"Uralkeramika" csempe: jellemzők és előnyök

A kerámia csempe egy speciális típusú befejező anyag. Gyakran használják a fürdőszobák tervezéséhez, a konyha és a folyosó munkaterületéhez. Ez a felület ellenáll a nedvességnek, a különböző szennyeződéseknek és nem romlik a nedves tisztítás miatt. A modern vásárlóknak lehetőségük van a hazai és a külföldi gyártók közötti választásra. Mint a piac minden szegmenséhez hasonlóan, a lapok gyártásában vannak vezetők. Az egyik az Uralkeramika cég.

A cégről

Ez az orosz cég 1960-ban alakult. A vállalat két évvel az alapítás után kezdett kerámiacsempék gyártásával foglalkozni. Utazásának kezdetén a növény csak ugyanolyan méretű fehér befejező anyagot gyártott. A modern technológiák fejlesztésével és új technikák kifejlesztésével kifejezett mintákat, dísztárgyakat és egyéb díszítőelemeket alkalmaztak a lapokhoz.

A tapasztalt szakemberek munkájának köszönhetően 1964-ben a piacra került az első javított csempe. Évről évre az üzem kifejlesztett, javította a termékminőséget, valamint a sokszínűségét. A 21. század elején három olasz vonal csatlakozott a gyártóhoz. Ez fontos szerepet játszott a márkanév termékeinek szintjének fejlesztésében. A vállalat új szintre lép - 4000000 m2. m. csempe évente.

Ma ez a vállalkozás aktívan fejlődik, 8 000 000 négyzetmétert termel. m. anyag évente. A termék tisztességes és versenyképes szintje ellenére a vállalat továbbra is javítja a technikai bázist, modern termelési módszerekkel.

vonás

Csempe - olyan építőanyag, amely nem helyettesíthető más, a helyiségek tervezéséhez használt termékekkel. Standard formája egy négyzet vagy téglalap. A különböző színek, méretek és textúrák széles választéka biztosítja a csempék használatát különböző dekorációs stílusokban. Kiváló minőségű nyersanyagok, amelyek vonzerejét, praktikáját és tartósságát vonják be. A szaküzletekben a cég fala- és padlólapjait különféle helyiségekben és helyszíneken való használatra tervezték.

Professzionális csempe, különböző színekből és textúrákból álló anyagból, csodálatos dizájn kompozíciókat hoz létre.

Népszerű gyűjtemények

Az évek során az Uralkeramika márka számos termékgyűjteményt fejlesztett ki. A gazdag választék lehetővé teszi, hogy kiválassza a tökéletes opciót, amely megfelel az árnak, vastagságnak, méretnek és megjelenésnek. Megjegyezzük, hogy a vásárlók és az építőipar szakemberei nagyra értékelik a leginkább releváns és keresett gyűjteményeket.

"Bamboo"

Ezt a gyűjteményt különösen a természetes és természetes színek hívei szeretik. A gyűjtemény létrehozásához használt palettát zöld, bézs és barna színek és árnyalatok alkotják. Ez egy megkönnyebbülés csempe, ügyesen imitálja a bambuszot. Néhány lapon egy egzotikus bambusz növény tág képe van. A kollekció termékei átalakítják a fürdőszobát, így friss és világos légkört teremtenek.

"Sirio"

A csempe fehér, szürke és kék. Ezek a színek frissítik a belső teret, gyengédek, légyek és súlytalanok lesznek. Ez a kollekció univerzális, mivel alkalmas különböző méretű helyiségek díszítésére. A csempe buja lila ágakkal díszített, ami nagyszerű fellebbezést ad az anyagnak.

"Laguna"

A gyűjtemény tárgya - határtalan tengeri nyílt terek. Ez egy klasszikus változata a fürdőszoba és a fürdőszoba kialakításának. A különálló burkolólapokat kagyló és más minták díszítik, amelyek a belső kifejeződést, változatosságot és dinamikát biztosítják. A határ buborékok és tengeri kagylók díszítik.

"Assol"

A kollekció finom bézs és kék árnyalatokkal rendelkezik. A szakemberek mindent megtettek, hogy díszítsék a befejező anyagot egy sziklán található világítótorony képével. Néhányan meghaladták a hajók képeit buja fehér vitorlákkal. A semleges színek békés légkört hoznak létre beltérben.

Minden kollekció a professzionális kézművesek munkájának eredménye, akik képesek voltak kombinálni a termékminőséget egy kitűnő megjelenéssel.

Új elemek

A márka-kínálat újdonságai közül a következő gyűjtemények figyelemre méltóak:

"Argo"

A csempe világos színekkel festett, fényes és telített minták hozzáadása nélkül. A szakértők azt javasolják, hogy a burkolatokat és más díszítőelemeket (például mozaikokat) válasszuk ki egy ilyen befejező anyag számára. A gyűjtemény tökéletes a nyugodt és békés légkör megteremtéséhez.

"Melanie"

Gyönyörű és kifinomult kollekció, barna és bézs színben. A tervezők megjegyzik, hogy a gyűjtemény használatával minden fürdőszoba eredeti és csodálatos megjelenést szerez. A márka a természetes fát imitáló lapkákat kínál ügyfeleinek. A befejező anyag tökéletes harmóniában lesz a dekoráció vagy a dekoráció arany elemeivel.

„A sziget”

Az egzotikus nevű csempe homokos strandot imitál. A befejező anyag mentálisan a tengerre vagy az óceánra vezet. A dekoráció integritása érdekében a szobát tengeri képekkel és különféle tematikus elemekkel kell kiegészíteni.

"Felichche"

Figyeljen a kollekcióra, ha világos, tágas és világos légkört szeretne létrehozni. A befejező anyag fő része a fa burkolatot másolja. A díszítést egy stílusos szegély egészíti ki, amely képeket és ágakat tartalmaz.

"Alba"

Egy kifinomult és divatos gyűjtemény, amely tökéletes a klasszikus stílusokhoz. A csempe puha bézs árnyalatokkal van festve. Ezt a vonalat különböző méretű helyiségek alapján lehet használni. A több dekoratív gyűjteményt arany elemekkel festették geometriai alakzatok formájában.

előnyök

A márka termékkínálatának számos előnye van. Ezek közül a legfontosabbak:

  • Megbízhatóságát. Minden termék nagy szilárdsággal és megbízhatósággal rendelkezik. A csempe nem fél a külső hatásoktól és a mechanikai sérülésektől. Ezt a hatást a szakemberek, az innovatív berendezések és a modern technikák szakembereinek köszönhetően sikerült elérni.
  • Sokoldalúságát. A csempe gazdag választéka tökéletes a különböző dizájn trendek díszítésére. A vásárlók választhatnak a klasszikus és a modern stílusú csempe. Stílusos elemek, minták és díszítések vonzerejét és eleganciáját adják a befejező anyagnak.
  • Nedvességállóság. Kezdetben a csempe magas páratartalmú helyiségekben (fürdőszoba, gőzfürdő, konyha) történő behelyezésre lett tervezve, de a dolgozók különleges irányba tették ezt a jellemzőt. Az anyag rendkívül ellenáll a nedvességnek, és megbízhatóan védi a falakat a víz romboló és negatív hatásaitól.
  • Szerviz élettartama A nagyfokú kopásállóságot jelentősen befolyásoló termékek népszerűsége és elterjedtsége. A csempe minimális üzemideje 20 év. Megfelelő gondossággal és megfelelő telepítéssel ez a szám jelentősen nő.
  • A szoba méretei. A szakértők olyan lapokat fejlesztettek ki, amelyek ideálisak a kompakt szobák díszítésére. A legjellemzőbb lakásokban egy fürdőszoba és egy fürdőszoba csak egy pár négyzetméter.A helyesen kiválasztott befejező anyag vizuálisan növeli a szoba méretét, a mennyezetet magasabbra, és a falakat szélesebbé teszi.
  • Ár. A költségek a befejezések egyik fő kritériuma. Az "Uralkeramika" cég elfogadja az ésszerű árpolitikát (árrés és kamat nélkül). A vállalat képviselői mindent megtesznek annak érdekében, hogy a termék a legtöbb ügyfél számára elérhetőbb legyen. Az ár a gyártási folyamatban felhasznált nyersanyagokból, a berendezések költségéből és a munkavállalók díjazásából áll.

A csempe költsége a vastagságától, méretétől, a gyűjtemény újdonságától függ. A jelenlegi árak a márka hivatalos honlapján találhatók.

  • Biztonság. A csempe készítésének folyamán biztonságos és környezetbarát anyagokat használnak, aminek következtében a befejező anyagok használhatók az allergiás emberek lakóhelyein. Ez a mutató fontos, ha a lakásban kisgyermekek vagy rossz egészségi állapotúak vannak.

Vásárlói vélemények

A szakértők tanulmányozták az építő- és befejezőanyagok piacát, és a kapott adatok alapján az alábbi következtetéseket vonták le. A mai napig az "Uralkeramika" márkás márka nagyon népszerű a többi termék között. A vásárlók nevetségesen beszélnek a termékekről, és számos előnnyel rendelkeznek (a termékek, a színek, a textúrák, a stílus és a költségek különbözősége). Azok az ügyfelek, akik nem ismerik a gyártó termékeit az első évben, megerősítik a termék minőségét, a hosszú élettartamot, a megbízhatóságot.

Szakemberek véleménye

A helyiségek javításával és díszítésével foglalkozó munkavállalók pozitívan beszélnek a márka orosz kerámialapjairól. A mesterek azt mondják, hogy kényelmes és könnyen kezelhető, a telepítés után a befejezés hosszú ideig megtartja a bemutatót. Annak érdekében, hogy a lerakási folyamat során ne sértse meg a befejező anyagot, ajánlatos felvenni a kapcsolatot a szakértőkkel, akik az összes szabályt betartják.

Az Uralkeramika csempe behelyezésére és jellemzőire vonatkozó tippeket lásd a következő videóban.

Comments
szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba