Venis csempe: anyagi jellemzők

Kerámia csempe Venis Spanyolországban. A termékek a design újdonságai és a szokatlan megjelenés között különböznek. Mindez lehetővé teszi egy egyedülálló, utánozhatatlan belsőépítészet kialakítását. A Venis csempe gyártója nagy tapasztalattal és jó hírnévvel rendelkezik.őszintén sokéves munkát szerzett. A spanyol gyár csak kiváló minőségű, speciális technológiákkal létrehozott termékeket gyárt.

Népszerű gyűjtemények

A Venis kerámia csempe egy sor opcióval és modellel jelenik meg:

Alaszka

Az alaszkai kollekció egy fa alakú, hosszúkás formájú padlóburkolat. A színek megválasztása lehetővé teszi, hogy a legjobb választást vásárolja meg. Alaszka tökéletes egy vidéki házhoz, teraszhoz és egy városi lakáshoz. Nemcsak magánházban, hanem nyilvános helyeken is használható.

Aqua

A tökéletes fürdőszoba kialakításához vagy a medence megrendezéséhez előnyben kell részesíteni az Aqua kerámialapok gyűjteményét. Kifejezetten magas páratartalmú helyiségekhez tervezték. Megfelelő ár, magas színvonalú és szerény gondosság teszi ezt a Venis lapot a vásárlók számára kívánatos megszerzésnek. Érdekes design és színséma lehetővé teszi, hogy a fürdőszoba tágas, világos, kényelmes és tiszta legyen.

A gyűjtemény megkülönböztető jellemzői: a rajzok, nyomatok és textúrák hiánya, a csempe sima, fehér fényes felülettel rendelkezik.

Artis

Az Artis a formatervezés és a megjelenés korábbi gyűjteményének teljesen ellentétes. Ezt a kerámialapot mozaikelemek, szokatlan textúra, méret, eredeti színséma jellemzi. Az ilyen befejező anyag kifinomult, elegáns és elegáns, világos és tágas.

Az Artis kollekció fekete és fehér színeket ötvöz, bronz elemekkel kiegészítve. A modellcsalád tökéletesen alkalmas mind a nappali, mind a tanulás, az étkező és a fürdőszoba díszítésére.

Austin

Austin a 2017. évi kerámia burkolólapok padlók és falak számára. A spanyol gyártó a gyakorlatiasságra, a szerénységre és az eleganciára összpontosított. A gyűjtemény fő színe szürke. De ez az árnyalatok sokféleségében rejlik: a legfényesebb tónusoktól a szinte feketeig. A termék felülete a kő természetes mintáját imitáló nyomtatással van borítva.

Mindez egyedülálló, egyedi belsőépítészetet teremt. Az ilyen „kő” csempe tökéletesen illeszkedik a klasszikus stílusú, ipari vagy városi stílusba. A csempe meglehetősen nagy méretekkel rendelkezik: 45 x 120 cm - fal; 59,6 120 vagy 40 centiméterrel - kültéri. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerűsítse és felgyorsítsa a befejező munkát. Ebben az esetben a varratok kisebbek lesznek, ami szintén egyszerűsíti a számításokat.

Baltimore

A Baltimore padló- és falburkolatok egyszerű és praktikus megjelenésűek. De ugyanakkor kiszámíthatatlan. Ebben a gyűjteményben a termékeket olyan cementbevonatként stilizáljuk, amely nem egyenletes színben, textúrában és kivitelezésben.

Kezdetben egy ilyen befejező anyag unalmas, szigorú és komor. Ez csak egy első benyomás, megtévesztő. Érdemes egy kicsit közelebbi pillantást vetni, és szokatlan megkönnyebbülést, színárnyalatok átmenetét kezdjük. Ez a csempe tökéletesen kombinálható a modern, puha bőr bútorokkal.

A textúra és a minta csempe lehetővé teszi, hogy játszhasson a szoba kialakításával. A belső tér hasonló színsémában készülhet és fényes akcentussal rendelkezik.

világegyetem

A Cosmos kollekcióból származó kerámia gránitlapokat egyetlen égési módszerrel állítják elő. Ez lehetővé teszi, hogy textúrázott felületet hozzon létre a cementhez hasonlóan. Ebben a sorozatban a padló és a fal modelljei is bemutatásra kerülnek.

A lemez lehetővé teszi, hogy zökkenőmentes felületkezelést hajtson végre. A varrás szélessége ebben az esetben nem haladja meg a 2 millimétert, ezt élesítéssel lehet elérni.

A Cosmos kollekció csempe beltéri és kültéri használatra is használható a homlokzatokon. Magas technológiával készül, ellenáll a szélsőséges hőmérsékletnek, súlyos fagyoknak, nem törlődnek és nem simítottak.

Brazília

A brazil gyűjtemény egy természetes kőre emlékeztető padlólap. A gyártó több színváltozatot kínál, így sok közül választhat. A belsőépítészet stílusos megoldásának természetes változata biztosan felveti az öko-stílusú és a csúcstechnológiai trendek szerelmeseit.

Ez a kerámia modell évtizedekig tart, és mindig fontos, mert a természetes anyagok soha nem válnak elavulttá és nem lépnek ki a divatból.

Tekintse át a következő videó Venis kerámialapját.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba