Finomságok választása törülközők poncho

Törölköző - talán a legfontosabb elem. És hány fajta létezik - és a fürdő, a konyha és a strand. Ebben a cikkben egy újabb formáról - poncho törölközőről - lesz szó.

Ez egy nagyon kényelmes innováció, amelyet a gyermekek számára találtak ki.

Különleges jellemzők

Törölköző poncho - valójában egy törülközővel ellátott törülköző. A fürdő vagy a baba zuhany után meg kell becsomagolni, hogy a hőmérséklet ugrása ne befolyásolja a baba jólétét. Igen, és a hűvös levegő érzése a víz hője után nem nagyon tetszik a gyerekeknek. Néha több lap is elfedi a gyermeket a fejtől a lábujjig. De lehetetlen, hogy jól megjavítsák a gyermeket. Kiegészíti, mozog, és a törülközők természetesen nyitva vannak.

Ebben a helyzetben a törülközők tényleges használata a motorháztetővel. Megvédi a hőmérsékleti ugrásokat, felszívja a vizet a gyermek testéből és hajából, védi a huzat ellen, és a puha anyag kényelmesen csomagolja a bőrt. A friss levegővel történő fürdés során a túlzott napsugárzás hatására megőrzi az utódai finom bőrét is. Higgyen el nekem, csomagolja be a bébi egy poncsó törülközőbe, akkor ugyanezt akarja magának.

Jelenleg a piacon rengeteg termék van minden korosztály számára. Kiválaszthatja a tervezést, a színt, vagy saját kezével varrhat egy ilyen törülköző-poncsot. Higgy nekem, ez nem nagy ügy.

Hogyan varrjuk a saját kezed?

Először el kell döntenie a jövőbeli termék méretéről. Ehhez több mérés szükséges:

  • fej kerülete (OG) - a burkolat mintázatára;
  • kar-span - a termék szélességéhez;
  • a kapocstól a bokaig - hosszúságig.

Ezután válassza ki a szövetet és a szegélyanyagot. A törölközők varrására természetes szöveteket kell kiválasztani, mivel csak a víz nagy abszorpciós képessége van.

A szakértők azt javasolják, hogy válasszanak egy hosszú napra (makhra) készült frottír textileket.

A szükséges anyagmennyiséget egyszerűen meghatározzuk - szorozzuk meg a jövőbeli termék hosszát 2-gyel, és adjuk fel a fej kerületi mérését. Határként ajánlott egy zsinór vagy szatén szalag használata (körülbelül 6 méterre lesz szüksége).

Most elkezdjük vágni. Először vigye át a méréseket egy ruhadarabra. Vágja le a termék két hosszát egy darab ruhával. A minta szélességének a karszélességnek kell lennie. Ha túlzott marad, vágja le. A hátsó és az elülső széleit, vagyis a kapott téglalap sarkait kerekítse. A motorháztető görbéje úgy néz ki, mint 2 négyzet, amelynek oldalhossza ½ OG.

A termék nyakának vágásához hajtsa végre a fő mintát a hossz mentén, és jelölje meg a középpontot. Ebből a jövőbeni poncsó elején rajzoljon egy félköret, amelynek sugara megegyezik a kipufogógáz negyedével. Óvatosan vágja ki.

Varrjuk össze a burkolat részleteit egymással. A szegélyeket élekkel kell kezelni.

Készítsen egy 5 cm-es szegélyt. Varrni a nyak közepére. Ezután varrjuk ki a motorháztetőt és a fődarabot. Forgassa át a gyakorlatilag befejezett törülköző-poncs széleit szalaggal vagy csővel.

Varrjuk össze a burkolat részleteit egymással. A szegélyeket élekkel kell kezelni.

Készítsen egy 5 cm-es szegélyt. Varrni a nyak közepére. Ezután varrjuk ki a motorháztetőt és a fő darabot. Forgassa át a gyakorlatilag befejezett törülköző-poncs széleit szalaggal vagy csővel.

Termékápolás

A pamut terry anyag nem igényel különös gondosságot.

  • Nem ül le, törölhető és manuálisan, írógépben.
  • A törülköző használata előtt a poncsot meg kell mosni és vasalni.
  • Figyelje meg a szükséges mosási módokat (színes és könnyű dolgok esetén), hogy megakadályozza a termék megolvadását.
  • A mosás vége előtt használjon textillágyítót, hogy a törülközőt puha és gyengéden tartsa.
  • Amikor az utolsó öblítés során vízzel mosogatjuk, adjunk hozzá sót és hagyjuk egy órán át. Miután jól öblítettük. Ez lehetővé teszi, hogy a mahr hosszú ideig lágy maradjon, ugyanakkor fertőtlenítse azt.
  • Jobb, ha a terméket az árnyékban friss levegőn szárítjuk.
  • Vasalás szükséges nedves vagy gőz alatt.

Próbáld meg, és nézd meg magad, hogy a törülköző-poncho mind a gyermekek, mind a felnőttek számára szükséges.

Mester osztály törülközők készítésénél, poncsók a következő videóban.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba