelmesen tölti ki. Itt monoton példányok, különböző képekkel rendelkező fajták megfelelőek. A színséma a tulajdonosok belső és személyes preferenciáitól függ.

világítás

Különösen fontos a szoba megvilágításának szintje. Szükséges a legmegfelelőbb kiegészítő világítási rendszer létrehozása. Ehhez az ideális spotlámpához, amely nemcsak a feszültségszerkezet kerületén osztható meg, hanem zigzagban is. Stretch mennyezet, kiegészítve ezeket az elemeket, vonzónak és tömörnek tűnik.A belsőépítészet érdekes tervezési megközelítése lehetővé teszi, hogy a világítás szintjét a napszak és az egyéni igények alapján állítsa be.

Ha a mennyezetet beépített világítással díszíti, akkor a realizmus ill. Speciális hatás érdekében létrehozhat egy mintát a vászonra a beépített LED szalaggal. Díszítsd a feszültséget a különböző struktúrák között. Továbbá, ha az alapja a dióda-fényforrásoknak, kombinálhatja őket a fali díszítéssel. Egy sikeres megoldás például a feszültségszerkezet megvilágítása a falra való átmenet mellett. Ebben az esetben a lámpákat a szerkezet kerülete körül helyezheti el

Gyönyörű példák a belső térben

A modern technológiák lehetővé teszik, hogy a legkülönbözőbb modelleket nyújtsák a feszített mennyezetekben, amelyek mindegyike stílusosan és eredeti módon néz ki.

A belső tér többi elemével kombinálva a szép feszültségszerkezetek hangulatos és kényelmesek a légkörben. A csillárok, a padló lámpák, valamint a LED-es világítási rendszerek kifejezetten kifejezettek és vonzóak. Mindez jelentősen átalakítja a szobát, így a lehető legszebb és egyedi.

A mozaikszerűen kialakított feszített mennyezetek szokatlan és eredeti díszítésként szolgálnak. A formatervezés megfelelő választású színsémája lehetővé teszi, hogy a belsőépítészet egyes elemeire összpontosítson a szobatervezés minden stílusának organikus kiegészítésére.

Elegáns és látványos megjelenés kétszintes feszített mennyezet. Különösen fontosak azok a területek, ahol vizuálisan szeretné felemelni a szoba magasságát. Segítségével megvalósíthatja a leg ambiciózusabb megoldásokat, egyedi design-kompozíciókat hozva létre.

Az arisztokrata belső tér segíti a szövet nyújtó mennyezetétamelynek textúrája természetes bőr, irha és más anyagok szállítására képes. Az ilyen készítmények összetétele speciális poliuretán impregnálással jár, amely sok éven át hozzájárul az anyag eredeti minőségének megőrzéséhez. A falfestmények vagy a gyönyörű rajzok jelenléte igazán egyedülálló és utánozhatatlan.

A feszített mennyezet minden modellje, a designtól függetlenül, egy klasszikus stílusban és modern irányban díszített szoba méltó díszítése lesz. A sikeres tervezéshez fontos a megfelelő kép, anyag és textúra kiválasztása.

Egy kicsit többet a mennyezetről, lásd alább a videóban.

Comments
szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba