Versace csempe: előnyök és gyűjtemények

Az olasz Versace márka számos vásárlóval van összekapcsolva, akik luxus és drága ruházatot és illatszereket, ékszereket vásárolnak. De Versace termékek nem korlátozódnak az ilyen termékekre. 1997-ben a jól ismert márka néven elnevezett Gardenia Orhidea gyár kerámialapokat kezdett gyártani, amelyek előnyei és számos gyűjteménye miatt szinte azonnal vonzotta a vásárlók figyelmét. A vállalat termékei többször is elnyerték a rangos díjakat.

előnyök

A Versace védjegye minden termékét luxus és pompa jellemzi, és a palota belső terével kapcsolatos. Az olasz cég kerámialapokat készít a konyha, az étkező, a fürdőszoba, a fürdőszoba, valamint a porcelán burkolólapok számára a lépcsők, lépcsők, mozaikok és egyéb díszítő elemek padlójának és lépcsőinek megfordításához.

Az olasz márkás padlólapok szép megjelenéssel rendelkeznek és kiváló minőségű. A durva felület nem teszi lehetővé a csúszást nedves padlón, és a hőmérséklet-változásokkal szembeni ellenállás hosszú időn keresztül segít megőrizni a szép megjelenést.

A porcelánköveket padlóhoz használják mind a magánházakban, mind a nyilvános épületekben. Kiváló működési tulajdonságokkal rendelkezik.

A csempézett falburkolatok alkalmasak lakóhelyiségek díszítésére, valamint egy fürdőszoba, egy fürdőszoba, egy medence és egy konyha. A csempe fényes vagy matt felületű, valamint eltérő megkönnyebbülésű textúra lehet - fa, kő, bőr, szövet. A Versace márka kerámiája a luxus és a csodálatos formatervezés, a valódi műalkotásnak nevezhető. Emellett a vállalat termékei felülmúlhatatlan minőségűek. Tartósság, vízállóság, hőállóság, könnyű karbantartás - ezek a Versace fali csempe jellemzői. Az olasz cég minden termékéhez hasonlóan a luxuscikkek közé tartozik a kerámia. Innen meglehetősen magas termelési költség.

gyűjtemények

A csempe színpaletta főként meleg és élénk színekben jelenik meg, ami a napfény és a kényelem jelenlétét érzékeli. A Versace különböző csempe gyűjteményei vannak, mindegyikük egyedi design és egyediség. A díszítő elemek bősége segít a létrehozott kép befejezésében. Minden gyűjteménynek van egy logója - a Gorgon Medusa fejének képe, amely személyre szabja a szépség végzetes hatalmát.

Az alábbiakban a legnépszerűbb Versace termékcsaládok találhatók:

  • felállás márvány utánozza a márványt. Minden csempe speciális technológiával készül, és saját egyedi mintájával rendelkezik. A sorozat háttere hat különböző színű: természetes (természetes), Marrone (barna), Oro (arany), Grigio (szürke), bézs (bézs), Bianco (fehér). Díszítő elemekként virág díszet és mozaikot használtak rombuszok formájában.
  • Vanitas sorozat hasonló a márvány vonalhoz, de világosabb színekben készült: Crema (krém), mandula (karamell). A gyűjtemény megkülönböztető jellemzői a különböző minták és kiegészítők, a csodálatos mozaik és a klasszikus árnyalatok kombinációja.
  • Cotto Reale vonalzó ideális a "rusztikus" stílusban berendezett szobákhoz. Ez egy népszerű, modern trend, melynek középpontjában a durva természeti szépség áll. A rusztikus stílusban díszített szobák természetes szerkezete, egyszerű árnyalatai és meleg hangulata.
  • Versace lineáris kollekció nem olyan, mint a sorozat többi része. Ez különbözik a luxus palota belső terétől, demokratikusabb és sokoldalúbb. A Versace Lineáris csempe a háttérszínek széles skálájával, valamint a megkönnyebbülés szerkezetével rendelkezik.Ez a sorozat kiválóan alkalmas nyugodt és visszafogott belső kialakításra.
  • Luxor felállás Népszerű a vásárlók körében. Az Azzuro (ég kék) és arany emblémájának köszönhetően a gyűjtemény nagyon elegáns és látványos.
  • Arany és Hermitage sorozat luxusszobák díszítésére alkalmas, a palota belső terére emlékeztet. Gyönyörű dekoráció, sima vonalak, aranyozás és klasszikus színek - ezek a gyűjtemények fő jellemzői. Matt vagy fényes felület, változatos textúra és kiegészítők - minden vásárló megtalálhat valamit.
  • Design kollekció elit utánozza a természetes fát.
  • Lineup fátyol - gránit és fali csempe. Elsődleges színek: arany, bézs, barna, szürke és fehér. A gyűjteményt különböző falfestmények, mozaikok és egyéb díszítő elemek egészítik ki.
  • Emote sorozat Megjelent a gránit. Egyedi design, modern technológia és a természetes textúrák szépsége - ezek a gyűjtemény jellegzetes jellemzői. A parkettát utánzó nagy formátumú csempe, az ókori görög stílusú díszek, az aranyozás, a logó a Gorgon Medusa fejével egyedülálló és csodálatos belső teret teremt.

A Versace kerámialap kiválasztásához lásd a következő videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba