Tubadzin csempe: jellegzetes jellemzők

Kerámia csempe körülvesz minket mindenhol - otthon, az irodában, az országban és a vendégekben. Vannak olyan márkák, amelyek ezt a befejező anyagot gyártják. Az egyik leghíresebb a Tubadzin. Az ő termékeit az alábbiakban tárgyaljuk.

Cégről

A Tubadzin márkanevet 1983-ban kezdte meg. Kezdetben a cég székhelye, valamint a termelési műhelyek találhatók Barkhotov városában, és öt évvel később Tubadzhin városába költöztek. Az utolsó helyen a kerámiacserép megkapta a nevét.

A lengyel gyártók a magas minőségre és a rendelkezésre állásra összpontosítanak terméke a lakosság minden szegmensére. A termelés rendszeresen innovatív technológiákat vezet be, folyamatosan javítja a gyártási folyamatot és bővíti az előállított termékek körét.

Ma a Tubadzin a padló- és falburkolatok gyártásának és értékesítésének egyik vezetője. A vállalat partnerei számos híres nemzetközi márka Olaszország, Németország, USA, Csehország, Szlovákia és más országokból. Az ilyen nemzetközi együttműködés lehetővé teszi a Tubadzin vezető pozícióját anélkül, hogy veszélyeztetné az előállított termékek minőségét.

Különleges jellemzők

Ennek a márkának a csempe segítségével a helyiség belsejének költségvetését szinte gyorsan és felismerhetetlenül át lehet alakítani. Stílusos, folyamatosan növekvő gyűjtemények lehetővé teszik, hogy ezt a kerámia befejező anyagot bármilyen műalkotás elvégzéséhez válasszuk. A Tubadzin csempe munkahelyi kiválasztásakor a vevő nemcsak a magas színvonalon, hanem a modern stílusos megjelenésben is biztos lehet benne.

A lengyel gyártó kerámia padló- és falburkolatai ideálisak a magánházakban és apartmanokban történő elhelyezéshez, valamint a nagy termelési létesítmények elhelyezéséhez.

Fő előnyei a következők:

 • A gyártási folyamat során felhasznált anyagok minősége és biztonsága tanúsított. Ezt a gyártóktól és a hivatalos forgalmazóktól származó dokumentumok igazolják.
 • A gyűjtemények és típusok széles választéka lehetővé teszi, hogy egyedi és egyedülálló belsőépítészetet hozzon létre minden szobában.
 • A túlzott nedvesség felszívódásból származó lemez kiválóan alkalmas a padlóra és a falakra való felhelyezésre a magas páratartalmú helyiségekben.
 • A kísérletileg megerősített nagy szilárdsági tényező lehetővé teszi, hogy ezt az anyagot zsúfolt helyeken és nagy forgalmukban halmozzák.
 • A magas színvonalú környezetbarátság és biztonság lehetővé teszi, hogy ne aggódjanak az egészségük állapotáról, és lehetővé tegyék ezt a befejező anyagot a gyermekintézetekben és a kórházakban is.
 • Az ápolás és a tartósság szerencsétlensége sok vásárlót vonz, és az egyik fő előny.
 • Nem lehet megemlíteni a megfizethető árat, amely az összes előnnyel együtt kedvezően megkülönbözteti a Tubadzin kerámia lapokat a más gyártók termékeinek hátterében.

Ezen kívül a márka kerámialapja különleges védőbevonattal rendelkezik, amely megvédi a penész és a felületen lévő különböző gombák kialakulásától.

De nincsenek hátrányai a Tubadzin cserépnek. Ma sem a szakemberek, sem a vásárlók nem választhatják ki őket.

Népszerű gyűjtemények

A márka kerámia burkolata nagyon széles, és a következő gyűjtemények képviselik:

 • Flot - ez a gyűjtemény egyedülálló és puha hullámos mintázattal ellátott csempe. A vonal minden modellje kellemes, sötét színű árnyalatokkal rendelkezik.
 • Maxima - kifejezetten a fürdőszobához tervezett kerámialapok sora. Különböző tengeri árnyalatokban jelenik meg: kék, zöld, kék. A friss tengeri szélben való merítés illúzióját hozza létre.
 • Elle - Ez egy igazi stílus szerelmeseinek gyűjteménye. Ez a csempe krémes árnyalatokkal és barokk stílusú egyedi mintákkal rendelkezik.
 • Színes. Ez a kollekció fényes, lédús és néha szokatlan hangokat tartalmaz. Ideális azoknak, akik értékelik a stílust, a modernséget és a szellem szabadságát.
 • Alabastrino - Ez egy kifinomult olasz stílus. Kiváló és természetes árnyalatok, minimalizmus, igazi ízléssel. Ideális bármilyen szélességű és hosszúságú helyiségek díszítésére.
 • Majolika - Ez egy kerámia csempe gyűjteménye Lengyelországból, fehér tónusok fényes felülettel. Segítségével még egy nagyon kis konyha vagy fürdőszoba is vizuálisan jelentősen növelhető.
 • Onis - Ez egy nagy kerámialap gyűjteménye. A rajzon a természetes onikset imitáljuk, a háttérszín nagyon szép - arany homok.
 • obszidián - lengyel csempe vonal obszidián mintával. Ez a konyhai vagy fürdőszobai konzervatív stílusban tökéletes kialakítása. Semmi több, csak finom íz és nemes szürke szín.
 • Minden fehér - Ez egy nemes fehér kerámia csempe gyűjteménye. A klasszikusok rajongói számára tökéletes választás. A befejező bevonat egyszerű, egyenletes, de ugyanakkor stílusos. Ilyen lengyel csempe alkalmas mind a fal, mind a padló díszítésére mind a házban, mind az irodában.

Érdemes megjegyezni, hogy az egyre bővülő és változó gyűjtemények ellenére a Tubadzin márka egy dolog, ami változatlan marad - ez a termék kifinomult és kifinomult megjelenése és kiváló minősége.

Hol vásárolhatok?

A Tubadzin lengyel kerámia fal- és padlólapok vásárlása ma többféleképpen:

 • Lépjen kapcsolatba a lengyel hivatalos gyártóval.
 • Vásároljon meg egy hivatalos kereskedőtől a cégboltban.
 • Vásároljon a cég online áruházában.

Ha az áru beszerzését közvetítőn keresztül végzik el, elengedhetetlen, hogy az eladó eredeti bizonyítványait igazolják a csempe eredeti eredetéről és magas minőségéről. Ha ilyen dokumentumok nem állnak rendelkezésre, akkor jobb, ha megtagadja a vásárlást.

Vélemények

Figyelembe véve a lengyel Tubadzin márka csempe értékelését, mind a hétköznapi vásárlók, mind a befejező munkát végző szakemberek véleményét el kell olvasni.

A szakértők tudomásul veszik a befejező anyag magas színvonalát., megnövekedett kopásállósága, kitűnő megjelenése, egyszerűsége és könnyű telepítése. Szerintük az ilyen kerámialapok professzionális telepítéssel és megfelelő gondozással nincsenek hátrányaik.

A hétköznapi ügyfelek véleménye megerősíti ezeket a szavakat. Különösen a nagy választék és az egyedülálló megjelenésű gyűjtemények jelenléte az emberek. Az ilyen gazdag választék a kiválasztási és beszerzési folyamatot a lehető legkényelmesebb és egyszerűbbé teszi. A termék fő előnyei a kiváló minőség és a hosszú élettartam egy megfizethető ár mellett.

Lengyel csempe Tubadzin lengyel gyártás - kiváló választás a szinte minden szoba minőségének, stílusos és olcsó padlójának és mennyezetének befejezéséhez.

Hogyan kell feldolgozni egy lapot a telepítéskor, nézze meg az alábbi videót.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba