Stretch mennyezet Descor a belső térben

 Stretch mennyezet Descor a belső térben

A helyiségek javításával és díszítésével foglalkozó szakemberek évről évre új tervezési technikákat fejlesztenek ki. Az újdonságok ellenére a feszített mennyezetek nagyon népszerűek és elterjedtek. Oroszországban ez a befejezési lehetőség széles körben elterjedt, és nem veszít jelentőséggel, mivel ez nem új design. Sok vállalat foglalkozik feszített mennyezetek gyártásával. A hatalmas számú közülük a német Descor márka lett.

Márka összefoglaló

Az orosz vásárlóknak lehetőségük van értékelni a jól ismert európai márka Descor termékeit. A termékeket Németországban innovatív berendezéssel gyártják. A vállalat gondosan kiválasztott nyersanyagokat használ. A fenti márka minden terméke teljes mértékben megfelel a környezetminőségi előírásoknak.

A Stretch mennyezetek nemcsak az orosz, hanem az európai szabványokat is kielégítik.

A gyártási folyamat során a vállalat speciális Trevira CS szál alapú szövetet használ. A molekuláris szinten kialakuló speciális szerkezet miatt a vászon különbözik a hagyományos szöveti tűzállóságtól.

A német márka termékei világszerte nagy keresletben vannak. Népszerűsége ellenére a vállalat továbbra is meghódítja az új piacokat, vonzza a vásárlókat. A cég munkatársai követik a helyiségek díszítésének és a vásárlói vélemények jelenlegi trendjeit a termékek javítása érdekében.

Termékjellemzők

A tervezők megjegyzik, hogy az egyéni sajátosságok miatt a varrat nélküli mennyezetek ideálisak a ház különböző szobáinak díszítésére. Ez egy stílusos és praktikus megoldás a nappali, hálószobák, irodák és csarnokok számára. Ezekben a szobákban a szövetvászonok feltárják a színek szépségét és gazdagságát. A zökkenőmentes anyag elegáns és tiszta.

Nem kívánatos a Descor feszített mennyezetek telepítése, ahol megnövekedett a nedvességtartalom, vagy fennáll annak a veszélye, hogy a szövet tartós szaggal fog felszívódni.

Eldobja azt az elképzelést, hogy egy ilyen felületet használjon a fürdőszobában vagy a konyhában.

A feszített mennyezetek felépítéséhez használt szövet különleges akusztikai jellemzőkkel rendelkezik. A vászon jelentősen csökkenti a visszhang kedvezőtlen hatását és elnyeli a felesleges zajt, ami kellemes és kényelmes légkört teremt a szobában.

A vászon színe változó: a sima verzióktól a fényes nyomatokkal díszített termékekig. A hatalmas választék korlátlan díszítési lehetőségeket kínál.

Előnyök és hátrányok

A szakértők kiemelik a német gyártótól a feszített mennyezetek fő előnyeit.

 • Sokoldalúságát. A szerkezetet bármilyen helyiségben telepítheti, függetlenül a méretétől, a mennyezet magasságától és más paraméterektől.
 • Egyszerű telepítés. A telepítési folyamat egy kis időt vesz igénybe. A fóliákhoz képest nincs szükség speciális fűtőberendezésre a telepítéshez.
 • Díszítő. A lakástulajdonos kérésére a mennyezet vízbázisú vagy akril festékkel festhető.
 • Szellőztetés. A mikropórusok kárára a szövet levegőn megy át, kiváló szellőzést biztosítva.
 • Megjelenés. A szövet jól néz ki, és további dekoratív elemek használata nélkül vonzza a figyelmet.
 • Ár. A vállalat jó áron kínál termékeket.
 • Tartományban. A belső tér stílusától függetlenül biztosan megtalálja a dekoratív irányba megfelelő mennyezetet.

A termékek hátrányai vannak. A beszerzést és a telepítést megelőzően el kell olvasni őket.

 • A szövetanyagot nehezebb tisztítani a szennyeződésektől a filmanyaghoz képest. De ha rendszeresen tisztít, nem lesz probléma.
 • A cég csak matt feszített mennyezeteket kínál, a fényes szerelmesek nem használhatják az európai márka termékeit.
 • Ha az ügyfél kívánja, távolítsa el az anyagot, és telepítse egy új helyre, ha nem működik.
 • Meg kell változtatnia, ha a szövet kilép a fészekből a szerkezeten. Ennek elkerülése érdekében végezze el a telepítést megfelelő formában.
 • Nem csak a levegő halad át a mikroszkopikus pórusokon, hanem a vízen is. A felső emeletről vagy a tetőről való szivárgás esetén a mennyezet nem véd a nedvességtől.

Szövetösszetétel

A termelésben használt anyag jelentősen eltér a piacon megjelenő többi szerkezettől. A szövet poliészter szálakból készül. A mesterséges szövetet a design részeként speciális poliuretán oldattal impregnálják, ezt az eljárást mindkét oldalon végezzük. A kompozíciót a modern berendezések miatt egyenletesen alkalmazzák, a feldolgozás után az anyag tartós, sűrű és tartós lesz.

A vállalat alkalmazottai megjegyzik, hogy az anyag sűrűsége 240 g / m2. Ez a mutató a termék megbízhatóságát és tartósságát mutatja.

Az anyag szélei nem károsodás következtében szétszóródtak, megerősítést hajtottak végre, melynek következtében a kis vágások nem nőnek.

Szakértői tippek:

 • A vászon károsodásának javításához hozzon létre egy kis hasonló anyagot. Legyen óvatos a helyi javítás során.
 • Ha betartja az összes működési szabályt, ne aggódjon a szövet hibáin. A Descor garantálja az egyes termékeket, függetlenül az ártól.

Hogyan kell gondoskodni?

A feszített mennyezettel történő gyártás előnyös, mivel nem igényel bonyolult ellátást.

Ennek ellenére rendszeresen tisztítani kell:

 • Annak érdekében, hogy a Descor mennyezete vonzó megjelenést és színtelítettséget biztosítson, a ruhát nedves ruhával törölje legalább hetente egyszer. Ha a vászonon folt jelenik meg, használhat mosogatószert. Ellenőrizze, hogy nincs-e klór a készítményben. Ez az összetevő negatív hatással van a szövetek sűrűségére és színére.
 • A por mennyezetének tisztításához használjon rendszeres porszívót. Ez egy kényelmes módja annak, hogy néhány perc alatt frissítsük a vászont. Javasoljuk, hogy a bútorok tisztításához fúvókát használjon.
 • Ne használjon agresszív összetevőket tartalmazó oldatokat. Ezek helyrehozhatatlan kárt okozhatnak a termékben. Ha nem lehet megszabadulni a foltoktól, a legjobb megoldás - a vászon festése. Használjon görgőt vagy szórópisztolyt az egységes alkalmazáshoz.

Csak lélegző festéket használjon.

Hogyan lehet a helyes választást?

A feszített mennyezet színének kiválasztásakor ügyeljen a következő szempontokra:

 • Belső stílus.
 • A szoba mérete.
 • Személyes preferencia.
 • Speciális szín.

Vásároljon árukat csak megbízható bevásárlóközpontokban és egy német márka hivatalos képviselőiből Oroszországban. Ez garantálja, hogy az eredeti termékekért fizet.

Ha kétségbe vonja a minőséget, kérje a megfelelő tanúsítványt.

Vélemények

Itt az ideje, hogy megismerkedjen a német feszített mennyezetek véleményével a felhasználóktól, akik személyesen tesztelték a termékeket. Az interneten rengeteg véleményt és érvet találhat erről. A legtöbb értékelés pozitív. Elégedett ügyfelek elsősorban a termék minőségét és az ésszerű költségeket dicsérik. A vásárlók figyelmet fordítottak a hosszú élet és az esztétikai szempontokra is.

Hogyan lehet telepíteni a feszített mennyezetet, az alábbi videóból tanulhat.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba