Sant Agostino csempe: termékjellemzők

A Sant Agostino olasz kerámialapja a különböző számlák, virágok, formák széles skáláját mutatja be. Ideálisan alkalmas lakóhelyiségek, utcák és kereskedelmi épületek megszervezésére, amely harmonikusan ötvözi a szinte bármilyen díszítést.

Különleges jellemzők

Az anyagok minősége és megbízhatósága a Sant Agostino csempe jellemzője. A gyártás során a legmodernebb technológiákat alkalmazzák, így elképesztő eredményeket érhetünk el. A csempe a természetességben, a hatékony megjelenésben, a hosszú élettartamban különbözik. A környezetbarát nyersanyagok használata lehetővé teszi a termék biztonságos használatát.

A nagy szilárdságú tulajdonságok miatt a burkolólapok ellenállóak a különböző típusú hatásokra, például a szélsőséges hőmérsékletekre, a vegyi reagensekre, a mechanikai stresszre.

A kerámialap felülete többféle:

 • Strukturált.
 • Matt.
 • Polírozott.
 • Polírozott.

A modell szerkezete fa, agyag, fém, kő, bőr, cement. Az eredeti megoldást kerámia mozaik vagy természetes kő mozaik formájában adják meg.

A modellek széles választéka lehetővé teszi, hogy a fürdőszobában, a konyhában, a nappaliban, a hálószobában, a csarnokban, az irodákban csempéket használjon. A különböző színmegoldások lehetővé teszik, hogy olyan természetes képeket hozzon létre, amelyek ideálisan kombinálhatók bármilyen modern stílussal, legyen az klasszikus, minimalista, Provence vagy loft.

Előnyök és hátrányok

Bármely terméknek előnye és hátránya van, amelyek ismerete lehetővé teszi a megfelelő választást.

A Sant Agostino márkás csempe vitathatatlan előnyei:

 • Vízálló.
 • Viseljen ellenállást.
 • A toxikus anyagok hiánya a készítményben.
 • A használat sokoldalúsága.
 • Könnyen kezelhető.
 • Ideális élek a felületen, amely lehetővé teszi, hogy a fektetési munkák erőfeszítés nélkül történjenek.
 • Elegáns, modern design.
 • A termékeket a minőségi előírásoknak való megfelelés tanúsításával igazolták.

A hiányosságok között azonosítható:

 • Alacsony felületi hőmérséklet.
 • Költség.

Annak ellenére, hogy az előnyök sokkal nagyobbak, gondosan mérlegelje a termékek megválasztását, figyelembe véve ennek a modern anyagnak az összes jellemzőjét.

Tippek a kiválasztáshoz

A csempe kiválasztásakor figyelembe kell venni a szoba típusát, a fedett felület jellemzőit, a működési feltételeket, a teljes kialakítást. A burkolatot harmonikusan kell kombinálni a dekoráció egyéb elemeivel, így a szoba különleges eleganciát biztosít.

A cserép megvásárlása előtt fontos a csomagon feltüntetett cél és jellemzők alapos tanulmányozása. Például a kerámia padlóburkolat kiválasztásakor ajánlatos figyelni az érdességre. A matt felületen maradhat. A túl sima polírozott felület csúszik.

Fontos a megfelelő színösszetétel kiválasztása. Emlékeztetni kell arra, hogy az áruk különböző tételeinek árnyalatai, még ugyanazon cikkszámmal is, kissé eltérhetnek. Ezért a szükséges számú csempe jobb vásárolni azonnal. Ha kétség merül fel a termék megválasztásában, ajánlott tanácsot kérni szakértőktől. Ez szükségtelen idő és erőfeszítés nélkül segít a kívánt eredmény elérésében.

Színes megoldások

A csempe egyik univerzális és látványos mintája mozaik. Ez a kialakítás lehetővé teszi szokatlan képek, extravagáns képek, geometriai formák használatát. Mind a világos éles árnyalatok, mind a nyugtató természetes árnyalatok megengedettek. Minden merész döntés releváns és megfelelő lesz.

A csempe gyártása során a festés során speciális technológiát alkalmaz, majd desztillációs felületkezelést alkalmaz.A digitális felületkezelésnek köszönhetően a színek a maximális mélység, az intenzitás és a sima átmenetek között különböznek.

A modellek színválasztékát szinte minden szín és árnyalat képviseli, amelyek kielégítik a legkifinomultabb ízeket.

gyűjtemények

A csempe gyártási technológiájának folyamatos fejlesztése lehetővé teszi a kifinomultabb és egyedi modellek létrehozását.

A márka új gyűjteményei közé tartozik:

 • FineArt. A kollekció mozaikelemekkel szőtt szövetként stilizált változatokat tartalmaz, rajzokkal. A színsémát nyugodt bézs, szürke, kék árnyalatok képviselik.
 • Patchwork fekete-fehér. Az egyedülálló gyűjtemény monokróm vagy fekete-fehér, szürke árnyalatokkal díszített mintákat tartalmaz. A színsémát a minta világos kontúrjaival kombinálva kifejeződés és élesség jellemzi.
 • Állítsa. A gyűjtemény csempe, fém, fa, kő, márvány, szövet, beton formájú. A különböző árnyalatok jelenléte kiterjeszti a csempe alkalmazás horizontjait.
 • Tailorart. A gyűjtemény tartalmaz egy csempe, melynek felülete stilizált a szövet szerkezete alatt. Vannak példa kockás mintával és mozaikokkal is. A színséma nyugodt pasztell színekben jelenik meg.
 • Tipos. A gyűjtemény stilizált, mint a fűrészelt természetes kő dísze.

A bemutatott tartomány széles skálája nem hagy közömbösséget még a legkifinomultabb estét is.

Tekintse meg a következő videót a Sant Agostino kerámialapok variációiról.

Comments
 szerző
Referencia célokra szolgáltatott információk. Az építési kérdésekben mindig forduljon szakemberhez.

Bejárat

Nappali

hálószoba