Kötött ágyneművel

 Kötött ágyneművel

A modern gyártók által kínált, széleskörű hálószoba-készletek, különleges helyet a gyerekeknek és felnőtteknek kötött ágynemű foglalja el.

A kötött szövetek jellemzői

A kötöttáru kötött anyag, amely a szövött terméktől eltérően hurkolt szerkezetű. Ennek köszönhetően a kötöttáru magas szakítószilárdsággal és rugalmassággal rendelkezik.

Ezenkívül a kötöttáru számos funkcióval rendelkezik:

  • Kiváló képessége van a nedvesség elnyelésére, anélkül, hogy alvás közben kényelmetlenséget okozna (nem kell nedves lapon aludnia).
  • "Légzés" tulajdonságok. Az ágynemű jó természetes "szellőztetésének" köszönhetően soha nem zavarja.
  • Hipoallergén. Ez a minőség lehetővé teszi a kötöttáru használatát még az újszülöttek ágyában is.

Ugyanakkor a kötött ágynemű nem igényel különös gondosságot. Az írógépben mosható, gyorsan szárad, és nem törik össze.

Kötött fajta

A kompozíciótól (selyem, pamut, gyapjú és egyéb szintetikus szálak adalékai) függően a kötöttáru szövés szerkezete és módszere többféle.

kukorica

Az úgynevezett félszintetikus anyagokra utal, mivel ez a fajta kötöttáru kukorica rostokból készül, amelyeket speciálisan vegyszerekkel kezeltek. Külsőleg a kukorica a texturált felületet méhsejtek formájában különbözteti meg.

Kulirka

Ennek a vászonnak a jellemzője egy „karácsonyfa” vagy „pigtailek” mintázata az elülső oldalon és a „tégla” - belülről. A pamutszövetből készült Kulirka a legvékonyabb kötött anyag.

Jersey

Ez a fajta kötöttáru nagyon igényes a ruhák szabásakor, de az ágynemű is kiderül, hogy törlésre kerül. Selyemszálakra épül, de más anyagok kombinációi is felhasználhatók.

Népszerű gyártók

Jelenleg a boltok polcain megtalálhatóak a legkülönfélébb hazai és európai gyártók kötöttáru-készletei.

  • Luxberry (Portugália). Ez a gyártó a prémium kategóriában a kötött ágyneműt képviseli. A portugál készletek fő jellemzője, hogy csak a paplanhuzat és a párnahuzatok tartoznak. A lapokat külön kell megvásárolni.
  • Acelya (Törökország). Ennek a gyártónak a tartományában különböző árkategóriák vannak. Az ágynemű különböző színekben és mintákban van, másfél hálószoba, kétágyas és családi készletek vannak a hagyományos csomagolásban.
  • "Szövegtervezés" (Ivanovo, Oroszország). Gazdag választékát kínálja a kötöttáru összetételének és típusának, valamint az árnak. A választékban exkluzív modellek találhatók a természetes anyagokból készült szerzőkkel, valamint a monokróm kombinált szálak bármely méretű ágyonként.

Olaszországban, Franciaországban és Kínában is találhatók cégek az ágynemű gyártói között.

Vásárlói vélemények

A kötött ágynemű nagy teljesítményű tulajdonságai szerint az igazi vásárlói vélemények. A fogyasztók legnagyobb felértékelődése megérdemli a kötöttáru ellenállását a kötöttáru törlésével és elhalványulásával szemben - még számos mosás után is, úgy tűnik, éppen megvásárolta. A vásárlók tudomásul veszik a megfizethetőséget és a széles választékot, lehetővé téve a ruhák kiválasztását minden ízléshez.A lepedők, párnahuzatok és paplanhuzatok rendkívüli lágysága különleges dicséretet érdemel, melynek köszönhetően az alvás kényelmesebbé és erősebbé válik.

A hátrányok közül a fogyasztók bizonyos esetekben feljegyzik a termékek alakjának elvesztésének lehetőségét, a mosás során bekövetkező zsugorodást. Ez könnyen elkerülhető, ha megfelel a gyártó által megadott mosási feltételeknek.

Különböző kötött ágynemű, az alábbi videót tekintheti meg.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba