Celenio fa csempék: belső használatra

A híres német cég, a Haro, a Celenio nevű csodálatos háromdimenziós fa cserép csodálatos és nagyon szokatlan érzést ad Önnek és szeretteinek. A megjelenéshez a cég szakemberei egyedülálló anyagot hozták létre, melyet a faforgács és a különböző gyanták nyomásával nagyon komoly nyomás alatt nyerünk. Az eredmény egy fa csempe, amely utánozza a természetes kövek, textíliák vagy akár a beton megjelenését.

Különleges jellemzők

Ha már régóta álmodott egy padlóburkolat alkalmazásáról az otthonában, amely nem nyerte el a kőjét a csodálatos jellemzőkkel, akkor ügyeljen az eredeti Celenio cserépre. Ezzel egy teljesen egyedi fa padlót kaphat, amely valószínűleg soha nem lát egy közeli barátot vagy családtagot.

Ennek a bevonatnak az egyik jellemzője, hogy a stílusos díszítés mellett a kő vagy a textíliák alatt a padlót kiváló minőségű természetes fáról kapja.

Ez azt jelenti, hogy mostantól a családtagjaid lábai és lábai nem fagynak meg, amikor ilyen csodálatos fa padlón járunk.

Természetesen még egy magas színvonalú művészeti utánzás sem hasonlítható össze kiváló tulajdonságaiban valódi anyaggal. De a német Haro gyártó még mindig olyan kockázatos lépésről döntött, és nem vesztett el. A legmodernebb technológiai berendezéseknek és az eredeti gyártási ötletnek köszönhetően nagyon versenyképes lefedettség mutatkozott, amely sok éven át megfelelő gondossággal szolgálhat.

A hihetetlenül meleg, teljesen csendes, nagy szilárdságú és könnyen telepíthető csempe-szerű bevonat a természetes fa összes pozitív jellemzőjét és egy egyedülálló kialakítását ötvözi, ami új lehetőségeket nyit a fogyasztók számára a lakóépületek tervezésében.

A Celenio csempe hatalmas érzést keltett a dekoratív bevonatok világában. Az első pillantásra mindenki úgy nézett ki, mint egy közönséges kőfelület, és csak a leggondosabb vizsgálat alapján tudtuk meg, hogy ez a borító nem más, mint egy ritka faamely többszörös feldolgozáson és átalakításon ment keresztül. Külsőleg ez a lapka hasonlíthat egy laminált lemezre, de valójában ez a teljesen másfajta anyag és sokkal nagyobb mértékű technikai teljesítmény.

Nem feltétlenül kell aggódnia, hogy tulajdonságai alacsonyabbak lehetnek az ilyen modern padlóburkolatoknál. A csempe tökéletesen megtartja a hőt, a nedves és a nedves környezet hatását továbbítja

Nem változtatja meg a közvetlen napsugárzás színét, nem változtatja meg egyedülálló és megjeleníthető megjelenését a magas vagy, ellenkezőleg, alacsony hőmérséklet hatására, ezért félelem nélkül nagyon megbízható és legmegbízhatóbb anyag lehet.

Valamennyi ismert Celenio csempe-díszítéssel együtt a gyártó cég a különböző színek természetes színeinek palettáját kínálja - a világos tónusok homokkőétől a nemes pala sötét színűig. És a leghihetetlenebb bevonatok rajongói számára a Celenio kiadások Papirusz modellminőségi textíliák utánzása. A fapadló díszítésének legszokatlanabb módja azonban egy olyan fa, amely teljesen imitálja a valódi betont.

Valójában rendkívülinek és kifejezőnek tűnik, miközben a divatos és modern ipari esztétika hangulatát teremti meg.

Előnyök és hátrányok

A Celenio csempe egyedülálló minőségjellemzőkkel rendelkezik, minden felhasználó a legnehezebb üzemi körülmények között is kiváló rugalmasságát, zajmentességét, nagy szilárdságát és kopásállóságát figyeli. Ezen kívül több is van A csempe előnyei:

 • A csempe elemei egyszerűek a munka során, míg a vágáshoz használhatja a szokásos, fa anyaggal való munkaeszközöket.
 • A Celenio csempe segítségével teljesen felismerheti fantasy képességeit az eredeti rajzok és minták feltalálásával.
 • A Celenio laminátum környezetbarát, mivel kiadása 90% -os fát használ. További komponensek a kötőanyagok, például gyanta.
 • Hihetetlen csempe design - szövet, bőr vagy természetes kő díszíti. Ez a textúra minden lakó- vagy irodaterületet díszít.
 • Bármely csempeelem vastagsága csak 8 mm, melynek köszönhetően a Celenio könnyen beilleszthető minden ajtó alá.
 • Speciális, modern felületi struktúrák és színek.
 • A bevonat nagy természetessége.
 • 15 éves szolgálat.
 • A csempe tolerálja a sokkot.

Az ilyen fapadló fő hátrányai a következők:

 • A nem megfelelő gondoskodás gyors megjelenést eredményez a megjelenő megjelenésében.
 • Egy kis számú szín közül választhat, hogy otthonát díszítse.
 • Az önfektetés nem mindig eredményez minőségi eredményt, ezért valószínűleg segítséget kell kérnie egy ilyen típusú padló szakembertől.

Használja a belső teret

A csempe szinte természetes megjelenése és a természetes anyag rendkívüli varázsa segít különleges személyiséget adni minden olyan lakónegyednek, ahol ezt a bevonatot használják. És mivel az ilyen a csempe a falak befejező anyagaként is használhatóa luxushatás megduplázható. Az azonos típusú anyagok használata a padlón és az egyik vagy mindegyik falon egyszerre, meglepő módon egyesíti a rendelkezésre álló helyet, minden modern belső teret teljes és teljes.

Egy nagyon érdekes és emlékezetes dekorációs technika, amely a helyiséget simán emeli a padlóról és finoman áthalad a falra, ami vizuálisan növeli a teret, és „áramló” kötetet teremt, amely mindenkit vonz és vonz.

Az anyag szerkezete lehetővé teszi, hogy kivágja belőle a szükséges formákat, és sikeresen kombinálja azokat fém, üveg és kerámiával. A Celenio használatának területe olyan széles, hogy a lemez használatának helyét csak a saját képzelete korlátozhatja.

A fapadló szokatlanul durva szerkezetű, amely mindenféle stílusot egyesít a különböző tervezési időkből. A Celenio szép és meleg az érintő fa burkolólapok természetes színekkel és gyönyörű kő- vagy textilbevonat-textúrákkal imitálja a tulajdonosait. A Celenio csempe természete kapja a lehetőséget, hogy megmutassa a legjobb tulajdonságait.

A Haro cég szokatlan fapadlójával, amely így sikeresen utánozza a köveket, teljesen új dimenziók nyithatók meg minden lakóterületen. A használat előnyei nyilvánvalóak: ha a szokásos kőburkolatok hűvösek lehetnek, a Celenio csempe meleg és barátságos marad az otthonában. Bárki, aki az első emeleten lép fel, nagyon elégedetten reagál erre a padlóra: úgy néz ki, mint a kőburkolat, de a lábai még mindig nagyon kellemes melegek.

A padlóra

A Top Connect a legegyszerűbb telepítési rendszer. Az előkészítő szakaszban mindössze annyit kell tennie, hogy a szakemberek ajánlásainak megfelelően előkészítse a szót. Ezután használja a rendszert Top csatlakozás A padlólapokat nagyon gyorsan, szerszámok nélkül is telepítheti, de megbízhatóan és túlzott erőfeszítés nélkül. A Celenio csempe csak a nappaliban használható.Úszó telepítés megengedett a csempe telepítési utasításai szerint.

A Celenio egy úgynevezett stílusrendszert is tartalmaz ComforTec. A Haro új fejlesztése, amely sikeresen ötvözi a fektetés előnyeit az egész felület ragasztásával és a lebegő úton történő gyors fektetéssel. Minden hátsó Celenio lapka ragasztószalaggal van ellátva: csak el kell távolítania, nyomja le a padlóra, és kész.

A fektetést a szokásos folyamatos ragasztással végezzük, a varratok tömítésével, speciális paszta (világos vagy sötét tónus) segítségével, vagy úszó módszerrel, zárócsuklóval. LocConnect. A szabadalmaztatott rugószerkezet biztosítja a fa csempék pontos összekapcsolását. Ugyanakkor a Celenio klasszikus változatai is fel vannak ragasztva és varrva a teljes felületre, így a fürdőszobában is használhatók.

A falak számára

A faanyagok falain való használata messze nem tekinthető innovatívnak, mert a szobák falai korábban fával díszítettek. A fa burkolatot „hideg” felületekként használják nagyon hideg kőfalakon. A „meleg” fatermékekkel ellátott falburkolatok sok házban és apartmanban találhatók. Mellesleg, ma nem használnak hagyományos, fából készült táblákat, de kiváló minőségű lapok, harmonikusan színesítve kombinálva a padlóburkolatokkal.

A fal és a padló tökéletesen kombinálva van az arcok felszínének színeivel és érezhető textúráival. Ezért a legmegfelelőbbnek tekintjük a fa választását, ahol már elhaladt a tesztidő. A modern rögzítőrendszerek segítenek a parketta, a laminált lemez és a falhoz hasonló, a betonhoz vagy a palahoz hasonló, jó minőségű fa burkolatok egyszerű telepítéséhez, nem csak a legkényelmesebb légkör megteremtéséhez, hanem a választott teret is különleges módon díszíteni.

A falburkolatokkal díszített falfelületek mindig lenyűgözőek.

A népszerű Celenio lapok telepítése a falakon nagyon egyszerű. Ennek oka a Haro által feltárt fali rögzítő rendszer, amely egy márkás termékcsaládhoz alkalmas. Minden új padlóburkolatot gyorsan fel lehet szerelni az otthoni falakra.

Ez a csodálatos rendszer a rögzítő pántokból, a legerősebb bilincsekből, valamint az erős konzolokból áll. Először is, az építési szint segítségével tervezzük meg a csempe első sorának helyét, majd rögzítve. Ezután gyorsan telepíthet és táblázatokat készíthet, és fa csempe a falakon zárójelekkel.

A telepítési folyamat ebben az esetben hasonló a padlóburkolatok felszereléséhez. A falra szerelt szerelési munkák befejezése után speciális végbilincseket használnak - a fa burkolólapok teljes rögzítésére szolgálnak. Ezen túlmenően, a munka végén a csempe alumíniumprofillal van rögzítve, lefedi a széleket, és kialakítja a díszített falakhoz szükséges keretet.

Az ilyen rendszer további előnye, hogy szükség esetén könnyen eltávolítható a falról. A szerkezet leszerelése fordított sorrendben történik. A paneleket óvatosan kihúzzák a kapcsokból, a csíkokat egyszerűen kicsavarják, és a fúrott lyukak jól el vannak ürítve.

Ennek a funkciónak köszönhetően a rendszer több, mint tökéletes a bérelt lakásokban való használatra, mert amikor áthelyezi, mindig eltávolíthatja és alkalmazhatja azt új otthonában.

Működés és gondozás

A Celenio ultra-modern fapadlójával a stílusos borító teljes tulajdonosává válhat, amely nagyon hasonlít a pala vagy a gránit, a pala vagy a textil, de az egyik legjobb fafajtából készül.

Szükséges az ilyen luxus dolog gondoskodása, mert nem annyira függ a padló kiváló állapotától, mint az otthoni padlóanyag tartósságától.

A Celenio bevonat ellátásának alapvető szabályai és irányelvei:

 • Ami az ilyen egyedi bevonattal ellátott helyiségek száraz tisztítását illeti, a szokásos tisztítás lehet egy mopos vagy nem kemény kefével. Az üzletekben speciális törlőkendőket is vásárolhat az ilyen csempe gondozásához. De ezeket a szalvétákat csak olyan komoly szennyezésekre lesz szükség, amelyeket a szokásos mop nem tud megbirkózni. Például a cipők nyomai vagy különböző zsírfoltok nagy gondot okozhatnak az Ön számára. De könnyen eltávolíthatók speciális folteltávolítóval és szalvétával.
 • De nedves tisztítással óvatosnak kell lennie. Végül is, ez a padló, mint minden olyan fa, amely hosszan érintkezik nedves környezetben, gyakran megduzzad és elveszíti stílusos megjelenését. A helyiségek nedves tisztításához fa burkolatok ellenjavallt a víz használatára, jobb, ha egy speciálisan tervezett szerszámot használ. Így a Haro cég maga is elkezdte a Clean & Green nevű, kiváló minőségű tisztítószerek gyártását. Tökéletesen alkalmasak nemcsak fapadlóra, hanem parkettára és stílusos laminátumra is.
 • Ne feledje, hogy más olyan anyagok használata, amelyeket nem használnak a fa padlótisztításhoz, károsíthatja a Celenio lapokat, és nem adhatja meg a kívánt tisztasági hatást. Azt is meg kell győződnie arról, hogy még a láthatatlan vízcseppek sem jelennek meg a lapkán, mivel nagy bajokkal fenyeget.
 • Nem a legjobb a különböző tisztítószerek és fémtárgyak hatása. Annak érdekében, hogy megakadályozzák a horpadás és az észrevehető karcolások megjelenését, jobb, ha azonnal vásárolhat speciális teflon párnákat a székek vagy asztalok lábai alá.

Csak az összes szabály teljes körű megvalósításával, a padlóburkolatok a lehető leghosszabb ideig élvezhetik a kiváló megjelenést.

A Celenio csempe részleteit az alábbi videó tartalmazza.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba