"Falcon" csempe: az előnye és hátránya

Kerámia burkolólapokat használnak a falak és a padlók felépítéséhez. A hazai gyártók nem állnak messze a külföldi kollégáik mögött. A kerámiák gyártásával foglalkozó valamennyi gyár figyelemmel kíséri a modern technológiát, megvásárolja a legújabb berendezéseket. Az orosz építőanyagok nem alacsonyabbak az importált kollégáknál. A Falcon csempe sok előnye van: a cikk elolvasása után részletesebben megtudhatja előnyeit és hátrányait.

A gyártóról

A "Sokol" csempe a moszkvai régió vállalata. A múlt század végén a vállalat teljes felújításon esett át. 2009-2010-ben újabb jelentős frissítés történt a padló- és falburkolatok gyártására szolgáló vonalakon.

A munkát Európából származó modern berendezések segítségével végzik. Egyes nyersanyagok külföldi iparági vezetőkből származnak, például Olaszországból és Spanyolországból származó festékek és mázak.

Az üzem által gyártott termékek megfelelnek az orosz állami szabványoknak. Ezenkívül az Európai Unió EN-177 szerint tanúsítottak.

típusok

Az üzem által gyártott termékek köre több mint ötszáz elem. A lapka a legtöbbet hozzárendeli. Ez a padló és a falak számára készült befejező anyag - mind beltéri, mind kültéri szereléshez.

A gyártó különböző színű anyagokat kínál. A gyűjtemény fehér lapokkal nyílik meg, és továbbra is a szivárvány minden színét lefedi. Azt is ki kell emelnünk, hogy a csempe tematikus gyűjteménye egy dísz. A szabadtéri munkákhoz készült termékek a fa, a tégla és a természetes kő megjelenése.

A befejező anyagok mérettartománya (centiméterben):

 • 20h33;
 • 20h44;
 • 33x44;
 • 33x33;
 • 44h44;
 • 12h36,5.

Az első három lehetőség a homlokzati munkákhoz használt csempékre vonatkozik. A csempézett üvegezett felület lehet mintázott vagy monofonikus. Az anyag jól néz ki egy épület vagy medence falán. A fali csempe a hőmérséklettel szembeni ellenállástól eltér, könnyen eltávolítja a szennyezést.

A négyzet alakú, 33 cm oldalú termékek padlóburkolatokhoz készültek. Az anyagok 44x44 és 12x36,5 egyetemesek. Ezek felhasználhatók a befejezéshez és a padlóhoz, valamint a falakhoz.

méltóság

A gyártó által gyártott cserépanyagok egyik fő előnye a különböző lehetőségek. A méret és árnyalatok nagy száma miatt a fogyasztó kiválaszthatja azt a lehetőséget, amely ideális egy adott szoba díszítésére. A cég nemcsak szép csempézett burkolatokat készít, hanem kész gyűjteményeket is kínál különböző helyiségek, köztük fürdőszobák, konyhák és folyosók számára.

A lapok pozitív tulajdonságai a következők:

 • szilárdság;
 • tartósság;
 • a szélsőséges hőmérsékletek ellenállása;
 • UV-ellenállás;
 • alacsony vízáteresztő képesség;
 • az ellátás egyszerűsége;
 • gyakorlatiasság,
 • környezetbarát
 • tűzállóság

A "Falcon" padlólapok hosszú ideig megtartják színüket, és ez az egyik fő oka az ilyen bevonatok népszerűségének. A csempe nem veszíti el a tisztítószerek és tisztítószerek megjelenésének esztétikáját, nem fél a zsíroktól, a portól és a szennyeződéstől.

hiányosságokat

A Sokol csempe fő hátrányai a gyártás technológiájával kapcsolatosak. Az egysebességű tüzelést a csempe bevonatok feldolgozásának progresszív és high-tech módszerének tekintik. A mono technológia kiváló eredményt ad a megjelenés szempontjából: az égést a vakolatra helyezett máz alkalmazása után végezzük. A termék elülső oldala nagyon jó minőségű, de a mérete szenved.

Egyes lapok mérete közötti különbség 1-1,5 mm, egyes esetekben még jelentősebb. A minták szignifikánsan eltérő méretek kombinálása rendkívül problematikus, és ez nagy hátrány. Emellett nehéz megtartani a varratok azonos szélességét, ami befolyásolja az eredményt.

Egyéb hátrányok:

 • elégtelen hangszigetelés;
 • magas hővezető képesség.

Vélemények

A "Falcon" cég termékeiről készült csempészek véleménye más Egyrészt mindenki elismeri, hogy a pozitív tulajdonságok nagy száma megkülönböztethető, másrészt nem elégedetlen.

Mind a hétköznapi fogyasztók, mind a mester csempészek ilyen csempefelületek nagyon szép kialakításáról beszélnek: az ilyen csempék a belső tér kiemelkedik. Sokan elismerik, hogy ez a csempe tervezte az ilyen anyagok beszerzését. A vásárlók tudomásul veszik, hogy a gyártó által gyártott termékek ideálisak a padlófűtéshez. Azok az emberek, akik hosszú ideig használnak ilyen csempézett anyagokat, megerősítik pozitív tulajdonságaikat.

Meg kell jegyezni, hogy a GOST kisebb hibákat tesz lehetővé a csempe felületén, ha közülük kettőnél több van egy terméken (és nem találhatóak a központban). Ha ezeket az anyagokat ötpontos skálán értékeli, akkor négy darabot helyezhet el. Ebben az esetben a fogyasztók megjegyzik, hogy a telepítési munkák végrehajtása megbízható mesterek. A nem szakmaiság látható hibákhoz vezet.

További információ a "Falcon" cég lapjáról.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba