Venus Ceramica csempe: jellemzők és design

A Venus Ceramica egy elitlap, amely a spanyolországi Castellónban található Venus gyárból származik. Ebben a városban van a vállalat vezetői és termelési létesítményei. Ez a cég 1988 óta létezik. Az európai piacon az elismerés elején kapott nemzetközi szint elérte a nemzetközi szintet. Jelenleg a Venus termékek világszerte ismertek és luxus csempe. A lakóterületeken és a nagy forgalmú helyeken külső és belső terek díszítésére szolgál.

Különös figyelmet fordítanak a csempe minőségére. A vállalat nagy figyelmet fordít erre a tételre. Az európai biztonsági és környezetvédelmi előírásoknak megfelelő anyagok előállításához. A legújabb felszerelések és egy speciálisan létrehozott kutatóközpont lehetővé teszik, hogy minden új kollekció átgondoltabb és kiváló minőségű legyen. A Venus Ceramica tartós kerámia cserép, fokozott kopásállósággal és szilárdsággal.

A cég katalógusaiban többféle termék kerül bemutatásra, köztük:

 • falburkolatok;
 • padlólapok;
 • kerámia gránit;
 • kapcsolódó termékek: alaplapok, határok, lábazatok, betétek, mozaikok és dekor.

A spanyol lapkákat tervezők és tervezőmesterek egy csoportja fejlesztette ki. A terméktervezés fő iránya a klasszikus, a legtöbb Venus gyűjteményben képviselteti magát. A fennmaradó opciók az új divat trendeknek megfelelően alakulnak ki, tükrözik a világ különböző országaiból érkező ügyfelek preferenciáit. A hivatalos oldal összesen 96 lapkát tartalmaz. Különböző méretűek - kis mozaiktól 60 cm-ig, 60 cm-es négyzetekig, fényes, matt és szatén változatban.

Minden kollekciónak saját jellemzői vannak, és színe, mintája, szerkezete és motívuma különbözik.

Ez leginkább az új termékek példájában látható, mivel az elmúlt években a vállalat különösen a fogyasztók érdekeit célozta meg:

 • 17 Tini kollekció falakhoz. Szatén befejezés. Textúra - márványos és tégla. A klasszikus belső terek esetében egy reális kilátás nyílik a kőre, a modern szerelmeseinek - világos mintázat, a repedt kő kontrasztos fénye világos háttéren és vékony, elegáns szegély.
 • Cabana gyűjtemény. Padlóburkolatok, melyek mérete 15 * 90 cm, fapadlót imitál. Klasszikus vagy öko-stílusú konyhához vagy fürdőszobához alkalmas. Különböző fás textúrák és színek jelennek meg a fénytől, szinte fehértől sötétszürkeig, kifejezett fa mintával. A „Doha” és a „Bergen” gyűjteményekben megtalálhatók a fa témájú változatok is.
 • Betonblokk. Kellemes bézs-rózsaszín árnyalatú fali csempe. Kombinálja az opciókat a durva beton és a minta imitálásával finom rózsa formájában.
 • Marrakech. A keleti és marokkói szerelmeseinek hiteles gyűjteménye. Az országra jellemző, geometrikus alakzatok világos mintázatát hangsúlyozza a bézs árnyalatú monokróm csempe, a csipke szerkezete. Ez a választás a keleti tündérmesék érzetét fogja teremteni a szobában.
 • Legend. Fali csempe 50 * 80 cm 17 színben. A márvány alaplapja nyugodt bézs színű, melynek ellenére az ezüst, az arany és a titán akcentusai még szokatlanabbak lesznek. A rajzok között mozaik, virágokkal és vonalakkal nyomtat.
 • Katmandu és Marmo gyűjtemények A Venus tervezők szeretik a márvány textúráját alapelemként használni. Szinte minden stílusban ideális, a belső alapszíntől függetlenül.
 • A mozaik design központi szerepet játszik a Pegasus gyűjteményben. Itt a világos bézs és a szürke színeket virágos és alakos mintázattal ellátott lapok és egy lineáris textúra egészítik ki.
 • A szokatlan és gazdag belső tér egy világos dekorációval és rajzokkal ellátott gyűjtemény. Például Öröm és sokk-tavasz. Gyönyörű textúra négyzetek és rombuszok formájában, vizuális illúziót teremtve türkiz, piros, lila, zöld és fekete színben. A virágok fotóival és rajzaikal ellátott kollázsok házi konyhává teszik a konyhát.
 • A Retro stílusú csempe Icon Glossy gyűjteményt hoz létre. Vintage rajz, kevert lányok és virágok sziluettek. Alaplap - sima vonalakkal, hullámokkal, virágbélyegzővel vagy monokromatikusan világos és sötét színekben.
 • Az új gyűjteményekben a műfaj klasszikusait gyűjtemények képviselik. Bella, Daphne, Nova, Szerelmi történet, Illusion. A textúrák, a színek és a formatervezések a nemes, elegáns és fényűző belső terek kialakítása érdekében jönnek létre.
Az ügyfelek visszajelzése a vállalat termékeiről csak pozitív. Sokan megjegyezték, hogy a csomagolásban könnyedén fektethetünk és vághatunk burkolatot, széles választékot és minimális hulladékot. A mínuszok közül az ár szerepel, de a vásárlók maguk is igazolják minőségüket.

A helyes lapkát lásd a következő videóban.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba