Csempe a "Provence" stílusában: a belsőépítészet gyengédsége

A Provence-i stílusban kialakított falburkolatok minden szoba gyengédségét és kifinomultságát adják. Lágyít minden belső teret. Ezzel egyidejűleg sokféle stílus és trend alakítható ki, de természetesen természetesen a Provence-i stílusban is használható.

Stílus jellemzői

Provence egy francia stílus, amely lehetővé teszi, hogy elkerülje a város nyüzsgését. A vidéki tájban, a búza mezők és a levendula közepén elvesztett francia ház stílusa nagyon hangulatos, harmonikus és nyugtató. A Provence-i stílus fő jellemzője a világos színek használata a belső térben, valamint a színek, mint a levendula, olíva, tejszínes, sáfrány, halványszürke, indigó.

A szoba homlokzatának fő anyagai a természetes fa és a kezelt kő durva felületének utánzata. Ráadásul a Provence-i stílusra jellemző fényes akcentusok a porcelán ételek, az otthoni textíliák, a virágmotorok bősége, antik bútorok, kopott, nem lakkozott, és megmunkált. Ezen kívül a díszítés jelen van és kerámia burkolólap.

Provence Franciaország déli régiója, ahol nagyon napos, a búza és a levendula virágzó területei lenyűgözőek, az étel gazdag olívaolajjal, és mindenhol illatos illata van a fűszereknek. Nem meglepő, hogy az azonos nevű belső stílus saját sajátosságokkal és saját irányával rendelkezik. Mint minden más stílusban, itt minden fontos dolog, az ételektől a kerámialapokig és a mennyezetig.

Provence-stílus létrehozásához ismernie kell a főbb jellemzőit. Provence-i stílus nagyon egyszerű a designban, tömören, bőségesen használ természetes anyagokat, idősebb tárgyakat. Ebben a stílusban a fő dolog nyugodt és pasztell árnyalatok, fényes ékezetek. Provence-i stílus - kifinomult és romantikus, hogy megteremtse, meg kell rendezni a padlót és a falakat.

A szoba felszínének főburkolata, melyet ez a stílus díszített, természetes fából, kerámiából, tégla, fémből, természetes kőből vagy mesterséges utánzásból készült.

Csempe Provence stílusában a belső térben

A Provence-i kerámiacsempe univerzális, győztes lehetőség a belső tér kiegészítésére ugyanolyan stílusban. Fő előnye, hogy tökéletesen elrejti a beton csúnya falait. Segítségével a vezetékek tökéletesen elrejtve vannak. Ennek köszönhetően bármely belső tér átalakítható.

A Provence-stílusú kerámia burkolólapok sokféle színt és designot kínálnak., különösen a pasztell szelíd hangjaira. Szépen, például a konyhában egy kis csempe fog kinézni: egy kis csempe a falakhoz olívaágazat képével, levendula virágcsokrok, citrom, kancsók vagy egy egyszerű falusi táj ideális.

Természetesen a Provence-i kerámiacsempe különböző díszítéssel és parcellával rendelkezik - kiválaszthatja, hogy mit szeretne leginkább.

A Provence-stílusú kerámia csempe elegáns design elem a modern szobatervezéshez. A Provence-i stílus önmagában hordozza a természetes színek gyengédségét, rendkívül kifinomult, ezért népszerű a világ minden tájáról.

A Provence-i stílusban készült kerámia burkolatok tetszetős és kényelmesek. Egyesíti Európa kegyelmét és a Földközi-tenger egyediségét. A leggyakrabban a háttércsempe formájában pasztell árnyalatú anyagot, például bézs vagy fehér anyagot készít.Rajzok és díszek a francia déli tartományok stílusában: sok virág, gyógynövény, sima gyógynövény csokrok, békés kombinációk. A Provence-i stílusban a csempe jelenléte a dekoratív kiegészítők többi részében ezt az irányt követi.

A stílusban megjelenő kerámialapok fényes vagy matt megjelenése ugyanolyan szép lesz. Ezen túlmenően, a hatalmas népszerűségnek van egy cserépe, melynek díszlete a természetes fa mintáját utánozza, leggyakrabban a fürdőszobában használják. A Provence-i kerámialapok fő jellemzői az elegancia és a súlytalanság, amely megfelel a jól ismert francia déli tartománynak.

konyha

A Provence-i stílusban kialakított tökéletes szobatervezéshez meg kell közelítenie a falak kerámiacsempe választékát. A padlóra kerámia anyagot a természetes kövek stilizálásával lehet legjobban választani, ami természetes, egyenetlen szerkezetű természetes padló hatására van. Kiválaszthatja az egyik fogalomlapot, vagy kombinálhatja a Provence-i stílusban készült különböző lehetőségeket. Ez egyetlen összetételt hoz létre.

A tonalitás segítségével ragaszkodni kell a világos árnyalatokhoz. A konyhában matt kerámialapok fognak kinézni, ezáltal elkerülhető a csúszás. A burkoláshoz leggyakrabban használt konyha a kötény. Ez a rész a leggyakrabban piszkos, a gőz és a nedvesség hatással van rá. Ezért a falnak erre a területére ki kell választania a megfelelő lapkát.

A legjobb, ha egy kis lapot használunk, legfeljebb tíz vagy húsz centiméter. Az ilyen kerámiáknak különböző mintái lehetnek: ételek, zöldségek, gyümölcsök, fűszerek stb.

A Provence-i stílusú fototília nagyon eredeti és modern lesz. Bármilyen rajz könnyen ráilleszthető, képes a különböző belsőépítészeti formákba illeszkedni. A vidéki táj, a csendélet, a levendula mezők, az olajbogyó ágak tájképei nagyszerűek lesznek. Annak érdekében, hogy a belső teret provencsiává tegye, a legfontosabb az, hogy válasszon semleges árnyalatokat, hogy fényes ékezeteket helyezzen el díszítő elemek formájában. A Provence-irány fő színei zöld, olíva, kék és tejes bézs.

A vidéki házban a tégla utánzatú kerámialapok ideálisak a konyhában. Leggyakrabban az olajbogyó csempe átlósan jelenik meg. Ez egy különleges francia chicet ad minden belső térnek. Választhat a színek különböző árnyalatai között is, nagyon szépnek tűnik.

A konyhai padló kerámia cserépének kiválasztásakor a fő szempont a matt felület. A bevonat kopásállósága szintén fontos. Ideális lenne, ha a padlót bútorokkal kombinálják.

A konyhai kerámialapoknak hőállónak, tűzállónak és mindig szépnek kell lenniük. A gyönyörű konyhai burkolatok ideálisan megfelelnek a választott stílusnak a hangnak és a designnak köszönhetően. Szintén nem szabad félni a nedvességtől. A Provence-i stílusban kialakított konyhai lapokat óvatosan kell megválasztani, csak akkor sok éven át örülni fog, anélkül, hogy idővel elveszítené a megjelenését.

A konyhai padló csempe elrejti az egyenlőtlenségeket vagy a szennyeződéseket.

A szennyeződés kevésbé látható a fénycsempéken. Ideális bézs vagy homok színe, a tej és a fekete, éppen ellenkezőleg, nem rejti el a szennyezést.

A konyhai falak anyagát a színre kell összpontosítani. Legjobb bézs, homok, tejszerű szín. Szintén hozzá kell adnia a kék, olíva, sárga, kék, lila virágok fényes részleteit. Ahhoz, hogy a belső tér holisztikus megjelenésű legyen, kerámialapokkal és munkalapokkal díszíthet. Neki a csempe nagyon tartós: a természetes kő utánzata tökéletes.

fürdőszoba

A francia déli tartomány Provence nevű stílusa a belsőépítészet világában nagyon népszerű, különböző lakóterületeken használják.Általában a fürdőszobában valódi fa, nyugodt, pasztell színek, rézszínű vízvezeték és számos fényes ékezet található. A Provence-i stílusban kialakított fürdőszoba csak a kerámialapok megfelelő kiválasztásával hozható létre. Végül is ő az, aki a teljes háttér alapja, és beállítja a belső hangot.

A fürdőszobában a kerámialapok színeinek pasztellnek és nagyon finomnak kell lenniük. Ha fényes akcentusokat néz, akkor kevesebbet kell használnia a fürdőszobában. A smaragd, a búza, az olajbogyó, a napos, tejszerű bézs ideális csempe.

A legjobb, ha a természetes árnyalatokhoz tartozó csempe-árnyalatok kombinációját választjuk.

A fürdőszobában a kerámia csempe nagyon tartósSzintén szépnek kell maradnia nagy mennyiségű gőz vagy víz hatására. A falakkal és a padlóval szemben egy színes csempe választható, és érdekes átmenetet adhat a hangról a hangra. Sápadt, világos rózsaszínű és olíva tónusú csempe is használható. A Provence-i fürdőszobában csendes minták találhatók a kerámialapokon. Egy gyönyörű kombináció tejszerű szín, váltakozik türkiz vagy kék színnel. Az eredeti megoldás lehet a falburkolatok elválasztása, vörös téglákat imitáló. Ez a kerámia csempe bézs, homokos és tejszerű színekkel néz ki.

A provence-i stílus egyedülálló, mivel lehetővé teszi a különböző típusú befejezések, színkombinációk és díszítő elemek használatát. A kerámialapok megfelelő kiválasztásának köszönhetően a fürdőszobában a Provence stílusa meglepően átalakult. A levendula vagy olajbogyó törülközők, a levendula csokrokkal vagy olajbogyó ágakkal díszített kerámia szappan ételek nagyon szépek lehetnek. A szappanos ételekhez illeszkedő kerámia edények is stílusosak lesznek.

Sokan szeretik a Provenciai stílust, és bárki hozza létre otthonukban.. Nem számít a lakótér nagysága, mert ez a stílus még kis számban is újjáépíthető. A legfontosabb dolog a kerámiából, a megfelelő bútorokból, a lakberendezési tárgyakból és a megfelelő stílusban készült különböző építőanyagokból álló lapok megfelelő kiválasztása. Akkor a Provence-i stílus álma biztosan valósággá válik.

Nézze át a konyhát "Provence" stílusban, lásd az alábbi videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba