Műanyag panelek 3D-s mintázattal a fürdőszobában

Minden tulajdonos azt akarja, hogy a házát jól és minőségileg felújítsák. Különös figyelmet kell szentelni a magas páratartalmú helyiségeknek, például a fürdőszobának. Ezért egyre több és több ma egy innovatív, kiváló nedvességállóságú anyaghoz fordulnak. Ez egy 3D-s műanyag panel.

Különleges jellemzők

Ezt az anyagot falak és mennyezetek dekoratív díszítésére használják. Fő jellemzője a háromdimenziós kép.

Az ilyen típusú panelek több szakaszban készülnek. Először egy eredeti rajzot hoznak létre, megkönnyebbülést fejlesztenek ki, grafikus modellt építenek. Ezután a vázlatot egy rögzített, feldolgozott műanyag panelre helyezzük át. Ezután befejeződött a panel.

3D panelek készítése:

 • gipsz;
 • alumínium;
 • polivinil-klorid (PVC);
 • forgácslap;
 • farostlemez;
 • MDF;
 • természetes fa.

A 3D-s műanyag panelek sima, tükrös, perforált és texturáltak. Az első két típus jó a falak számára, amelyek fűtő radiátorok tervezéséhez használatosak.

kép

A panelek felületére nyomtatott háromdimenziós minta „élő falak” érzését eredményezi. Folytathatja a helyet, oszthatja zónákba, vagy összeállíthatja őket. A hatalmas képek egyedülállóan képesek módosítani a fény játékától függően. A dekoráció kontrasztos, dombornyomott mintáktól a világos, semleges jelenetekig változik. A panelek ezen tulajdonsága lehetővé teszi, hogy az anyagot sok belső teremben alkalmazza.

Bármi lehet a kép: növények, állatok, arcok, épületek. Nincsenek korlátozások, a tervezők maguk is felvetik a témát. A háromdimenziós mintázatnak köszönhetően a PVC 3D panelekkel díszített szobák fényűzőek, megjeleníthetők és szokatlanok.

A panelek mindenféle mintázattal, díszítéssel, geometriai formával díszíthetők. A fürdőszoba, a víz, a hal, a pálmafák, a madarak, a virágok képei a legmegfelelőbbek a fürdőszobák megvilágítására.

Színtartomány

A 3D hatású panelek ma kék, kék, rózsaszín, barna, fekete és sok más színben kerülnek bemutatásra. A kreatív dekoráció szerelmeseinek ajánljuk, hogy a panelek aranyozással vagy mangrove furnér használatával hatnak. Lenyűgöző, rendkívüli hatást biztosít.

A fürdőszobában a fenti színek mindegyike megfelel. A kép az egész falon át vonható, és ezzel kiemelheti a fürdő fölötti területet. A dísz a jobb választás, attól függően, hogy a szoba elrendezése és a tulajdonos ízlésének megfelelően.

A fürdőszoba geometriája megváltoztatható a panelek színének és mintájának köszönhetően. Például egy függőleges dísz a szobát vizuálisan magasabbra teszi, és egy vízszintesen elhelyezett minta létrehoz egy alsó mennyezet illúzióját. A gyémántok, pontok, négyzetek, körök, csipkék, oválisok kényelmesebbé és esztétikusabbá teszik a belső teret.

előnyök

Ez a modern anyag számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek a legnépszerűbbek közé tartoznak. Ezek a következők:

 • enyhíteni;
 • a rögzítés egyszerűsége;
 • megfizethető költség;
 • háromdimenziós;
 • gyors telepítési idők;
 • különféle dekoráció.

A 3D műanyag paneleket sokkal gyorsabban szerelik fel, mint más befejező anyagok. Ezek közvetlenül a falra vagy a keretre illeszthetők.

A kívánt méretű töredékek könnyen vághatók késsel, fűrészporral. A munka meglehetősen egyszerű, akár nem szakember is elvégezhető. A panelek téglalap alakúak. Ezek sokkal nagyobb méretűek, mint a csempe.

A lécek hátoldalán egy speciális perforáció van a könnyebb telepítés érdekében. A csatolás minőségileg és gyorsan történik. Az anyag magas vízállósággal rendelkezik, jól tartja a hőt, biztosítja a hangszigetelést.

A 3D-s rajz az anyagot az innovatív sorban jeleníti meg. Különböző színek, textúrák, fotónyomtatási lehetőségek lehetővé teszik, hogy egy igazán nagyszerű designt hozzon létre. A 3D-s mintázatú műanyag panelek teljesen megváltoztathatják a fürdőszoba belsejét.

tulajdonságok

Ez az anyag nem igényel különös gondosságot, egyszerű háztartási vegyi anyagokkal végezheti el a panelek tisztítását. Az anyag ökológiailag biztonságos, nem fél a nedvességtől. A 3D-s grafikák széles színválasztékának és mintázatának köszönhetően teljesen nem szabványosíthatják a fürdőszobát.

Az anyag fényes vagy terjedelmes felületű. A fényes felület mögött az ellátás nagyon egyszerű. Tömör paneleknél speciális szerszámokat használnak.

A befejező anyag felülete sima, nem porózus, nem korrodálódik, nem rothad. A műanyag nem szívja fel a szennyeződést, tökéletesen mosható. A könnyű súly miatt az anyag szállítása nem jelent problémát.

A műanyag bélés tökéletesen elrejti a falak és a mennyezet felületek kommunikációját, csöveit, vezetékeit, hibáit és hibáit.

felszerelés

Mielőtt megkezdődik a burkolat, szükséges az idő az akklimatizációhoz, így az anyagot körülbelül 48 órán keresztül hagyják a helyiségben. Ezután számítsuk ki a szerelőblokkok sorrendjét, hogy ez a panel legyen elhelyezve vagy a padlóra helyezve, hogy láthassa a képet. A műanyag burkolat ragasztóval vagy folyékony szegekkel rögzíthető a falakhoz. Az előfalakat gomba keverékekkel kell kezelni. Azokban a helyeken, ahol a csövek találhatók, a kommunikáció, a vezetékek, a burkolat keretet készítenek, amelyet ezután szerelnek fel.

A keret rögzítése különböző módon történik: önmetsző csavarok, vármódszer. A munka végén a végeket sarokkal vagy indítópanelekkel zárják le, egészségügyi tömítőanyagot alkalmazunk. A szoba bejáratától kezdődően kezdődik.

A keret módszer jelentősen csökkenti a szoba méretét, így a legtöbb esetben tágas fürdőszobákban használják. A láda kellően gyakori, így a panelek nem képezhetnek horpadást.

Használja a belső teret

  A grafikus 3D-s mintázattal ellátott, gyönyörű műanyag panelek a fürdőszobát a felismerés nélkül átalakíthatják. A rajzok, a színek nagy választéka segít bármilyen ötlet megtestesítésében és a standard kialakítás elhagyásában.

  A fürdőszobában a legjobb a sima panel kiválasztása. Ez nagyban megkönnyíti a gondozásukat. És ha a bélés egy része cserét igényel, akkor könnyű és egyszerű lesz. Ami a szín és a minta kiválasztását illeti, nagyban függ a szoba méretétől. Ha a fürdőszoba tágas, fényesebb vagy sötétebb árnyalatokat használhat nagy mintákkal. Egy kis szobában jobb pasztell színeket választani.

  Egy fényes, eredeti belső tér létrehozásához különböző színekből, textúrákból, mintákból álló panelek kombinációját használhatja. Ez az anyag egyszerűen felismerhetetlen, hogy bármilyen helyet megváltoztasson!

  Mesterkurzus a falak díszítésével a fürdőszobában műanyag panelekkel, lásd a következő videót.

  Comments
   szerző
  Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

  Bejárat

  Nappali

  hálószoba