Csempe Vives: Új gyűjtemények

 Csempe Vives: Új gyűjtemények

A kerámialapok gyártásának egyik vezető márka a Vives. A spanyol cégnek sikerült a kiváló minőségű termékek felelős gyártójaként kialakulnia, és vezető szerepet kell betöltenie a csempe gyártásában, nem csak Spanyolországban, hanem a világban is.

Jellemzők

A Vives kerámia az egyik három legjobb gyár Európában, és ez már sokat mond: sokszor a gyártó megbízik, és termékeit az európai lakosok vásárolják, akik rendkívül gondoskodnak az otthoni termékek megválasztásáról. Kiváló minőségű kerámialapok, melyeket különböző gyártási technikák okoznak a modelltől függően az egyes részek egyfázisú vagy kétfázisú tüzelésűek az eredmény konszolidálásához. Fontos megjegyezni azt a tényt is, hogy a márka folyamatosan lépést tart az időkkel, és megpróbálja a legújabb technológiákat használni a munkájában, és vonzza a legjobb tervezőket a minták elkészítéséhez. A vállalatnak számos saját laboratóriumában van, ahol új gyűjteményeket fejlesztenek ki és tesztelnek. Csak a tesztek bizonyos szakaszainak elhaladása után új modellek kerülnek gyártásra, majd értékesítésre.

A márkás termékek széles választéka lehetővé teszi, hogy bármilyen tervezési irányú lapokat válasszon az ügyfél ízlésétől függően. Itt különböző színek és textúrák monokróm modelljei, minták, rajzok és egyéb részletek találhatók. Minden opció lehetővé teszi a helyiség megfelelő megjelenését, összhangban a jövőbeni bútorokkal. A márka tervezői gondosan figyelik a divatot a belső terekben, és megpróbálják megtestesíteni a legjobb és érdekes dolgokat a munkájukban, hogy a vásárlók szívesen legyenek. A gyárak nemcsak csempe vagy porcelán, hanem mozaik, kerámia részek, dekoratív minták. Ez lehetővé teszi a termékek használatát nemcsak a fürdőszobában vagy a konyhában, hanem a nappaliban, hálószobában, valamint egy vidéki ház erkélyén vagy teraszán.

Hosszú élettartam a legújabb technológiával, valamint a termelésben használt kiváló minőségű alapanyagok. A speciális kopásálló felületnek köszönhetően a lapok hosszú ideig tartanak, és ragyogása hosszú idő után sem fog elhalványulni. Egyébként sok vendéglátó örül, hogy a felületeket bármely tisztítószerrel meg lehet tisztítani. A Vives Ceramics termékek nedvességtartalmának köszönhetően még nagy hőmérsékletkülönbségű helyiségekben is elhelyezhető. Sok vásárló örömmel fogadja, hogy különböző árrészekből származó mintákat vehet fel, melynek köszönhetően még egy kis költségvetéssel rendelkező vevő is képes lesz találni egy jó minőségű modellt.

Az új gyűjtemények áttekintése

A cég tervezői minden évben új kerámiacsempe-modellekkel próbálják megrendelőiket megrendelni, és mindegyikük előzetesen a legszigorúbb minőségellenőrzésen megy keresztül. Csak ekkor már értékesítésre kerül. Az összes kerámia kialakítását a belső szféra legújabb divat trendjeinek figyelembevételével fejlesztették ki, ezért mindenki képes lesz kiválasztani az ízlés lehetőségét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az általuk épített szoba a lehető legjobban díszíti.

Vodevil

Ez a gyűjtemény 20x20 cm-es csempe, széles színpalettát elsősorban pasztell színek képviselik. Egy kicsit diverzifikálja a tervezést, és a padlóra vagy a falakra egy kis harapást biztosít, hogy segítsen a kicsi nyolcszögek számára, amelyek az ilyen lapok sarkaiba vannak szerelve. Ezek lehetnek monokróm színes miniatűr, dekoratív elem, gyönyörű mintával. Ennek a sokféleségnek köszönhetően a vásárlóknak lehetőségük van egy eredeti szobatervezésre, amely egyedülálló lesz, nem találkozik máshol. A legtöbb ügyfél nagyon elégedett ezzel a modellvel, nemcsak a színes és dekorációs elrendezések nagy száma miatt, hanem a hosszú élettartam és a könnyű karbantartás miatt is. Ez különösen fontos a tisztaságot kedvelő nők számára, és nem tolerálják a legkisebb válást a padlón vagy a falakon.

repedés

Ez a vonal 60x60 és 80x80 cm nagyságú nagy lapokból áll, természetesen alkalmasabbak fürdőszobákra és WC-kre, de gyakran használják a medencék díszítésére. A Rift színei világosabbak: fehér, krém, bézs és grafit. A burkolatok hatszögletű alakja kissé „hígítja” a megjelenést, így az egyszerű monokróm modellek érdekesebbé válnak. A termékek megbízhatóak és tartósak, és teljesen ellenállnak a nedvességnek és a szélsőséges hőmérsékleteknek.

Etnia

Ahogy kitalálhatja a sor nevéből, az etnikai stílusú csempe választékát mutatja be. Hihetetlenül szép minták egy hatalmas színválasztékban minden szobát díszítenek, kifinomult megjelenést adnak neki. A legnépszerűbbek olyan matt árnyalatok, amelyek különleges szerkezetűek, amelyek utánozzák a cementet. Az ilyen csempe gondozása természetesen nem olyan egyszerű a textúra miatt, de olyan vonzónak tűnik, hogy megéri az erőfeszítést. A méretek kicsi, 10x20, 13x13 és 20x20 cm.

Corso

Ez a vonal az eredeti rajzok és a geometriai alakzatok szerelmeseit fogja felkelteni. A klasszikus pasztell színek és az élénk színek kombinációja. A szabványos cserépformátum 10x20 cm, melynek köszönhetően akár kis helyiségekben is sokféle mintázatot hozhat létre, és a színtartomány, beleértve a szinte minden meglévő árnyalatot is, eredeti megjelenést biztosít a szobának.

Iliada

A gyűjtemény keleti motívumai felkeltik a luxus és a gazdagság szerelmeseit. A mozaikminta alapja a 43,5 x 43,5 cm méretű csempe, és a minták mellett gyönyörű szegély. A színséma teljes mértékben az ügyfél ízlési preferenciáitól függ. Négy árnyalat közül választhat: kék, fekete, barna és krém. A csempe szerkezete is mozaik, ami érdekes megjelenést ad a padlónak. Ez a kollekció tökéletes nagy házakhoz vagy nyilvános helyekhez, például kávézókhoz, éttermekhez és bevásárlóközpontokhoz, különösen keleti témákkal díszítve.

delta

A Delta kollekció termékei két méretben kaphatók: 30x30 és 60x60 cm. A nagy csempe gyönyörű rajzokkal, virágokkal, geometriai formákkal és más dekoratív díszítéssel, valamint márvány felületeket imitáló mintákkal díszített. A kis mintákat általában kockás mintával készítik. Ezek tökéletesek egy járdaszegélyhez. A színtartomány bézs, szürke, grafit és krémes színeket tartalmaz. Ez a csempe tökéletes a nagy szobák díszítésére.

Epopeya

Ez a porcelánkövek sora mozaik stílusban készült, és virágmintás díszítőelemekkel egészül ki. A megfelelően összeszerelt lapok és virágos határ érdekes és szép megjelenést adhat a konyhának, a folyosónak és a nappalinak is. Az Eoopeya kollekció burkolatának mérete 43,5x43,5 és 21,7x21,7 cm, az eredeti padló kialakítása könnyű keleti jegyzetekkel történik, ez az opció csak az Ön számára készült.

Etrusco

Ez a vonal egy téglalap alakú matt kerámia csempe, amely tégla márványból készült. Ideális éttermek és egyéb olasz témájú helyiségek számára. A lapok mérete 14x28 cm, a színtartomány csak három lehetőséget kínál: világos szürke, tégla és bézs. Ezeket a színeket megfelelően kombinálva, érdekes mintázatot hozhat létre a padlón. A teljes felületre csak egy színt lehet használni.

Pápán keresztül

A kerámialapok sorát mozaikpanelek képviselik - különböző formájú elemekből készült nagy és kis mintákból.A vonal szürke, bézs, barna és zöld tónusú. A háromszög alakú és négyzet alakú mozaik részleteket más gyűjtemények mintáinak kiegészítésére lehet használni. Ez a sorozat tökéletes minden szobához: a fürdőszobától vagy a konyhától az étkezőhöz vagy a nappalihoz. Kiválóan kiegészíti az étterem belső terét.

A következő videóban megtekintheti a 2017-es gyűjtemények áttekintését.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba