Fehér fényes nyúlványok: az előnyök és hátrányok

 Fehér fényes nyúlványok: az előnyök és hátrányok

Stretch mennyezet - ez egy modern változat, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan átállítson egy nem kötelező mennyezetet az egyik legérdekesebb részévé. A fehér fényes anyagot a szoba befejezésének klasszikus lehetőségének tartják. A fehér szín ismertebb, mint a színárnyalatok, és a tervezés alapjául szolgál, nem pedig a hangsúly.

előnyök

A fehér fényes feszített mennyezet fő előnyei a következők:

 • Az egyik legfontosabb előnye a nagy sebességű munka végrehajtása, alacsony költséggel kombinálva. Egy fehér fényes vászon segítségével néhány órán belül bármilyen belső térben elegáns belső teret hozhat létre, négyzetméterenként 200–300 rubel költséggel. Általában a feszített mennyezet telepítését két ember végzi.
 • A telepítés után nincs szükség tisztításra. Általában nem szükséges eltávolítani a helyiségből álló bútorokat.
 • A tiszta, tisztátalan megjelenés és esztétika egyértelmű előnye a fehér fénynek.
 • A fényes polimer segít a térben lévő összes térfogat megjelenítésének megteremtésében. Szekrények, szekrények, asztalok, kanapék, székek, szőnyegek, festmények. A fényes tükrös felület vizuálisan felemeli a mennyezetet, így sokkal magasabb, mint amilyen valójában. Úgy tűnik, hogy a szoba falai terjeszkednek, és a szoba térfogata nő.
 • Ezenkívül a fényes textúrák használata fehér színnel kombinálva a második emelet hatását eredményezi. Vizuálisan a szoba felfelé törekszik. Különösen a fehér fényesség tulajdonsága a kis mennyezeti magasságú helyiségekben releváns lesz.
 • A komplexumban a világítóberendezések kompetens elrendezése lehetővé teszi a legkisebb szoba határainak bővítését. A mennyezet kiemelése fantasztikus hangulatot teremt, és egy egyszobás lakást kicsi, könnyű palotává alakít.

A fehér fényesség ideális a gyenge természetes fényű szobákhoz.

 • A fehér fényes feszített mennyezetek ideálisak irodaházakhoz, konferenciatermekhez, magas páratartalmú helyiségekbe, bárokba, éttermekbe, táncparkettekbe történő beépítésre - röviden, szinte mindenhol. Segítségükkel könnyű a szobának különleges karaktert, hangulatos légkört és egyéni stílust biztosítani.
 • A fehér szín harmonikusan illeszkedik bármilyen stílus és irányba: mind a klasszikus építészetben, mind a modernben.
 • A mennyezetek fehér színe nem teszi lehetővé, hogy túl világos falakkal vagy bútorokkal túlzásba hozzák. Lágyítja őket, semlegesíti a túlzott fényerőt.
 • A fehér fényes feszített mennyezetek meglehetősen tartósak. A telepítés valamennyi szabályának betartása mellett több évtizede fog tartani. Ezenkívül nem kell festeni vagy fehérre meszelni, ami jelentősen csökkenti az összes későbbi javítás idő- és pénzügyi költségeit.
 • A rugalmas, fényes vászonból készült mennyezetek harmonikusan illeszkednek a többszintű szerkezetekbe, a kivágott kivágásokba és a fülkékbe. Ezek teret adnak a tervezők képzeletének.
 • A feszes fényes mennyezet polimer tulajdonságai lehetővé teszik, hogy kivághasson bármilyen formát.
 • A fényes felület nagyszerű fotónyomtatáshoz. Kiválaszthatja a képet az ízlésének megfelelően, tekintettel a belső tájolásra.
 • A fehér szín jól tükrözi a napsugarakat, ami megakadályozza a vászon túlmelegedését.

hiányosságokat

A fehér fényes nyúlványok lehetséges hátrányai a következők:

 • A fényes mennyezet alaposabb karbantartást igényel, mint a matt, mivel még a legkisebb szennyeződés is látható.
 • Ha összehasonlítjuk az azonos márka vászonát, a fényesség ára általában magasabb, mint a matt vászon.
 • Ezt az opciót csak meleg szobában szabad telepíteni.

Véleménytervezők

A szakemberek körében gyakran hallható az az érv, hogy a fehér fényes mennyezet fényfalakkal kombinálva nem ad megkönnyebbülést, kényelmetlenséget okoz. A valóságban azonban egy világos szobában meleg és kényelmi légkört teremt. A helyiség kontrasztjának biztosítása érdekében ajánlatos a telített színekből készült bútorokra, valamint más belső tárgyakra összpontosítani.

Ebben az esetben a fehér fényes mennyezetek elegáns hátteret jelentenek számukra, megteremtik a kifogástalan tisztaság hatását.

Bebizonyosodott, hogy a fehér fényes felület soha nem lép ki a divatból. Jelentősége továbbra is magas szinten és néhány évtizeden belül marad. Fehér színű nem zavarja, nem rontja a hangulatot, egy ilyen szobában nem lesz fáradt. A fehér fényes vászon kiváló társa lesz a gipszkartonnak. A színek egybeesése ellenére a szerkezete más, ami lágy kontrasztot teremt. Ezt a technikát gyakran használják többszintű mennyezet létrehozására.

A fehér fényes mennyezet kialakítása után szinte lehetetlen, hogy a bútorok színével tévedjen. Az ilyen mennyezetre bármilyen bútorzat illeszkedik, függetlenül a textúrától és az anyagok típusától.

A színek bármilyenek lehetnek: üdvözlő opciók, mint világos és sötét árnyalatok.

Világítási funkciók

A fehérfény önmagában világosabbá teszi a szobát. A napfény hiányában ajánlott fénycsöves lámpák, valamint csillárok telepítése.

A szakemberek azt javasolják, hogy telepítsék a lámpatesteket, figyelembe véve a telepítés egyes szabályait és eljárásait:

 • A feszített mennyezet telepítése előtt meg kell tenni a vezetékeket, rögzítve a mennyezeti alapra. A mennyezet telepítése után lehetetlen lesz a villamos energia telepítését a web szétszerelése nélkül elvégezni.
 • Szükséges lyukakat készíteni a mennyezeti kendőbe, amely egyértelműen megfelel a szerelvények méretének, ezért jobb, ha előzetes méréseket végeznek, pontosan és pontosan jelezzük a filmre.
 • A lyuk közelében kívánatos a biztosítékok a túlmelegedés elleni védelem érdekében. Az ilyen intézkedések célja az anyag deformációjának megakadályozása a magas hőmérséklet hatására.
 • A villanykörték kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy a fényes mennyezet korlátozza a maximális teljesítményt. Különösen a halogénlámpák teljesítménye nem lehet több, mint 36 watt, és az izzólámpák nem haladhatják meg a 60 wattot.
 • Ha a csillárot függesztett mennyezetre kívánja telepíteni, előzetesen platformot kell biztosítania.

Vélemények

Vizuálisan fehér fényes nyúlványok, mint a legtöbb fogyasztó. Ennek az anyagnak a megválasztása mind a telepítési sebességet, mind az alacsony költségeket teszi lehetővé. A szoba észrevehető átalakulása közvetlenül a telepítés után nem hagy közömbösséget a ház vagy lakás tulajdonosával. Egy fehér fényes mennyezetű szoba tele van különleges energiával. Az egyenetlen és repedezett mennyezet problémája eltűnik.

A feszített mennyezetek boldog tulajdonosai örömmel vesznek tudomásul, hogy ha korábban nem rendelkeztek elegendő fényt és helyet a saját otthonukban, akkor a fényes felület telepítése után kezdik teljesen érezni. Sokan megcsodálják a „fal-mennyezet” homályos határát és azt a tényt, hogy a falak igazi magassága elrejtve van. Ez a hatás különösen érzékeny a kezdetben alacsony helyiségekben. A fogyasztók elégedettek a fehér fényesség jó kompatibilitásával a különböző tervezési megoldásokkal, például: a harmonikus kombináció a matt textúrával a gipszkarton, geometriai alakzatokkal más anyagokból, fotónyomtatással, mennyezeti lábazattal.

A fehér fényes nyúlványok negatív értékelései a szakszerűtlen telepítés miatt jelennek meg.Az olyan hibák, mint a torzítás, a megereszkedés és a látható varratok elronthatják az anyaggal kapcsolatos benyomást, ezért gondosan ki kell választania a végrehajtót.

Hogyan lehet telepíteni a feszített mennyezetet, az alábbi videóból tanulhat.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba